מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
רוצה ליקנות מחשב חדש מבוסס על ה 4200 כפול הליבה - תושבת AM2 כמובן קראתי היכן שהוא : 1. שהמעבדים האלו מיתחממים הרבה יותר מאינטל 2. שיש להם עדיין הרבה בעיות תאימות...מכל מיני סוגים אני ממש לא מבין בזה = ורציתי תשובה מיכאלו שיודעים / עבדו / עובדים עם AMD האם יש איתם בעיות??? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר מהם המספרים האלו אומרים CAS x-x-x ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דרוש כרטיס גרפי מובנה אפשרות לשדרוג למרובע ליבות. אפשרות עתידית לOC. (לא מאוד חשוב). אני מתלבטת בין הלוחות הבאים GA-965G-DS3 ל- P5B-VM תודה רבה !! (בעתיד הקרוב אני הולכת להוסיף כרטיס גרפי מסדרת ה-8600 של נוידיה שתצא.)
-
- 30 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איזה לוח אם הכי טוב אני יכול למצוא עד 550 ש"ח למחשב AMD? יש לציין שאיכות הסאונד חשובה לי, מפרט המחשב שלי הוא 4500 ואני לא עומד להשתמש ב-SLI. זה מה שמצאתי בינתיים, כשכמובן כל הצעה אחרת תבוא בברכה: - ASUS M2N-E - Gigabyte MA69G-S3H
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, הסתכלתי על הלוח של GigaByte דגם G41M-ES2H. שמתי לב שהוא תומך במעבדים עם FSB הכי נמוך של 800MHZ, כלומר הבאס יכול לרדת עד 200MHZ, כלומר, עד כמה שאני יודע, צריכה להיות תמיכה בזכרונות של DDR2-400. אני כמובן לא מתכנן להשתמש בזכרונות איטיים כאלו, אבל למה במפרט מציינים תמיכה רק ב-667 וב-800MHZ?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם מישהו יודע מה היתרונות או החסרונות בצ'יפסטים i845G ו- i845E חוץ מהכרטיס הגרפי שיש ב- i845G ואיזה מהם כדאי לקנות ? בתודה מראש. רוני.
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם שהיה של חברה בשם MATSONIC אם מישהו מכיר בכלל. בכל אופן הוא נשרף לי ועכשיו אני צריך להחליף אותו, תמליצו לי על לוח זול (כמה שיותר) אני לא רוצה להשקיע הרבה כסף במשחב הזה כי אני הולך להחליף אותו. ועוד שאלה: אף פעם לא החלפתי לוח אם או פירקתי מעבד אז אם מישהו מוכן לתת לי קצת פרטים על איך מפרקים את המעבד ומה עושים כדי להרכיב אותו ללוח החדש זה יעזור בהחלט. (ד"א, יש צורך להחליף מארז ?) תודה לכולכם. וכמובן שהזכרונות הם SDRAM 133 עריכה: אני אישית חשבתי על Gigabyte GA-8SDX SIS 645 Motherboard (Creative Sound מה דעתכם עליו ?, בבקשה תענו על השאלה שלי לגבי המעבד...(המעבד אצלי שוכב, לא כמו כרטיס כזה)
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המממממ ככה ככה ..... עד לא ממש . https://www.youtube.com/watch?v=pNSnSkNGI3g
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפני הרבה הרבה זמן(ב-2006) קניתי את המחשב הבא: Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Gigabyte GA-945P-S3 Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Radeon X1800 אני מריץ ווינדוס 7 והמחשב זוחל לפעמים(בשימוש רגיל, אפילו לפני שאני עובד עם מטלב ואופיס), בלתי אפשרי לצפות בתכני 1080p גם כן. אני מעוניין לשדרג את המחשב כל עוד המחיר לא יהיה גבוה מידי, שדרוג הזכרונות ו OC יכולים לעשות שינוי משמעותי? במידה וכן על מה תמליצו לרכוש ואיזה OC כדאי לעשות? (גילוי נאות: אף פעם לא עשיתי OC ואין לי מושג ירוק איך וכמה עושים) תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שיותר טוב, וצ'יפסט איכותי וחדש, מחיר 500 ש"ח +\- 100 מיועד למחשב של אחותי, תוכנות, אייסיקיו, MSN ושאר ירקות, אין צורך במשחקים אך יש צורך בחיבור לטלויזיה אופציונלי. כמובן לC2D
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לעשות עדכון לביוס, אבל לצערי אני לא יכול לבצע את העדכון דרך הביוס, בגלל שאין לי פלופי/DOK. בכל המדריכים שקראתי לא היה מידע לגבי עדכון דרך מערכת ההפעלה, אני אפילו לא יודע אם זה אפשרי עם הלוח שלי (ABIT IP35-E), אני רוצה לעשות OC והעדכון הזה ממש תוקע אותי :\ אני רוצה לדעת מה אני צריך לעשות כדי לעדכן דרך הווינדס, ללחוץ פשוט על AWDFLASH כמו כל התקנה רגילה? או שאני צריך להפעיל את העדכון דרך תוכנה מסויימת? הורדתי את העדכון האחרון, ואחרי החילוץ אלו הקבצים שמופיעים: לפני שמתחילים את העדכון דרך הווינדוס צריך לשים-לב לפרטים מיוחדים? אני מתחיל להתייאש מהמצב הזה :\ תודה לכל העוזרים, =]
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לאחי יש יום הולדת והוא חוסך למחשב כי מה שיש לו עכשיו גרוע p3 450 , לוח מעפן ו 256 mb sdram התקציב הוא מאוד דל , אני חשבתי בכיון של axp 1600 + לוח + 256 mb של זיכרון . הכרטיס מסך הוא gf2 mx , לדעתי לא צריך להחליף אותו מכיון שהוא מריץ כל משחק ולא ממש איכפת לו , אבל הוא יראה שינוי משמעותי במשחקים , לא ? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבחור מעבד ולוח אם עבור מחשב שמיועד להריץ משחקים אך עדיין להישאר דל תקציב . אני מתלבט בין המעבד amd x2 6000 לבין INTEL E5200 (שניהם קצת פחות מ-500 ש"ח): 1. איזה מהמעבדים עדיף עבור הרצה של משחקים? בהנחה שאני לא מבצע OC 2. האם יש מעבדים אחרים מומלצים באותו תקציב שיתנו תמורה טובה יותר לכסף? (AMD 5600 למשל) 3. איזה לוח אם מומלץ עבור המעבד הנבחר, בהנחה שאין צורך בכרטיס מסך on board ושיעלה עד 500 ש"ח 4. האם יש צורך להוסיף מאוורר מיוחד למעבד או שאפשר לסמוך על המאוורר שאיתו הוא מגיע? (שמעתי ש-AMD מתחממים) ניסיתי לחפש השוואות באינטרנט אבל ללא הצלחה, ככה שאני ממש תלוי בתשובות שלכם. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. ברשותי סטיק אחד של Kingstone hyperx gensis 8GB 1600mhz. אני חושב להוסיף סטיק נוסף ואני רוצה שזה יעבוד בDual channel, העניין הוא שאני מתקשה למצוא איפשהו בארץ סטיק נוסף כזה. השאלה שלי היא- האם דגם אחר דומה יתאים? זה למשל: http://www.tms.co.il/product/13563 לא רואה כל כך מה ההבדלים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי יש לי 2 סטיקים של DDR SDRAM PC3200 200 MHz 64 bit. אני רוצה להוסיף עוד 512 מגה. איזה אתם ממליצים לי לקנות? המליצו לי בפורום אחר על זיכרון זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1351_2034&products_id=9959 האם הדבר הזה טוב, ויעבוד בסדר עם מה שיש לי עכשיו? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רגע - אנשים פה אמרו שכאשר מזמינים חלקים צריכים לקבל איתם עוד כול מיני חלקים , שנוספים , כמו כבלים תוספות חיבורים וכו.. כידי שאני ידע שלא עבדו עליי , מה אני צריך לקב בכול איזה ? אני קונה קודם כול רק את שלושת אלה , כרטיס מסך אני יחכה ל GFORCE FX מעבד : AMD 2400+ לוח : ASUS A7N8X DELUXE זיכרון : XTREM DDR 256 333MHRZ איך המחשב , אני יוסיף עוד זיכרון בעתיד ? איך המחשב ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מעבד amd 4200 dc לוח אם asus m2npv-vm כרגע 2 סלוטים תפוסים עם 2x512 667 ocz gold. מה לקנות 2x512או 1גיגה. לא עושה oc. לא מחפש זיכרון יקר אולי טוימס או קינגסטון. קישור לחנות זולה יהיה נהדר. תודה.
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 2 גיגה ראם אני רוצה להוסיף עוד גיגה או 2 ..מה אתם יכולים להמליץ לי? Memory Module(s) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3) Memory Module : Kingston 9905316-005A04LF 1GB DIMM DDR2 PC2-5300U DDR2-666 (5.0-5-5-15 3-20-5-3)
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לעדכן את הביוס שלי בכדי שאני יוכל לעשות OC מדוייק יותר אז לפי זה האם אתם יכולים למצוא לי בבקשה
-
- 6 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל - אם יש טעות בפורום נא להעביר, לא ידעתי כ"כ היכן ניתן לשים את השאלה. תודה. ולעניינינו - יש לי ולחבר ויכוח - במצב Hibernate (שהבנתי ששונה ב-XP ובויסטה - אשמח גם להסברים), האם יש צריכת חשמל כלשהי? ניסיתי לחפש מידע בנושא, לא כ"כ מצאתי תשובה החלטית, יש כאלו שטוענים שהזיכרון נשמר על הHD והמחשב מכבה את עצמו באופן מוחלט, דעה אחרת אומרת שיש צריכת חשמל כזו או אחרת ושרק החלקים העיקריים והזללניים מתכבים - מסך, HD, מעבד ואילו יש צריכת חשמל כזו או אחרת. ויש כאלו שטוענים שגם במצב מכובה (כיבוי מלא) יש צריכת חשמל של כ-2.3W לערך של המעבד, וזו נפסקת רק אם מנתקים את הספק מהחשמל. אם כן - מהי בעצם צריכת החשמל של מחשב (אילו חלקים בעיקר, מהי הצריכה פחות או יותר) במצב Hiberna…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך הכי טוב שנכנס ללוח אם הזה? intel lakeport-g i945g HD4830 נכנס נכון? HD5670 נכנס? וHD4770 נכנס? ועכשיו איזה מעבדים טובים יכולים להכנס פה? מעל E5200
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש תוכנה או דרך שאני יכול לבדוק איזה חיבורי זיכרון (ddr,ddr2,sdram) ואיזה סוג כונן קשיח יש לי וכל הנתונים על הלוח אם יש תוכנה שמראה את כל הדברים האלה?
-
- 2 תגובות
- 501 צפיות
-
-