עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by re,

איך הזכרונות האלה ואם המחיר שלהם טוב http://cgi.ebay.com/New-OCZ-Reaper-4GB-2-x-2GB-Kit-DDR2-800-PC2-6400-CL-4_W0QQitemZ220294256179QQcmdZViewItem?hash=item220294256179&_trkparms=72%3A570%7C39%3A2%7C66%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  2. שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by asili,

??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  5. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  6. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by ran123,

אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק

8. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני רואה כל הזמן בפורומים לדוגמא מפרט של מישהו ורשום ככה: AMD ATHLON 1700+ 1470MHZ מה זאת אומרת ה-1470mhz? ועוד שאלה: לדוגמא קניתי מעבד AMD ATHLON 2100+ q מה המהירות שלו? לדוגמא באינטל זה ברור 2000mhz רשום כבר! אז מה המהירות? תודה מראש, מתן.

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  11. Started by idanmal,

שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  12. עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  13. היי, מקווה שזה הפורום הנכון. ירשתי לאחרונה לפטופ דל ווסטרו 1310. (אחלה ללפטופ - לאט לאט הוא הופך להיות מחשב ראשי אצלי) כרגע יש לו 2 גיגה זיכרון, ורציתי אולי לשדרג את הזיכרון ל-4 (כנראה אקנה באיביי) השאלה שלי בעצם איך אני יודע איזה זיכרון אני צריך? כמה MHZ הזיכרון הנוכחי שלי? (או איך בודקים את זה בעצם? - לפתוח את המכסה לפרק את הסטיק ולקרוא מה כתוב?) איזה יצרניות מומלצות בקטגוריית זכרונות למחשבים ניידים? ברשותכם עוד שאלה, אני רוצה בנוסף להזמין דיסק קשיח עבור הלפטופ (כרגע יש 160) האם כדאי לקחת סיכון ולהזמין מאיביי דיסק קשיח? בהנחה שאני מוצא מוכר אמין שמתחייב למכור דיסק קשיח חדש - האם יש חשש שהמוצר יפגם במהלך ההובלה לארץ? (אם אני לא טועה דיסקים קשיחים מגיעים בניילון אטום ככה …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. Started by noamborisov,

חבר שלי רוצה לשדרג את הזכרון ראיתי שהשלוח תומך ב 667MHZ ו 533, וכתוב Up to 4GB והשאלה האם הוא תומך ב4 GB או פחות, במחשב הישן שלי יש לוח שכתוב Up to 2 GB והוא לא תומך באמת ב 2.. (בסטיק אחד) http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/d946gzis/d946gzis-overview.htm

15. חומרים חדשים שמספקים בסופו של דבר טרנזיסטור קטן יותר, ביצועים טובים יותר, צריכת חשמל נמוכה יותר בהפעלת הטרנזיסטור, 20% מהר יותר, זליגת חשמל קטנה יותר מהחלקים השונים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37253 וידיעה דומה לגבי ה 45 ננו מטר של AMD-IBM ועד כמה חברות (Sony, Toshiba) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5885 בקיצור, אתגרי הייצור ב 45 ננו מטר משותפים לכל מי שרוצה לייצר ב ... 45 ננו מטר.

• 37 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by Stealth,

שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gliding,

היי. שאלתי את השאלה בפורום אוברקלוק ולא ממש זכיתי לתשובה..כנראה כי היא רלוונטית יותר לפורום הזה אלו הזכרונות המדוברים F1-3200PHU2-2GBZX..אני מניח ש הF1 מציין 1T..שאותו אני רוצה לשנות ל-2 בגלל הבעיה שמיד תפורט לא הצלחתי למצוא בביוס איך לשנות, את שאר התזמונים כן, וזה לא מופיע...אז אולי הוא מופיע בשם אחר.. הסיבה שאני רוצה להשנות היא כי מדובר בשני סטיקים של 1GB כל אחד והלוח לא מוכן בשום צורה לצאת מיחס של 2/1.66..וגם כשאני מנסה לעשות OC (אפילו רק להביא אותם למהירות הנורמלית שלהם והלויד את המכפלה של המעבד כדי לשמור על אותה מהירות..כך שזה אפילו לא באמת OC) עם היחס הזה הוא לא ממש עולה..קראתי איפשהו שזה קשור לזה שהלוח לא תומך בשני סטיקים DOUBLE SIDED, אלא רק בחיבור מסוים (יעני חרי…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by sufgi123,

אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3P ראיתי באתר שלהם שיש 3 גיראסות ללוח האם (1,1.1,2) http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2639,2533,2625 למרות שההבדלים קטנים מאוד (למשל ב USB 2.0) , אני כמובן מעדיף את הגירסה האחרונה . איך אפשר לדעת איזה גירסה מוכרים לך ? זה כתוב על הלוח ? ב BIOS ? תודה

• 5 תגובות
    • 539 צפיות
  20. Started by haimsh,

קניתי מחשב חדש שכולל את הלוח GA-965P-DS3 עם כרטיס מסך 7300GS כשבדקתי את הרכיבים בבית בעזרת אוורסט אולטימט הכל היה בסדר חוץ משאת לוח האם התוכנה מראה לי בתור GA-965G-DS3 .האם יש הבדלים בינהם חוץ מהכרטיס מסך המובנה? אני גם יודע שאפשרויות ה OC בGA-965G-DS3 מוגבלות אבל זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שקיבלתי ביחד עם המחשב גם את הקופסה של לוח האם עם כל הדיסקים הנחוצים ועל הקופסה רשום GA-965P-DS3 REV 2 . יכול להיות שאוורסט טועה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by locdog,

ה P35C-S3 או ה P35-DS3L זה ממש חשוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by ThePinkPanther,

סוף סוף שכנעתי את אבא שלי לשדרג את המחשב. מה שבטוח אני קונה AMD. השאלה שלי היא,האם לקנות עכשיו מעבד(ATHLON XP 2200+) או לחכות למעבדים החדשים(2400,2600,2800)?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. עם תג מחיר גבוה משל לוחות B660 רבים אחרים אך נמוך מזה של לוחות Z690 ממוצעים, מצאנו את לוח האם הזה יושב במקום טוב באמצע - כל מה שצריך לדעת על B660 GAMING X DDR4 של GIGABYTE מחכה לכם בפניםלכתבה

24. Started by namyob,

שלום לכולם, יש לי לוח אם של asus דגם m2npv-vm ויש לו כרטיס הרחבה של יציאת hdtv ואין לי שום מושג איך אני מפעיל אותו כדי לראות איתו בטלויזה. אם מישהו יודע איך להפעיל אותו ויכול לעזור לי בברכה, עמיר

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  25. Started by PiniShv,

שלום לכולם, מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון. אחד המחשבים שיש לי בבית הוא מחשב ישן שאני משתמש בו לטובת צפייה בסרטים \ יוטיוב \ משחקים ישנים. לאחרונה המחשב התחיל לקרטע בעיקר בצפייה בסרטונים יוטיוב (720P+) ובזמן משחקים (AOE לדוגמה). האיטיות מורגשת גם בגרפיקה וגם בסאונד והעכבר זז באיטיות באותו הזמן. לוח אם - EP35C-DS3R זיכרון - 2X2GB כרטיס מסך - GeForce 9600GT השאלה שלי מה מהרכיבים מאט את המחשב ומה ניתן לשדרג כדי למנוע את האיטיות הנ"ל? תודה רבה, פיני.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.