עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. משהו לא מסתדר לי הרי P4 עובד בQdr X4 ששDDR עובד X2 או שחייבים לחבר שתי זכרונות DDR בשביל לקבל QDR תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. מה הבנצ'מארק הזה אומר

• 12 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by koby058,

מנהלים לא מצאתי כותרת יותר עניינית מצטער nVidia nForce3 250Gb set/with 1.6GTs Hyper Transport FSB/3 DIMM with DDR-400/AGP-8X/6 PCI/USB2.0/ATA-133/S-ATA/SI3114/1GbE LAN/8CH Audio/ATX זה אומר שה-fsb הוא 1600mhz ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אני לא מבין.. יש לי אפשרות לעשות את זה by spd... ויש לי nf7-sl וזכרונות של samsung pc 3200 עכשיו מה זה נותן לי שאני משנה.. מה יותר טוב ככל שזה יותר נמוך? גבוה? אפשר בבקשה שיסבירו לי על הנושא הזה? כל הקטע הזה של latency ו timing תודה! :D

• 12 תגובות
    • 761 צפיות
  5. יש לי לוח INTEL 965P לא עם כרטיס מסך מובנה. אני משתמש בכרטיס 7600GS. אולי בגלל זה...? אם אני לא אשים שום כרטיס מסך אז אני לא אראה כלום(יכול להיות שאז זה יהיה ב ENABLE)? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 545 צפיות
  6. א. סינכרון ב. יחסים בזכרונות (דוגמא - 2:2) תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. ולמה אף פעם לא מציעים לי AMD באף חנות מחשבים? זה כאילו לא אופציה באף מקום.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. הם בעצמם לא הסבירו לי רק אמרו שהם לא אוהבים אותם

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  10. מה ההבדל בין cl 2.5 לבין cl 3 וכן אלה ... ( מדובר בזיכרונות) , למה 2.5 יקר יותר מ 3 ?

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  11. דבר http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3566 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4744

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. מישהו יכול להסביר לי מה זה - Retial, Box, Tray?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  13. זה מעבד 2.6 או 2.8 או 3.0 ??

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  14. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  15. כנ"ל

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. מה ההבדל בינו לבין מעבדים "רגילים" כמו XP או פנטיום 4...

• 8 תגובות
    • 7.3k צפיות
  17. מזה הצ'יפ הזה ולמה הוא משמש ולמה אין אותו בהרבה לוחות אם רק כמה בודדים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  18. של AMD.. נניח על AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 מה הקטע איתם?... למשחקים לא עדיף לקחת : AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box Venice ואם למישהו יש השוואה ביניהם למשחקים שיביא..

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  19. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

20. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 894 צפיות
  21. קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  22. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?

24. תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!

25. בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...

• 7 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.