עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by MIKI23,

מתלבט בין שני הדגמים 1.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1155 2.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 לפי הנתונחם אני לא רואה הבדל האם מישהו יודע מה בכל זאת עדיף ?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  2. מה היתרון בעבודה עם שני מעבדים (בסביבת SMP) , לעומת עבודה עם מעבד DUAL CORE?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by s-k,

10X

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  4. שלום, אני לוקח מעבד dual core e6300 ומתלבט בין שני לוחות אם - א. gigabyte ga-73pvm-s2h ב. gigabyte ga-eg41mf-s2h אני מתלבט כי ללוח הראשון אין צ'יפסט של אינטל וכמעט לכל הלוחות יש, מה זה אומר? ומישהו אמר לי שללוח השני יש ערכת שבבים ישנה (intel p41) וגם בגלל שהוא dual channel הוא יותר "בררן" לגבי זכרונות. המחשב אמור לשמש לשימוש ביתי. כלומר, בעיקר אופיס ואינטרנט וקצת סרטים וממש קצת משחקים (לא כבדים!). איזה מהם עדיף? (אנא להתייחס לשאלה לגבי הצ'יפסט של 73pvm שהוא לא אינטל) הבנתי שאין הבדל במחירים אבל גם אם יש אני ילך על הטוב יותר. תודה רבה לכולכם!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. תמונה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  6. Started by KingYes,

שלום לכם אחרי משחק מרובה קצת במחשב, הוא מקבל לו פריז רציני שאי אפשר לגעת בכלום, אלא רק לכבות דרך הכפתור של המחשב.. וברגע שמדליקים הוא נותן הודעת אזהרה ב-BIOS על טמפרטורה גובהה ב-CPU. למה זה קורה פתאום? ומה צריך לעשות על מנת לתקן את זה?

7. Started by tal_be,

שלום לכולם, פירקתי לפני כמה ימים את המחשב, מפני שהוא עשה רעש נוראי. לאחר מכן החזרתי הכל למקום והפעלתי את המחשב. היה פס לבן מהבהב כשהפעלתי אותו (לפני שהוינדוס עלה) ולא עלה המחשב, ואחרי ריסטרטים הוא עלה, אז פירקתי שוב והחזרתי, אבל עדיין זה לפעמים קורה. השימוש נהיה מאוד איטי במחשב, ה CPU כל הזמן גבוה גם במנוחה הוא קופץ ל 60% ול 90% ויורד חזרה הוא כל הזמן לא יציב. החלטתי לפרמט את המחשב (גם ככה הוא היה עמוס). לאחר פרמוט ואפילו מעבר למערכת הפעלה של 64 ביט, מהרגע הראשון שהמחשב עלה, ה CPU לא יציב ונמצא ב 75% ממוצע. לגבי התהליכים שתופסים אותו, זה משתנה כל הזמן, פעם זה אפילו ה TASKMANAGER כשפועל, ה IEXPLORER וכו'. אני מניח שיש בעיה בחומרה, לדעתי במעבד. השאלה שלי היא אם זה נכון ומה …

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. מי שמוצא תודההההההההההההההההההההההה !! שיהיה על 1000 מגה הרץ ושינצל את כולו תודהה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 זה תומך?? רשום: HyperTransport supporting speed up to 1GHz, 2000MT/s

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  9. Started by Bananas to the beat,

שלום ( הודעה ראשונה שלי פה ) 1) אני שוקל לרכוש לוח DFI infinity sli, כאשר אני מודע מראש על בעיות הבאזזז שעושה המאוור הקטן שעל הצ'יפ הנפוץ. מצאתי פה באחד השירשורים ציון של גוף קירור + מאוורר של AKASA שנראה מאד מתאים. הגוף קירור שלו גבוה מדי על מנת לאפשר שימוש עתידי ב SLI, אבל מה יקרה אם ננסה להחליף רק את המאוורר של ה DFI במאוורר של ה AKASA ? האם זה בכלל אפשרי ? בלוחות אחרים של nforce 4 הגוף קירור / מאוורר עגולים, אבל פה הם מרובעים. במידה וזה לא אפשרי אני בלי קשר מוכן לוותר על SLI באותו לוח, אבל אם אפשר לא לוותר, אז עדיף. 2) קראתי כל מיני טענות של משתמשים בחו"ל לגבי בעיות תאימות של לוחות מתוצרת DFI עם זכרונות value. אומרים שהם עובדים ללא בעיות רק עם זכרונות יקרים שמשמשים …

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by Markis,

אני מתנצל מראש על הבורות, ובגלל הדחיפות לא חיפשתי לעומק בפורום: אם אקנה זיכרונות ddr2 667mh כאשר הלוח בעל צ'יפסט 965 והמעבד הוא e6300: מה יכולות האוברקלוק של זיכרון כזה ? בתודה.

• 19 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by 12Anarchy,

היי, קצת רקע: מחזיק במקבוק פרו M1 (13.3) שמשמש אותי נהדר באופן יומיומי. בגלל לימודי מדמח נדרש להחזקת PC בנוסף, יש מחשב ישן של ASUS שעובד בסדר גמור, מדובר בדגם X407UA עם מפרט די בסיסי של I3 דור 7(!), 16GB RAM DDR4, 512SSD. בא לי לשדרג את הלפטופ הזה במה שנקרא אפס מאמץ, גגלתי קצת באתרים ונתקלתי בחברת AKEMY שמחזיקה לוח-אם משודך למעבד I7 שאמור על פניו להתאים לדגם המחשב הזה. מצרף קישור (מקווה שמותר): https://www.aliexpress.com/item/1005003445071828.html על פניו, עם קופונים וכד' מדובר בקנייה של כ200$ שתחייה את המחשב ותהפוך את העבודה עליו למעט יותר זורמת. משתעשע ברעיון להזמין אחד לניסיון. שווה משהו בעניכם? מדובר בעבודה בס…

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  12. Started by shay-biker,

איזה זיכרונות מהנ"ל כדאי לי לקחת??? אני רוצה אחד של 512 או 2X512 תלוי כמה יצא לי העלות של המחשב... אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג ככה שלא משנה לי... העיקר תגידו לי מה יותר טוב? והאם יש איזה דגם שיעבוד לי יותר טוב בדואל אם אני יקח AMD סוקט 939 או ששתיהם יפעלו אותו הדבר? תודה

• 13 תגובות
    • 730 צפיות
  13. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את המעבד AMD 3200+ venice core. מישהו יודע מה ה-STEPPING שלו ? תודה !

• 11 תגובות
    • 835 צפיות
  14. Started by berliita,

שלום, מבין החברות: transcend, samsung ו-Western Digital, מי נחשבת היצרנית הכי טובה של זכרונות? אני מעוניין בזכרון בנפח 2GB. איזה הכי כדאי לקנות? כדאי לקנות יחידה אחת או שתי יחידות של 1GB? תודה.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by hwforcer,

מזה זכרונות CORSAIR DEMINATOR 8500 2X1GB כ 6400 בלוח שלי ASUS P5N32-E ושזכרון מוגדר בכח 1066 אז חלונות או מביא מסך כחול או בכניסה מביא שגיאה הזאת של חלונות עם 0X101010 שאפשר ללחוץ OK קיצר הלכתי לביוס העלתי מתח לזכרון ל 1.9 ו XP עלה בלי שגיאות אבל למה? זכרון חדש רק היום קבלתי. למה אני צריך להוסיף מתח שהזכרון יעבוד במהירות המקורית שלו זה לא אבסורד?

• 19 תגובות
    • 881 צפיות
  16. Started by greenvector,

איזה לוח אם עדיף: EP35C-DS3R או ASUS P5B DELUXE? וגם, איזה קירור יתאים ללוח של אסוס? (לא כל קירור יתאים בגלל ה- heatsink של ה- NB). * למעבד E8400 תודה

17. Started by smit,

איזה מהמעבדים טוב יותר AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Winchester Socket 939-pin, 1.8GHz, L1 Cache 128KB, L2 Cache 512KB, DualChannel 128-bit controller או AMD Athlon 64 3000 754-pin 2.0 GHz/512KB ?? ראיתי כמה הבדלים שיש ביניהם אבל רציתי לדעת מה עדיף מבחינת ביצועים.. ההבדל במחיר הוא 120 שקל יותר ל WINCHESTER.

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  18. Started by wampee,

שלום. לפי Asus,לH87M-PRO אין כרטיס מסך ONBOARD. אך עדיין יש לי חיבור DVI מהלוח. רציתי לשאול,האם אני יכול להריץ מסך אחד מהכרטיס ומסך אחד על החיבור DVI שבא מהלוח? (המסך השני רק בשביל MULTITASKING ומשימות) תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  19. אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by no nick,

יש לי בעייה במעבד.. לפי האוורסט הוא מראה לי: CPU Clock 1792.86 MHz (original: 2400 MHz) ובבדיקות דרך הווינדוס הוא בכל מקום מראה לי משהו אחר.. בביוס הוא מראה לי 1800 איך אפשר לסדר את זה..?

• 9 תגובות
    • 615 צפיות
  21. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ככה שיעבוד טוב על משחקים (HL2) בלי בעיות, שיסתדר עם קידוד סרטים ומערכת הפעלה (לא משהו מיוחד... אבל שלא יהיו בעיות עם זה) אבל בעיקר אני רוצה אותו למשחקים... כמו שאמרתי התקציב הוא בערך 2000 שקל (פלוס מינוס)

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום, איזה VOLTAGE אסור לי לעבור בCPU אני כרגע על 1.23 אם אני מגיע ל1.35 ככה זה טוב?

23. Started by yoav9,

אני יודע שבמערכות אלו משתמשים חברות כמו crosair וmushkin בתור הצ'יפים שלהם, אבל אני יודע שהם משתמשים בהם בBH-6 בשביל הראם הגבוהה שלהם (3500 ונראה לי 3200) מה לגבי הBH-5? האם נמכר איפה שהוא בארץ BH-6? יואב

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם אני מסתכל באינטרנט על מחירים של מעבדי AMD Ryzen 3, למחשב דסקטופ, ושכוללים ליבה גרפית, וכל מה שאני מוצא זה דורות 3 ו-4, כשהיום ב-AMD אנחנו בדור 9.. האם הסיבה היא שיש מחסור כל כך קשה עכשיו, שכל מה שאפשר למצוא זה 5 דורות אחורה? או שיש סיבה אחרת?

25. Started by shlomo_l,

אז ככה הLPT שבלוח אצלי משום מה לא פועל גם המדפסת שלי פועלת אצל חבר אבל אצלי לא אז טכנאי אחד אמר לי לקנות כרטיס מסויים שיוכל לשים לי LPT הוא הביא לי כרטיס שמתחבר לחיבורים הישנים בלוח בצבע שחור חום שקצת יותר ארוך מPCI אז ניסיתי להתקין אותו וכל מיני שטויות ולא הצלחתי אז נתתי לו שיתקין לי אותו וכל ההגדרות וכו' אז הוא אמר לי שהוא שינה דברים בביוס וגם ג'מפר שעל הכרטיס הזה ואז המדפסת שלי פעלה אבל אני פירמטתי ואז הכרטיס לא פעל ואני רוצה להתקין אותו בכדי שיהיה לי LPT וגם בשביל שאני יוכל להרכיב את הLCD אז הכרטיס עצמו יש לו חיבור של מדפסת ושל איפה שמחברים ג'ויסטיק ישנים זה כל מה שאני יודע או של העכברים הישנים יש בזה כניסה ל9 פינים אז אני מבקש ממכם שתעזרו לי בבקשה איכשהו שאני יצלי…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.