מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
I can`t find where i can change the command rate from 2T to 1T HELP! :\
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מבית INTEL, דגם DG965RY וכן מעבד Intel Core 2 Duo E6300 - נקנו לפני שנתיים וחצי. ברצוני לשאול האם כדאי לי לשדרג את המעבד לE7200/E7300 והאם ארגיש שינויי משמעותי בביצועי המחשב. אשמח לתגובה מהירה, לירון.
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אהלן אני מחפש זכרונות DDR2 בקיט של 1GB כל סטיק עם 800MHZ וCL4. חשוב שהמחיר לא יהיה יקר (עד 200). עוד שאלה. יש לי צוואר בקבוק כרגע (המפרט בצד)? אם כן מה הרכיב שגורם לזה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
כתבה לא רעה של Tomshardware ! כל מיני טיפים פלוס הרחבה על משחק עם הגדרות זיכרון. http://www.tomshardware.com/2006/01/04/bios_from_a_to_z/ תקראו ותהנו
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה מוזרה: ניסיתי להוסיף זיכרון 1GB ללוח במחשב ישן (Msi PM8PM-IL). הזיכרון הקיים היה Ceon DDR2 512MB 533Mhz וביקשתי להוסיף Kingston DDR2 1GB 533Mhz. בהתחלה הזיכרון לא זוהה בביוס וגם לא בחלונות (רק דרך CPUZ או EVEREST אפשר היה לראות שקיים סטיק זיכרון נוסף). ניסיתי איתחולי ביוס, הגדרות ידניות ומה לא. To make a long story short המחשב זיהה לפרקים את ה-512 ולפרקים את ה-1 ג"ב אך לא את שניהם, למרות ששניהם היו בפנים, ופעמים רבות המחשב פשוט לא עלה ועשה ציפצופים ארוכים. אחרי מספר ניסיונות לא מבוטלים, רק ה-1 ג"ב מזוהים אך שני הסטיקים בפנים. מה הבעיה פה? האם אפשר לפתור את המצב כדי שיזוהו 1.5 ג"ב מלאים?
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ! אני משתמש ב AMD עם לוח אם של ASUS (DDR 400) אני עורך הרבה על המחשב (וידאו וסאונד) ורוצה לשדרג את הזכרון כרגע יש לי סמסונג 512 ואני רוצה לקנות 2 יחידות של A DATA של 512 החברה הזאת היא בסדר ? האם יש משהו שאני צריך לדעת ואתם יכולים לחדש לי ?
-
- 10 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג את המחשב.. ובתור התחלה אני קונה לוח אם שיתאים לחלקים שאני משדרג.. אני צריך שהלוח אם יתמוך בחלקים של המחשב שלי(כרגע) וגם יתמוך בחלקים שאני הולך לשדרג : מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרונות: DDR2 - 2GB -800MHz כ.מסך: עדיין לא החלטתי ..אבל בטוח שהוא יהיה של nvidia ------------------------------------------------- המחשב שלי (כרגע) מעבד: ------------------------------------------------ אני צריך שהלוח אם יתאים לחלקים שאני הולך לשדרג. וגם יתאימו למחשב שלי כרגע.. התקציב של הלוח : 300 שקל. רצוי מאוד שהלוח יהיה מחברת gigabyte תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מתי צריכה להיות מורגשת הירידה הבאה במחירים של מעבדי AMD?
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב ממש בקרוב בעיקר למשחקים הכי כבדים שיש, צפיה בסרי HD ועיבוד תמונות בתוכנות גרפיקה שונות. הגעתי למסקנה שעדיף לרכוש איתו את הויסטה 64 ביט (אני מקווה שה- 64 ביט היא בחירה טובה ושלא יהיו לי תקלות...). האם 4GB של זכרון ישפר משמעותית את הביצועים לעומת 2GB? אין לי בעיה להוסיף את ההבדל במחיר גם אם ההבדל בביצועים יהיה קטן מההבדל במחיר, השאלה עד כמה השיפור יהיה משמעותי אם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום כולם מחר אני הולך לקאספי לקנות לאח שלי לוח למעבד a64 3200 clowhamer קיצר אין תאיפוקס המפורסם ורבים המליצו בחום על הלוח של גיגביט kn8s ואמרו שהוא המחילף של האיפוקס אז מה אתם חושבים עליו הוא עולה 480 שקל איך הוא? יש הערות\באגים\חסרונות משהו לא טוב? לא להתביש ועוד שאלה בקשר למעבד שיש לי ולאח שלי הוא atlon64 +3200 פטיש בנאים(cw) קיצר למשל אני מחר קונה משחק מחשב ורשום בדרישות מערכת 3 גיגה הרץ אבל למעבד הזה יש 2.2 גיגה הרץ אז המעבד הזה יריץ אותו חלק? או שאני אפילו לא יכול להעפיל איתו מכיון שאמרו לי שיש לamd 9 צינורות לעומת 6 באינטל אז אומרים ש 2.2 של amd משתווה ל 3.4 של אינטל האם זה נכון? תודה לעוזרים ושבת שלום!
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://www.tgdaily.com/2006/01/26/ddr3_2007/ המהירות של הזיכרון צריכה להיות 800MHZ... נשמע מצויין
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3208159,00.html
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי I5 והגדרתי בביוס שזה יהיה על ENABLE. חיפשתי תוכנה לראות האם אכן זה עובד אבל התוכנה שאינטל שיחררה עובדת רק על ויסטה וWIN 7. יש עוד תוכנה שתראה לי שזה אכן עובד על XP ?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
מישהוא יודע בכמה Dual-channel DDR400 (של nForce2) משפיע על ביצועי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כידוע APPLE החלו לתמוך במעבדי אינטל. בקרוב אני מתכוון לבנות מערכת חדשה והייתי רוצה מערכת שתתמוך ברוב מערכות הפעלה כגון חלונות, לינוקס ומאק. משום שאני לא מבין גדול בחומרה רציתי להתיעץ איזה מעבד אינטל ולוח אם יוכלו לספק את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
כיום יש לי את הכרטיס הנ"ל ומעבד e6300. אני רוצה לשדרג את המחשב (מעבד ולוח) ואין לי תקציב לכרטיס מסך. לא ישתלם לעשות את השילוב הזה בין שני הרכיבים האלו?
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן. כבר ביקשתי את דעתכם בעבר אבל אני מרגיש ממש חסר אונים מול מה שקורה: יש לי PRESCOTT 3.2 ואני כבר ממש רואה מגמה של התחממות קבועה לאורך הזמן. כשהוא היה חדש היתה הטמפ' בד"כ בסביבות 62 מעלות ועם הזמן היא עלתה ל- 74 וכעבור חצי שנה יש לי טמפ' קבועה של 77 מעלות במצב מנוחה. כשהמחשב מתאמץ זה מגיע ל-82 מעלות !!! צירפתי תמונה שמראה את המצב כשהדופן השמאלית של המארז בכלל פתוחה - זה מפחיד. התמונה: האם יש מישהו שעבר את אותה חוויה ויאמר לי מה לעשות ? אני מרגיש שגם בטווח הטמפ המטורפות של הפרסקוט זה כבר חריג. האם תוספת מאוורר בדופן במקום הצינור שמוליך אוויר למעבד תעזור ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני אלך כנראה על ה I5 2500K (אלא אם כן אתם מציעים I7), בעיקר לשימוש במשחקים. חשבתי לעשות OC בינוני-גבוה בעתיד, ולכן אני לא יודע איזה לוח אם לקחת. אשמח לקבל המלצות על לוחות, בעיקר של GB (שכן החנות שממנה אני קונה מוכרת GB ולא אסוס), שיהיה בו USB3, ושיהיה במחיר עד 600 ש"ח. בנוסף, אשמח להמלצה על גוף קירור למעבד (שלא יהיה יקר מדי אך יתאים ל OC). בנוסף, רציתי לדעת האם יש קשר בין OC, לבין הספק שיש במחשב (אני רוצה להעביר את ה ENERMAX LIBERTY 400W למחשב החדש). תודה.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-