עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, חיפשתי באתר חומר, קראתי רבות וקיבלתי תשובות לרוב שאלותיי. אך, ישנם מספר שאלות שלא מצאתי עליהן תשובות: 1. האם ניתן להרכיב על המחשב 2 זכרונות, אחד במהירות 667MHZ ואחר במהירות 800MHZ? 2. האם ישנו הבדל מהותי בין זיכרונות 667MHZ לזיכרונות 800MHZ(אני לא מבצע אוברקלוקינג). 3. קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס זיכרון Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB, האם החברה Corsair טובה, והאם כרטיס הזיכרון הזה טוב(או שניתן למצוא כרטיס זיכרון טוב יותר ב-400 ש"ח)? ושאלה נוספת בנוגע למעבד-האם כדאי לרכוש קירור למעבד(מסוג Arctic Cooling Freezer 7 Pro, בעלות של 125 ש"ח) גם אם אני לא מבצע אוברקלוקינג? תודה רבה לכולכם.

• 4 תגובות
    • 484 צפיות
  2. שלום ברשותי המעבד Athlon 64 4200x2 לוח אם: Gigabyte K8NF-9, ביוס עודכן לאחרונה תחילה היו לי 2 סטיקים של 512MB שפעלו שניהם על PC3200 או 400Mhz אפקטיבי עכשיו הוספתי 2 סטיקים של סאמסונג וכל המהירות ירדה ל-333 למרות שהסטיקים החדשים גם הם PC3200 תמונות לתיאור המצב: אברסט : ImageShack - Hosting :: ramvc3.jpg ביוס : ImageShack - Hosting :: dsc01041zv6.jpg למה זה ככה והאם יש פתרון ? תודה מראש

3. Started by Eviljelly,

לפני כמה ימים גיליתי שהמאוורר של הכרטיס מסך לא עובד והחלפתי אותו , מאותו רגע החיישני טמפרטורה של המחשב לא מתפקדים ומציגים טמפרטורות לא הגיוניות : מעבד -6 מעלות ציפ 125 מעלות . השאלה שלי היא האם למעבד עצמו יש חיישן אחר שמתריע על חום ? משום שמאז המאוורר של המעבד עובד באופן קבוע על 3000 סל"ד ולא עולה או יורד כשאני רגיל שבמאמץ הוא מגיע ל4500 ואני חושש מנזק . והאם לדעתכם התקלה היא בלוח אם או במעבד ? המחשב פועל כך מספר ימים , כיבוי או ריסט לא עוזרים . המעבד הוא של אינטל 3.2 P4-540 הלוח גם של אינטל - D915PCY

4. Started by biodome,

אני חושב לנצל את זה שאחי נמצא בארה"ב בתקופת BLACK FRIDAY לשדרוג מערכת. מה עדיף בימינו, HASWELL או IVY BRIDGE-E? תושבת 1150 או 2011? שני המעבדים עולים בערך אותו דבר ב-newegg. בכללי כדי שאני אדע להתאפס על עצמי, הרבה זמן לא התעדכנתי בעניינים. גם אם יש בעיה ידועה עם אחד מהם.. משתמש PC כבד, כולל פוטושופ, CAD, והרבה EXTRACT של RAR'ים..

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by huber,

שלם חברים. רכשתי את הלוח הם הבא: https://www.msi.com/Motherboard/MPG-X570-GAMING-PRO-CARBON-WIFI הרכבתי את המחשב ועל הלוח היו 2 חיבורי מתח ל CPU, אחד 8PIN ואחד 4PIN. לצערי הספק שלי מודולרי ולא מצאתי את הכבל של ה 4PIN. בבדיקה ראשונית גם בחיבור של 8PN בלבד המחשב עולה ועובד בדיקת מאמץ. השאלה היא אם כך למה נועד ה שני והאם הוא חיוני? תודה מראש. הנה קישור למדריך ההפעלה של הלוח: https://download.msi.com/archive/mnu_exe/mb/E7B93v1.2.pdf

6. Started by oded6188,

קניתי גריז טרמי מוליך... עכשיו אני אמור למרוח אותו על המעבד בלי שהכל יישרף לי בשניה שאני אדליק את המחשב... איך לעשות את זה? אני מפחד :s05:

• 43 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. יש לי לוח אם P5N32SLI-DELUXE של ASUS וספק כוח 550 של האק (אם אני לא טועה) תודה.

• 6 תגובות
    • 591 צפיות
  8. Started by roy5550,

בקשר למעבד AMD athlom 64 עד עכשיו נתקלתי בעיקר בהמלצות חיוביות על המעבד, ולפי מה שהבנתי הוא עדיף על אינטל. חבר שלי קנה לפני חצי שנה מעבד athlon והיה לו ניסיון מר מאוד איתו הוא עשה לו הרבה בעיות, לכן אני רוצה לדעת האם מישהו שיש לו מעבד כזה ויש לו ניסיון עם מעבד מסוג AMD יכול להמליץ לי עליו ושאלה נוספת האם ניתן/אפשרי להתקין על מעבד מסוג ATHLON AMD 64 windows xp 32 bit או שחייבים גרסה מיוחדת של windows xp 64 bit תודה רבה

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  9. Started by re,

איך הזכרונות האלה ואם המחיר שלהם טוב http://cgi.ebay.com/New-OCZ-Reaper-4GB-2-x-2GB-Kit-DDR2-800-PC2-6400-CL-4_W0QQitemZ220294256179QQcmdZViewItem?hash=item220294256179&_trkparms=72%3A570%7C39%3A2%7C66%3A1%7C65%3A12%7C240%3A1318&_trksid=p3286.c0.m14

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שניהם 800MHZ נכון אחד CL4 השני CL5 הבדל של 250? הקירור שעל הזיכרון כזה משמעותי?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by asili,

??? יש סיכוי לממש את האחריות על מעבד AMD שנקנה בחול?

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. בואו לגלות על התמורה למחיר של אחד מלוחות האם המתקדמים והיוקרתיים לבית Gigabyte בדור החדש של אינטל לכתבה

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  13. Started by giloman,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=87022.0

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  14. Started by B0necrack3R,

מה דעתכם על EPOX 4SDA .. הוא מתכונן לעבוד עם P4 1.6A ועם זכרונות DDR 333 ומתוכנן עליו גם אוברקלוקיג!!! אנא התמקדו רק בלוח הזה ותנו דעות ספיציפיות רק על הלוח הזה בלבד!!! כהאם הוא טוב?? יש הבדל גדול בינו לבין מתחריו? חלק אומרים שלוחות מבוססים SiS זה חרא! אבל חלק לא! אז מה דעתכם?? אני יכול להשיג אותו במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  15. Started by ran123,

אני רוצה לקנות תמעבד הזה או תמעבד 3400 של אינטל השאלה שלי מה כדי לי ללכת אמרו לי בחנות שאינטל הרבה יותר טוב לAND יש תקלות וכל זה שאוברקלוניג יהיה קטו לעומת אינטל בקיצור זבלו לי תמחו יש לטענות אלו בסיס ואם AMD יותר חזק

16. שלום כולם היום סוף סוף לקחתי תחלקים הכמעט אחרונים שלי למחשב שלי מסך,מעבד וזיכרון (דרך אגב זה מ ksp) קיצר באתי וקיבלתי תמעבד a64+3200 בקופסא הפלסטיק הזותי של אינטל וגם לא קיבלתי תמאוור של amd קיבלתי מאוור כזה עם גוף קרור בתוך קוספא טובה זה נראה האם דפקו אותי ? שקיבלתי לא תגוף קרור המקורי של amd ??? כי הגוף קרור של amd יש לו פאד תרמי וגוף קרור הזה צריך משחה טרמית האם יש הבדל? וגם כן קראתי את הברקוד על המעבד והתבבר לי שהמעבד שלי הוא קלואמר ולא ניוקסטל האם יש הבדל גדול בינהם ושאני יריגש ביצועים כי לפי מה שהבנתי לניקסטל יש512 קאש ו 3.4 תדר בגלל שזה 2.2 ב9 צינורות עיבוד ולקלאורמ יש מגה קאש ו3.2 תדר האם זה נכון האם יש הבדל גדול תודה לתשובות! חג שמח!

• 14 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by arigo,

שלום, מה תחליף ראוי של לוח Gigabyte GA-E7AUM-DS2H (שעולה 700 ש"ח) בלוח אחר שכולל כרטיס GT9400 לא איכפת לי לאינטל או ל AMD הם יהיו לצורכי HTPC (חשוב לי כרטיס NVIDIA)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

אני רואה כל הזמן בפורומים לדוגמא מפרט של מישהו ורשום ככה: AMD ATHLON 1700+ 1470MHZ מה זאת אומרת ה-1470mhz? ועוד שאלה: לדוגמא קניתי מעבד AMD ATHLON 2100+ q מה המהירות שלו? לדוגמא באינטל זה ברור 2000mhz רשום כבר! אז מה המהירות? תודה מראש, מתן.

• 26 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by idanmal,

שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  20. עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  21. היי, מקווה שזה הפורום הנכון. ירשתי לאחרונה לפטופ דל ווסטרו 1310. (אחלה ללפטופ - לאט לאט הוא הופך להיות מחשב ראשי אצלי) כרגע יש לו 2 גיגה זיכרון, ורציתי אולי לשדרג את הזיכרון ל-4 (כנראה אקנה באיביי) השאלה שלי בעצם איך אני יודע איזה זיכרון אני צריך? כמה MHZ הזיכרון הנוכחי שלי? (או איך בודקים את זה בעצם? - לפתוח את המכסה לפרק את הסטיק ולקרוא מה כתוב?) איזה יצרניות מומלצות בקטגוריית זכרונות למחשבים ניידים? ברשותכם עוד שאלה, אני רוצה בנוסף להזמין דיסק קשיח עבור הלפטופ (כרגע יש 160) האם כדאי לקחת סיכון ולהזמין מאיביי דיסק קשיח? בהנחה שאני מוצא מוכר אמין שמתחייב למכור דיסק קשיח חדש - האם יש חשש שהמוצר יפגם במהלך ההובלה לארץ? (אם אני לא טועה דיסקים קשיחים מגיעים בניילון אטום ככה …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  22. Started by noamborisov,

חבר שלי רוצה לשדרג את הזכרון ראיתי שהשלוח תומך ב 667MHZ ו 533, וכתוב Up to 4GB והשאלה האם הוא תומך ב4 GB או פחות, במחשב הישן שלי יש לוח שכתוב Up to 2 GB והוא לא תומך באמת ב 2.. (בסטיק אחד) http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/d946gzis/d946gzis-overview.htm

23. חומרים חדשים שמספקים בסופו של דבר טרנזיסטור קטן יותר, ביצועים טובים יותר, צריכת חשמל נמוכה יותר בהפעלת הטרנזיסטור, 20% מהר יותר, זליגת חשמל קטנה יותר מהחלקים השונים. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37253 וידיעה דומה לגבי ה 45 ננו מטר של AMD-IBM ועד כמה חברות (Sony, Toshiba) http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=5885 בקיצור, אתגרי הייצור ב 45 ננו מטר משותפים לכל מי שרוצה לייצר ב ... 45 ננו מטר.

• 37 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by Stealth,

שלום לכולם ושנה טובה צריך עזרה קלה בבחירת לוח לp4 2g עם זכרונות ddr266 .. והלוח שיהיה עם lan onboard קשה ההחלטה בין intel ל asus ואם asus אז איזה asus ? אני מוקצב למחירים של עד 150$ גג לאינטל חשבתי על ה billings2 + snd + lan שאני משיג ב110$ מבחינת הasus יש לי את כל המבחר אצל הספק ... העניין זה המחיר... ראיתי שהוצע פה ברוב ההצעות p4b533-e אבל המחיר הוא פשוט רצח ... 196$ אפשרות שניה שחשבתי היא הasus p4s333 שבא עם snd and with land במחיר של 80$ שזה זול עד כדי חשד מה אתם אומרים? דרך אגב גם msi וgigabyte באים בחשבון תודה מראש P.S המחשב יגיע עם gf2mx למשחקים בסיסיים בלבד .. החשיבות שלי היא מהירות לתוכנות ** עריכה ** בדקתי השוואות ל845 .. ירדתי מהbg2 של intel עכשיו על הקו p4b26…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים