עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו יכול להסביר לי מה זה - Retial, Box, Tray?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  2. זה מעבד 2.6 או 2.8 או 3.0 ??

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  3. בתכנת Intel ID utility מופיע כך: מישהו יכול להסביר לי מה זה כל הקטע של ה-Proceesor classification? ומה זה Packaging?

• 3 תגובות
    • 918 צפיות
  4. כנ"ל

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  5. מה ההבדל בינו לבין מעבדים "רגילים" כמו XP או פנטיום 4...

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  6. מזה הצ'יפ הזה ולמה הוא משמש ולמה אין אותו בהרבה לוחות אם רק כמה בודדים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. של AMD.. נניח על AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 מה הקטע איתם?... למשחקים לא עדיף לקחת : AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box Venice ואם למישהו יש השוואה ביניהם למשחקים שיביא..

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  8. תודה לכל העוזרים אני צריך לדעת איך הכל פועל (תיאורטית)

9. Started by A-L-o-n,

מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של המעבד ומה זה GHz?? אם אתם יכולים תודה רבה...

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  10. קראתי את הביקורת על הלוחות באתר של תום, הינה קישור: http://www.tomshardware.com/motherboard/20030214/nforce2-11.html ואני לא מבין איך לפעמים דווקא בהשוואה עם DDR333 התוצאות טובות יותר מDDR400? לדוגמה (תמונה) ביישומי אינטרנט: מישהו מבין את זה?

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  11. מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?

13. תמונה שרואים בה ברור איך הסוקט בלוחות של איי אם די בנוי תודה!

14. בין ה-AMD הזה: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ לבין האינטל הזה: INTEL Pentium D - 3.0 (830) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 800Mhz-775PIN וגם מחירים של כל אחד מהם. ואם אפשר גם לדעת איזה לוח אם הכי טוב כדאי לשים לכל אחד מהם. תודה מראש, ניר. עריכה: אם תוכלו להסביר לי מה מסמל ה- 3800+ וגם למה ה-AMD הוא 2Ghz כל ליבה...זה לא חלש יחסית לאינטל שהיא 3Ghz כל ליבה? אני בתכלס מקודד וממיר ועורך סרטים אז אני רוצה לדעת מה עושה את זה יותר מהר...

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  15. תודה

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  16. https://www.gearbest.com/laptops/pp_632454.html אני לא מכיר אותו, והמחיר בשילוב המשקל אטרקטיביים עבורי. המחשב מיועד לעבודה על מסמכים (מספר קבצים וורד ו- PDF פתוחים במקביל )+ גלישה בסיסית באינטרנט בלבד. לא לצפייה בסרטים וודאי לא למשחקים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם! אני עומד לקנות מחשב, והייתי מעוניין לדעת אם השילוב שעשיתי בין המעבד, לוח האם והזיכרון הוא מוצלח. מעבד: AMD Athlon XP 2000+ 0.13 micron - Thoroughbred Core לוח אם: Leadtek WinFast K7NCR18G זיכרון: GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz השאלות שלי הן כאלה: 1) האם הרכיבים בכלל מתאימים? כלומר, האם זה יעבוד? 2) האם ההתאמה היא מוצלחת? כלומר האם אין פה צוואר בקבוק? 3) ראיתי שהלוח-אם מופיע גם כ-pro. יש הבדל בין pro לרגיל? מה ההבדל? תודה מראש, יואב.

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  18. שלום.. אני רוצה לקנות מעבד טוב של P4 התקציב שלי 600-700 ש"ח... מישהו יכול לייעץ לי? ; בתודה אלעד

19. תמיד באמצע משחק קופץ לי וזורק אותי החוצה. כתוב לי זכרון וירטואלי נמוך מה זה אומר? מה עושים? :( :(

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yohai16,

שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים

• 5 תגובות
    • 550 צפיות
  22. צריך להיות SAMSUNG 333 אם למשהו יש אותו או יש את מספרי הצ'יפים זה יעזור למה אתם שואלים - כי שום תוכנה לא מצליחה לגלות את מהירות מלבד הציון שזה DDR זה אכן SAMSUNG כי כתוב עליו אבל אין מדבק הכותבת את מהירותו.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  23. אף מוכר באף חנות שהתקשרתי אליה.. לא ידע להגיד לי אם המעבד הוא עם ליבת VENICE ולפי מה שאני זוכר זה צריך להיות כתוב איפשהו על האריזה של המעבד... מישהו יכול למצוא תמונה של אריזה כזאת אם המיקום שבו רשום VENICE או מכיר חנות שמוכרת כבר את הליבה החדשה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rivking,

אני חייב עדכון ללוח אם שלי כיוון שהוא לא תומך ווינדוס ויסטה ובהתחלה אני חשבתי מה מזיינים לי ת'שכל?! ואז קלטתי שזה נכון בהתחלה חשבתי שזו בעיה אבל לקחתי את כל הרכיבים שלי והעברתי אותם ללוח אם אחר Asus P5L-MX והופ! פתאום ווינדוס ויסטה רץ חלק בלי שום בעיות הבעיה זה שאמרו לי שהלוח לא תומך ואם בכל זאת הצלחתי להתקין (שזה המצב שלי...) אז הויסטה לא תזוז ולא תתמוך... אז חשבתי אולי יש עדכון שיכול לפתור חרשתי ת'רשת ולא מצאתי ומכיוון שאני יודע שיש פה שאקלים של מחשבים אז אני מבקש את עזרתכם! אז בו תהיה שאקל ותעזור לי!

• 12 תגובות
    • 627 צפיות
  25. היי, אני עומד בפני קניה גדולה של מחשב גיימינג (השקעה של כ-8 אלף שקל) אבל קצת מתלבט בין ללכת על סוקט 2011 עכשיו ולשדרג בהמשך הדרך או לחכות עם זה חצי שנה ולראות מה אינטל יביאו לנו הפעם. המאמר הבא בכלל מפחיד אותי: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20120315231232_Intel_to_Omit_Release_of_Enthusiast_Class_Ivy_Bridge_Processors_This_Year.html

• 3 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.