עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Avi313,

אני מחפש לקנות לוח אם בניו אג שיעלה עד ה- 170$ לוח אם בשביל AMD Athlon 64 4200X2 AM2 יש למישהו המלצות טובות?

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  3. המחשב שלי מופיע במפרט בצד ולחבר שלי יש מחשב דומה אותו המעבד לוח אחר גם של ג'יגה בייט וזכרונות גם שונים אבל אותה הכמות. שנינו הרצנו SUPER PI ויש פערים בין המחשבים.. המחשב שלו עושה את הבדיקה הראשונה שם ב00.228 ושלי ב00.169 וכמובן שמכאן כל בדיקה אחרת הפערים רק גדלים.. עניין אותי לדעת מה הגורם שמשפיע על זה והאם זה פערים סטנדרטים או לא?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. המון דגמים, הבדל עצום במחירים אפילו עבור מוצרים של אותן חברות, והבדל ביצועים לא מורגש. למי נועדו הזכרונות היקרים? יש מצבים שבהם הם משתלמים? זה אוכל אותי מבפנים :-X

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by Idan-h,

תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by בלוסטון,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 המעבד הזה עולה עכשיו ב KSP י1800 שקלים. ואמרו לי חברים ואנשים בפורום הזה שהוא עולה פחות מ ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? שזה עולה 665 שקלים איך זה יכול להיות?? אוליי לא עידכנו את זה באתר KSP??

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. שלום וברכה לכל משתמשי הפורום HWzone. אני לא סתם טרחתי להרשם לכאן,האמת שלבן אדם בן 41 כמוני, אין כל כך מה לעשות כאן. אני בא לכאן מנושא ,שהלך ומכפיר . בזמן האחרון אנו רואים את ה "המלצות" שלכם בפורום, כמו ,למשל: "אל תלך על intel, יעשה לך בעיות,מעבד מסריח (וכדומה),לך על AMD." AMD אכן טוב למשחקים ולצרכים אחרים,לכל מתחרה תמיד יש את היתרון שלו . חשוב להצהיר בנושא זה,שלא מדובר במנהלי הפורום,אלה בכמה עשרות משתמשים אשר נוהגים "להכפיר" כל מעבד שלנו ולא להציע. זה הגיע למצב,שיש אפילו משתמש בפורום (שאני לא אגיד את שמו), ששם בכותרת החתימה שלו הסבר מכפיר עלינו. עכשיו,מה גרם לי להרשם לכאן ולפרסם הודעה זו ממחשבי הפרטי? הבן שלי,בן ה 12 בס"כ,מראה לי את הפורום הזה עם "המומחים" שמסבירים על ההב…

• 139 תגובות
    • 10.1k צפיות
  10. תראו את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~IQ6600~3~0.htm ואז את זה: http://www.skypc.co.il/sg_product~Q660-G0~3~0.htm :bash: הם לוקחים עוד 300 ש"ח על מה?! על זה שזה G0?! הרי זה עולה מהיבואן אותו דבר לא?! אינטל הרי הפסיקה לייצר את הדגם החדש, אז החנויות עושות עלינו On The Go?!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כמה לשלם על הלוח? איך הלוח לאובר קלוק ? והאם יש לו תמיכה של DDR2 ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אהלן אנשים אני ממש לפני רכישה של לוח אם ומעבד חדש למערכת בחרתי ללכת על לוח אם שמשלב את שני העולמות (DDR1 , DDR 2 + AGP , PCI-E) הלוח אם מחברת ASRock בדגם 775Dual-VSTA והמעבד כניראה יהיה E6300 או E6400 (תלוי כמה כסף ישחררו לי ) האם יש לכם איזה שהם ביקורות לגבי שני המוצרים האלה ? (בעיות בחומרה \ תוכנה ) לפני שאני רוכש אותם ?

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  13. אני ממש לא יודע מה לבחור פה או E8400 שממש מהיר ונותן ביצועים טובים במשחקים או Q6600 שיותר איטי אבל עובד יותר טוב עם תוכנות ויותר בטוח לעתיד ואם אני הולך על מרובע-ליבה, אז עדיף כבר להשקיע בQ9300? תודה רבה לעוזרים בבלבלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אני ממש יום לפני הזמנת המחשב (השני) שלי, ועכשיו אני מבולבל מעט. תכננתי לקנות- מעבד- פנטיום4 , 2.8 נורטווד (אם לא אמצא אז פרסקוט) לוח- p4p800 e delux. עכשיו יש את המעבדים 775. המחיר שלהם דומה. האם הם עדיפים ? אם כן,אני נעול על לוח של אסוס (ופנטיום). איזה לוח שלהם הכי דומה לp4p800 e delux, אך למעבד 775 ? (גם בתכונות וגם במחיר) ראיתי 2- Asus P5GD1VM Asus P5GD1 אחד מהם תומך בציפסט P, והשני ב G. מה ההבדל ? לחץ כאן הם דומים במחיר ללוח שרציתי, אך אני לא מכיר אותם טוב. אשמח לעזרה והבנה בנושא ,בהקשם האפשרי. (חיפוש לא מצאתי את מבוקשי) תודה ושבוע טוב

• 40 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לקחנו לסיבוב את אמצע השוק הרותח של GIGABYTE - ערכת שבבים חדשה ודור נוסף מנסה את מזלו מול מגוון רחב של משתמשיםלכתבה

16. הענקית מקוריאה מכריזה היום על פתיחת פסי הייצור שיפיקו שבבי זיכרון DDR4 בתהליך היצור המתקדם בעולם נראה כי ההשקעה במחקר ועלויות הפיתוח נותנות לסמסונג פור בזינוק. הענקית מקוריאה הכריזה היום על פתיחה של פסי יצור חדשים לשבבי זיכרון RAM מסוג DDR4. זיכרון זה, שהחל לצבור תצואה לאחרונה בשל דור מעבדי סקיילייק של אינטל לשוק הביתי מקבל חיזוק בדמות תוספת פסי יצור והקטנת תהליכים. גם הפעם המעבר הוא דרמטי. הירידה נעשית מתהליך של 20 ננומטרים לכזה של 10 ננומטרים בלבד. תהליך 20 הננומטרים החל אצל סמסונג עוד בשנת 2014 והוא ליווה את אחרונה שבבי ה-DDR3 וראשוני DDR4. את פסי היצור של תהליך 10 ננומטרים יתפסו שבבי DDR4 באופן בלעדי. מקלות 16GB ב-10 ננומטרים – תהליך היצור המתקדם …

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  17. מפתחת השבבים לא מצליחה להשתחרר מהתקופה הרעה שלה לכתבה: http://hwzone.co.il/ממשיכה-להפסיד-ולהצטמק-עוד-רבעון-נוראי/

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Born2Kill,

"ככה בשקט יחסי יצאה הודעה לפני יומיים שAMD מפסיקה לייצר מעבדים. חברה סעודית קנתה את כל מפעלי AMD וAMD הופכת לחברת FABLESS כלומר הם יתכננו את השבבים והחברה הסעודית THE FOUNDRY תייצר את השבבים עבורם. הכסף הסעודי בא בדיוק בזמן ומחלץ את AMD מלשקוע עמוק בחובות וגם הכסף יעזור לAMD לעבור לטכנולוגית ה45 ננו מטר שאינטל כבר נמצאת בא מזמן. לא ברור מה גרם לחברת ההשקעות מאבו דאבי לזרוק מליארדים שכנראה הם לא יראו חזרה אף אחד לא יודע אבל כנראה ככה זה שיש כסף מנפט שבא לך משהו אתה קונה אותו." -ציטוט של חבר פורום פול גז הנמצא בדזרדן. מישהו מהכתבינו המופלאים יודעים משהו בדבר?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bd,

רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  21. Started by comp13,

שלום רב, יש לי הצעה עם מעבד אינטל וזכרון 1 גיגה במהירות 880 ודיסק גדול, ללא מסך ב 2400 ש"ח. האם כדאי? ממתי אינטל עדיף על AMD? בברכה comp13

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  22. צמד הדגמים הנותרים במשפחת ה-HEDT המרשימה של המפתחת יהיו זמינים לרכישה בסוף החודש הנוכחי, בדיוק בזמן לקראת הגעת הדור המעודכן המקביל מבית אינטל לכתבה

23. שלום, ברשותי המעבד הבא: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX משום מה, מנהל המשימות מראה אינדקציה כאילו יש רק מעבד אחד (מראה גרף אחד ולא שניים) האם זה מצב תקין?

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  24. Started by noykyx,

אתמול בלילה,כשהמחשב היה כבוי שמתי לב שדולקת מנורה אדומה בלוח אם.. כרגע שהמחשב עובד היא צהובה. הלוח אם הוא gigabyte ga-p55a-ud5 מזה יכול להיות? הלוח חדש,מלפני 3 חודשים.

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. לפי מה שהבנתי ממה שקראתי באתר, כאשר קונים חלקי מחשב זה חשוב לא לבזבז כסף על חלקים שעולים יותר וטובים יותר, אך לא מנוצלים ביעילות עקב רכיבים אחרים באותו מחשב. הבעייה שלי היא להבין על איזה פרמטרים להסתכל כדי לקבל מקסימום ביצועים כאשר אני מרכיב זכרון, לוח אם ומעבד. הבנתי שמעבד זה הכי פשוט, צריך להסתכל על מהירות שעון של ליבה בודדת, הבעייה שלי היא בבחירת לוח אם וזכרונות תואמים. האם מספיק להשוות בין מהירות הזכרון לבין מהירות FSB?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.