מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב - קניתי מערכת חדשה- נכנסתי לביוס של הלוח אם ו...ממש איבדתי את עצמי שם מרוב האפשרויות..... אז בבקשה יש מישהו באמת עם הלוח הזה שיכול להגיד לי איך עושים מה? ואיפה? (ולא בכלליות להגיד בביוס איפשהו- לכן אני שואל מישהו עם אותו לוח). אז ככה נתחיל בהתחלה בשאלה פשוטה שלא מחייבת שיפור מקיף למערכת הקרור שליף יש לי זכרונות ADATA 500 MHZ - הבנתי שעם הוח הזה הם עובדים על 400 MHZ ואני יכול להוריד להם תזמונים ואז לקבל בוסט בביצועים (מבלי ממש לשנות דברים שיעלו חום במערכת ואז לקנות פתרונות קרור) - אז איך אני עושה את זה? ומה השילוב הכי כדאי..? (שוב תושבות לעניין של פרט אחרי פרט יתקבלו בברכה ולא תשובות "תשנה את זה בביוס איפשהו"...) תודה
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
הוא אמר שהם יוצאים עוד חודש או משהו כזה.
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ההמלצות של התוכנות של קופת חולים הן על אינטל. השאלה אם למישהו יש נסיון עם ה AMD? אני לא מבקש דעות. בבקשה רק למי שיש עובדות.
-
- 14 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מישהו פה יכול להסביר לי על הסוגים השונים של כרטיסי זיכרון?? כמו למשל DDR 3 וכו'...
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אשמח לקבל הודעות בפרטי או כאן תודה רבה ארז
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
המעבד הזול החדש של אינטל. יש מחסור בביקורות עליו ואני מנסה להבין אם הוא שווה. בעיקר מעניין אותי לכמה המהרתם אותו.
-
- 7 תגובות
- 999 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו יחד עם לוח 780 של גיגהבייט, או לחכות לg45 עם מעבד אינטל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני נמצא בנקודת החלטה בה אני רוצה להרכיב מערכת A64 אבל מחכה ל - PCI EXPRESS מישהו ראה באיזהשהוא מקום אזכור לגבי המועד בו יהיו זמינים לוחות מבוססי NFORCE 4 ? תודה
-
- 0 תגובות
- 438 צפיות
-
-
אני מעכב בניית מחשב ללוחות חדשים ומעבד 3000+ socket 939 אני יודע שהמעבדים הנ"ל יהיו בשוק תוך שבועיים בערך אבל לא ראיתי הערכות לגבי זמינות לוחות מבוססי nForce 4
-
- 0 תגובות
- 395 צפיות
-
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819111179 :-X
-
- 9 תגובות
- 857 צפיות
-
-
זכרון KINGSTON 512 במחיר שלא תאמינו 350 שח חדש חדשששש מישהו רוצה ...?!
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי ברשת שיכול לעזור להמון אנשים שמעוניינים לקנות את "ה"מעבד בישבילם....(הקובץ מצורף בסוף העמוד) ישנם המוני סטפינגים לאינטל, אני לא מדבר על הSLB9K וכל אלה למינהם , משום שישנם תחת זה המון סוגי סטפינג. בקובץ הבא אתם תראו את המעבדים E7200,E8200,E8300,E8400,E8500,E8600 ואת כל סוגי החבילות הקיימים ומהו התדר שאליו הוא הגיע עם המינימום מתח. ככה תוכלו לדעת עם איזה סטפינג תגיעו יותר רחוק. אני בדיוק לפני קנייה אני יודע שזה ממש עוזר לי אז אני מאמין שגם לאחרים זה יעזור. רק כאלה שרוצים להגיע לOC טוב עם כמה שפחות מעלות ומתח. את בטח שואלים היכן אתם יכולים למצוא את המידע על כך? ת: על גב הקופסא או על המעבד עצמו. דוגמא לכך בתמונות שמצורפות. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
הלוח הוא: ?939DUAL-SATA2, s939, ULi, AGP, PCI-E? הוא באמת יותר כדי מ?AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)? תודה,
-
- 19 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
מישהו שמע על הזיכרונות של DIGMA? ואם כן, אז הם טובים?
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
וזה המפרט שלו: Features Form Factor ATX Compatibility PC Chipset NVIDIA nForce4 Compatible Processors AMD Athlon 64, AMD Opteron Front Side Bus Speed 1000 MHz Technical Features Integrated Input/Output Ports USB 2.0 x 6 RJ45 Lan Port x 2 FireWire (IEEE1394a) x 2 Serial Port x 1 PS/2 Mouse x 1 PS/2 Keyboard x 1 Parallel Port (ECP/EPP/SPP) x 1 Floppy Port x 1 Expansion Slots PCI Express x16 x 1 PCI x 4 PCI Express x1 x 2 RAID Support JBOD Support SATA RAID 0 SATA RAID 1 SATA RAID 0+1 Storage Controller Type(s) Serial ATA II x 4 Processor Socket Type Socket 939 Max supported CPUs qty 1 Memory Memory Type DDR SDRAM Number of Memory Slots 4 x DIMMs …
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
לוח אם INTEL PearlCreek DG31PR http://www.bernard.co.il/product.asp?productid=508 יכול להמליץ לטוב/לרע? ומה עדיף, זה או Gygabyte GA-P31-ES3G? מה ההבדלים העיקריים ביניהם?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לא ברור לי אם זה טעות או שיש מעבד כזה, כי אני לא נתקלתי בדבר כזה. אני יודע שיש צ'יפסט כזה, אבל יש גם מעבד כזה? מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קניתי מהיבואן שלי לוח ABIT + מעבד OB ב 500 ש"ח באתר היבואן היה רשום לוח K7 462 ומעבד 2800 XP 462 עשיתי הזמנה וביום שקיבלתי את הלוח והמעבד דיפדפתי בחוברת של היצרן MB והיה רשום על הקופסא ובחוברת תושבת 563 ! CPU OB ועל המעבד היה רשום " 2800 CPU MOBILE " מישהו שמע על הלוח הזה ? (תושבת 563 ) הקטע שהמעבד בכלל של נייד בקיצור סלט. < טוב 499 ש"ח :'( > *אולי הלוחות הישנים עם המעבדים שבאים OB הם 563 ? ה "XP" או ה "SEMPRON" הם בעצם MOBILE ובגלל זה הדיל נורא זול *AMD לא השתבחה אף פעם בייצור של ניידים ובטח ובטח ב CPU שלהם לעומת אינטל סנטרינו וכו'. **אה שכחתי לספר על כל רכישה של לוח ומעבד נתנו לי מערכת הפעלה ME חינם מי שרוצה WIN ME חינם אני מוכן לתת לו לא עובד עם זה (…
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=DDR2-1GB-KR&cart=1142309402720720〈=heb מחיר טוב אבל אין לי מושג על החברה ועל הסדרה מישהו יכול לעזור ?
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-