עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני עובד על פרוייקט בשביל חבר טוב, והוא התקנת מחשב ברכב. ולכן - דרישות החומרה יהיו קצת "מוזרות" אך הגיוניות. ראיתי את הלוחות הבסיסיים של אינטל מבוססי האטום, ויש לי אחד, סה"כ - אין תלונות. אני צריך לוח נוסף, אך אני מוכן להשקיע בלוח עם רכיבים איכותיים יותר (ולא כמו הסלילים הפרימיטיביים שיש על האינטל בכדי לסנן את המתח למעבד לדוג') כיוון שהוא יעמוד בתנאים קיצוניים של חום וזעזועים, ולכן, יחד איתו ירכש גם SSD 40 GB של אינטל. קריטריונים: 1. לוח ללא מאוורר - קירור פאסיבי 2.יכולת לפעול מספק של 20 פין ולא 24 (כולם עושים את זה היום נדמה לי), אך חיבור ה4 פין קיים. (זה הספק שיש לי) כמו כן, יש לי דרישות נוספות: אני מעוניין בכרטיס קול איכותי, וראיתי את זה של קריאייטיב : X-Fi Surround 5.…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לוח אם למעבד אינטל P-D עם זכרונות DDR2 וסלוט ל-AGP תודה

• 2 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by pain_killer12,

חבר שלי קונה מחשב חדש ובתכנון- AMD 3800X2 ו 8800GTS. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק? כדאי לקחת E2160 במקומו? לא מתוכנן OC לשום דבר, המפרט הוא למשחקים לא הכי כבדים-קומפני אוף הירוס, קרייסיס ואלה.

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  4. Started by -Stolen,

יש לי כמה שאלות על ה22 ביולי.. א.האם המחירים ירדו בכל החניות וגם בחנות ksp בירושלים? ב.המחירים ירדו כבר ב22 או בכל חנות זה ירד בתאריך אחר ? תודה למי שעונה..

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  5. אם יש הבדל אז מתי הוא משפיע על מהירות המערכת? תתייחסו גם לויסטה כי אני רוצה לשים אותה במחשב הנייד החדש שלי... עוד דבר, זה המחשב שאני הולך לקנות: http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  6. מפתחת השבבים מסאניווייל תנחית בחנויות את דגמי הדור החדש הזולים ביותר עד כה בתוך פחות משבועיים לכתבה

7. Started by 1111,

מה ההדל בין Q6600 לבין Q6600 STEPPING GO?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by Dn2k,

הלוח של MSI זכה מקום ראשון בלוחות ה 975. ואני יודע שהאסוס ב 965 גם מצויין אבל מה עדיף לי לקחת? על מעבד E6600??

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by miim17,

ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by RayZ,

כיצד ניתן לאבחן מעבד דפוק? מעבד שעובד באיכות ירודה, איטי.. לא עובד טוב בקיצור.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  11. מחפש אחר לוח לפנטיום 4 עם האפשרויות הבאות: *תמיכה ב-DDR333 ומעלה. *אפשרות לחבר לפחות 6 התקני IDE ומעלה. *USB גירסה 2.0 ומעלה. *כרטיס קול מובנה + כרטיס רשת. *4 חריצי PCI. *AGP 4 ומעלה. והכי חשוב שיש אותו כבר בארץ. ושיהיה איכותי.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  12. ביקורות ראשונות של ניידים עם מעבדי ה-H העוצמתיים בדור החדש של אינטל החלו לטפטף למרשתת, ומאפשרות לנו לבצע את ההשוואות המתבקשות למעבדי הדור הקודם, למעבדים הבכירים של AMD - וגם ל-Apple M1לכתבה

13. Started by Salwaby,

טוב אז ככה, בבעלותי לוח אם Gigabyte H77M-D3H לאחרונה עשיתי פרמוט והתקנתי windows 8.1, כשבאתי להתקין את הדרייברים מהדיסק שקיבלתי מהלוח אם קיבלתי הודעה שהדרייבים בדיסק לא נתמכים ע"י המערכת הפעלה החדשה, ושיש להוריד מהאינטרנט. כשנכנסתי לאתר אינטרנט של ג'יגהבייט להוריד את הדרייברים שמתי לב שכדי להתקין את הדרייברים לאודיו הם רוצים שאני אעשה reflash ל bios. השאלה שלי היא ככה, יש טעם לעשות ? ואם כן אז איך עושים ואם זה מסוכן. תודה. זה מה שרשום באתר: VIA audio driver (Note: please reflash the latest BIOS before update VIA audio driver)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים יש לי שאלה: יש לי לוח אם מסוג DQ6. שאני מפעיל את המחשב יש לי : 1.הצגה של הלוח על המסך ... לאחר מכן 2.הצגה של גירסא של הביוס ... 3.לאחר מכן מסך שחור שבו יש טבלאות ובו המפרט של הלוח...ועוד כל מיני נתונים שלא מעניינים אף אחד. 4. לאחר מכן קראיאה המקונן DVD ורק אז הוינדוס עולה לי ! :"-\ שאלתי היא: מאחר והתקנתי אתמול לוח אם מדגם אסוס פשוט מאוד - קניתי Asus P5KPL-AM הרכבתי אותו התקנתי וינדוס 7 כמו במחשב שלי עם ה DQ6 ולהבדיל מאצלי האסוס מראה: 1. את הלוגו של הלוח. ומיד לאחר מכן מעלה את הוידוס. מישהו מוכן להסביר לי מה אני צריך לשנות בביוס? חוץ מהקטע שאני יכול לבטל את הקריאה מהצורב אני חושב שאין מצב שאני יכול לבטל את כל השלבים האלה שתיארתי למעלה. …

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by IG,

אני מעוניין לדעת אם מתוכננים לצאת מוצרים חדשים (ברמה של משפחת מעבדים חדשה\ סוקט חדש\ טכנולוגיות תקשורת...) בחודשיים הקרובים. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by ll1210,

שלום רב, אני מעוניין לקנות לוח אם של gigabyte Ga-7vkml במקום אחד שנשרף. האם עדיין ניתן להשיג לוחות אלו ? ואם כן היכן ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אוקי יש לי לוח אם : ga-965p-s3 רציתי לדעת אם Q9400/9450/9500/9550 יכולים לעבוד על הלוח אם הזה, לפי מה שבדקתי באינטרנט : http://www.gigabyte.com/support-downloads/cpu-support-popup.aspx?pid=2457 כתוב שזה " not offical support ", רציתי לדעת אם המעבד יעבוד אם כן אז מה זה אומר " not offical support ". ואיך זה ישפיע על הביצועים ? ואם לא, איזה מעבד quad תוכלו להמליץ ללוח אם שלי תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  18. Started by mrBezos,

היי, חיפשתי בשאלות נפוצות ולא בדיוק מצאתי תשובה / מצאתי תשובה ולא הבנתי שהיא התשובה... רציתי לשאול מה זה אומר הMHz של הכרטיסי זיכרון Ram. ז"א שקונים מחשב אז שמים בד"כ 1333MHz או 1600MHz. מה השיקולים שצריכים להתבצע כשבוחרים את כמות הMHz.

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by liordavid,

שלום לכולם אני משתמש בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA ואני מחפש מתאם טוב ל-USB3 הבעיה שחריץ PCI-E הקטן תפוס ע"י הכרטיס קול, האם יש פתרון יותר יצירתי עבור הלוח אם שלי ? מפצל PCI-E ? מתאם ל- PCI-E 16 ? *ראיתי מתאם באיביי - http://www.ebay.com/itm/2-Port-USB-3-0-HUB-to-PCI-E-PCI-Express-Card-Adapter-Converter-5-0Gbps-/180940432892?pt=UK_Computing_CablesConnectors_RL&hash=item2a20e3e5fc#ht_3126wt_1163 תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  20. שלום רב ... זה הזיכרון הנוכחי שיש לי .... 2 כאלה בעצם. 1 ג'יגה בסה"כ. http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=85023 זוהי ההרחבה שאני רוצה לקנות - http://kst.co.il/Product.asp?productid=121#detailed מומלץ? יעבוד כמו שצריך? או שצריך לקנות עוד 2 סלוטים של 512? תודה

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  21. Started by gtf,

מה זה REAL CLOCK והEFFECTIVE CLOCK?

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  22. לפני כמה שעות ביצעתי הזמנה למחשב, ורציתי לשאול משהו. האם כרטיס הקול וכרטיס הרשת באים יחד עם לוח האם: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? ? תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by wowohw,

הכ.ק שבלוח אם שלי תומך בסראונד של 5.1? הנה אשכול שלי כנסו ותקראו אם יש לכם זמן ותגיבו לי בבקשה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337437.0 פתחתי תאשכול בשביל לדעת אם צריך לקנות כ.ק חדש או ששלי מספיק טוב לעשות סראונד...

• 2 תגובות
    • 489 צפיות
  24. Started by benos1,

טוב אני לא ממש מבין בלוחות אם וחשבתי לפנות לכאן לעזרה... אני מתכנן לקנות מחשב ב 8500 ש''ח חסכתי הרבה זמן והגיע הזמן להשקיע ולכן רציתי לקנות את הרכיבים הכי מתאימים למערכת הכ''מ הוא 4870 עכשיו אני מתכנן מערך CF (תקציב של 1000 ש''ח) עכשיו אני לא יודע בכלל איזה לוח אם לקנות אני רוצה ביצעוים טובים שיהיה 48X המליצו לי על X48-DS4 הוא טוב? יש יותר טובים או האם בכלל מתשלם לי לעשות מערך CF עם הכרטיס מסך הזה, ולקנות אחד יותר טוב.... אם כבר אני פותח דיון TT toughpower 600W יחזיק מערך CF של הכרטיס מסך הזה? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.