עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TheTNT.COM2,

שלום יש לי סיסמא לביוס ואני לא יודע אותה, עכשיו אני צריך אותה כדי לעלות את הוולט שמגיע לכרטיס מסך gef 6600 אז ככה 1) יש דרך לגלות אותה? 2) יש תוכנה שאני יכול דרכה לווסת את הוולט שיגיע?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DarkSight,

יש לי כרגע זכרונות של ADATA עם DDR400 CAS3 512MB ורציתי עכשיו לקנות עוד 512 במטרה שזה יעבוד בדיואל איזה זכרונות לקנות? האם זכרונות פשוטים של KINGSTON שעולים בסביבות ה300 שקל איכותיים?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. תודה...לא מצאתי את זה דרך המגה באנצמארק של...יש שם סלרון 2.4 עם FSB של 400 ולא 533...

• 11 תגובות
    • 970 צפיות
  4. אני לא מוצא מידע על זה אני יודע של INFINITY כן יש SATAII אבל ל LANPARTY אני לא בטוח ואני קונה לוח כזה וכונן SATAII ככה שבבקשה אם מישהו יכול להביא לי קישור או הוכחה אחרת שיש בלוח הנ"ל SATA II זה יעזור מאוד. תודה.

5. חבר שלי מחזיק בכרטיס מסך Geforce 6600GT AGP הוא רוצה לקנות לוח אמ של ג'יגה בייט s-939 אשר תומך ב-AGP האם קיים כזה לוח אם? תודה מראש.

6. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מתלבט בין שניי לוחות אם של asus LGA 775 הראשון בניהם הוא ה- asus p5wd2 -לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3451&ref_id=bazman השני הוא- ASUS P5ND2-SLI NFORCE 4 - לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3560&ref_id=bazman למי מבין שני הלוחות צ'יפסט טוב יותר ומה ההבדל בניהם???? תודה. ;D

7. האם הזיכרון הזה (OCZ EL PC4800 Platinum) ברמה של הFF??.כמה הוא סוגר?? איזה T מובטח 1/2??

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. לי יש את המחשב שבחתימה ולאשתי יש אתלון XP 2200 שנינו מרוצים מהמחשבים שלנו משרתים אותנו יופי. אני אמור לקבל ממישהו כרטיס מסך רדאון 9600 XT שיחליף את ה רדאון 8500LE שלי, או שבמקום זה אני יכול להחליף את האתלון 2200 והלוח אם שלו לאתלון 64 3000+ או 2800+ עם לוח אם שאני עדיין לא יודע איזה. מה לפי דעתכם עדיף: כרטיס מסך נחמד אך לא שיא הטכנולוגיה או שדרוג של המחשב לאתלון 64 וזה יהיה כרוך בלהישאר בינתיים עם הרדאון 8500 LE .

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  9. לסידרה הזאת יש נטייה ברורה להישרף לאחר תקופה של כשנה פעילות (לאו דווקא אינטנסיבית, סתם עבודה במחשב PC בייתי) Gigabyte 8s655FX / FXL לא מומלץ, מניסיון ! הסימפטומים המוכרים הם : א. לוח נדלק אך לא ממשיך לתהליך ה boot, ניסיון לעשות clear לביוס לא עוזר. ב. לוח נדלק ונכבה בתדירות של אחת לשנייה, כמובן שגם כאן לא מתבצע שום תהליך boot.

• 6 תגובות
    • 672 צפיות
  10. Started by dorliv,

יש לי AMD64 3500+ NEWCASTLE 939 ולוח אם של MSI K8N NEO4 מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד והלוח אם במצב מנוחה ?

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים ורציתי לדעת מהם הזכרונות הטובים ביותר ל-OC... תודה לעונים!

• 14 תגובות
    • 856 צפיות
  12. Started by 54321,

חבר שלי בקרוב קונה מחשב וביקש ממני לשאול שאלה. אם למשל הוא לא מתכנן OC לזיכרונות אז יהיה הבדל אם הוא יקח CL2.5 אוCL3 ?

13. טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by udi,

שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  16. Started by moradam,

יש מצבים שזיכרון לא מתאים ללוח אם או יש מצבים שהארדיסק לא מתאים ללוח אם וכו' ... עכשיו אני רוצה להבין למה זה...ואיך יודעים מה מתאים למה...אם תוכלו לענות לי בבקשה על זה.. תודה רבה לצוות הפורום ולמשתמשים פה..

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  17. מחר חבר שלי בא איתי לKSP.. אני קונה VENICE 3000 הוא קונה מעבד P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE, נשלחתי מטעמו על מנת לברר איזה לוח אם מKSP עד 600 שקל יהיה הכי משתלם עבור המעבד. וסתם שאלה בשביל הידע: מה הצ'יפסטים המובילים למעבדים אלו ומי מביניהם הכי טוב ?

18. Started by nice,

לאחרונה המחשב השני שלי נהרס, הלכנו ל* (טעות חיי) ואמרנו להם שיגידו לנו מה הבעיה, הם אמרו שגם הלוח אם נהרס וגם הספק. אז החלפנו דרכם ספק ולוח בתשלום והכל היה בסדר. אחרי שחיברנו את המחשב, לא עברו כמה שעות ושוב היו בעיות והמחשב שוב נהרס. שוב הלכנו ל*. עכשיו * אומרים ש* בסניף שממנו קנינו את המחשב (לא זה שהלכנו אליו) סיפקו לנו מעבד ללא מדבקה שמעידה על האחריות, והדבר היחיד שם יכולים לעשות בשיבילנו זה לקנות מעבד חדש דרכם. האם יכול להיות מעבד חוקי ולא מזויף ללא מדבקה? האם זאת תקלה, או שמדובר בסימן ברור לזיוף ולרמאות? האם יש עילה להאשים את *? האם זה חוקי? * שם החנות נמחק עקב הפרה של חוקי הפורום

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by EliranB,

בCPUZ הוא מראה pentium D אבל בתמונה למעלה HT 531 ויש לי pentium D 830 מה זה ?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by BlackSheep,

אני מתלבט בין הזכרונות האלה: OCZ PC3200 Platinum Rev 2 OCZ PC3200 Gold VX בהתחלה רציתי לקחת Mushkin אך מאחר ואנוכי לא OCer, אז אמרו לי שעדיף לקחת זכרונות אחרים. עכשיו ככה, בהשוואת ביצועים של ה-Mushkin ועוד כמה עם ה-Platinum הפלאטינום היה תמיד בראש, אבל באתר של OCZ כתוב שה-Gold יותר מתאים לגיימרים. עיזרו נא לי, זה די דחוף הייתי אומר.

• 49 תגובות
    • 3.9k צפיות
  21. Started by kobibo,

איזה מהלוחות הבאים עדיף ? ( כמובן AMD 939 ) א. מבחינת אמינות. ב. מבחינת פיצ'רים. ג. לא מתוכנן לזמן הקרוב אבל אפשרות ל O.C . 1. DFI NF4 ULTRA INFINITY 2. Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard 3. Abit AN8 Ultra ( האם יש תמיכה ב Sata2 ) כל הלוחות בסביבות אותו תקציב.

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by kobibo,

socket 939 עד 700 ש"ח . אולי O.C קל ?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  23. ראיתי באתר של טווינמוס הוראות להגדרות של הזיכרונות twinmos twister 400mhz הם רושמים שם שצריך לשים על 2-3-3-8 אבל בכל המקומות רשום שהם תומכים ב 2-2-2-5 למה הם לא רשמו לשים על 2-2-2-5 ומה יקרה אם אני ישנה לתזמונים האלו?

24. בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by slimshady21,

שאלה פשוטה: איזה לוח אם הכי כדאי לקנות למעבד AMD939, עד 700ש"ח ?? לא יהיה OC. חשבתי על כמה אפשרויות- ABIT AN8 ASUS A8N-E DFI INFINITY אבל זה ממש לא חייב להיות אלה. פשוט תציעו מה הכי נראה לכם(בגלל קירור ביצועים וכו'), או לפי ביקורות או משהו.... תודה

• 11 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים