מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
AMD Athlon 64 vience 3000 E6 box Sunbeam Transformer BLACK Sapphire X800GTO2 256MB TT BigTyphoon או AC Freezer 64 ספק - לא ידוע ואם אפשר המלצות לזכורונת שיתאימו ללוח אם512X2 לזכורנות לא אעשה OC רק למעבד ולכרטיס מסך למעבד אעשה OC קטן קטן אולי רק ל2400-2300 GHZ לכרטיס מסך שיגיע לX850XTPE אני לא אוברקלוקר וזה יהיה OC היחידי לבנתיים, אז שהלוח אם לא יהיה רק לOC אני לא רוצה לשבור שיא אלא רק בשביל ביצועים למחשב ולמשחקים שיתמוך בSATA II כדאי SLI או לא? התקציב זה עד 900 +- (Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 - טהאם הוא טוב? תודה לעוזרים!!
-
- 31 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את לוח האם שיש לי עכשיו באחד שיכול לתמוך במעבד טוב יותר ממה שיש לי חשבתי אל המעבד AMD 3500+ אני צריך שהלוח אם יתמוך בכול הרכיבים שיש לי במחשב (תמונה למטה )בבקשה תמליצו לי על לוח שתומך ברכיבים האלה אם הAMD3500 http://img389.imageshack.us/img389/3308/14tk1.jpg' alt='14tk1.jpg'>/img]
-
- 14 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קניתי עכשיו מחשב חדש ב6600 שקל... ותהיתי אם בעתיד אני ירצה לשדרג את הזכרונות מה יהיה הכי כדאי לעשות..??. הזכרונות הם של TWINMOS DDR 1024 MB X2?DUAL?
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חפשתי באתר היצרן ולא מצאתי שם. חרשתי אתרי דרייברים ולא מצאתי. משהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום! שמתי לב שמעבדי AMD Sempron 64 זולים הרבה יותר ממעבדי AMD Athlon 64,עכשיו אני לא מבין מה הקטע? שניהם 64 ביט ואני רוצה לקנות עם 3000 Ghz,אז למה הAMD Sempron 64 עולה הרבה פחות מהAMD Athlon 64 שהמפרט הטכני שלהם אותו הדבר? ומה ההבדל ביניהם? שימו לב! שניהם עם 3000+ ושניהם עם 64 ביט. מה ההבדל ביניהים? תודה לכל העונים! נ.ב: אם אפשר למצוא לוח זול למעבד AMD Sempron 64 שתומך בPCIE אשמח מאוד!
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני הולך עוד מעט לKSP לקנות ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE?, אבל לא רשום איזה סטפינג זה, אני משער שזה גם TRAY במחיר הזה אז אני יוכל להציץ על המעבד ולבדוק מה רשום עליו איך אני מזהה מה E3 ומה E6 ? תודה רבה !!! נ.ב: כן כן ערכתי חיפוש גם E6 וגם BW לא מצאתי על זה כלום
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823&products_id=11429 זה לוח שתומך crossfire?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זה רשום על הצ'יפים עצמם ? כי הזכרונות בתוך משטח אנטיסטטי עטוף עם סלוטפ אין לי כוח לפתוח סתם אז אני רוצה לוודא לפני שאני יפתח באיזה עוד צ'יפים משתמשים TWINMOS ?
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב עם מעבד: p-4, 2.66 אינטל 478 ולוח אם: Ecs Elite p-4, 533 + Lan יש לי מספר שאלות: 1. אני לא יודע את דגם הלוח אם לכן אני לא יודע איזה מהירות של זיכרונות ניתן לשלב בו, האם המספר שכתבתי למעלה (533) מציין את מהירות הזיכרונות את את מהירות המעבד? גלשתי באתר של Ecs בנסיון למצוא את דגם הלוח ומצאתי משהו שיכול להיות שזה זה ומהירות הזיכרונות היתה 333. 2. יש לי כרגע בלוח זיכרון אחד של 256MB ויש מקום פנוי לעוד זכרון אחד. - אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB שלא יהיה במהירות המדויקת שהלוח אם תומך (נגיד 400) אז האם זו יכולה להיות בעיה? - ע"פ המעבד והלוח אם, אם אני אוסיף כאמור עוד זכרון של 256MB אז אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב? - אם אקנה זכרון מחברה ומהירות …
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
זה אמור לשמש אותי בעיקר למשחקים, סרטים, גרפיקה, לכן הייתי רוצה מעבד של AMD, עכשיו הלוח אם אני רוצה שהוא יהיה מצוין שבעתיד אני יוכל לשדרג דברים.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם עדיף 1G בדואל על 128 ביט או 1256 בסינגל ב 64 ביט?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי, אני בונה מערכת HTPC חדשה וחשבתי על לוח שמשלב כמה שיותר פיצ'רים איכותיים O\B (יצאתי מנקודות הנחה שלא ניתן להשיג בארץ לוחות אמבדד של VIA) לכן אני מחפש אחר nForce 2 (אני מניח) עם שבב ss מובנה וכרטיס מסך מובנה, עדיפות גבוהה ללוח Micro-ATX אבל גם עם ATX אני יוכל להסתדר. רב תודות
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי לוח nf7-sl v-2 שהחריץ agp שלו נידפק הציעו לי ב-ksp לוח epox 8rdaei ב-135 שח העניין הוא שהלוח הוא מה שהם קוראים לו מה -- ''מציאון '' והם נותנים לו שבוע אחד של אחריות בילבד ללא אפשרות הארכה מצד אחד המחיר מפתה אולם מצד שני האחריות המוגבלת מאוד מרתיעה יחד עם זאת אני יודע מניסיון אישי שלוח מבית טוב שעובד שבוע רצוף בלי בעיות (ואני כמובן חושב להריץ עליו prime 95 במשך השבוע הזה) אזי רוב הסיכויים שהוא ימשיך לעבוד עוד הרבה זמן בלי בעיות. מה אתם חושבים שווה לקחת אותו או לא?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה קטנה בקשר לזיכרון בתוכנת EVEREST מופיע לי שהזכרון הוא ב2T מה זה אומר והאם בגלל שיש לי סלוט אחד של זיכרון הוא לא אמור לעבוד ב1T? ומה אחוזי השיפור בין 2 ל 1T? ובביוס אין לי דרך להגיע לתזמונים האלו GA-7VAX של ג'יגהבייט כמובן.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
האם יש עוד חברות של מעבדים חוץ מINTEL וAMD? אם כן אז האם אפשר כצת מידע עליהן?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
הזיכרון: CORSAIR 2GB Extra Low Latency DDR PC-3200 SDRAM at 400MHz תזמונים: 2-2-2-5 תמונה(אם זה יעזור למישהו): http://img171.imageshack.us/img171/5739/corsair1nx.jpg ד"א אך הוא בOC? תודה לכל העוזרים
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שעדיין אין תוכנות שעובדות על הכפולי ליבה לכן אני חושב יותר לכיוון AMD Athlon 64 4000 San-Diego Socket 939 BOX על מה אתם ממליצים ?? ללוח : DFI LanParty NF4 ULTRA-D nForce 4 Ultra 939 Motherboard ??? תודה לעוזרים
-
- 90 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם זה נכון שאם יש לי לוח אם של אינטל אז אני לא יכול לעשות OC למעבד?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-יש לי מחשב AMD64 3000 S939 לוח K8NF-9 1256 RAM אני עובד אם תוכנות גרפיקה לתלת מימד ומשום מה כול פעם שהתוכנה עולה או מבצעת רינדור המעבד מגיע לי ל100% דבר אשר לא קרה לי בעבר כאשר עבדתי עם אותם זכרונות ואותם הרד דיסקים אבל על מעבד אינטל 2.8 S775 ולוח אם של אסוס האם זוהי בעיה במעבד בלוח או שאין לי מה לדאוג מכך אודה לכם על תשובה מפורטת דרך אגב פירמטתי הורדתי דריברים בדקתי וירוסים כלום לא עזר האם המעבד פשוט לא טוב לצרכים אלו המון תודה רן
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?
-
- 8 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום אני צריך מעבד amd 64 bit עדיף סטפינג e6 ואני רוצה גם לוח הכי זול שאפשר וגם שהיו לו תכונות אובר קלוק תודה הסכום זה 1200 ש"ח תודה אלי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LAN PARTY NF4 SLI-D ????
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-