מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש דחוף לוח אם לathlon 64- 939 הבנתי שאסוס הכי איכותיים אבל אני צריך המלצה לצ'יפסט.... משהו איכותי שיתפעל את מחשב כמו שצריך..... התקציב לא קריטי ....בואו נגיד עד 1200 שקל.... בבקשה כל מי שרואה את זה ומבין בזה תענו לי כי אני חייב תשובה דחופה... תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היכן ניתן למצוא זכרונותT1 G.SKILL PC4800 FF באזור המרכז ובמחיר סביר , אני לא מצליח לאתר אותם בשום מקום(
-
- 2 תגובות
- 439 צפיות
-
-
לפי מה ששמעתי איכותי זה 24bit.. אבל לא רוצה שזה יהיה יקר מדי, בערך שיעלה 600-900 ..[ ואם אין, אז באיזה מחירים? ואיזה עוד כרטיס קול איכותי Onboard יש? וכמובן שיוכל לתפקד על 5.1.. כי יש לי כרגע 5.1 של Winner, ואחד מהם פשוט לא עובד בגלל שהלוח אם מעפן וישן.. ד"א לשואלים עשיתי חיפוש וזה לא מצא כלום..
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אנשים! יש לי תקציב דיי נמוך של 600-700 שקל.. ורציתי לדעת אם אני יכול לקנות איזה לוח אם טוב למחשב שלי שהוא פנטיום 4 1.80..? אני לא מחפש משהו בומבסטי, אלא משהו סביר.. אה ושיתמוך ב-DDR זה חשוב
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ל CD LOG יש מעבד וניס עם הסטפינג E6 ולגיירו' שאני רגיל לעבוד איתם יש E4 הבנתי שב E4 היו בעיות של אי תאימות עם בקר הזיכרון ואז יצרו את ה E6 השאלה אם זה קריטי ההבדל בין ה E4 ל E6 ? אני מפחד לקחת מגיירו את ה E4 והמעבד יעשה לי בעיות :cwm21:
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
שלום... יש לי לוח מסוג MSI K8N Neo4 Platinum שעליו מותקנים 2 דימים של זכרונות Twinmos 512 * 2 Dual DDR 400Mhz הם מותקנים על Dimm1 + Dimm3 ומשום מה הלוח מזהה אותם כ- Single DDR 64bit 200Mhz במקום Double DDR 128bit 400Mhz כמו שהלוח הקודם שלי זיהה.. אולי לא הרכיבו אותם טוב? איך אני אמור להרכיב אותם? כי זה קצת מבלבל כל האופציות בהרכבת הזכרונות.. http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=K8N_Neo4_Platinum&class=mb
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
שלום לכולם, סתכלו בבקשה בלינק: http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={CD9B37AE-F3CC-4517-8DD2-1BCA5FDF7B33}&details_type=1&itemid={BBFBFC39-6A52-4265-8F84-57BC6E1C1729} הדגם של המעבד שרשום שם הוא Intel PIV 2.66GHz 1MB 533FSB LGA775 Box # 506 64Bit רציתי לישאול אם הדגם של המעבד הזה הוא באמת 64ביט או לא ?.. למה אחרי בדיקה באתר של אינטל אני קצת לא בטוח וצריך את עזרתכם תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 388 צפיות
-
-
אפשר לשים על לוח אם ASUS A8N-E זיכרונות טווינמוס טויסטר עם שבבים BH-5 כי לפי מה שהבנתי הם דורשים יותר VOLTAGE
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח gigabyte ga7vm400ams והוא מחפש ג'יגה זכרון. הלוח הזה לא DUAL, האם להמליץ לו על סטיק אחד? איזה זכרון אתם ממליצים לתוכנות של עיבוד מוזיקה (cubase למשל). הוא הקציב 1400 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף מבין השלושה ? בתודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
hi guys, is it possible to do- use 3200 on a 2700 board?? will it run at the boards' speed (2700)? thanks, Omer BTW the board is asus P4S533-VM
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב נייד של Fujitsu Siemens מסוג amilo l7300 עם מעבד celeron M 1.4GHz אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין שני המעבדים והאם כדאי לי לרכוש את המחשה הנ"ל... תודה מראש... גל.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת איך אני יכול לברר איזה לוח אם יש לי והאם , במידה ולוח האם מאפשר לי, אוכל להחליף את הסטיקים של הזכרון שיש לי (SDRAM) לDDR על אותו לוח אם ? הסיבה שאני שואל היא משום שהמחירים של הסטיקים של SDRAM גבוהים בהגזמה לדעתי (לפחות ביחס לסטיקים של DDR) תודה לכולם.
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מאוד טובה על מחשב Dual Xeon 2.4 עם 2 gb ram ddr ecc reg אני יודע שמפרט זה אמור לשמש כשרת, אך המחיר פה באמת טוב, רציתי לדעת אם לXeon ולecc יהיו ביצועים טובים גם כמחשב ביתי (קידוד וצפייה של סרטים, משחקים וכו'), האם פנטיום 4 כלשהו עדיף על מעבד Xeon בשימוש ביתי? ועוד דבר אחד, המחשב הנייד שלי שיש לי כבר איזה 5 שנים התקלקל לגמרה, לוח אם, כונן DVD, כמעט הכל חוץ מהכונן הקשיח. האם יש דרך להשתמש בו? אין בו חיבור לספק כוח אלא רק חיבור ללוח אם, מה אפשר לעשות איתו?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ליפני שבוע מחשב חדש וקניתי את הלוח Abit AN8 Ultra ומשהוא פה ניראה לי מאוד מוזר על הלוח איפה שצריך להיות השם של הלוח יש מדבקה זולה של Abit AN8 Ultra הורדתי את התוכנה cpu-z וזה מה שהיא מציגה * קובץ מצורף האם זה מזויף?!?! תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מעבד VENICE 3500 שנקנה לפני 4 חודשים וראיתי שעכשיו הוציאו דגם חדש שלו אם איזה בקר זכרון משופר.. אבל מה בדיוק השתפר בו... למשל ב ווינצ'סטר\קלוהמר היה בקר שברגע שמחברים יותר מ 2 סטיקים של זכרון (3 או 4) אז מהירות הזכרון היתה יורדת מ 400MHZ ל 333MHZ - ושהוציאו את הוניס זה אחד הדברים העיקרים שתוקנו בו (כמובן גם היה מעבר ל 90NM) אז מה הקטע עכשיו מסתבר שעדיין הבקר זכרון דפוק??? מישהו יודע אולי בדיוק מה קורה פה.. האם שווה לנסות להחליף את המעבד ב CDLOG שם הוא נקנה...
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
כן, ערכתי חיפוש, לא מצאתי תגובה אחת שמדברת על זה (ספציפית אני מתכוון.. היו הרבה על הBW-E6)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה ההבדל העיקרי בין הלוחות האלה ? ה P5LD2 בעל שבב 945P וה P5LD2-VM בעל שבב 945G (שהוא בעל כ. מסך מובנה גם) עכשיו ה P5LD2-VM זול יותר, וגם בעל כ. מסך מובנה. השאלה שלי אם כ. מסך מובנה זה יתרון או חיסרון (אני לא מתכוון להשתמש בו, אני מתכוון להביא כ. מסך חזק בימקום) אבל בכל זאות, זה יתרון שיש את זה או שיש לזה גם חסרונות שאני צריך לדעת עליהם ? ומישהו יכול להסביר לי בבקשה למה P5LD2 עם השבב 945P ללא הכ. מסך מובנה יקר יותר מה P5LD2-VM עם 945G עם כ. מסך מובנה. תודה רבה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. הלוח הוא של ABIT דגם AN8 ULTRA . יכול להיות שהוא מגיע מאחורה בלי יציאה של מדפסת? (גדולה כזאת) בכל מקרה ,האם יש אפשרות אחרת לחיבור המדפסת למחשב - משהו כמו כבל שמתחבר למדפסת אבל במקום יציאה רגילה (מה שחסר לי) ל- USB? יש דבר כזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=141070.0 בהמשך להודעתי הנ"ל שלא נענתה, אבקש להתייחס אליה אם תוכלו ובנוסף הזכרונות הרלוונטיים מזאפ הם: http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Memory&orderby=price&DB27456=28032&DB27455=27966&DB27457=28041&DB165582=165583 חבר שלי להוט לקנות זכרונות חדשים לכן אם תוכלו לענות בהקדם זה מאוד יעזור לי. אם יש לכם זכרון אחר (עדיף מלוגי'ק אבל לא מחייב) שאתם מוצאים למתאים אשמח לשמוע גם כן. תודה חבר'ה
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-