עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן לקנות מחשב דנדש עם צאתו של הקונרו הבא עלינו לטובה. מבחינתי תמיכה ב Crossfire 3200 - RD580 היא חובה (פשוט משום שכרטיסי המסך של nVidia וה SLI שלהם פחות טובים מ ATI וה crossfire ואני מתכוון להשקיע בכרטיס חזק מאד). כמובן שיכולות OC טובות יתקבלו בברכה. האם מישהו ראה תחזית ללוחות כאלה? (אני בטוח שיהיו - זה ענין של זמן)

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  2. Started by Apexa,

מעבדי ה i5 יהיו זמינים למכירה ביום שני בrsm iqpc tsm ksp אולי גם בivory מכירת מעבדי הi7 יהיו זמנים ב29 לחודש מעבדי הi5 של יום שני יהיו זמנים בtray בי

• 26 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

שלום, אני יכול למכור את הלוח אם שלי + מעבד+ גוף קירור+זכרון ב1200 שקל. אז אני יכול לקנות AMD 3800X2 S939 ולוח אם ABIT K8N וזכרון ראם (512MB בסטיק אחד) וזה בוספה של 180 שקל. זה שווה לי? ואז בהמשך אני יוסיף עוד 512MB

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  4. לקראת השקתו המיועדת של דגם 16 הליבות החדש - תוגלו להשיג את דגמי 2017 המתקדמים של מפתחת השבבים במחירים נמוכים מאי פעם לכתבה

5. Started by veloks,

יש לי כרגע 2 זכרונות DDR של 2.5-3-3-6, אחד מהם של hynix והשני של samsung. הזכרונות כמובן אינם עובדים ב DUAL CHANEL. אני שוקל לקנות OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Optimized Dual Channel Kit. הבעיה היא שהם די יקרים ואני היתי רוצה למכור את הישנים. האם מישהו יודע או מכיר מישהו שצריך? או לפחות מקום שקונה חומרה ישנה ?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  6. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת בכמה שווה לי למכור מעבד ווילימט(כנראה) שעובד במצב טוב??? תודה

• 15 תגובות
    • 976 צפיות
  7. Started by Guy31,

יש לי את הרכיבים הבאים בכמה אני יכול למכור אותם? E8400 GIGABYTE ga-ep43-ud3l kingston valueram 2gb dd2 800X2 והכל עדיין עם אחריות

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הינה המחשב השין שלי אתם אולי זוכרים... AMD ATHLON XP 1800? GIGABYTE 7VRXP KT333 VER.2 256MB DDR SAMSUNG GEFORCE2 MX 400 64MB SOUND BLASTER 128 MODEM BALSTER והינה כמה חלקים מהמחשב שלי שאני מוסיף לו 20GB 40GB X52ASUS CD LG-CD X12X8X32 כמובן יש גם מארז חדש לגמרי רק קניתי לפני שבועים בערך... אם ספק 400וואט גנרי אני רוצה כסף לקנות אודיגי 2 ועוד כמה דברים למחשב החדש שיש לי... במפרט חוץ מהכרטיס מסך השרוף

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  9. Started by Drazick,

שלום. יש לי 2 מחשבים בבית די זהים עם 2 הבדלים עיקריים, לאחד מעבד Q9550s עם 8 ג'יגה זכרון פנימי ולשני Q8200 עם 4 גי'גה זכרון פנימי. משום מה המערכת של ה- Q8200 דוחסת לי מהר מדי. ע"מ לברר מדוע הפעלתי את CPU-Z. מתברר שהמעבד שלי עובד על המכפלה הנמוכה שלו (6) לאורך כל הדחיסה למעט בשניות הראשונות מהתחלתה. אני מניח שזו הסיבה לביצועים הירודים. יש לי לוח אם גי'גהבייט מבוסס P35. אני לא מוצא אופציה לכבות את היכולת של המעבד לשנות מכפלה. חשבתי תחילה שזו אולי בעיית התחממות. פירקתי את המארז והצבתי מול המעבד וגוף הקירור שלו מאוורר ביתי גדול על מהירות הכי גבוהה. במגע עם המעבד (גוף הקירור) הוא קריר מאוד ולכן זו לא נראית לי הבעיה. מה ניתן לעשות? מה הפרמטר שגורם למעבד להוריד את המכפלה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Vortex,

היום נכנסתי לביוס, ותחת CPU מצאתי ארבע שורות שאמרו לי INTEL PENTIUM 4 100MHZ X8 800MHZ עכשיו כל השורות מלבד X8 קפואות.....את X8 אני יכול לשנות עד ל X24 יש לי מעבד 1700 , על לוח ECS P4VXASD2 זה הגיוני שהמכפלה פתוחה ככה?! ועוד משהו מה זה CAS? ראיתי שזה מכוון על 3 אז העברתי ל2 כי שמעתי איפשהו שזה יותר טוב ואני חושב שחל שיפור.... באמת זה יותר טוב? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by le011,

שלום לפני כשבוע רכשתי מעבד AMD2600XP BARTON ןלוח ABIT NF7-SL איך אני יכול לדעת אם המכפלה של המעבד נעולה?האם יש דרך מסויימת לבדוק זאת? תודה ;D

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by אוריפ,

היי! כידוע לכם (או שלא), רכשתי לאחי מחשב חדש. עכשיו הסתכלתי בביוס, וראיתי שיש אפשרות להעלאת המכפלה של המבד מ11.5 ומעלה (או מטה). רציתי לשאול אם זה פיצ'ר שיש לבארטון הרגיל? כי אם לא, יכול להיות שמכרו לי 2600 מובייל?

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  13. מכפלות לXP 64 +2800 - הועבר לאוברקלוק וקירור

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  14. Started by abarbotel,

היי מישהו בבקשה מוכן להסביר מה זה מכפלה ואיך זה משפיע על מעבד וביצועים מה זה בכלל?

• 42 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by the kon,

שלום מה מצב??? טוב אז ככה ריתי שאתם כודבים פה על מכפלות שיש במעבדים ומכפלות פתוחות סגורות אז רציתי לדעת מה זה תודה

• 15 תגובות
    • 898 צפיות
  16. Started by coolmeen,

לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  17. דיווח חדש מצהיר כי מחיר מעבד ה-Threadripper המוביל עשוי להיות נמוך מהצפוי, ונמוך משמעותית מהעלויות עליהן הכריזה אינטל במשפחת ה-Skylake-X שלה לכתבה

18. מישהו רוצה מעבד עדכני עם שש ליבות במחיר התחלתי של 150 דולר? לכתבה

19. שלום לכולם החלטתי לשדרג קצת את הזיכרון ולעבור מ 4GB ל 8GB לשם כך קניתי ארבעה סטיקים של 2GB, כולם samsung m3 78t5663eh3-cf7 כאן מתחילות הבעיות: 1. במאפייני המחשב שלי רשום שיש 8GB אבל רק 3.24 usable, ניסיתי את העניין הזה עם msconfig ושינוי ההגדרות ב boot, לא עזר והתיבות לא היו מסומנות מלכתחילה 2. בדיקה עם cpu-z מראה שהזכרונות עובדים בתדר של 400 Mhz במקום 800 3. בביוס הכל נראה תקין, אבל לא התעסקתי שם יותר מדי, רק ראיתי שזה מוגדר על 8GB זכרון שעובד במהירות 800MHZ, נראה לי שבתצורה 6-6-6-18 (לא סגור על זה, אני יכול לבדוק אם זה קריטי) שורה תחתונה - איך אני גורם למערכת להכיר את הזכרונות החדשים וגם להשתמש בהם? זה המפרט: מעבד: E8400 3GHz לוח אם: Intel Desktop Board DQ35JO כרטיס …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DaRkOmEgA,

שלום רב, בזמן האחרון יש לי מלא בעיות במחשב. הכול התחיל שיום אחד פירמטתי את המחשב ובאתי להתקין וינדוס מחדש, המחשב עשה לי המון שגיאות בהתקנה פעם הוא טען שהדיסק פגום והוא לא יכול להעתיק קבצים מסויימים (בכול נסיון התקנה חדש הקבצים "הבעייתים" היו שונים) לפעמים הוא כן הצליח להעתיק אך עשה שגיאות בהתקנה זה קרה לי ב 3 וינדוסים XP, 2000, 98 לא יודע איך אחרי 50 נסיונות פתאום זה הצליח להתקין את הוינדוס אך מאז יש לי מלא בעיות. המחשב מקפיץ מסכים כחולים ועושה ריסט, פעם אחרי 5 דקות ופעם אחרי 2 שעות או שהוא פשוט סוגר לי חלונות בלי שום סיבה אני גולש באתר מסויים או עובד עם תוכנה ופתאום היא נסגרת ולפעמים הוא פשוט נתקע ורק ריסטים עוזרים במצב כזה, וגם בד"כ אחרי ריסט דברים מסויימים לא נשמרים כ…

• 7 תגובות
    • 566 צפיות
  21. באתר MicroCenter הופיעה המודעה בא הם מראים שב27.7 יגיע ה X6800 לחנויות ואת השאר ב7 באוגוסט. זאת אומרת מלאי פה בארץ רק באמצע אוגוסט? למה אינטל עשתה השקה נייר ב14.7 ועוד השקה נייר ב27.7? למה לא להקדים כמה שיותר את ההשקה? האתר: http://www.microcenter.com/specials/core2_intro.html לדיון בנושא ב XS: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108462 [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by urib,

נו... מה יש לכם להגיד על זה, אפשר לומר דבר אחד... אנחנו רק נרוויח מזה http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=34873

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  23. פרק א': לראשונה בהיסטוריה AMD מעבירה שעור לתלמידה אינטל. The New Athlon Processor: AMD Is Finally Overtaking Intel http://www.tomshardware.com/reviews/athlon-processor,121.html אני זוכר את התקופה הזו כאילו זה היה אתמול - כולנו יושבים מרותקים למסכים ולומדים את השחקן החדש בשוק בהשתאות ואדיקות, תוך פליאה, הכיצד הם הצליחו לעשות את הבלתי אפשרי. **זו היתה הפעם הראשונה עבורי, שלאחריה עברתי ממחשב מבוסס מעבד אינטל (Celeron 300A מומהר ל- 450mhz) אל מחשב מבוסס מעבד (AMD duron 800mhz) בשנת 2000. ציטוט מאמצע הכתבה שמספר את התמונה המעניינת אז, על הניסיון החפוז משהו מצידה של אינטל, לצמצם פערים כדי שלא לעשות…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by snogoo,

הייתי רוצה לדעת אם למישהו יש דעה מוצקה לגבי העדיפות של אינטל על AMD או להיפך... אני דיי סגור על אינטל אבל אני פתוח להצעות. מה הקטע עם הקרטוע של אינטל לגבי ה 64BIT - התגברנו על זה או לא?... אני צריך לצפות שהאינטל\AMD החדש שלי יחזיק אותי או שעוד חודשיים אני אצטער שלא קניתי את האחר...? אני יודע שזו שאלה שאפשר לענות עליה ככה או ככה - אני פשוט צריך לשמוע כמה שיותר דעות לפני שאני משתכנע.

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  25. Started by the flying sanwich,

האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)

• 7 תגובות
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.