מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח עדיף יותר ( אמין יותר ) . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA, Bulk או Abit AN8 ULTRA NVIDIA NF4 Ultra, Socket 939, PCI-Express, Dual DDR, SATA2, RAID, IEE1394 בחרתי בשני הלוחות האלו בעיקר בגלל הקירור הפסיבי שלהם והתמיכה של שניהם ב SATA II .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום עדכנתי את הגרסה של ה- BIOS מקובץ שנשמר מה-תוכנה המקורית של הלוח ,והעדכון נפל-המחשב נתקע הפעלתי אותו מחדש , והיו צפצופים עולים ויורדים ןאז המחשב מאז אין לו POST זה לוח P4T-E עם צ'יפסט I850 (זכרונות RDRAM) אם מישהו יכול לעזור המחשב לא נדלק. אם יש דרך למחוק את התוכן של ה BIOS.??? (דרך איזה ג'מפר או משהו כזה) תודה . לכם ניסיתי להוציא את הסוללה -אבל זה לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש ניסיון אם השילוב של הזכרונות של A-DATA- vitesta 500mhz בשילוב לוח-אם של DFI NF4U. (למטרות OC) בחור בפורום כתב שהם לא עובדים לו טוב עם הלוח (יש לו גם זכרונות אחרים). תודה מראש.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
השאלה למעלה המחשב נתקע אחרי חצי שעה של שימוש וכולה האיי סיי דלוק יש על המחשב 320 MB של זיכרון המעבד הוא P III 1000MHZ האם הפחתת המהירות תמנע ממנו להיתקע? אני מצביע על המעבד כמקור הבעיה כי כבר שאלתי פה בפורום על הבעיה שהמחשב נתקע ואמרו שזה בעיית התחממות של המעבד. מרחו עליו כבר מישחה תרמית ואגב... ניסיתי לבדוק איזה לוח אם יש למחשב ורשום שם UNKNOWN !!! ניסיתי לבדוק עם התוכנה EVEREST
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מצאתי ציטוט באתר שלהם שרומז על היותו של sli אבל לא כתוב sli תגידו לי אם זה sli או לא הנה הציטוט The Universal PCI Express technology offers utilization flexibility of the Southbridge PCI Express interface. It enables users to plug in an additional PCI Express graphics card to set up a dual graphics card platform on a single motherboard. ASUS own smart quick switch further detects how users installed their PCI Express devices, and intelligently reroutes the PCI Express lanes for optimized bandwidth allocation. והקישור של הדף http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=1&model=493&l1=3&l2=11&l3=184
-
- 4 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות לעצמי מחשב חדש, מכיוון שאני מעוניין רק במעבדי AMD (לא לנסות לשנות את דעתי) רציתי לדעת לגבי המהירויות שלהם. אני רואה היום שיש מעבדי פנטיום 4 במהירויות 3.0GHZ וכו'. ואילו יש את הסדרה של המעבדים של AMD למשל, AMD ATHLON 64 3200+ 2.2 GHZ/2.0 GHZ 512 KB Cache Memory /1 MB Cache Memory האם זה אומר שהמהירות שלהם נמוכה יותר? ומישהו יכול להסביר בבקשה על כל אחד מהחלקים הנ"ל -מה זה אומר? מה זה אומר 64 BIT? האם מעבד AMD 64 2.0GHZ איטי יותר מפנטיום 4 3.0 GHZ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
-
- 5 תגובות
- 463 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב ואז כשאני בוא לחבר את הקונטקטור חשמל אני רואה שהחיבור ב DFI NF4 ULTRA LANPARTY הוא 24 פין והספק כוח שלי שהוא קנוי רק לפני 3 חודשים (THERMAL TAKE 480W SILENT 2 FANS PFS) בעל חיבור 20 פין, לא ידעתי שיש לוחות לAMD בעלי חיבור 24 פין אני יודע שאינטל 775 כולם באים עם חיבור כזה אבל אפשר פשוט לחבר את ה20 לצד וזהו הכל עובד. רציתי לשאול אם אפשר לעשות את אותו הדבר עם הלוח הזה כי אני יודע שזה לוח שמספק המון מתח ובנוי במיוחד לזה. או שעדיף לקנות מתאם?
-
- 25 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זיכרונות C2.5 . ראיתי בפורום שישנם לא מעט לוחות שלא תומכים בכל דגם של זיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
לקחתי מעבד 370 פינים P3-800 ובמקביל פנטיום 3 - 450 SLOT1 הסלוט 1 עבד הרבה יותר טוב באינטרנט ובשאר התוכנות לסלוט 1 היה לוח של PC PARTNER מבוסס אפולו פרו 133 וה 800 היה עם לוח ECS מבוסס אפולו פרו 133 המחשב של ה 800 זז כמו צב ... חייב לציין שלשניהם הייתה אותה כמות של זיכרון ...
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כידוע, "אחריות לכל החיים" עדיין בתוקף מה הכתובת לשליחת המעבד לבדיקה ומה הפרוצדורה באופן כללי ? - תוך כמה זמן מקבלים תשובה (אם בכלל) ואופציות להחלפה (הרי לא ייתנו לי את אותו מעבד, כבר לא מייצרים כאלו)? כל פרט יעזור. תודה ושנה טובה !
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מכיוון שאינטל גם מייצרת לוחות משלה רציתי לשאול איזה לוחות הכי טובים למעבדי אינטל? האם הלוחות שלה הם הכי טובים? כמו שהבנתי ה-ASUS P5WD2 Premium Intel 955X chipset נחשב להכי טוב! האם אני צודק? תנו עוד כמה דוגמאות ללוחות ברמה הזאת למעבדי אינטל! איתי!
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרונות חדשים למחשב שלי אני לקנות כמות שתספיק לי לזמן רב (1.5-2 שנים) חשבתי על דברים שהם קצה הHIGH END אבל לא מזמן אמרו לי שאני לא צריך כמות כזאת בכלל יש לי לוח GA-7n400 pro2 (k7) מעבד 2800+ xp כ.מסך 9600xt 256M עכשיו יש לי זכרון 512 במחשב שאני מתכון למכור אותו... (של SPECTEK) ולקנות הכל חדש עכשיו גם ממה שהבנתי הלוח שלי מוגבל ל3G ואי אפשר לשים בו duable side ו singel side ביחד.. גם אם אפשר תגידו לי איזה תזמונים הכי יתאימו לי.. (כי לא נראה לי ש2-2-2-5 יתאים או משהו פחות כי זה OVERKILL) אני רוצה גם שעל הזכרונות יהיה המפזרי חום האלה (כמו שיש על רוב OCZ) כי נראה לי בעתיד אני יעשה OC בכל אופן סומך עליכם... SweeT EviL
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת עם המעבד שלי 32 BIT או 64 BIT,לא כתוב לי במפרט של המחשב שלי. מישהו יכול להביא תוכנה או שיטה איך לדעת זאת?
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
טוב אז הזמנתי את הלוח אם DFI Lanparty UT SLI-D שעלה לי 1200 שקל ואני לא יודע אם עשיתי תבחירה הנכונה בזה שלא קניתי את ה-DFI Lanparty SLI-DR שעולה 250 שקל יותר עכשיו אני ממש מבואס מזה ואני לא יודע מה לעשות הזמנתי לפני שלושה ימים אז מה אתם אומרים כדאי לשנות?
-
- 4 תגובות
- 457 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם ישנם לוחות שהם לא Ultra אבל תומכים ב SATA II ? בזה כל הזמן האמנתי עד שראיתי את המפרט של הלוח הזה שתומך ב SATA II אבל אינו Ultra . Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 4SLI Socket 939, PCIX, Dual DDR, SATA,
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
על מה בדיוק זה משפיע מה בדיוק התפקיד שלו? אני למשל רוצה לקנות לוח אם מבוסס chipset של אינטל 955x זה טוב?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה מחשב הכי חזק לקידודים? מעבד, זיכרונות, כ.מסך ועוד כל מה שחשוב... יש לי DVD מקליט, ואני מעביר את החומר למחשב בקידודים, אז אני מקליט בערך... כל יום וזה הרבה מאד קידודים. אז מה הוא המעבד הכי חזק לקידודים, הזכרונות הכי טובים, הכרטיס מסך הכי טוב והכי מהיר לקידודים? ועוד כל מיני מרכיבים שאני לא חושב עליהם כרגע, כי אני לא יודע מה הם(אם יש בכלל כאלה). מצדי תמליצו על מעבד כפול ליבה , אבל העיקר תיתנו לי את המעבד הכי חזק כיום לקידוד סרטים. חשוב להדגיש שהצרכים שלי הם גם תוכנות עריכה עם סרטים וצפיה בסרטים. תודה מראש. .swg
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרונות טוינמוס טויסטר עם תזמונים של 2-2-2-5 ורציתי לדעת איך להגדיר אותם בביוס כי בביוס יש הרבה הגדרות שקשורות לזה ופעמיים הייתי צריך לאפס את הביוס
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לנקות את המעבד אך המאוורר שלו לא רוצה לצאת.- איך מוציאים אותו? יש לי מעבד Pentium 4 socket 478 אם אני לא טועה. המאוורר פשוט לא רוצה לצאת ואני רוצה לנקות אותו. מה עושים? תודה מראש. .swg
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב שעובד עם מעבד celeron 766mhz ואני רוצה להחליף אותו במעבד p3 1ghz . מצטער שאני לא כותב עוד פרטים, זה מחשב ישן אני לא יודע... אז האם אפשר להחליף, איך אני יכול לבדוק והאם אני צריך לשנות איזשהם הגדרות?
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-