עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Taco,

אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by sagi_10,

קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  3. Started by benyben,

שלום. מבלי להתחשב בכל הנתונים האחרים (כי אני מבין שמדובר ב Socket אחר, ולכן בלוח אם אחר), מי מבין שני המעבדים הללו טוב יותר (חזק יותר, מהיר יותר, מתאים יותר למשחקים). תודה רבה (וסליחה על השאלה הקצת-מפגרת)

• 15 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by tom123,

זה משגע אותי איך אני מוציא את הקליפסים האלו מהמעבד1?!!? זה דפוק!!! פתחתי את הקליפסים הלבנים אני מרים וזה לא יוצא... יש לי מקורי של אינטל....

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  6. Started by ofirr,

ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אני בעל לוח של asrock ושמעתי מסיפורים שיש בעיות עם הזיכרונות של TwinMos והלוחות של asrock זה נכון כל הקטע? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by iib,

בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by OzZzZz,

היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  10. Started by Ghtm,

אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...

• 10 תגובות
    • 951 צפיות
  11. Started by ~BaRaK~,

הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. כשאני מליק את המחשב יש לי סמל הזה http://img329.imageshack.us/img329/1475/114dzj.jpg איך אני מבטל אותו בבאיוס ברשותי יש לוח אם GA-EP43-DS3L מתוצרת גי'גה בייט

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  13. Started by dlivneh,

יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  14. Started by nik55,

יש בכלל מעבד ברמה הזו לAMD ??

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by SwimmingMachine,

שלום שלום, קודם כל, פעם ראשונה שלי בפורמים, אני חייב לציין שזו קהילה נפלאה D-= אני מתכנן כבר כמה חודשים על מחשב חדש, וחשבתי על משהו... האם אפשרי שבלוח אם, יהיו שני מעבדים שהם HT? למשל 2x P4 3.06 HT = 4x P4 1.5 = computer with 6GHZ ....... דבר כזה יכול לעבוד??? או ש-HT זה מעבד אחד בלבד???

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  16. יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה

17. מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by krabby,

..

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  19. Started by yalkobi,

אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  20. דיווח חדש מספר כי החברה שנחשבה עד לאחרונה לגדולה ביותר בעולם ייצור השבבים תיעזר בשירותיה של TSMC עבור חלק ממוצרי ה-14 ננומטר שלה לכתבה

21. שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…

22. חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  23. Started by CyberZero,

בס"ד שלום אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ל i5 8600k יש לי לוח אם Gigabyte H110M-DS2 וזכרון ddr4 2133mhz השאלות שלי הם: 1. ראיתי באתר של אינטל שיש דרישה לזכרון DDR4-2666 האם זה אומר שעם הזכרון שלי המעבד לא יעבוד ? 2.ובמידה הוא כן יכול לעבוד האם הלוח אם שלי מתאים לביצוע של oc למעבד בעתיד ? תודה רבה לעזורים :)

24. Started by Dvich,

חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  25. דור המעבדים החדש מ-AMD ב-7 ננומטר יציע לא רק שיפור ביעילות ובביצועים המירביים של כל ליבה וליבה - אלא גם סידור ייחודי וחדשני עבורן שמשלב טכנולוגיות ייצור מדורות שונים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים