עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום קניתי מחשב חדש לו מזמן בערך חודשים שיש לי אותו והיה לי האפשרות לקחת 3.8 של amd באותו מחיר של ה 3.7 ולקחתי את ה 3.7 כי יש לו 1 מגה זיכרון מטמון זה היה משתלם ...ותם יכולים להגיד לי כמה זמן הוא יוכל לשרת אותי?? אה וקיבלתי איתו מאורר amd שמגיע ל5000 rpm לפי מה שאומר הביוס האורסת והissftrware

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  2. המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  3. Started by domiel,

עם המחשב קניתי זוג קינגסטונים CL2.5(ווליו) וגילית שהצ'יפים שלהם הם CH-5... האם זה הגיוני שCH-5 יעבוד על 1.6?(או 2.6 אני אפילו לא זוכר...המחשב שלי בתיקון....) והאם הם אוברקולקרים טובים?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  4. שלום אני רוצה לדעת לאיזה סוקט יתיאמו ועם יתאמו גם ללוחות של היום ...ואני רוצה שנדבר פה ונשער מה המחיר שלהם ועם הם יתאימו לסוקט שונה משל היום אז למה אף חברה של לוחות לא מוציאה לוחות חדשים??

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  5. Started by !_Evil_!,

תודה

• 5 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה? אני עכשיו רוצה לקנות מחשב.. והלכתי לחנות מחשבים.. בהתחלה רציתי לקנות את הלוח של אביט - האולטרה - ב610 שקל.. ועכשיו בחנות הציעו לי את הלוח הזה.. ואמרו שהוא יותר טוב בגלל שהוא תומך בsli וזה חשוב לי כי יש לי את ה7800 gt? תגובות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  7. חייב עצה בנוגע לקנית לוח מה עדיף GA-K8NF-9 אוA8N-E אני פשוט מחר הלוך לקנות ועוד שאלה אם מישהו יודע אם בלוח של אסוס מגיע פירואיר ונורא חשוב לי למה אחד עדיף על השני אם בכלל תודה ואכלה יום לכולם

• 8 תגובות
    • 530 צפיות
  8. Started by idan a,

שלום רב, רציתי לדעת בבקשה שלושה הבדלים בין זכרון ה- Ram לזכרון ה- Rom? נתנו לי את זה כשאלה במכללה, תודה. ועוד שאלה אם תוכלו לעזור, מהו bit ומהו byte? תודה רבה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 35.4k צפיות
  9. השאלה בכותרת

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by Xardas,

יש לי את הלוח Asus A8N-SLI ואני רוצה לעדכן את הביוס האם אני צריך לעדכן אותו? זה יעזור לי במשהו? זה יעשה נזק? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Burning Ice,

היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .

• 7 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by zaroor,

-------------------------------------------------------------------------------- שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  13. Started by zaroor,

שלום לכם מי יכול להסביר לי הגדרה בביוס שלא קיימת בספר רשום כך: execute disable function -disable/enable זה תחת cpu confguration הלוח P5GD1 אסוס מעבד 3.0 64 ביט אינטל

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by ronur,

מתכונן לרכוש מחשב חדש שיעודו המרכזי עיבוד תמונה (פוטושופ) וללא שמוש במשחקים או 3D. ככל הנראה אלך על מעבד AMD 64, ובכל מקרה המערכת צריכה לתמוך ב 64 ביט. אני מחפש לוח טוב במחיר סביר, אשמח להמלצות ללוח. כמו כן האם מעבד AMD בטכנולוגיית 64 ביט מגיע בסוגים שונים של סוקטים או רק סוג אחד ? (939?) תודה

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  15. רציתי לשאול אם לוקחים את המעבד הכי חזק היום בשוק וגם את הכרטיס מסך הכי חזק.....מה משניהם יצור צוואר בקבוק?........

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by abo,

שלום! יש לי מעבד P3 866MHZ איך אני מוצא לו לוח אם מתאים?

17. Started by yehielio,

אני זקוק להמלצה בין הזכרונות הבאים: כולם ddr 512 mb 3200 cl2.5 1. samsung 2. A-data 3. twinmos תודה

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  18. Started by XMB,

512Mb 400MHz Corsair (Value) CL2.5 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5? מה עדיף? כאשר הראשון יקר ב20 ש"ח ,תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by amzari,

שלום לכולם!! מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6 מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ??? תודה מראש !!!!

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by DJ BLACK NIGHT,

אני צריך שתי המלצה לזכרונות שיתאימו לאוברקלוק !! אני צריך המלצה אחת על 2*256MB של חברה טובה במחיר סביר והמלצה שניה על 2*512MB של חברה טובה במחיר סביר תודה לכל העוזרים

21. אהלן. עדכנתי את הביוס שלי היום לגירסה החדשה F8 ללוח Gigabyte GA-K8NF-9 מיד לאחר העדכון הפעלתי את המחשב מחדש ובשורה הראשונה איפה שצריך להיות כתוב דגם לוח האם עם גירסת הביוס, כתוב- K8NF-9 Ultra F1 כאילו הלוח מזוהה כ-Ultra! (המחשב כלל לא עלה בהתחלה- וכתב כל מיני שגיאות- רק לאחר שקבעתי Load Optimizes Defaults ב-BIOS המחשב הסכים לעלות. פעם ראשונה שזה דרש זאת!) מישהו יודע למה זה כתוב ככה פתאום במקום שיהיה כתוב K8NF-9 F8 ?? האם הלוח אם שלי הפך פתאום ל-Ultra? האם זה קורה אצל כולם או רק אצלי??

• 47 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by pitex,

לא הצלחתי להבין האם GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI תומך ב sata II

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by DJPOWER,

אני יודע שהיה דיון פעם אבל אל מצאתי... למה משמש המולוקס שיש על הלאן פרטי? תודה יונתן

• 13 תגובות
    • 860 צפיות
  24. שלום. אני צריך בבקשה עזרה בבחירת לוח אם למחשב החדש שאני הולך ליבנות. ההצעה אשר קיבלתי היא: Western Digital 200GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 BOX SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL PDP PDC1G3200LLK 1GB (2*512MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory או Patriot 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) System Memory - Retail - יוצא אותו כסף רק יותר זיכרון. Thermaltake VB6000BWS SWING + Window + 430W Case ואת לוח האם הזה: DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard -עכשיו - הבנתי שבלוח האם הזה יש כרטיס קול 7.1 מובנה. האם זה נכון? בעבר היה לי לוח אם עם כרטיס קול מבנה וזה עשה לי מלא אבל מלא בעיות.…

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  25. Started by Dvich,

חבר שלי מתכוון לקנות מחשב נייד מבוסס Dothan 730 עם הסונומה 915 שתומכת בDDR 2, השאלה היא מה יתן יותר ביצועים בסטוק, זכרונות PC2-4200 בדואל צ'אנל או זכרונות PC2-5700 בדואל צ'אנל? תודה.

• 3 תגובות
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים