עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. (גם M4A87TD EVO היה בין האפשרויות אבל לא מצאתי אותו בשום חנות ישראלית בחיפוש בגוגל.) בחרתי ללכת על המעבד Athlon II X4 640 (כל הבחירות פתוחות ^^) הדרישות הם מחשב שיוכל לעבוד עם ווינדוס 7 במיטבה, שיריץ מספר רב של תוכנות בו זמנית באופן מהיר וחלק, שיריץ פוטושופ ופריהנד טוב, ודרישות די בסיסיות מבחינת משחקים (GTA, NFS..) דרישות די ממוצעות האמת ^^ התקציב למחשב הוא עד 3000 ש' (ללוח אם, מעבד, זכרונות, כרטיס מסך, דיסק/ים קשיח/ים ומארז). אני לא כ"כ מתמצאת בכל זה ולקח לי הרבה זמן עד שהחלטתי לגבי האופציות האלו, ועכשיו אני צריכה את העזרה שלכם מה דעתכם לגבי לוחות האם, המעבד, ומה השיקולים? והאם לדעתכם אני הולכת לשלם מחיר מיותר? תודה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  2. Started by waisor,

שלום ויום טוב.. ברשותי כרגע לוח אם של חברת אסוס סוג A8N-SLI עם שני סטיקים של 512MB כל אחד של חברת OCZ DDR מדגם gold adition. והשאלה שלי היא כזו, אתמול קניתי ב"נועה" .1GB OCZ DDR Platinum 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 400MHZ CL2 האם אני יכול לחבר אותם ושיהיה לי בעצם 3GB זיכרון ושיעבוד לי בתאימות?? הודה לכם על תשובתכם המהירה. אור.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by wrecker,

לגיסי נשרף הלוח אם לפני יומיים, ניסינו לחבר אחר שהיה לו והבנו שהספק כח דפוק בנתיים השגתי לו לוח ומעבד חדש אבל ראינו שהלוח מעפן ושלו עובד טוב, בכל מקרה עם הלוח שהבאתי יש מעבד 2.6 ולו יש 1.8 (תושבת 478) עכשיו שניסיתי להחליף בין המעבדים הוא מראה את ה2.6 כ1.3 למה זה?! ניסיתי לראות פה ושם בביוס אולי לא ראיתי שום דבר .. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 438 צפיות
  4. Started by tratz,

2xIntel Xeon 5130 2Ghz 1333FSB OR Intel Xeon 5320 1.87Ghz 1066FSB מבחינת 1.87GHZ מול 2GHZ מבחינתי זה זניח, אני הולך להרים VMWare ESX Server על השרת ואין מבחינתי הבדל כמעט בין 7.5Ghz סה"כ אל מול 8Ghz סה"כ. השאלה היא מבחינת FSB. QUAD יותר מהירים מזוג Dual-core ע"פ רוב הבנצ'מארקים באינטרנט, השאלה אם זה מחפה על היעדר FSB גבוה. יש לציין שהאפליקציות שלי אינן שותות זיכרון, אלא יותר כח עיבוד וI/O לדיסק.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Overshot,

בס"ד האם תדר כמו 1333 או 1600, זה הכרחי בכלל? זה משפר את הביצועים משמעותית במשחקים? או שאפשר להסתפק גם ב DDR2 800? (קניתי G SKILL DDR2 800 1X2 GB וברצוני לדעת אם יצאתי פרייאר) יש מאמרים שאומרים שDDR2 עדיף מDDR3 בנוגע למשחקים...כי הוא יותר מהיר, ולא מצליח להשיג את המקסימום של DDR2 גם ככה...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש ברשותי כיום מחשב שאני מטפל בו ויש על המחשב מעבד 1800 AXP ב130 ננומטר וב WCPUID ובשתי גרסאות האחרונות רשום שהמעבד לא תומך SSE ?!?!?!?!?!?! וכנסיתי להתקין 3די מרק 2005 הוא נותן הודעה שהוא לא יכול להתקין כי אין למעבד SSE !!! מה הולך פה ? ? ? ? אולי עדכון ביוס יפתור את זה ?

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  7. שלום לכולם מחפש המלצה ללוח-אם, תקציב בין 350-450 ש"ח. יש אפשרות לבצע את הרכישה באילת בזמן הקרוב ככה שאם בKSP או אייבורי יש משהו משתלם רק תגידו, מלבד זה אין העדפה מאיפה לרכוש (TMS, RSM, STARTPC) או לבצע משלוח אם צריך. קצת הלכתי לאיבוד עם האפשרויות השונות. מבחינת מעבד כמו שמצוין בכותרת ryzen 5 1600 כרטיס מסך מתוכנן gtx 1060 6gb ספק - antec NeoECO II 650 מבחינת זכרון זה גם חלק מההתלבטות שלי, אם לכוון למהירות של 2400MHZ או 3000MHZ, הבנתי שהמעבד אוהב זכרון עם מהירות גבוה ומקריאות שונות על לוחות אם לא לגמרי הבנתי כמה הם מסוגלים לנצל מהירות גבוהה (תקנו אותי אם אני טועה) בכל מקרה אני חושב שהכיוון הוא מסדרת B350 בשביל האפשרות שאולי אנ…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by matan007,

אתמול קניתי מחשב חדש שנמצא כרגע בהרכבה. מדובר על מחשב AMD 965 עם לוח gigabyte 880GM-UD2H http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3475#ov שמתי ערכה של 4 גיגה של GSKILL F3-10666CL7D-4GBXH http://www.gskill.com/products.php?index=342 מה שמפחיד אותי הוא שכתוב על הערכה הזו (באתר החברה ובכל מקום) שהיא מותאמת למעבדי אינטל החדשים סנדי בריג'!! האם כדאי להחליפה? האם יכולות להיות בעיות תאימות מעבד פנום 2 965 של AMD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

מצאתי את התמונה הזאת http://www.morextech.com/newsite/Produits/Fiches%20Produit/cartes%20mere/images%20gigabyte/K8nxp-sli/k8nxp-sli-sata.jpg עכשיו אני רוצה לדעת מזה היציאות הכתומות הלאה האדומות האלה הלבנות האלה המרובעים הקטנים ומזה הברזל הגדול הכתום הזה באמצע ? מה אלה?

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  10. לפי המדריך לקניית מעבד שיש בראש הפורום המעבד שלי סלרון... המעבד שלי לא נפוץ(לא מכיר אף אחד חוץ ממני שיש לו כזה) intel pentium 4 northwhood 2200. הדבר שגורם לי לחשוב שהוא סלרון הוא העובדה שבמדריך בראש הפורום לא מופיעה המהירות 2.2 ליד הקטגוריות של פנטיום 4 אלה רק ליד הסלרון... אבל יש הבדל כי רשום שם שלסלרון יש 128k l2 cache ואצלי יש 512k. אז אולי יש שם טעות?(בזה שלא מופיעה המהירות 2.2)

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by moshin11,

מישהו יודע במיקרה עם לוח אם של asus p4p800 תומך ב - sata 1 או ב - sata 2. בבקשה אני אודה לכם עם תעזרו לי בתודה אורן.

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  12. Started by omrisc,

שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by aloneg,

איך צפויים להיות מעבדי ה-phenom של AMD??? הם יתנו תחרות ל-penryn של INTEL??? ובנוסף ידוע מתי הם אמורים לצאת :s05:

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  14. בבקשה אל תעבירו או תתנו לי אזהרה, לא מצאתי פורום שקשור לזכרונות =\ בכל אופן, שמתי לב שבחלק מהזכרונות מצויינים פרטים כמו: נתאים למערכת 64BIT, מתאים לVISTA, תומך SLI READY וכד' רציתי לדעת מה הכוונה? לדוגמה אם אני רוצה לעשות מבנות מפרט עם מערך SLI , אני צריך זיכרון תומך SLI? האם הזיכרונות שמתאימים לויסטה הם היחידים בהם אני יכול להששתמש? האם הם טובים יותר? האם הייתם ממליצים עליהם? למה הם עולים יותר? וכנ"ל עם ה-64BIT, סליחה על כמות השאלות ^^ בתודה מראש, אורן.

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  15. Started by coron10,

סליחה על הבורות אבל מהו המעבד המקביל של אינטל למעבד הזה:AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT. ובכלל האם זה מעבד שתומך בויסטה (כמובן אם רכיבים אחרים מתאימים)ץ תודה ושוב סליחה על הבורות.

• 3 תגובות
    • 468 צפיות
  16. Started by shay33,

השאלה מזה MMX-SSE-SSE1-SSE2 ? בבקשה בלי לינק לויקיפדיה באנגלית תודה ולילה טוב

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  17. אהלן אני רוצה הסבר על התיזמונים אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל כמה שיותר נמוך יותר טוב או כמה שיותר גבוה http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_el_ddr_pc_3200_dual_channel וזה טוב?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  19. Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני לוחות האם המצויינים בכותרת עבור מחשב HTPC איזה מהם עדיף ולמה ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  21. Started by Zelig,

אני מתלבט בין שני לוחות אם: ASUS P6T DELUXE 2 לבין Gigabyte X58A UD3R. שניהם נראים מומלצים ביותר בכל מני אתרים ועל הנייר ה-GA עדיף (מחיר זול יותר, USB3, ועוד features). מצד שני אני קורא באינטרנט על בעיות של אנשים בהתקנה של WIN7 על SSD שמחובר ל-SATA של הלוח הזה (לכאורה משהו שקשור בחוסר בדרייברים בזמן ההתקנה). כמו כן קראתי שבקר ה-jmicro שהוא מכיל הוא יחסית גרוע. האם מישהו יכול לאשר או להכחיש את הדברים? ומה לגבי הלוח של ASUS, האם איתו יש בעיה?

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  22. Started by BlackDiablo,

AMD Turion 64 2800+ - 1.6 GHz - 1M L2 - Core 90nm Rev 'E' - TDP 25W Socket754 1600Mhz 2000Mhz 2000MHZ על 1.056V פשוט מטורף! מקור: http://www.coolaler.com/ipb/index.php?showtopic=42810

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by lipa,

הרגיל לבין דגם הדלוקס ?

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  24. Started by wow,

GEIL 256 PC3200 400MHz DDR SDRAM ולמה רשום DDR SDRAM מה זה בדיוק?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by snop,

אם יש לי שני כרטיסי זכרון שכל אחד מהם 1GB והמספר שלהם זה 667 - אני יכול לרכוש כרטיס זכרון 1GB נוסף אבל במהירות 800 או שאסור ואני חייב רק של 667 ? תודה רבה על העזרה ושיהיה ערב טוב.

• 3 תגובות
    • 531 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.