מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הליבה תיוצר בתהליך של 65 נ"מ לעומת 90 נ"מ בדותנים הנוכחיים, ותעבור מקצה שיפורים קל בעיקר ל SSE ולנקודה צפה, שני דברים חלשים בדותן. כפולי הליבה יחיו ביחד עם הדותנים הנוכחיים בינתיים, לפחות בחודשים הראשונים הייצוג של היונה הוא נכון לעכשיו xYY כאשר YY זה הדגם בסדרה, ו x מייצג את קוד הסדרה (כמו 3 ב Celeron D ו Celeron M, ו 8 ב Pentium D) (שימו לב לכתבה השנייה שהבאתי על שינוי השמות, כנראה שה x הזה יתגלה בתור T1YYY - עוד על הדגם בכתבה השנייה) לפי הכתבה הזאת (שהיא מתאריך מוקדם יותר מהכתבה על שינוי השמות) יש כבר OEMים שהדביקו להם את הסדרה 800, כמו ה Pentium D הנוכחיים, כמו שעשו עם ה Celeron M וה Celeron D (שניהם נכללים בסדרה 300) דגמים פחות מעניינים אך כבר יצאו: 780 עם ליבת דותן,…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רק לפני 18 חודשים אינטל שינתה את הדרך שלה לשמות המעבדים מתדר למספור תלת ספרתי (סדרה 3xx הייתה Celeron D, סדרה 5xx הייתה Prescott 1MB L2, סדרה 6xx הייתה Prescott 2MB L2, סדרה 7xx הייתה Dothan לניידים, וסדרה 8xx הייתה Pentium D כפולי ליבה בתהליך ייצור של 90 נ"מ, וסדרה 9xx הייתה מיועדת לכפולי ליבה בתהליך ייצור של 65 נ"מ) עכשיו אינטל משנה שוב את שיטת השמות והיא תכלול מעתה רצף של 5 תווים התו הראשון יהיה אות באנגלית אשר תסמן את צריכת החשמל של המעבד כאשר E מסמלת צריכת חשמל של 50W ויותר T מסמלת צריכת חשמל בין 25W ל 49W L מסמלת צריכת חשמל בין 15W ל 24W U מסמלת צריכת חשמל של 14W ומטה ארבעת הספרות הבאות יסמנו את משפחת המעבד (בדומה לספרה הראשונה במספור התלת ספרתי), ואת ביצועיו לדוגמה…
-
- 9 תגובות
- 965 צפיות
-
-
המעבד הוא AMD3700+ San Diego 939
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Asus A8n-e והפיטשר של Cool n Quiet עבד מצוין היו לי 2 סטיקים של 512 זיכרון=1024 MB לאחר מכן הוספתי עוד 2 סטיקים של 256 מאותה סידרה ויצרן (הלוח הוא דואל צ"אנל) ומאז הCool n quiet לא נותן למחשב לעלןת בעיות כמו מסך כחול- ביוס eroor ואפילו לא מוצא את ה HD ... אז ביטלתי את זה.... מישהוא יודע מה עושים ולמה זה קורה ?? תודה
-
- 15 תגובות
- 824 צפיות
-
-
http://www.svethardware.cz/art_doc-D9A7B2A873AA8005C125709900531480.html עוד מעט יוצא מעבד כפול ליבה +5000!!! המעבד יהיה על Socket M2 (אגב מה זה M2? משהוא חדש?)וגם Socket 939. 2.6GHZ .הקישור: http://www.svethardware.cz/art_doc-D9A7B2A873AA8005C125709900531480.html
-
- 72 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת EPSON600 שאני ממש לא רוצה להחליף כי אני מדפיס המון והיא חסכונית והדיו שלה עולה גרושים והיא גם מדפיסה תמונות ממש אחלה. רק מה היא LPT ועכשיו כששדרגתי את המחשב שמתי לב שאין ללוח שלי שהוא DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D יציאת LPT. אז מה עדיף כרטיס PCI ל LPT או מתאם USB ל LPT? מקודם בלוחות אם שהיה להם LPT אז כשהייתי מדפיס זה היה ממש מאיט את המחשב עד שההדפסה לא הסתימה, אם אני מביא את המתאם USB זה לא יהיה ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה חיפשתי באתר לוח אם טוב, אבל אני לא יודע איזה לוח אם לבחור. אני מחפש לוח אם משהו כזה. פרטים: 1. לוח אם שיש בו תמיכה למעבדים משולבים לעתיד, שנקראים AMD - ATHLON 64 Bit X2 או בעתיד אם אני רוצה להחליף מעבד AMD - Opteron 64 כפולי ליבה או מעבד AMD - Athlon 64 FX חד ליבה. 2. לוח אם תומך רק DDR2 3. כרטיס מסך PCI EXPRESS, איזה כרטיס טוב גרפיקה למשחקים לילדים?, היעקר שיהיה טוב ואיכותי. 4. כרטיס רשת O/B 5. כרטיס קול O/B יש בו כמה יציאות 6 או 7 משהו כזה, ושיהיה גם רמקול מיוחד סוואפ-פאוור(איך מבטאים). 6. חיבורים לדיסק קשיח IDE + SATA. 7. איזה סוג חברה לקחת זיכרון קינטון או זיכרונות זולים? המומחים מה אתם ממליצים לי לקחת לוח אם? בתודה מראש מייקל חג שמח, גמר חתימה לכל …
-
- 31 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני חיפשתי הרבה זמן זיכרונות טובים לoc וניאה לי שמצאתי משהו טוב אחרי כל החיפוש הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3255 איך הם??עד איפה אני אוכל להגיע איתם על מתח של 2.9?? (אל תגידו לי שיש זכרונות אחרים בתקציב הזה כי אני לא מחפש משהו אחר ,אני משיג אותם במחיר טוב חדשים...)
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום,מאז שנקנה הלוח הישן (2001-2002 ) ביצעתי לו עדכון ביוס אחד לפני חצי שנה אני חושב,אבל אז עשיתי פורמט אז השאלה שלי היא כאשר עושים פורמט למחשב העדכון BIOS נשמר ? ( שאלה טיפשית אני יודע ) Intel Billings 2 D845EBG2 צ'יפסט i845e,אם אפשר קישור לעדכון הכי חדש לביוס ללוח הזה תודה.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
השימוש הוא לHTPC, הדרישות הן DDR1 וAGP. לא צריך כרטיס מסך און בורד. כרטיס קול גם לא חובה, אבל אם יש אז שיהיה עם יציאה דגיטלית. התקציב כאמור, יכול להתגמש כלפי מעלה.
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
חברה י שלי בעייה חבר שלי בא אלי עם זכרונות של 512 pc3200 elexir 256 ram pc3200 digma 256 ram pc3200 geil זה הזכרונות שיש לי pc3200 digma pc2100 spectec הלוח שלי זה nforce4-k8nf9 עכשיו זה הבעייה בהתחלה שמנו את כול ה4 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו אחד של 512 2 של 256 והמחשבלא עלה ניסינו את כול האפשרויות והמחשב לא עלה.. רק ככה הוא עלה- שמנו 512 ו256 מישו יודע מה זה לעזאזל יכולה להיות הבעייה? למה הלוח לא תומך בזכרונות האלה?או אולי זו בעייה אחרת?
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אוקי כולם יש לי לוח 8kda3j עכשיו בזמנו קניתי סטיק של 512 mb של A-data עם שבבים של a-data קיצר עכשיו ראיתי יש להם שם V-data ו A-data/vt איזה מן המודלים אני צריך לקנות ?
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לא חשבתי על דגם, אבל הגודל מגרה מאוד לשימוש הזה ויש לוחות עם פיצ'רים רבים נכון ? אני מחפש לוח עם VIVO ו- RGB וסאונד של 5.1 יש חיה כזאת ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לקנות מחשב עם מעבד P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit אבל אמרו לי שAMD יותר זולים ולפעמים ביציועים יותר טובים...זה נכון?? על איזה מעבד אתם ממליצים שיהיה בערך שווה לזה שרציתי? האם זה נכון שAMD מתחממים יותר??? בבקשה תסבירו לי כי לא הבנתי כל כך את ההבדל...
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי מעבד p4 - 1600 ואני רוצה לדעת איזה סוקט זה מישו יודע איך בודקים ???
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכרטיסים של היום עובדים במתח של 1.5V?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אוף, יש לי את הלוח אם K8NF-9 ואת הזכרונות VALUE של Kingston ועד שגיליתי איפה לשים אותם בגלל שהם DS, שנים. החוברת של הלוח אם כזו דפוקה. הינה מה שהיא מציגה: DDR1 DDR2 DDR3 DDR4 2 Memories | DS/SS | DS/SS | X | X | X | X | DS/SS | DS/SS ----------------------------------------------------------------------------------------------- 4 Memories | DS/SS | DS/SS | DS/SS | DS/SS וכמובן שבשום מקום לא מוסבר איזה מהם הוא סלוט DDR אחד ואיזה הוא DDR2..... אהה וזה קנייה טובה ? (ה Kingston CL3).
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התלבטות היא כזאת P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 915P COMBO-F s775 (DDR I+II+PCI-E+SATA+GBL) של MSI או במקום זה Gigabyte GA-8I915G-MF Intel 915G Bulk Motherboard 512MB Twinmos DDR2 x2 או Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512Mb 400MHz Twinmos x2
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שהיה מסוג AMD ATHLON XP 1700 (בפועל הוא עבד על 1400)
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
קיבלתי משחב ישן מחבר, והארדיסדק בנפח של 15 GB עכשיו כשאני מפעיל את שניהם ביחד המשחב מביא לי הודעה Primary master hard disk fail קראתי קצת באינטרנט וראיתי שם שכנראה הביוס לא תומך בכאלה גדלים(מכיוון שהמחשב ישן) מפרט של המחשב מעבד PENTIUM R 133 MHZ לוח אם INTEL i430VX
-
- 8 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום... לאחרונה זה כבר נהיה די בלתי נסבל יש לי מחשב סבבה לחלוטין [מפרט למטה],אבל החצי ג'יגה פשוט דופק ת'ביצועים בהרבה משחקים ועכשיו-כשיוצאים כלכך הרבה משחקים חדשים,זה די מרגיז שצריך להנמיך הגדרות גראפיות ולסבול מקירטועים והיצ'ים רק משום שאין לי ג'יגה זיכרון... החלטתי לקנות עוד חצי ג'יגה זיכרון... השאלה היא-איזה אחד אני צריך לקנות? כרגע יש לי סטיק אחד של 512MB DDR RAM של KINGSTON בתדר של [אם אינני טועה] 400MHZ... האם אני יכול לקנות סטיק זיכרון נוסף של חברה אחרת?והאם הדבר יפגע בביצועים? אם תוכלו להמליץ לי על סטיק זיכרון מסוים זה יהיה נפלא. בכל מקרה,מכיוון שאני לא מעונין להחזיר את המחשב לטכנאי שלי רק בגלל שאני רוצה להתקין עוד זיכרון על המחשב,רציתי לדעת כיצד אני מתקין אותו? …
-
- 28 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-