עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by uri paz,

שלום ! אני משתמש ב AMD עם לוח אם של ASUS (DDR 400) אני עורך הרבה על המחשב (וידאו וסאונד) ורוצה לשדרג את הזכרון כרגע יש לי סמסונג 512 ואני רוצה לקנות 2 יחידות של A DATA של 512 החברה הזאת היא בסדר ? האם יש משהו שאני צריך לדעת ואתם יכולים לחדש לי ?

• 10 תגובות
    • 737 צפיות
  2. אני הולך לשדרג את המחשב.. ובתור התחלה אני קונה לוח אם שיתאים לחלקים שאני משדרג.. אני צריך שהלוח אם יתמוך בחלקים של המחשב שלי(כרגע) וגם יתמוך בחלקים שאני הולך לשדרג : מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרונות: DDR2 - 2GB -800MHz כ.מסך: עדיין לא החלטתי ..אבל בטוח שהוא יהיה של nvidia ------------------------------------------------- המחשב שלי (כרגע) מעבד: ------------------------------------------------ אני צריך שהלוח אם יתאים לחלקים שאני הולך לשדרג. וגם יתאימו למחשב שלי כרגע.. התקציב של הלוח : 300 שקל. רצוי מאוד שהלוח יהיה מחברת gigabyte תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  3. מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by maork123,

שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc

• 3 תגובות
    • 885 צפיות
  5. אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?

• 11 תגובות
    • 891 צפיות
  6. שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 881 צפיות
  7. http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by lmlm,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208159,00.html

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by רוני1,

סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  10. יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by Stroller,

מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by piparkuka,

כידוע APPLE החלו לתמוך במעבדי אינטל. בקרוב אני מתכוון לבנות מערכת חדשה והייתי רוצה מערכת שתתמוך ברוב מערכות הפעלה כגון חלונות, לינוקס ומאק. משום שאני לא מבין גדול בחומרה רציתי להתיעץ איזה מעבד אינטל ולוח אם יוכלו לספק את זה? תודה

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by dr computer,

אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  15. כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by שמנואל,

אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.

• 4 תגובות
    • 928 צפיות
  18. שאלה זו עלתה במוחי לפני זמן מה. נגיד ויש לי זכרון מסויים (1280) ואין מצב שאני צורך יותר מ 900 מגה מהזכרון שלי. האם זכרון גדול טוב גם אם אני לא משתמש בכל הזכרון שקיים אצלי? אשמח אם מישהו יפרט לי בעניין הזה. תודה רבה...

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by glassmoon,

איך אני יודע אם המעבד שיש לי הוא באמת AMD 2600 Barton? ניסיתי לבדוק עם SiSoftware Sandra אבל יש שם נתונים סותרים: תודה

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  20. שלום לכולם. שדרגתי למישהו זיכרון יש לו פנטיום 4 2.66 עם 256 מ"ב זיכרון 333 והוספתי לו עוד 256 מ"ב 266 כמובן שכל המערכת עובדת עכשיו ב266. האם הביצועים יפגעו כי בסה"כ המעבד עובד ב 133X4 ?

21. Started by md22,

יש לי 2 זכרונות חצי גיגה במהירות 533MHZ קניתי 2 זכרונות 1 גיגה במהירות 667MHZ אני יודע שאם אני משלב בין 2 הסוגים המהירות הנמוכה היא הקובעת השאלה שלי האם כדאי לשלב את הזכרונת ויהיה לי 3 גיגה עם מהירות של 533MHZ או עדיף 2 גיגה עם מהירות 667MHZ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by Moon-Mage,

למשחקים חכו לדגמים עם ה3D קאש או לאינטל דור 13. לעבודה הם אחלה אם משקיעים בקירור.

23. 1.מה ההבדל בין לוח האם:NVIDIA Asus Nforce4 P5nd2-Sli רגיל ל DELUXE ? ההבדל משמעותי? ההבדל מורגש? רגיל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4215 DELUXE http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3560 2. רשום באתר: "Dual-Channel DDR2 800/667/533" - מה המספרים אומרים (אולי המהירות של הזכרון) ?? 3. אני יראה הבדלים בביצועים שלו לבין לוח אם ישן מחברה לא מוקרת? אם כן אז במה? 4. כדאי לי לקנות את הרגיל או ה DELUXE ?? תודה מראש [אם אפשר אז תענו לפי סדר מספרים (1..... אחר כך 2....)]

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה מצב אנשים טובים ?? אני משדרג את המחשב שלי וצריך עזרה... אני רוצה לקנות זכרון חדש.. חיפשתי באתרים השונים ומצאתי דברים שאני לא ממש מבין בהם.. השאלה שלי היא.. מה ההבדל בין 2 החלקים (בכל אחד מהזוגות) והאם שווה להוסיף את ה - 100-150 שקל כדי לקנות את היקר מבינהם ? Kingston KVR400X64C25-512MB DDR 3200 Memory Kingston KVR266X64C3A-512MB DDR 2100 Memory או לחילופין ?512Mb 400MHz Kingston Hyper-X (CL2512 ?512Mb 400MHz Kingston CL2.5?512 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  25. Started by gk,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש עכשיו אני לא יודע איזה מעבד ולוח לבחור (תאמת כואב לי הראש מזה) אני לא מעונין ב amd המחשב ישמש ל אינטרנט אופיס וקצת מוזיקה וסרטים מבחינת מעבדים הבנתי שיש מעבדים שעובדים ב בfsb 800 ו ב fsb 533mhz האם ההבדל בניהם או כל כך גדול? המעבדים שאני חשבתי לקנות אחד מהם הם- 1. INTEL P-D LGA775 2.6GHZ 805 533MHZ FSB 2*1Mb EM64T DUAL CORE 2. INTEL P-4 LGA775 2.80GHZ 511+ 533FSB EM64T 1Mb INTEL P-4 LGA775 3.0GHZ 531 800MHZ FSB HT EM64T 1Mb . 3 מה עדיף ? מבחינת לוח חשבתי על הלוח הנ"ל מה דעתכם INTEL SORENTO BLKD945GNTL ?http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8191 הבעיה היא ממה שקראתי באתר של אינטל הלוח הזה לא תמוך במעבד 805 כי הוא לא תומך ב DUAL …

• 11 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.