עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by AdidasEA,

אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט מה ליקנות DDR רגיל או DDR II??? \ אשמח אם תביאו לי את דעתכם ואיזה ביקורת משו שאני אבדוק מה ההבדלים... תודה רם

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  2. הבנתי שיש מגבלה מסוימת (או על הגודל או על המהירות אני לא בטוח) על לוחות של המעבדים הנ"ל. אני לא מדבר על Dual Channel שידוע לי שלא נמצא. הסיבה: אני רוצה להוסיף עוד 1GB של זכרון אבל לא בטוח איך זה ישפיע על הביצועים. נ.באני עכשיו בOC של -<מפרט בצד .2400MHZ

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  3. Started by jhonnyquan,

קניתי את המעבד הנ"ל עם לוח של גיגהבייט K8NF , עכשיו בווינדווס אני רואה שהמעבד הוא עם ליבה של 1.8 ג'יגה . השאלה שלי היא האם המעבד שקניתי עדיף על האינטל 3000MHZ המקביל מכיוון שהמחירים בערך זהים ואיך זה שמהירות הליבה של הAMD כזאת נמוכה?. 2. כשאני מדליק את המחשב כתוב לי את סוג המעבד כמו שצריך וכתוב לי מתחת 200 מגהרץ . בלוח אני יכול לשחק בין 200 ל 500 מגההרץ על כמה MHZזה צריך להיות במקור? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  4. השאלה בכותרת אני רוצה מאוד לעדכן את הביוס של הלוח לF8 ולקבל עוד הרבה אפשרויות לOC ועוד דברים נוספים אבל אין לו DUAL BIOS ואם במהלך העידכון יש בעיה והמחשב לא ידלק יותר ביגלל שהביוס יהרס אז יש לי אחריות עדיין שיתקנו לי את זה?

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  5. Started by Unavoidable Encounter,

טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. קיימת אצלי התצורה הבאה: מעבד ATHLON XP 2400+ לוח EPOX 8RDA+ זכרונות 2 * TWINMOS 256MB PC2700 מכיוון שאני לא בכיוון של להחליף למחשב חדש בשלב הזה, והמחשב עצמו נותן ביצועים סבירים לצרכים שלי בנתיים! אז חשבתי לשדרג מעבד בשביל לעלות קצת את הביצועים. לפי האתר של EPOX , הלוח שקיים אצלי תומך במעבדי AMD סדרת ATHLON XP עד למהירות 3200+ האם לפי דעתכם שווה ללכת על השדרוג הזה מבחינת הביצועים שאני אקבל מהמעבד החדש יחסית לישן? לא כל כך מעניין אותי המחיר כרגע כי יש אפשרות שמישהו יביא לי את זה מחו"ל, כך שזה יהיה זול יותר מהארץ... תודה!

7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של פי סי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ 256KB SOCKET 370 זיכרון 512 SDRAM כרטיס קול קראיטיב 128 וכרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 DDR AGPX2 כי הולח שלי תומך בAGPX2 והכרטיס AGPX8 ורציתי לקנות ללוח הזה מעב פנטיום 3 1000 האם יהיה שיפור במחשב או שעדיף להשאיר אותו במצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by KYSG,

מצאתי איזה זיכרון אחד וכתוב לי שם שהLatency שלו זה2 אז זה 2.0.0.0 או שפשוט זה לא מדויק או משהו?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  9. יש מצב שאני קונה BOX אז אני יקבל מאוורר לא מקורי של AMD וגם מה ההבדל בין גרסאות אחרות ששונות מ- BOX מה יש כאלה שבאים רק כמעבד בלי קופסה?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  10. היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  11. שלום לכל קוראי אשכול זה אני חדש פה ואני מנסה להבין כמה שיותר שבעתיד אני יוכל לעזור לאנשים פה. אני רוצה לדעת כמה דברים על חלקים אצלי במחשב. יש לי לוח מבית gigabyte ששמו: ga-8s655fx(ultra/l) אני רוצה לדעת מהיא מהירות הבאס של לוח זה וגם האם אני יכול לשדרג את הזיכרון שיש לי שהוא adata 256 mb 400 mhz לזיכרון 1G (512Mbx2) KIT EL GOLD Voltage eXtreme OCZ אני צריך תשובה דחוף תודה לכל העוזרים !

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  13. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by sub@master,

שלום לכולם, ברשותי לוח אם של אינטל מסוג D845GRG http://www.intel.com/design/motherbd/rg עליו קיים מודול יחיד של זכרון בעל הפרטים הבאים: Samsung M368L3223DTL-CBD DDR SDRAM PC2100(133MHZ) 64Bit SSTL 2.5 NON ECC אני מעוניין להוסיף מודול נוסף של 256MB זכרון. זכרונות PC2100 קשה למצוא כיום - האם ניתן להתקין DDR400? מה עוד יש לבדוק? תודה

15. Started by FatallChill,

יש לי קצת בעיות בקניית המעבד AMD SAMPRON 3000 128 64 bit 745 BOX מישהו יכול לתת לי קישור (עדיף אזור המרכז)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. Started by דבהלה,

שלום. מבקש לדעת איזה מעבד של intel מקביל ה amd athlon 64 3700 (939) san diego האם הוא טוב לעבודה עם תוכנות גרפיות שונות ,כגון:photoshop,paint shop pro וכדומה. שאלה אחרונה- האם זה נכון שמעבדי amd עדיין לא תומכים ב DDR2? תודה.

17. אני רוצה לדעת האם הלוחות אם הבאים רק אלה שאני מציג הם לוחות שהם SLI ואל תתיחסו לתמונה כי אמרו לי שבחנות אחת הלוח של DFI שאני מציג לכם הוא SLI הנה הקישורים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4159 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 תאמרו לי אם שתיהם SLI כי אני לא רוצה SLI בלוח אם

• 15 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by DJPOWER,

כמה יעלה דות'ן 1700 בדירוג 740 + מתאם ל478?? תודה יונתן

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by eli_a2006,

צריך 1 ג'יגה הכי זול שיש לא בישבילי בישביל דוד תודה מראש לכל העוזרים אלי

20. נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?

• 13 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by uguru1969,

מעוניין לשדרג את המחשב למערכת AMD השאלה האם לחכות ל SOCKET M2 שאמור להכנס בתחילת השנה או לשדרג עכשיו ל 939 תודה

• 4 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by alextomin,

שלום לכולם!!! הבאתי כאן פרטים חדשים על המעבד AMD Athlon FX-60!!!: קודם כל המעבד יהיה כפול ליבה (!!!). המהירות שלו תהיה 2.6GHZ. 1MB קאש לכל ליבה... :xyxthumbs: מתוך AMDZONE.

23. חוץ מהעובדה שהוא מבזבז יותר מהבטריה שמבחינתי זה לא משנה, כיון שאני ישתמש בו כמעט תמיד כאשר הוא מחובר לחשמל. תודה רבה!!!

24. Started by wwll soldier,

המפרט שלי הוא amd 3200 venice 1gb a-data cl 2.5 6800gt hec400 k8n ultra 9 השאלה שלי האם כדאי להוסיף עוד ג'יגה זיכרון בשביל שמחשב יהיה יותר מהיר בכללי ובמשחקים כבדים מאוד עם פילטרים האם אני ארגיש הבדל? עוד שאלה קטנה, אם אני מוסיף זיכרון אני חייב שיהיה בדיוק אותו זיכרון כדי שיעבוד בדואל?

25. דיון זה יתעדכן מפעם לפעם ויהיה כתוב בכותרת באיזה תאריך הוא התעדכן לאחרונה כללי ש: מה זה מוד? ת: מוד זהו שינוי כלשהו במוצר מוגמר (בין אם זה מוצר פיזי או תוכנתי) כדי להתאים אותו לרצונות הקונה ש: מה זה בנצ'? ת: בנצ', או בשמו המלא בנצ'מארק (Bench / Benchmark) זה בעצם תוכנה, או מוד לתוכנה שבודק את ביצועי המערכת, אם זה מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, או כל חלק אחר ש: מה זה אוברקלוק? ת: אוברקלוקינג זהו תהליך שבו המשתמש מכריח רכיב/רכיבי מחשב לעבוד בתדר יותר גבוה מהתכנון של היצרן. יש המון סיבות לאוברקלוקינג, אך הנפוצה ביותר היא הגדלת ביצועי הרכיב שעובר את התהליך. אוברקלוקינג יכול לגרום לאי-יציבות וכשל בחומרה אם מבוצע בצורה פזיזה ש: מה זה PCB? ת: למעשה PCB זה ראשי תיבות של Pri…

• 5 תגובות
    • 23.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים