מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
נדמה לי שאין אבל אני לא ממש מעודכן...+ זה רק לגבי ארצות הברית או שזה נכון גם לגבי עוד ארצות? אנגליה למשל?
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
עדכון: שופו על הסייל הזה !!! נראה לי מציאה ! http://cgi.ebay.co.uk/GeIL-1GB-PC3200-DDR400-Memory-PC-Mac-G5-512MB-X-2-NEW_W0QQitemZ6820634158QQcategoryZ74942QQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים ? שווה ? יוצא 500 שקל כולל משלוח לארץ, כאילו 250 שקל לסטיק... אני משער שבארץ זה עולה 350 שקל אחד __________________________________ יש לי כרגע זוכ זכרונות של TWINMOS בנפח 512 מגה כל אחד עם CAS2.5. נראה כי זה לא מספיק ואני רוצה להוסיף עוד ג'יגה מינימום (בשני סלוטים, DUAL CHANNEL)... אז ככה, אני משער שמומלץ שגם ה2 הנוספים יהיו אותו דגם של TWINMOS, ואני לא יכול, מהסיבה שתפורט בהמשך... אבל בקשר לCAS, אם זוג זכרונות יעבדו ב3 והאחרים ב2.5 אז כולם יעבדו ב3 ? (בדומה למהירויות שעון) יש לי…
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הלוח ואני צריך למצוא חדש הבעיה שהמעבד לא תומך בלוחות החדשים SOCKET A -> thoroughbred והמקסימום הוא NFORCE2, לפי מה שידוע לי. מכיוון שהלוח נקנה לפני יותר משנתיים וחצי אני לא זוכר איזה לוחות נחשבו לסבירים באותה התקופה בכל מקרה, היום המבחר ואני מבקש את עזרתכם: יש את Gigabyte 7n400S-L - נראה שמוכרים אותו בהכי הרבה מקומות או את : 7NF-RZ ASUS A7N8X-X - יקר נורא, מעדיף אחר אם אפשר להתפשר. Epox EP-8RDA3i Epox EP-8RDA3I Pro - שוב, כמו ה אסוס - די יקר מקווה שתזכרו משהו מלפני שנתיים וחצי ותוכלו לעזור לי ...
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
קישורים וטבלאות השוואה יתקבלו בברכה שמעתי פעם את השם Cyrix , יש משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
התלבטתי אם זה מיועד הנה או לפורום לוחות אם. מנסה לתפור למישהו מחשב בסקלת המחירים הלא יקרה. לוח האם Gigabyte K8U תפס לי את העין. הצ'יפסט זכה לפחות ב- Anandtech לביקורות מצויינות על אף המחירים הזולים של הלוחות שמבוססים עליו. מצד שני די התקשתי למצוא חוות דעת משמעותיות על לוח האם הנ"ל באינטרנט. במפרט הלוח רשום AGP slot, support AGP 4x/8x AGP3 compatible, support only 1.5 volts display cards. זה משהו שאני לא לגמרי מבין את המשמעות שלו. AGP3 אמור לעבוד עם מתח של 0.8 וולט, ולא 1.5. אז מצד אחד הוא תואם AGP3 ומצד שני הוא מיועד רק לכרטיסי מסך של 1.5 וולט. האם אני יכול לתפור לו כרטיס מסך רגיל מבוסס FX5200 של NVIDIA או ATI 9250 והוא יעבוד בלי בעיות ב- AGP x8 ? או אולי עלי לברור היטב ר…
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצןני לרכוש מחשב שבו אני יוכל לערוך בתוכנות עריכה כמו פרימייר ,אוויד ,אפטר אפקט...וקיבלתי 2 הצעות :אינטל ו-amd ברצוני לדעת איזה מחשב עדיף לעריכת וידאו. ולהלן ההצעה: סה"כ סה"כ 1 INTEL Pentium 4- 3.0 (630) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET - קירור מצויין למעבד לא תודה 2 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original 1 INTEL Sorento (945G) -LAN1000 + RAID+ FIREWIRE- DDR2 - ATX 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE וההצעה השניה: 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE סה"כ 1 COMPUCASE CI-6a19 350w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 1 AMD Athlon 64 (3000+) VENICE - 512 Cache [939 PIN] - RETAIL 2 512MB Samsung…
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
-
איך הלוח טוב/לא טוב? יש לו איזשהן בעיות שכדאי לדעת?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא אזכיר חברות כי חשוב לי שההודעה הזו לא תימחק. כל המידע שמצוין פה מגיע מפירסום של היצרן עצמו. קרוב משפחה שלי קנה פנטיום 4 במהירות 3.6 במחיר מאוד טוב (יותר מדי טוב) אבל חלונות מתעקשת שזה סלרון 7.1. יצרן לוחות סיני מפרסם למכירה לוחות "משופצים" מדגם KINGJET, לוחות עם מעבדי סלרון שעברו "שיפוץ" לפנטיום 3.6. הלוחות והמעבדים שונו כך (לפי הודעת היצרן עצמו) שעל המעבד הוחלף הכיתוב וכאשר המחשב עולה (BOOT) מופיעה הודעה כי זהו פנטיום 3.6. ישנה רק בעיה אחת עם "השיפוץ", חלונות רואה שזה סלרון והיצרן מספק CD ובו טלאי מיוחד שמשנה את שהמערכת מציגה למשתמש. תוכנת זיהוי המעבדים של אינטל ושאר תוכנות זיהוי המעבדים מדווחות כי זהו סלרון. אז אם חברה מסוימת בארץ מציעה לכם מעבד 3.6 במחיר מא…
-
- 70 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשפר קצת אתה המחשב המפרט: P4 2800 MOBO: P4P800 Deluxe תומך ב Dual DDR G.card: R9600Pro 256mb 256x2 Dual ddr אני חושב שזה על dual :-\ איך בודקים? חיפשתי ב aida מידע על הזיכרון: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) Memory Device Properties Form Factor DIMM Type SDRAM Type Detail Synchronous Size 256 MB Total Width 64-bit Data Width 64-bit …
-
- 12 תגובות
- 670 צפיות
-