עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by דני זוקו,

אני עומד לקנות מחר מחשב ורציתי לדעת: איך ה-abit ip35-e לעומת ה-gigabyte ds3 l ? ??????????????????????????????

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  2. Started by Goadzilla,

כל הפרטים נמצאים כאן

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by Trilandian,

אני רוצה לעשות אוברקלוק למעבד שלי בלי לשחק עם הוולטים. קראתי באינורנט שאפשר באופן בטוח, ובלי להגדיל את הוולטג', לעשות ל-i5 750 אוברקלוק ל-3,600 Mhz. נכנסתי לביוס, והגדלתי את הקלוק הבסיסי מ-133 ל-170, מה שאם מכפיל של 20 אמור לתת לי מהירות של 3,400 Mhz. לדאבוני, המחשב לא הצליח לעלות, והביוס החזיר את עצמו להגדרות הקודמות. כדי למנוע מעצמי התקפי לב, אני אמנע מלגעת בהגדרות מבלי להתייעץ עם מישהו בעניין הזה. האם הבעייה שלי הייתה שעם מכפיל זיכרון של 10, ה-RAM שלי עלה למהירות 1,700 Mhz, מהירות שהוא לא תומך בה? אם כן, האם אני יכול להעלות את הקלוק הבסיסי ל-166, ולהוריד את מכפיל הזיכרון ל-8, ע"מ לקבל מהירות זיכרון של 1,328 Mhz? אם לא, מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by smalul,

חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  5. אני בזמן האחרון יוצא לי הרבה להתלבט לבין הAmd Athlon 64 X2 4600+ Socket AM2 ולבין Intel Core 2 Duo E6600 ושוב מה עושה את ההבדל ביניהם?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by bad-sector,

בזמנו שהתקנתי את מערכת הקירור מים הייתי צריך לנתק מהלוח שבחתימה שלי את התושבת פלסטיק שהייתה אז לקירור סטוק... היום אני כבר רוצה לעשות מהמחשב מדיה סנטר והקטע של המים קצת מגביל אותי, אני רוצה לחזור לקירור אוויר אבל אין לי מושג איפה התושבת הזו... ניתן לרכוש אותה איפשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ScreameR,

לא מצאתי שוםמדריך שמראה איך לשים משחה טרמית על מעבדים מסוג P4 יש לי ארקטיק אלומינה, ואני לא מבין אם לכסות את כל המעבד כולל החור שיש בו ???

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  8. או.קיי כל מה שאני יודע על הלוח אם שלי שהוא של VIA מקווה בכל אופן, כי כשפתחתי ראיתי שכתוב על אחד הצ'יפים על הלוח אם VIA. אני צריך לזהות את הלוח אם על מנת לעשות פלאש לביוס (האם בכלל כדאי למרות שאני לא נתקל בבעיות כלל?) האם כדאי להתקין דרייברים חדשים של הלוח אם ה VIA4in1 ל WindowsXP זה כדאי???

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  9. שלום אני צריך חוות דעת על הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4Core1333-Esata2 יש לי 8800GT 2 GIGA של 800 DDR2 מעבד קונרו 6300 האם הלוח מומלץ למחירו ולחומרה (מחר אני קונה אותו ב 400ש"ח) תודה

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  10. Started by Fighter,

שלום יש לי את הלוח אם asus p4s333-m w/ lan, sound onboard בכל מקרה יש לי את הגירסה 1007 של הביוס של הלוח אם אבל בהורדות של אסוס לדגם הזה של הלוח אם יש גירסת בטא אחרונה 1008 עכשיו השאלה היא אם כדיי לשדרג לגירסה 1008 של הביוס? אפילו שזה בטא?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  11. כמה יצא לכם תודה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by shlomo_l,

אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  13. Started by Galos,

היי! ניסיתי לחפש לפי שאילתה ולא ממש הצליח... אולי תוכלו לעזור לי בשאלה שאני מתחבט לגביה. האם הקונרו הוא מבוסס אריכטקטורה של 64 ביט או של 32 ביט ? אם ניתן לפרט קצת יותר אשמח לתשובה מפורטת ושוב תודה תודה מראש לכל העונים. גל

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by BlindFaith,

שלום. אני מעוניין כרגע לקנות מחשב high end למשחקים בעיקר, וגם לתכנות וקצת עריכת וידאו. יכול להיות שאפילו הרצת שרתי משחק. בדיון שפתחתי, אמרו לי שאין לי שום סיבה לקנות i7. רציתי לדעת בכלליות, פחות עם קשר למחשב שלי ספציפית, באיזה סיטואציות עדיף לקנות i7 על פני i5. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ElectricL,

המחשב בן שנה ואני עושה סדרת שיפורים בתקווה להאריך את חייו .. מפרט המחשב : מפרט המחשב - AMD Athlon 64 Processor 3500+ MSI K9N Neo (MS-7260) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) 512 MB DDR2-667 DDR2 SDRAM * 2 (PCI Express x16 10DE / 01D1, Rev A1) nVIDIA GeForce 7300 LE השאלה שלי היא כזאת, כרגע יש לי זיכרון מהיר של 1024 MB 667MHZ האם כדאי לי : א) לקנות עוד סטיק של 1024 MB 667MHZ ב) לקנות סטיקים חדשים של 800 MHZ ולהחליף את הסטיקים הקיימים ומה משניהם יהיה יותר חכם והאם בכלל אפשרי להחליף למהירות סטיקים גבוהה יותר? (מ667 ל 800) תודה גדולה מראש

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  16. שלום השאלה בכותרת תודה

17. Started by roeiw,

^^^ עד 600 ש"ח איך זה?GIGABYTE GA-K8NS 939

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  18. לדוגמא הזיכרונות שעל הכרטיס מסך - אני יודע שצריך להסתכל על זוג הספרות האחרונות אבל רק כדי להיות בטוח : הזיכרונות הם של סמסונג - k4028163h0-tc50 אז המהירות שלהם 5 או 6.3 ? תודה

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by kikkler,

המתחרים - Mushkin DDR-RAM 512MB 3500 Memory - 821 DDR CORSAIR CMX512-3500C2 512MB 434MHZ PC3500 - 850 GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory - 816 DDR GEIL 433Mhz 512Mb GOLDEN DRAGON - 915 המטרה היא בסופו של דבר אוברקלוק עצבני עוד משהו- יש משמעות לעובדה שהקורסאיר לא מצויין ב www.pch.co.il כ- XMS ? -עריכה- אוקי עזבו, מסתבר שבלמיר יש את ה XMS ואפילו במעט יותר זול דבר שני, הוספתי את הגולדן דראגון, אבל לצורך העיניין פיצלתי את הקיט לשניים (ז"א המחיר המקורי הוא 1830 בשביל שני סטיקים של 512)

• 2 תגובות
    • 851 צפיות
  20. כמו שיש ב-8500/8600GT למשל? אם לא, מתי מתוכננים? תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

האם לוחות אם שתומכים ב-C2D יתמכו בו? כי יש לו FSB של 1333MHz. כלומר האם לוח אם שנקנה היום לקונרו יתמוך בו? או שצריך לחכות שיצאו לוחות אם מתאמים.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by carman6,

חיפשתץי במאמרים אבל אני עדיין לא מוצא משהו שיעזור לי להבין מהם תזמונים, מהירויות של זיכרון.. יש מצב למדריך?

• 2 תגובות
    • 452 צפיות
  23. Started by oxygen25,

שלום לכולם יש לי זכרון של geil 256X2 ddr 400 mhz השני סטיקים בסטיק הראשון הוא פועל בתזמון של 2.5-4-4-8 ובסטיק השני הוא פועל 2.0-4-4-7 והשאלה היא למה הם לא זהים ואיך אני יכול לסדר את זה? ניסית דרך הביוס שם מראה הכל הבסדר שהוא פוכל בתזמון של 2.5-4-4-8 אבל ב everest זה מראה לי שונה בסטיקים והינה תמונה מ everest [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by shai432,

יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  25. Started by zam,

רק עכשיו גיליתי (טעות שלי לא קראתי את החוברת) שהוא עבד על 266 כל הזמן וזה במקרה כי הפעלתי את CPU-Z אז שמתי לב שהוא על 1066Mhz ולא על 1333Mhz. שיניתי את ההגדרה ב- BIOS והכל עובד טוב. אבל יש לי שאלה מישהו נתקל בעוד הגדרות ידניות כאלו?

• 2 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.