עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2 גרוטאות שמהם יחד אני יכול להרכיב מחשב פעיל יחיד האחד Asus P4S333-M Intel Pentium 4 1.8Ghz השני Gigabyte GA-7VA Amd Athlon 2000+ להם אני מוסיף בערך 1GB זיכרון DDR 400Mhz השאלה איזה מם עדיף בהתחשב בזה שיש לי רק ספק, מארז, דיסק קשיח וזיכרון לאחד מהם. המחשב מיועד רק להורדות מ-uTorrent ו-eMule עם מערכת הפעלה XP SP3 אם הדיון לא בפורום הנכון אשמח אם תעבירו אותו

2. Started by T-Flash,

שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  3. Started by tomerna,

היי, אני בונה מחשב עם מעבד i7-4790 ולמארז mini-ITX. קיבלתי הצעת מחיר למחשב מKSP שכללה את הלוח Asus H97I-PLUS. הומלץ לי מהם בחום על סדרת הצ'יפים 97, לכן הלכתי ובדקתי אופציות שונות וראיתי שבחנות אחרת מוכרים את הבורד GA-Z97N-WIFI ב40 שקלים יותר. מקריאה באינטרנט הבנתי שההבדל המהותי בין H97 לZ97 הוא האוברקלוק שאין לי בו צורך. אך הבורד השני כולל בתוכו כבר WIFI שזה דבר שאני אצטרך לרכוש כך או אחרת. האם ישנם הבדלים נוספים שכדאי שאקח בחשבון בבחירה? האם לממישהו יש ניסיון עם אחד מהבורדים האלה?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by iyehuda,

1. איך אני יכול לדעת מה גירסת הביוס שלו ? 2.איך אני בודק אם הUSB של המחשב הוא אכן USB 2.0

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  5. Started by vicker,

אני מחכה למעבדים הללו כבר חודש!!! למישהו יש מושג למה המחירים כ"כ גבוהים? (1200-1250) גם את מכפילים 183 דולר ב - 3.75 (למרות שהדולר כבר היה מתחת לזה כשהרכיבים יצאו), מוסיפים מע"מ ולוקחים עלינו רווח של 25%, זה עדיין לא אמור להגיע ליותר מ - 1000 שקל. ואם מחליטים להרוויח על חשבוננו 10 אחוז עלינו, זה עדיין לא עובר את ה - 1100 (ועד לפני יום-יומיים באמת מכרו את זה ב - 1100 בפנדה, ועכשיו העלו את זה ל - 1200). איך זה הגיע ל - 1250?! ברור ש - 183 דולר זה ל - OEM, אבל גם עם ה - BOX, זה לא אמור לעלות כל כך הרבה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. Started by H.I.V,

התקנתי את התוכנה סיסופט סנדרה 2003 והיא אומרת לי שהמעלות של המעבד שלי הם: CPU 1 130!! CPU 2 47 מה זה אומר שיש לי שני מעבדים? המעלות של המעבד השני הם הנכונות אבל מה זה המעבד הראשון הזה? וכשאני נכנס ל Mainboard info ב System memory controller במקומות שצריכים להיות הזכרונות הוא כותב לי: None none none DIMM 256 יש לי זכרונות של קינגסטון שפועלים בדואל דדר ובפרפורמנס טיפ הוא כותב לי שהמעלות של הלוח אם גבוהות מדי אבל הוא גם אומר שהמעלות הם 36 שזה לא נורא כל כך נכון? אני לא מבין כל כך את התוכנה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  7. יש לי לוח 965p s3 rev c2 ובאתר של גיגה ביט בדריברים יש רק rev c1 או c3 במה לבחור?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  8. 45645645646464

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by sh9696,

שלום, רניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון TWINMOS 667 משום מה גיליתי שזה עובד רק על 533. מה אני צריך לשנות בביוס כדי שזה יעבוד על 667? לוח P5B תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by TrancEnergY,

איזה לוח טוב יותר עם המעבד הבא : E6600 האסוס דלוקס או ה-DQ6 של ג'יגהביט

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  12. http://www.silda.ro/forums/7vrxp_f9.zip גרסת M שלא קיימת באתר החברה משופרת בצועים טובים יותר מתוקנת מבגים ועם הרבה אפשרויות חדשות

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  13. Started by Vafel,

שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by IME3,

אז קיבלתי את ה ASUS P6T יש חיבור IDE אבל רק אחד ממנו אפשר לחבר 2 מכשירים כרגע אני מחבר צורב ונשאר לי עוד IDE אחד פנוי הבעיה שיש לי 2 הארד דיסקים ככה שאחד כרגע אני צריך להקריב האם יש לכם פתרונות להציע לי? קיים כבל IDE עם יותר מ 2 חיבורים על כבל? או ראיתי משהו ש עושה CONVERT למקומות של הSATA ומתלבש עליו חיבור IDE רק ראיתי ברשת כרגע בלוח אם הישן שלי היו 2 כניסות IDE על הלוח ככה שהיה אפשר להשתמש ב 4 מכשירים השתמשתי ב DVD . CD . ושני הארד דיסקים קיצר..תודה אם יש רעיונות

• 2 תגובות
    • 468 צפיות
  15. אני מתעניין בזמן האחרון בניידים, וראיתי הרבה ניידים שהם סלרון. אז רציתי לדעת איך אני יודע מה היחס בין הסלרונים לP4. נגיד: סלרון 2000 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? סלרון 1600 מגה הרץ - לאיזה P4 הוא שווה? מישהו אולי יודע אם יש איזו טבלת השווה כזאת - אני מאוד מאוד אשמח לדעת תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אני בונה מחשב לחבר שלי בהתחלה חשבנו לבנות מחשב עם לוח אם H97 , אבל משיחה עם RSM הומלץ לי לרכוש את הלוח [h=1]לוח אם MSI Z87-G41 PC Mate LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/h]http://www.rsm.computer/Product/%D7%9C%D7%95%D7%97-%D7%90%D7%9D-msi-z87-g41-pc-mate-lga1150-intel-z87-ddr3-1600-2xpci-e-vga-dvi-hdmi שעולה 369 ש"ח . מה אתם אומרים האם כדאי לרכוש את הלוח אם הזה לעומת ה H97 שעולה כמעט 100 ש"ח יותר . הם אומרים שהלוח הזה כמעט ברמה של Z97 אבל מסדרה קודמת . מה אתם אומרים שווה להוסיף עוד 100 שקל ולקנות את ה H97 או להוסיף עוד ולקנות את ה Z97 ? מה אני מרוויח אם אני לוקח את ה Z87 לעומת ה H97 ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. ביצועים לא ממש חשובים, זה לשרת NAS ביתי - אפילו Atom יספיק. אלא מה, צריך לפחות 4 חיבורי SATA על הלוח, עדיף 5. הלוח צריך לכלול גם כרטיס מסך משולב מינימלי וחיבור רשת 1Gbps. המעבדים הכי חסכוניים מבחינת הספק שמצאתי עד עכשיו הם AMD Sempron LE-1200 ו- AMD Athlon 5050e,, יש משהו שצורך פחות הספק?

18. Started by man-of-God,

שלום יש לי את הלוח אם הבא : ga-p55-ud3 rev 1.0 אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח 3TB (סייגיט) בהערות לדיסק הקשיח רשום "תומך Windows 7 64 bit ומעלה וכן בלוחות אם H61 ומעלה בלבד" האם הלוח אם שלי יזהה את הדיסק הקשיח ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. השאלה בכותרת? אני מדבר על 975X, 965,945. האם יש פרטים? כי שמעתי שהוא יתאים לסקוטים של קונרו אבל לא יודע אילו. תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  20. Started by FlameThrow,

http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1501&Itemid=1 אני יודע שזה fudzilla אבל עדיין

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. למה נועד פורט האינפרא אדום שיש על הלוח אם?? ואיך מחברים לשם נורה?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  22. Started by love-its-my-name,

אוקי אז מה הלוח הכי טוב שיש בעולם? ממש מבחינת אובר קלוק פיצ'רים יציבות הכוווווווול [אל תתיחסו למחיר] תודה מראש נשמות יאללה ביי

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by karpad,

תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by saarxee,

המפרט הוא: INTEL G620 4GB RAM GIGABYTE H61M-DS2 NVIDIA GT520 תקציב עד כ-2000 שקלים, מטרת השדרוג היא לרינדור סרטוני וידאו וגיימינג, שניהם מחולקים לשימוש שווה. מדובר במשחקים מודרניים כיום. נדרש גם ספק חדש כחלק מהתקציב. רכיבים מ-TMS בבקשה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  25. שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.