מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יש לי מעבד i3 עם סוקט 1156. אני רוצה לקנות לוח min ATX אבל כל מה שאני מוצא הוא תומך רק ב 1155. אני רוצה את המלצתכם בנושא. אני צריך לוח Mini ATX עם תמיכה בסוקט 1156. תודה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם למעבד אינטל P4 775 LGA עם PCI E ולפחות שני סלוטים של PCI רגיל, בעד מקס' 650 ש"ח. תודה מראש. עריכה: לוחות אם אחלה נתתם לי, תודה, אבל מצאתי אחד מתאים לי...
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הציעו לי לקנות אותו ורציתי לשאול מה דעתכם עליו הנה קישור: http://www.biostar-usa.com/app/en-us/t-power/content.php?S_ID=365 ראיתי שיש לו תכונות טובות אבל השאלה היא גם איך הוא בפועל (אם מישהו ראה אותו)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מליק את המחשב יש לי סמל הזה http://img329.imageshack.us/img329/1475/114dzj.jpg איך אני מבטל אותו בבאיוס ברשותי יש לוח אם GA-EP43-DS3L מתוצרת גי'גה בייט
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב AMD XP 2400 לוח של חברת ELITE זכרון DDR 400 בפתיחת המחשב מופיע המספר 200 ליד מהירות הזיכרון האם אמור להיות לי רשום 200 ? האם הזכרון לא רץ במהירות הנכונה ? ומה עושים.
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
-
שלום שלום, קודם כל, פעם ראשונה שלי בפורמים, אני חייב לציין שזו קהילה נפלאה D-= אני מתכנן כבר כמה חודשים על מחשב חדש, וחשבתי על משהו... האם אפשרי שבלוח אם, יהיו שני מעבדים שהם HT? למשל 2x P4 3.06 HT = 4x P4 1.5 = computer with 6GHZ ....... דבר כזה יכול לעבוד??? או ש-HT זה מעבד אחד בלבד???
-
יצרנית השבבים מציגה דיווח רבעוני מוצלח נוסף - אך גם נאלצת להודות כי לא נזכה לראות מעבדי 10 ננומטר בשנה הנוכחית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש גלישה בעיקר מה יהיה עדיף מעבד חזק כדוגמת I5 או לרדת במעבד I3 ובהפרש לקנות כונן SSD
-
- 5 תגובות
- 902 צפיות
-
-
דיווח חדש מספר כי החברה שנחשבה עד לאחרונה לגדולה ביותר בעולם ייצור השבבים תיעזר בשירותיה של TSMC עבור חלק ממוצרי ה-14 ננומטר שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
- 1 follower
-
-
שוב שלום לכולם. אני מנסה להחליט בין שני לוחות אם שאני רוצה לקנות למחשב החדש שאני בונה שעצם משנים את המפרט במקצת תלוי בסוג של הלוח שאני קונה ASUS Rampage III Extreme שנכון שהוא 1366 אבל הוא יתאים ל-i7-990 שאני יכול לקבל, בעצם גורם לי לנצל את ה-Triple Channel שלו מבחינת הזיכרון ולבנות SLI 580GTX עליו. או ASUS Maximus IV שהוא 1155, ויתאים ל-2600K שאני יכול לקבל, אבל הזיכרון שלו יהיה "רק" ב-Dual Channel ולפי ההבנה שלי גם היכולות שלו לנצל SLI במלואו הם יותר נמוכות מאשר 1366. משום שאני לא הכי סגור בעולם איזה מהם יותר טוב (כל המידע שכתבתי הוא מטיול בפורומים ובערך הבנה של ההבדלים בין 1366 ו-1155), אז הבאתי את השאלה לפה שאולי אני אקבל עוד כמה דעות בשביל שהקנייה תהיה יותר משתלמת. ו…
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
חג שמח יש לי לוח אם של gb p965 שככל הנראה מת מעבד e6600 כרטיס מסך gb8800gts רב השימוש במחשב זה משחקי אסטרטגיה וגוף ראשון offline תקציב 2000 שח , ניתן לחרוג קצת הסיבה לשדרוג בגלל הלוח אם שהתקלקל לא עושה OC האם השילוב של לוח אם BLKDH67CLB3 של INTEL ומעבד i5-2500 ממולץ? ושאלה אחרונה , מה ההבדל בין מעבד Sandy Bridge למעבד Clarkdale תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בס"ד שלום אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ל i5 8600k יש לי לוח אם Gigabyte H110M-DS2 וזכרון ddr4 2133mhz השאלות שלי הם: 1. ראיתי באתר של אינטל שיש דרישה לזכרון DDR4-2666 האם זה אומר שעם הזכרון שלי המעבד לא יעבוד ? 2.ובמידה הוא כן יכול לעבוד האם הלוח אם שלי מתאים לביצוע של oc למעבד בעתיד ? תודה רבה לעזורים :)
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
דור המעבדים החדש מ-AMD ב-7 ננומטר יציע לא רק שיפור ביעילות ובביצועים המירביים של כל ליבה וליבה - אלא גם סידור ייחודי וחדשני עבורן שמשלב טכנולוגיות ייצור מדורות שונים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חבר'ס ! קניתי מחשב לפני משהו כמו שנתיים והגיע הזמן לדרג אותו זה המפרט בכללי בנתיים: intel Core 2 Duo E6600 DFI Infinity 975XG EVGA 9800GTX (מתנה מחו"ל) 1gb kingstone 667mhz CL5 Dual Channel 250gb של WD ספק 525WT של Enermax. אני בעיקר מעוניין לשדרג זיכרון אבל הלוח אם שלי מאפשר רק עד 667mhz אז צריך גם לוח אם טוב. (חשוב שיהיה pci express 2 x16) תקציב לא יותר מ 1.2k. אני צריך הצעות משתלמות וריכיבים טובים שיחזיקו משחקים כבדים. תודה לכל העוזרים! נ.ב השמח לדעת מה עדיף EP45, 48X ? וגם מזה Nehalem? כמו כן הייתי רוצה לדעת האם זה שמן טוב לשדרוג? (ירידות מחירים קרבות?, השקה של חלקים יותר יעילים וכו'...)
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי מחשב 4 חודש והלך לי המאורר של המעבד.יש לי אחריות עליו?
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
משמאל המעבד מרובע הליבה האמיתי של AMD ומימין הקנספילד המודבק של אינטל! http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=36085
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם מעבד מחודש זה דבר רע? במה הוא יכול להיות מחודש והאם זה יכול לפגוע לי בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעיצומו של שידרוג מחשב וכל מה שנשאר לי הוא המעבד, רק רציתי לדעת אם כדאי לי לשדרג ל9900k (מ4770K), או לחכות לדור הבא? האם הדור הבא יתמוך בכלל בסוקט 1511? והאם קירור Antec Kuhler H2O 620 Water Cooler יספיק ל9900K? חייב לציין שזה בשביל גיימינג נטו, פשוט רוצה מעבד שיחזיק עם השנים.
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי שתי כרטיסי זכרון מבית "קינגסטון"(אני מניח). כל סטוק בנפח של ג'יגה. זה מה שכתוב על הקופסאות של הזכרונות: "KVR400X64C3A/1G". הייתי מעונין לדעת אם אלו באמת הזכרונות, מכיון שדרך התוכנה "everest", לא מוזכרת החברה "קינגסטון" והפרטים של שניהם נראים שונים. מספר תמונות: תודה והמשך יום טוב.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-