עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. הרבה אומרים שה 775 מת כבר ולא שווה לקנות מחשב חדש שכזה. כמובן שהחלופה של אינטל היא רק לשוק הגבוהה, עם ה I7 (שנראה לי בזבזני למי שלא עושה חישובים כבדים / מולטימדיה). AMD בדיוק יצאו עם ה AM3 שלהם שהו הפלטפורמה העתידי שלהם (שאני מבין שגם תעבוד להרבה זמן, וגם תומכת בכל פלחי השוק). גם ראיתי אומרים שה I7 נורא יקר היום ולא משתלם, אבל בהנחה שאנשים מתכוונים גם ככה בעתיד לקנות I7, שהוא מיועד לפלח שוק הגבוהה, אז בכמה ירד כבר מחיר לוחות אם ? מ 1300 ל 800 שקל עוד איזה שנה/שנה וחצי ? המעבד ירד מ 1500 ל 1200 ? אולי 1000 ? אז גם ככה אם קונים מחשב ביצועיום היום ב 450 ללוח ועוד איזה 850 למעבד, כשישדרגו אותו בעוד כמה שנים יצטרכו להחליף הכל ואז ההפרש שחסכת עכשיו באי-קניית I7 (בהנחה שתקנה אז …

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by Master Boo,

מה הInterleaved אומר? אני צריך להעביר אחד מהסטיקים סלוט? או שזה לא משנה? תודה!

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by o.k,

שלום לכולם!! רציתי לשאול האם הלוח M הזה:945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E יתמוך בכרטיס זיכרון הזה: 1GB Spectek תודה ........

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  4. Started by bv500,

אני לא בטוח שהבנתי נכון: האם קנייה שלו במקום ה- P5B DLX הרגיל תחסוך לי רכישה עתידית של נתב אלחוטי?

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by zaroor,

שלום ראיתי באפשרויות לוח אם אסוס P5RD1-V אפשרות לכרטיס מסך PCI EXP x16 אבל ב-mode-4 מישהו יודע להסביר מה הכוונה אולי איטי יותר מ pci x16 ?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. כרגע עם מעבד AMD 5600 רציתי לדעת איזה מעבד יותר חזק ניתן לשים על לוח האם שלי תודה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by yonni,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת האם לבסס אותו על זכרון DDR או RDRAM? כמו כן איזה לוח אם מומלץ לקנות לכל אחד מהם גם ל AMD וגם ל PENTIUM? עדיין לא החלטתי.... תודה

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  8. אהלן. קיבלתי מחשב חדש P4 3 GH ולוח אם ASUS P5GD1. הקופסא של לוח האם אצלי עם הדרייברים ואת מערכת ההפעלה אני התקנתי. להפתעתי - תוכנת EVEREST לא מזהה את המעבד ולא את הלוח - אני מקבל UNKNOWN. מה דעתכם ? האם עלי להיות מודאג ? תודה.

• 3 תגובות
    • 455 צפיות
  9. Started by see4,

מחפש לוח אם שמכיל 8 חריצי זיכרון DDR2 ותומך במעבדי C2D , יש כזו חיה ? ( יש למשל MSI P45-8D) אבל לא מוצא בארץ אני צריך לבנות מחשב עם 16GB זיכרון בעלות הכי נמוכה , יש לי כרגע 8GB זיכרון ומעבד C2Q6600 , נראה לי לוח כזה + 8GB DDR2 יביא את העלות הכי נמוכה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by david2006,

פשוט אך צריך תשובה. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by amirberner,

שלום, אני הזמנתי מחשב מסקיי פי סי, וביקשתי 2 זכרונות 1GB 667Mhz של טווינמוס, אבל הודיעו לי שאין להם כרגע כאלה אלא רק אותו דבר של קינגסטון ושזה טיפה יותר זול (הפרש של כ50 ש"ח לשני הסטיקים ביחד). איזו מהחברות הנ"ל עדיפה? האם להתעקש על טווינמוס? תודה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  12. חזון אחרית הימים של שוק השבבים מתגלה בתור אמת לאמיתה: לאינטל יש את היכולת לשלב שבבים מסוגים שונים באותה יחידת עיבוד, ובכך לפתוח צוהר ליישומים ושימושים פורצי דרך לכתבה

13. חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. למעבד E8400 איזה לוח אם לשים האם שווה לעלות ל 45 זה מצדיק את ההפרש במחיר???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  15. מעבדINTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ CONROE OEM - לוח אם- GIGABYTE GA-P35-S3L והמטרה היא שהמחשב יהיה חזק למשחקים מה אתם ממליצים

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  16. Started by x-filer,

מחפש מעבד טוב ולא יקר לשימושים של משחקים כבדים ותוכנות קלילות ללא שימושי oc .מה דעתכם עליו? ההתלבטות שלי גם כן לגבי q8400/9400 או מעבדים יותר מתקדמים יותר של amd .. עלות המעבד היא באזור ה600 ש"ח אך קראתי שלא תומך cache וגם מהדור הקודם שלהם..יש טעם? ועוד דבר הוא אמור לרוץ טוב עם win 7

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by Crazy Bigi,

שלום חברה האם שווה לי להחליף מעבד 1.8 נורטווד s-478 על מעבד 2.0A ההחלפה ראש בראש ...

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  18. איזה מעבד יותר טוב? Intel Core 2 duo E6750 או AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000 3.0Ghz 2Mb BOX AM2 מי יותר טוב למשחקים לשנים הקרובות ובכללי מי יותר חזק?

• 3 תגובות
    • 960 צפיות
  19. Started by oneq,

שלום, לאחרונה קניתי מעבד Ryzen 3600 ושמתי לב שהוא פועל במתח של 1.4V אוטומטית מהיצרן. החלפתי לקירור NH-D14 של נוקטואה אבל עדיין הטמפרטורות במנוחה קצת גבוהות, אז פעלתי לפי הסרטון הבא: הגדרתי מתח מקסימלי של 1.25V בתדר של 4300MHZ והכל נראה יציב. הבעיה היא שהגדרתי דרך Ryzen Master וההגדרות האלו לא פועלות אוטומטית כשהמחשב עולה, צריך להיכנס במיוחד לתוכנה ולהגדיר פרופיל כל פעם מחדש. יש אפשרות שזה יהיה מוגדר אוטומטית? מישהו יודע אולי? תודה.

20. מצאתי את המפרט של הלוח: http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/D865GBF/sb/cs-008984.htm רשום שם: [AGP 3.0 (4X & 8X Speed 1.5 and 0.8 Volt Only) השאלה שלי האם כרטיס מסך - רדאון 9200 הוא במצח הזה? 1.5/0.8 VOLT...?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  21. יש לי 2 אבל הכרטיס מסך לוקח את כול המקום של השני אז ככה שנשאר לי1 עכשיו אני צריך עוד איזה חיבור 1 לפחות של PCI אפשר לעשות משהו בנידון ? או שרק לוח חדש כי הלוח הזה חדש .. יש דבר כזה אולי PCI חיצוני ? או משהו בסגנון ?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by Sqeezy,

האם כדאי לי לקחת את הזיכרון OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL 4-4-4-15 - TITANIUM EDITION : OCZ2T800C44GK ¤330 ?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  23. Started by g1zey,

מחפש לוח אם + מעבד חדשים בתקציב של 1500-2000 ש"ח תודה מראש . ד"א , המליצו לי על אלה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3449 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3097 ורציתי לדעת אם גם אתם ממליצים , תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 477 צפיות
  24. Started by amirusus,

האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Lyor,

קנו לי מעבד חדש של AMD 3000 אני לא בטוח איזה סטוק הוא אבל הייתי רוצה מאוד לדעת לאיזה מעבד של אינטל הוא הכי משתווה.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.