עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sar_007,

מישהו מעונין למכור לוח אם שמתאים לפנטיום 3 500 עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  2. לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  3. Started by Sheik Yerbouti,

יש לי F6. יש הבדלים? יציב? לא יציב? כדי לשדרג?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by benor,

עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. Started by roeesnir,

הגיוני??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???

• 0 תגובות
    • 471 צפיות
  7. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  8. אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by GENERAL,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=203 יתרונות/ חסרונות??

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  11. יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  12. טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  13. Started by MDK,

הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by integral,

ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  15. מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  16. אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ארז

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by Nihility,

המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  19. http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  20. האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  22. אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4

• 0 תגובות
    • 417 צפיות
  23. Started by integral,

http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?c=us&cs=19&l=en&oc=DXPS5SAP&s=dhs

• 60 תגובות
    • 4k צפיות
  24. Started by integral,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  25. זכרון KINGSTON 512 במחיר שלא תאמינו 350 שח חדש חדשששש מישהו רוצה ...?!

• 5 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.