עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב איך אני יכול לדעת מה לקנות למחשב שלי שיתאים?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. טוב אז ככה חשבתי ללכת על לוח של DFI SLI-DR מעבד 3500+ וינצ'סטר וזיכרון 4400le של ג'י.סקייל אני חושב כאילו זה יהיה הבאנדל.... בקשר לכרטיס מסך זה כבר בעיתיד 6800u*2 אפשר לקבל הצעות אחרות... תעבירו בבקשה למפרטים ..... בטעות לא שמתי לב שזה פה ...

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  3. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

הכי זול אבל שגם יתמוך בדיואל.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by ToMeRv32,

יש ברשותי את הלוח Asus p5lp-le שבא עם מחשבי HP מורכבים, ומצאתי את עדכון הBios הבא בשבילו: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-60363-1 כמה שאלות: 1. על המחשב מותקן כבר Windows 7 והדרישות להתקנה הן Windows Vista - זה משנה? ולמה ההתקנה היא בקובץ EXE..? איך זה עובד? ._. 2. יש עדכון Bios קודם לעדכון הזה משנתיים לפני http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?cc=us&lc=en&dlc=en&tmp_geoLoc=true&softwareitem=pv-34940-4 יש צורך להתקין אותו לפני? 3. כתוב שיש תמיכה במעבדים חדשים - איך אני יודע באילו מעבדים? יש את הדף של המוצר: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/do…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by SUBX2,

ECS (Elitegroup) P4VXASD ציפסט של VIA מצאתי את הקישור הזה הזה לא הורדתי והוא לא עובד ב XP למישהוא יש קישור ל DRIVER טוב שיעבוד [ftp=ftp://http://www.driverscollection.com/?file_id=3070]http://www.driverscollection.com/?file_id=3070[/ftp]תודה לעוזרים...............................

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  7. איזה לוח אם מבין הארבע האופציונאליים מוצלח דיו לעריכת וידאו,משחקים,קולנוע ביתי ואולי בעתיד הקרוב OC -עם מעבד מסוג CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1063.89 ] 1 CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX ¤ 1327.91 ] 1 להלן הלוחות האופציונאליים: Motherboards for Intel : ]Epox EP-4PCA3I Intel 875P Motherboard ] (HT, FSB 800, S-ATA, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) ¤ 773.82 Motherboards for Intel : ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) ¤ Motherboards for Intel : ABIT IS7 Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by shaibend,

שלום, יש לי לוח אם D946 של אינטל , מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להרחיב?

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה

10. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Studio54,

שלום אני מחפש 4 ג'יגה זכרון נוספים לנייד שלי (FSB=1333) בחיפושיי ברשת (ובאתר NEWEGG) מצאתי 2 אופציות : 1. זכרון במהירות 1066 אך תזמון = CL7 2.זכרון במהירות 1333 אך תזמון =CL9 בגדול ובכללי - מה יותר עדיף? מהירות זכרון יותר גבוהה במגהרצים או תזמונים יותר נמוכים ? מה יתן ביצועים יותר טובים ? ובמה זה תלוי ? תודה על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  13. מה דעתכם על זכרונות של DIGMA (באופן כללי) ? - הם טובים ? מהירים ? יש בעיות ? תודה !

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by the kon,

שלום מה מצב?? רציתי לדעת מה ההבדלים בין DDR לDDR2 ??? האם זה שווה תכסף וגם האם יש הבדל חיצוני?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  15. Started by leshets,

מה אתם אומרים עליו יש משהו עדיף ? באותו מחיר בערך.?.. אני מתכוון לקנות כנראה p4 3.0 למרות שאני מתלבט אם לקנות amd

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by Trance,

יש לי שאלה :נניח כשמישהו רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח התקיציבם הבינוני אתם ממליצים לו לקנות כרטיס מסך עם 128 כי עד שיהיה שימוש ב256 מגה הליבה של הכרטיס לא תהיה מספיק חזקה על מנת להריץ את הישומיים אז למה אתם חושבים שמעבד נניח ה3000 למשל יהיה מספיק חזק להריץ פקודות ב 64 ביט ברגע שהם יצאו?

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  17. Started by PsyMor,

שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by Blabber,

אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  19. שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by levy.mor,

שלום. יש לי 2 סטיקים של 512MB 667 של geil עכשיו על הסטיקים רשום תזמונים של 4-4-4-12 אבל בפועל לפי everst אני מקבל תיזמונים של 5-5-5-15 יש לי לוח של GB 81945P-G מישהו יכול לומר לי למה ? קשור למתחים ?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  21. Started by angelos21,

רציתי לדעת אם יש לי שני זוגות של זכרונות בגדלים שונים : PQI 2X512 וKINGSTON 2X256 שניהם כמובן DDR2 DUAL CHANNEL האם הם מתפקדים כ1500MB זכרון הוא שישנו איבוד כוח מסוים בגלל שהם בגדלים שונים???

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  22. הלוח הנ"ל http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NS%20Ultra-939.htm# הוכב בעזרת חברי הפורום עם שאר המערכת עכשיו אני רואה שהוא AGP אבל כשהרכיבו לי את המפרט נתנו לי כרטיס PCI-E עדיין לא קניתי כלום, אז אני צריך ללכת לפי מה שהיצרן אומר ולקחת AGP?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  23. Started by ita123,

שלום רציתי לדעת אם הלוח הבא - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6986 יתאים לשימוש של MC צפיית סרטי HD 720P/1080P ולהרצת תוכנת XBMC . האם המעבד וכרטיס המסך המובנים מספיק חזקים?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  24. שאלה- האם לוחות אם שתומכים הפנטיום D תומכים גם ב-Core 2 Duo חיבור(LGA 775)??? אחים שלי אני ישמח מאוד אם תוכלו לענות לי תודה רבה!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  25. Started by AxeOr,

אני מנסה לבנות מערכת בצבע שחור\לבן, מארז H440 של NZXT, מעבד i5 3570. זכרונות לא בעיה למצוא, קירור גם כן, מה שכן אני מחפש לוח אם מתאים ואני לא יודע איפה מוכרים בארץ למעבד הזה אני מחפש משהו בצבעים שחור לבן, שדומה לדגם הזה של אסוס

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.