מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש ברשותי מעבד פנטיום4 במהירות 2.8 ghz , הוספתי עוד 2 זכרונות ddr במהירות 400 mhz וקיבולת של 512m כל אחד. במחשב היו מותקנים 2 זכרונות של 256m כל אחד סה"כ 1.5 ג"ה. בבדיקת system יש אומנם 1.5 ג"ה זכרון. מבחינה מעשית המחשב היה צריך להשתפר בהרבה, במציאות אני לא רואה שיפור. למחשב כרטיס אם asus p4800d . בבדיקה עם תוכנת cpu-z מתקבלים הנתונים הבאים: במצב CPU רשום סוג המעבד והתזמונים core speed- 2.8g . multiplier -כפול 14 .bus speed -200.1 m . rated fsb- 800.2 m . במצב MEMORY בטבלה של התזמונים רשום 200mhz . במצב SPD בבדיקה של 4 הסלוטים רשום pc3200 וברוחב סרט 200.1m . ואני שואל מה לא בסדר ? או איך אני אמור לראות שיפור? האם יתכן שזכרונות שמהירותם 400 מ"ה עובדים במהירות נמוכה יותר?לפ…
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד החדש של Intel שהוא הPrescott ויש לי את הלוח אם של ABIT שהוא IC7-MAX3 אז רציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח אם הזה?... והאם הקירור הזה ZALMAN CNPS7000A-CU יצליח לקרר את המעבד?... כי אמרו לי שהמעבד הזה מתחמם עד ל70 מעלות ??? ??? ??? ועוד שאלה קטנה האם המעבד הזה טוב למשחקים??? :-[
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 2.0A GHz "Northwood" (8k L1, 512k L2 תודה כמה FSB וכל זה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני צריך לוח אם לAMD. אין צורך ב SLI רק לוח אם.. אסור לחרוג מ 6000 ש"ח תודה, יהב.
-
- 11 תגובות
- 893 צפיות
-
-
זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)
-
- 2 תגובות
- 478 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם בעיקרון כבר שאלתי פה על שדרוג זיכרון אבל קצת הסתבכתי עם הדגם שאני צריך. מדובר בלוח אם EPOX 8HDA5J וזיכרון ישן של ADATA. חשבתי שמדובר בזכרון DDR400 רגיל אבל כשהסתכלתי ב-AIDA32 (נדמה לי שגם יאר ציין את הדגם) ראיתי שמדובר ב-512 MB PC3200 DDR SDRAM ואני לא כל כך מוצא בחנויות עוד זיכרון מהסוג הזה. האם ניתן לקחת זיכרון אחר שיתאים ללוח אם? (רצוי שני סטיקים של 512) מישהו יכול לתת לינק והסבר קצרצר? תודה
-
- 11 תגובות
- 793 צפיות
-
-
איך המעבד AMD Phenom II X3 720 Black Edition Box? לאיזה מעבדים בסדרת אינטל הוא משתווה? האם הוא סובל מבעיות(חום, באגים) כלשהן? ובכללי מזאת הסדרה הזאת... תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח ישן, אין לי קופסא, אין לי חוברת הפעלה... מישהו יודע? תודה!
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לא היה מקום בכותרת,אבל אני צריך שהכרטיס מסך יוכל להריץ HD ושתיהיה אופציה לHybridCF עד 700 ¤ (צ'יפסט 780G ומעלה) תודה
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מעבד Q9650 סוקט 775 כמובן. 4GB 800 mhz כרטיס מסך 4850 אנרמקס 420 וואט שלושה דיסקים קשיחים. שני צורבים. מאז שהחלפתי מעבד ל45 נ"מ המחשב מרסט ועושה צרות. היה Q6600שהוא 65 נ"מ הוחלף לQ9450 ואח"כ ל Q9650 מכיוון שהייתי בטוח שה9450 מקולקל כשמחשב התחיל לרסט ולתת מסכים כחולים. לפי אסוס הלוח אמור לתמוך במעבדי 45 אך משום מה אצלי זה לא רוצה לעבוד. נשבר לי מהצרות האלה ואני רוצה להחליף לוח אם. אני מעוניין בלוח אם שתהיה אפשרות של רייד 0 (סטרייפ) בוינדוס 7 64 ביט . אם אפשר שיהיה לוח קומבו כלומר תמיכה בDDR2+DDR3. אך זה פחות קריטי. אשמח לשמוע המלצותכם (לי יש נטיה חזקה מאוד ללוחות של GIGABYTE). תקציב אני מניח ש400-500 יהיה סביר ואם אפשר פחות... תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי מחשב סביר,ואני כפתרון זמני רוצה לשדרג מ2 RAM ל4 (יש לי WINDOWS 7 32 ואני יודע שצריך לשדרג ל64 וכל זה..) זה המפרט שלי: אני רוצה 2X2 RAM עכשיו יש זיכרון ספציפי שאתם ממליצים? ומהירות זה באמת משנה? תקציב אתם יודעים מחיר סביר לזיכרונות RAM תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי במחשב 2 כרטיסי זכרון DUAL כול אחד של 256 במהירות 533 של חברת INFENON יש לי שאלה אני מעונין להוסיף עוד 2 של 256 השאלה האם כדאי ללכת על אותה חברה??? או משהו טוב כמו KINGSTONE??
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
ואו להכיר את אחד מלוחות האם הבולטים שבתושבת ה-AM4 של AMD, שמציע מכל טוב לכל אלה שמוכנים להשקיע לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני ממש לא מבין בעניניי חומרה, חסרה לי הבנה בסיסית ביותר בנושא ואני צריך הכוונה. אני לפני קנייה של מחשב חדש שיהיו לו שימושים רגילים למדי:אינטרנט, סרטים(גם HD) וקצת עריכה בתוכנות גרפיות (קצת פוטושופ, לא עיבודים כבדים מידי, לייטרום וכ"ו.). מתכנן לקנות את אחד המעבדים החדשים של אינטל ואני תוהה האם הליבה הגרפית שמובנית בתוכם מייתרת את הצורך בכרטיס מסך נפרד (אין לי כוונה להתעסק במשחקים). בהנחה שכן, נאמר לי שהמעבד הרצוי מבחינתי יהיה i5-2500K מכיוון שיש לו יכולות גרפיות עדיפות על ה-i5 האחר. האם עד כאן הכל נכון? אני לא צריך כרטיס גרפי נפרד והמעבד בשבילי הוא זה שציינתי? אני לא יודע איזה לוח אם לקחת, מתכוון לבקש שיבנו לי מפרט פה בפורום שמיועד. אם יש לכם טיפים בעניין אשמ…
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
יש רק שלושה? אפשר לחבר מאוורר שיהיה בחלק הקדמי של המארז למקום שבו כתוב SYS_FAN2 ?? אגב, יש לחיבור הזה שעל הלוח ארבעה פינים, ובחיבור של מאורר יש שלושה ???
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
זו שאלה כללית.. המעבדים של רייזן באמת היו מהפך מצד AMD והם איכותיים לא פחות מאינטל מכל בחינה? טובים להכל בעצם גם למשחקים ולטווח ארוך ותמיכה בתוכנות ? דואל צ'אנל באמת קריטי ברייזנים אגב? ומהירות של 2400MHZ לצורך הדוגמה זה איטי מדי או שהוא עדיין עובד בעוצמה שלו?
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=501
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגאבייט כזה : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3765#sp עכשיו איך אני יכול לחבר אותו כ DUAL? יש שני סלוטים כחולים ויש שני סלוטים לבנים על איזה סלוטים לשים אותם בשביל שיעבדו הכי מהר ?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
.....
-
שלום מחפש לוח p45 עם כרטיס מסך במחיר של עד 700 ש"ח אני לא צריך כרטיס מסך חזק אבל חושש מהשפעת כרטיס המסך על הזיכרון ה ram . תודה
-
- 11 תגובות
- 968 צפיות
-