עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי תוכנות גרפיקה ישנות (מסוף שנות ה-90). עד היום בכל המחשבים הם עבדו יופי. עכשיו במחשב החדש שלי עם CORE 6400 הן נתקעות (בפתיחת/ייבוא/ייצוא קובץ בדרך כלל - החלון נתקע והתוכנה מספיקה להגיב). האם ייתכן שהדור החדש של מעבדי אינטל לא תומך בתוכנות ישנות? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by ccc,

חלק אומרים 2.5 חלק 2.. מה זה זה... מישהו יודע חד משמעית?

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  3. בשנה האחרונה בכל פעם שאני פונה לספק החומרה שלי ומבקש לקנות מחשב חדש אז הוא שואל אותי אם מדובר במחשב שאמור להריץ מעה"פ רגילה או סביבת שרת. לטענתו לוח שמיועד להריץ XP לא ניתן יהיה להתקין עליו 2003 לדוגמא. נושא זה עולה בכל פעם שאני מעוניין במחשב מבוסס מעבד אינטל אם chipset של אינטל. אופי העבודה שלי הוא שאני צריך שהמחשב יריץ לי את כל סוגי המערכות כולל שרתים (אני שומר images ב-Ghost ). אני מניח כי ספק החומרה שלי לא משקר כי אכן באתרי של אינטל תחת לוחות אם יש הפרדה ברורה בין לוחות שרת ללוחות Desktop . האם באמת לא ניתן להתקין מערכת שרת (דוגמא 2003 ) על מחשב "Desktop " .

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  4. השאלה בכותרת ושוב תודה לכל העוזרים . :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  5. GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM Value Available only in 256MB and 512MB modules 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules. GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip. 6 Layers Low Noises Shielded PCB. Aluminum Heat Spreader. Lifetime Warranty . CAS 2.5 6-3-3 @ DDR400MHz PC3200 2.55v-2.85V אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו KINGSTON 512MB 400Mhz שאין לי כול כך פרטים אליו המחיר של שתהם הוא זההה 490 שקל לסטיק מה יותר טוב משנהים והאם יש משהו יותר טוב בפחות או יותר באותו מחיר אני יודה לך על התשובה

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  6. Started by nec_000,

עבודה מעניינת וטובה של linus :

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. השאלה בכותרת, תודה לכל העוזרים. פיטר.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Walter Samuel,

בתור לוח בסיסי למערכת I5.. והאם הGIGABYTE GA-P55M-UD2 שווה את ההשקעה הנוספת?

9. Started by kimi,

אני עומד לקנות מחשב רק שאין לי ידע לגבי לוחות אם המעבד הוא E6300, והציעו לי בחנות לוח של ASUS מדגם P5LD2-VMSE באתר של ASUS לא מופיע הדגם הזה במדויק אלא רק עם VM או רק עם SE שאין לי מושג מה זה.. מה דעתכם על הלוח? ואם תוכלו להמליץ על לוחות אחרים טובים יותר בערך באותה סביבת מחיר (אני יכול להוסיף קצת..) המחשב אמור לשמש אותי בעיקר ללימודים ושימושים ביתיים קונבנציונליים (לא למשחקים ולא OC) ועוד משהו קטן, מה עדיף: זכרון 1 של ג'יגה או 2 של 512? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by shlomi007i,

לאחרונה הוספתי סטיק זכרון מסוג -Corsair 4GB DDR3 1600MHz CMZ4GX3M1A1600C9 הוספתי אותו על ה- Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4 שקיים אצלי. עכשיו ה cpuz מראה לי על הסטיק החדש שהוא pc3-10700 ועל הסטיק של ה Kingston מראה לי - pc3-12800 אשמח להסבר. מצורפים תמונות של המערכת שלי.

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  11. Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name 01-B9C29F381D98 User Name 01 Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port ECP Printer Port? (LPT1) האם אפשר להוסיף עוד זיכרון למפרט? אם כן תוכלו לתת לינקים לזכרונות מסוג זה? אפילו יד שניה זה סבבה כל עוד המחיר בהתאם.

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by mor_anter,

איך אני יודע אם הוא תומך דואל צאנל ובמה עוזר אם הוא תומך בדואל צאנל??

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  13. שלום רכשתי מחשב עם לוח Gigabyte B760M GAMING X AX האם נית לחבר ללוח הנ”ל 2 מסכים תודה

14. Started by adamroe,

שלום לכולם, יש לי את המפרט הבא: מעבד אינטל Q9400 2.6 GHZ לוח Gigabyte GA-EP45-UD3L כרטיס מסך Sapphire HD4670 512 MB זכרון g.skill DDR-2 4mb 900mhz dual (שני סטיקים של 2GB כ"א) מארז Coolermaste centurion 590 ספק Pc power silencer 500w (יש כמובן גם HD ו-כונן DVD אבל זה כבר פחות מעניין) לצערי, אחד מהסטיקים של הזכרון שבק (הוא מקצר את המחשב) ולכן אני תקוע רק עם 2 ג'יגה זכרון, והמחשב איטי בטירוף... הבעיה היא שזכרונות DDR-2 מאוד יקרים וחשבתי שאולי כבר כדאי לשדרג לוח אם ולקנות זכרונות DDR-3 (בהזדמנות הזאת - כבר 8 ג'יגה לפחות). רוב השימוש במחשב הוא לאינטרנט, עבודה משרדית וסרטים, כך שנראה לי טפשי להשקיע כסף בשילוש או בהחלפת המחשב לגמרי... תקנו אותי אם אני טועה. מישהו יכול להציע ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. סליחה על הבורות ???

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  16. אז ככה יש לי יש לי 1G RAM שמחולקים ככה 256*2 +512 מסוג pc3200 ddr SDram ואני מעוניין לשדרג ל2G א.האם כדאי בכלל ז"א האם זה ישפר את הביצועים? ב.במידה והתשובה לא' היא כן מה כדאי לי לעשות/ליקנות? ג.שימו לב שהלוח אם שלי לא תמוך בDDR2

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  17. היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  18. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני מחפש לוח אם שיתמוך ב I5 אבל שיהיה לו חיבור LPT , ואני לא מצליח למצוא .. אין לוחות אם כאלה או שאני לא מצליח למצוא ?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by טל,

המעבד (AMD Athlon 64 3000+ (S-939 שמוכרים בKSP בא עם מאוורר, אם כן איך המאוורר שהוא בא איתו? ועוד שאלה מה ההבדל בין מעבד AMD רגיל לvenice , ומה עדיף לקחת?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by OutRaGe,

שלום יש לי את הלוח הנ"ל ויש לי אפשרות לשדרג ת-4200+ ליבת Toledo עכשיו ב-CPU support list באתר של Gigabyte יש את ה-4200 מנצ'סטר ואת ה-4400 וה-4800 טולדו, 4200 טולדו אין זה נראה לי קצת תמוה שב-4200 אין תמיכה, מה דעתכם ? בנוסף אם העסקה תיסגר אני מתכוון למרוח את המעבד במשחה טרמית פעם ראשונה(קירור AC Freezer 64 Pro) הבנתי שה-MX-1 משחה טובה ושהיא לא מוליכה..הצעות אחרות יתקבלו בברכה תודה מראש, לירן

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by ReL,

אני החלפתי לוח אם וקניתי P4S800 , ועכשיו המחשב נהיה הרבה יותר גרוע , חבר שלי יש לו אותו לוח אם והמחשב שלי אמור לאכול את שלו, אבל אצלו פועלים משחקים בהרבה יותר טוב , אז הגעתי למסקנה שהבעיה היא בהגדרות , כי התקנתי את כל הדרייברים שיש , ומה לא עשיתי ... המפרט של המחשב שלי : P4 2400 MHZ 533 FBS 256 DDR SDRAM Geforce FX 5200 128 MB קיצר אני צריך את העזרה שלכם בהגדרות בביוס, אני לא מבין בזה אז רציתי לדעת אם אני צריך לשנות משהו , אם ההגדרות האלו נכונות : CPU speed [Manual] CPU External Frequency MHZ [133/33] Memory Frequency MHZ [Auto] DDR Voltag Adjustment [Auto] CPU Level 2 Cache [Enabled] Chipset Clock Mode [synchronoy או משהו כזה ] SDRAM Configuration [by SPD ] SDRAM Co…

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  23. Started by דבהלה,

שלום. מבקש לדעת איזה מעבד של intel מקביל ה amd athlon 64 3700 (939) san diego האם הוא טוב לעבודה עם תוכנות גרפיות שונות ,כגון:photoshop,paint shop pro וכדומה. שאלה אחרונה- האם זה נכון שמעבדי amd עדיין לא תומכים ב DDR2? תודה.

24. אם יש בו שני חיבורי SATA בקיצור האם ללוח הזה יש RAID http://www.asus.com/products/mb/socket775/p5p800/overview.htm

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  25. Started by TeaTime,

איפה אפשר לבדוק עד כמה תומך הלוח שלי? אני לא מוצא אותו בשום אתר הוא של PCPARTNER או משהו כזה (זה מה שכתוב בBIOS) יש לו גם SLOT 370 וגם SLOT1 מיהו מיכיר את זה?

• 2 תגובות
    • 934 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.