מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
מה עם פיתוח של מעבדי AMD ,סדרת הFX הדו ליבתיים ומה בקשר לחד ליבתיים במהלך הפיתוחים? למה לצפות
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
HD4770 2x2GB DDR2 800Mhz xp 32bit אני יודע ש-32 ביט, אמור לזהות עד איזה 3.5 מהזיכרון. אצלי הוא מזהה 2.93, העניין הוא אחר, כאשר ה-Remap בביוס נמצא על Disable הביוס מזהה 3GB, בווינדוס הוא מזהה 2.94, כאשר זה נמצא על Enable (וככה הבנתי שזה אמור להיות שיש 4GB) הביוס מזהה 4GB, אבל הווינדוס מזהה 2.00. למישהו יש הסבר לזה? עדכנתי ביוס, עשיתי פרמוט למחשב, נשאר אותו דבר.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברת GPD הסינית ממשיכה לשכלל את קו מוצרי המחשוב הקטנים שלה בעזרתה האדיבה של פלטפורמת Indiegogo לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
: חברה אני מנסה להרכיב תפריט למחשב אישי שיוכל לענות לי על צרכים כמו office, משחקים כבדים, עיבוד תמונות וגרפיקה בפוטושופ ועוד , וכן תלת מימד ואנימציה. התחלתי עם המעבד אני עדיין חוקרת את הנושא אבל רציתי כבר לשאול מה דעתכם על המעבד הבא: פנטיום 4 (prescott) 3.0 GHz (או יותר) פלטפורמה: LGA775, Socket 478 מהירות 800 מגה הרץ זיכרון:L1 instruction cache, 16k L1 data cache, 1 MB L2 cache http://www.intel.com/products/desktop/processors/pentium4/index.htm ובכלל אולי יש למשהו עצה אחרת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
יש לי לוח K8nf-9 האם הוא מתאים לי? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14285&catid=1101 ואיך זה אולי עדיף להוסיף עוד קצת ולקחת אותו? http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14283&catid=1101
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
-
אני שוקל איזה לוח אם וזכרון להתאים למעבד E6300 של אינטל. ראשית- האם E6300 אינו נחשב מעבד קונרו? שנית- האם יש צורך בהתאמת המהירות של הלוח והזכרון ל-1066MHZ או שניתן להסתפק ב-800MHZ? שאלה נוספת - האם כדאי בכלל לקנות היום E6300 או לחכות מעט ולקנות לאחר ההורדה E6600? האם קיים הבדל משמעותי בעבודה? תודות לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם שני הלוחות של MSI 1 - G31M2 V1 2 - P6NGM-FD תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
ידוע לי שיש איזה קומבינה להכנס לאדוונס ביוס עם הקשת אלט משהו או צרוף אחר לוח של גיגהבייט
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה הגיע לארץ ואין יותר מ3-4 יחידות מקסימום של המעבד הנ"ל האם זה נכון? איך אני משיג אותו אני רוצה כזה!
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
האם הזכרונות הללו טובים ? http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=407552 מה עדיף 2GB בסלוט 1 או 2 סלוטים של 1GB ? שאלה 3 לשם מה אדם צריך 4 GB זכרון ? היום עם כל הדברים מגיע ל- 700MB ובמאמץ קשה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מתי ירידת המחירים הקרובה (בהנחה שהיא לא התקיימה)
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני יודע שהמעבד i5 6400 הוא מהדור הכי חדש של מעבדי i5 איש מחשבים אמר לי. האם הוא מעבד חזק למשחקים כבדים? יש לי i5 6400. איך הוא?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה ואשמח להעזר בכם לתת לי תשובה. מה ההבדל בין זכרונות SDRAM בעלי 16 צ'יפים לבין 8 צ'יפים, באילו לוחות (chipsets) ניתן להשתמש באיזה סוג ובמה אי אפשר להשתמש בלוחות מסויימים... דחוף,תודה.
-
- 2 תגובות
- 441 צפיות
-
-
יש לי את המעבד 6300 הכפול.. בקיצר לפי כמה ימים כתבתי פה על משחקים שנתקעים ומכבים את המחשב וכו'.. אמרתם לי להחליף משכה טרמית.. החלפתי משכה ואפילו את המאוורר ושהדלקתי את המחשב הטמפ' ירדו מ55 ל47 בערך.. אחר כך נכנסתי למשחק והמחשב נכבה כרגיל... שהדלקתי אותו שוב המעבדים שוב עומדים על 55 וזה כבר חצי שעה בערך לא יורד..מה אפשר לעשות? מה יכוה להיות הבעיה?יש לי ספק כח 500W ואני חושב שהוא דיי זול ומעפן.. יש סיכוי שזה בגלל זה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב בחודש הבא (מבוסס אינטל) עם ערכת שבבים 865 השאלה מה עדיף 2.8 Prescott או רגיל ? הבנתי שהם גם יעלו אותו דבר
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של HP בן 4 שנים ויש לו 6 GB ראם. לדעתי זה קצת מוזר, כי הסטנדרט הוא 4 GB או 8 GB. לפי בדיקה שעשיתי, HP היא החברה היחידה שמשווקת את הניידים שלה עם מפרט שכולל 6 GB ראם. למה היא עושה את זה? והאם המחשבים שלי נחשבים טובים?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני דיי חדש בתחום אז יכול להיות שזאת שאלה מפגרת אבל בכל זאת.. אממ איזה זיכרון עדיף לקנות למחשב חדש ? כאילו מה יותר טוב.. לקנות 2 כרטיסי זיכרון של חצי ג'יגה או כרטיס אחד בודד של ג'יגה ?? איפה הביצועים יותר טובים ? ואם כבר כרטיסי זיכרון אז אפשר לקבל המלצות על חברות טובות ? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 414 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשדרג זיכרון ללפטופ dell inspiron n3010. התצורה כרגע היא: MEMORY : 4096MB (2X2048) 1333MHZ DDR3 DU Intel I5-430M 2.26GHZ האם אני יכול לשים כרטיס אחד של 8 GB במקום שניים של 4? שניים של 4 עולים בערך 280 ש'. אחד של 8 עולה בערך 190 ש'. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום. אשמח לשמוע את דעתחם לגבי המעבד הנ"ל בהקשר של עד כמה אפשר למשוך אותו ב oc עם קירור כגון tt big BIG TYPHON 120 VX ? ובכלל מה חוות הדעת הכללית על דגם זה . (אני מעוניין לרכוש אותו למחשב המיועד למשחקים ודווקא בגלל הורדת המחירים זה נשמע סביר) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
https://www.techradar.com/news/amd-zen-2-could-be-five-times-better-than-ryzen-2nd-generation-cpus
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
איזה מעבד יותר חזק , יותר מתאים לעבודה גרפית, הדמיות, עריכת תמונות , ותוכנות תלת מימד? תןדה,
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-