עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אחד מול השני מי יותר טוב ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  2. יש לי בבית מחשב עם לוח האם מדגם MS-6788 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848P_Neo-LS השאלה שלי היא האם הזכרון הבא יוכל לעבוד עליו ואם לא בצורה אופטימלית אז איך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD1FBD5957 תודה רבה לעוזרים, חן

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב בעל לוח ms 7125 K8N Neo4-Fהמחשב הציג לי הודעה no signal , חשבתי שזה ספק אז הוצאתי את כל החיבורים פרט לחיבור של ה-24 של הלוח ומאז הוא לא מפסיק לצפצף , ציפצוף ארוך מפסיק ומתחדש ניתקתי את הכל כולל כרטיסים וזכרונות וזה עדיין מצפצף, איפסתי גם את הביוס על ידי הוצאת הסוללה . תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. Started by iyehuda,

התקנתי WIN7 ultimate על המחשב של הבן שלי עם מעבד XP2400 וזיכרון 1.5G המחשב עובד בסדר אבל אני שם סרט ב youtube הסרט מקרטע את אותו סרט אני רואה על המחשב שלי E8400 ללא בעיות האם לפרמט מחדש ולהתקין XP האם ה WIN7 הוא הגורם לאיטיות המחשב ?

5. Started by Skippy,

אני רוצה לקנות את הלוח אם asrock conroexfire השאלה היא האם הוא באיזושהי צורה יכול לפגוע בביצועים של הכרטיס מסך הזה: http://www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=VGA&DRID=9203672 אני מודע לעובדה שאני מזכיר בפורום של לוחות אם כרטיס מסך........ אבל הכרטיס הוא לא העיקר, מה שמעניין אותי זה הלוח אם הספציפי, ואם הוא כן פוגע בביצועים אז איזה לוח מומלץ? תודה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  6. Started by alextomin,

אהלן חברים תעזרו לי בבקשה לעשות סדר בבלדן לגבי הנתונים של הזכרונות. מה זה CL2 CL2.5 CL4? תזמונים: איך התזמונים משפיעים על הביצועים? איך לפרש את : 2-2-2-5 למשל? (מה כל אחד מן המספרים אומר?) תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. שלום. ברשותי במחשב שני סטיקים של 2GB DDR 800 הראשון Kingston והשני TEAM (יש חברה כזאת..מסתבר) העלתי שני תמונות ויש שינוי בנתונים של הזכרון , האם זה פוגע בביצועים של הזיכרון עצמו ? (כי לאחרונה המחשב איטי כזה , ולוקח לו הרבה זמן לעבור מBIOS ל BOT) בתודה, מיכאל. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. שלום לכולם.. אני בונה מחשב שישמש אותי לעבודה גרפית בעיקר ושימושים ביתיים כגון ניגון מדיות וכדומה ברצוני לדעת האם הלוח שבחרתי asus maximus formula אכן יתאים לדרישות: אוברקלוגינג עבודה גרפית במספר תוכנות במקביל שימוש במעבד אינטל מרובע ליבות 2.66 זיכרון של ocz 4 ג'יגה 1066 מגהרץ וכרטיס מסך תוצרת רדאון במערך קרוס פייר. אם צריך עוד פרטים אני יתן. פשוט אני לא יודע מה צריך לתת כדי לקבל תגובה תודה לכל העוזרים.. שלומי..

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  10. Started by averaraz,

האם בקניית המעבד אני צריך לקנות גם מאוורר איתו או שהמאוורר מגיע יחד עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by rainish1989,

מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  13. עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  14. יש לי לוח GIGABYTE 7VRXP 1.1 אני רוצה לקנות לו את המעבד הכי טוב בשבלו איזה???

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  15. אני יודע בינתיים רק שאסוס מתכננת לעשות כרטיס פיזיקה חוץ מזה מה עוד יש? האם רק חריץ אחד של pci-e 1x יפריע לי ואני יצטרך עוד?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  16. שלום, אני רוצה להרחיב את נפח האכסון בלוח, בלוח קיימים 2 חיבורי M.2, השאלה שלי, האם החריץ התחתון, תומך פועל באותה המהירות, של החריץ העליון?. כי מערכת ההפעלה מותקנת על החריץ הראשון M.2. ועד איזה מהירות כרטיס, דגם הלוח הזה תומך?. תודה רבה.

17. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! לאחר שעברתי על הSWF המרתק בשאלות נפוצות עלו לי שאלות נוספות. לי יש כרגע 256 מגה של PC2100. ולפי הטבלה שם מדובר במהירות 266MHZ. כלומר שאם אקנה 400MHZ ואצרפו ל 256, הוא יעבוד במהירות של 266 בלבד... בהשוואה בזאפ זיכרון של קינגסטון של 400 יעלה 210 שקלים בעוד של 266 יעלה 243....האם אכן כדאי לקנות את ה400? דבר נוסף שמצוי במפרטים טכנים ולא הוסבר הוא CL . מהו אותו CL ומה ההבדל בין 2.5 ל 3? תודה מראש, אמיר

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  18. הזמנו היום מחשב בעבודה והמוכר טען כי הלוח הבא לא תומך במעבד i5-650 אלא רק במעבדי i3, מה שעומד בסתירה גמורה למה שרשום באתר של gigabyte ו-intel. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=3308 מישהו יודע על בעיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  19. Started by TC2B,

2006 - צפוי להימכר רכיב ה DDR3 הראשון 2007 - אינטל אמורה להישתמש ב DDR3 בלוחות האם שלה. 2009 - 65% מהזכרונות שימכרו יהיהו DDR3 עלפי סמסונג הרכיבים הראשונים ייוצרו ב 80 ננו מטר. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/memory/display/20050329054638.html הערה: מעבר של AMD ל DDR2 נראה לי יותר ויותר כפחות סביר, ה DDR3 מעבר לפינה (באופן יחסי), השאלה היא מה כרוך במעבר מ DDR2 ל DDR3, האם מדובר בשקע שונה, האם דרוש שיוני מהולי בלוח האם.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by shlompis,

מה המשמעות של הסימון EP על חלק מדגמי הלוחות של Gigabyte ? לא מצאתי הסבר באתר החברה, תודה.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. Started by kimi,

שלום, יש לי 2G זכרון של G.SKILL בתדר 800MHZ אבל כשאני בודק ב CPU-Z זה מראה לי שהתדר הוא 408MHZ מישהו יודע מדוע ה CPU-Z מראה לי 408MHZ ? מה צריך לעשות כדי שזה יהיה 800MHZ ? תודה

• 3 תגובות
    • 436 צפיות
  22. Started by m4a1,

אז ככה יש לי פנטיום 4 3 GHZ ו 1GB זיכרון שני סטיקים של 256 MB ואחד של 512 MB אז אני מתכננן לקראת השדרוג לויסטה לשדרג את הזיכרון חשבתי שאני כבר אעיף את ה2 של ה256 MB ואוסיף במקומם 2 של 1 GB ול512 אני אוסיף בן זוג של עוד אחד של 512 אז מה אתם אומרים שווה לי או שבכלל שווה לי לשדרג את המעבד? נ.ב לא הייתי מיתנגד גם אם הייתם מביאים לי מוצרים שאתם ממליצים אליהם ואני יכול לקנות על 1000 שקל במיקרה של זכרון ובמקרה של מעבד תציעו ואז כבר אני אבדוק. וגם כן אני אתקין את VISTA HOME PREMIUM והכרטיס מסך שלי הוא: SAPHIREE READON X1950 GT

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  23. Started by pashpash1,

של ג'יגה בייט דגם GA-K8NF-9 מה אתם אומרים עליו? כנראה שאני קונה אותו... האם הוא שווה משהו? יש פה הרבה מידע עליו.. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  24. אני עומד לקנות מחשב מבוסס intel q9459 ורוצה להתאים לו לוח וזכרונות ל OC. הלוח ששמתי עליו עין הוא asus p5q-e (הצ'יפסט החדש P45) , רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה לגבי זכרונות Corsair 4GB kit pc2-6400 ddr2-800 CL4 האם הם נחשבים טובים ל OC, ואם יש משהו בתחום המחירים (אני רוצה קיט עבור 4 GB) של 630 שזה עולה - אשמח לשמוע המלצות.

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  25. שלום, יש לי 2 ג'יגה זיכרון כרגע, 2 של ג'יגה של G.skill אלו הזכרונות שלי - http://images.devshed.com/dh/stories/G_Skill/g.skill_html_55e6b112.jpg התקנתי ווינדוס 7, אחר הרבה חלונות כחולים וקריסות הרצתי memtest86 וזה הראה לי בפרוש ששני הכרטיסים פגומים. החלטתי להחזיר אותם לחברה והם אמרו לי שהם יחליפו לי אותם. העניין יכול לקחת משהו כמו שבועיים, ולהיות בלי מחשב עכשיו שבועיים זה בעייתי, בנוסף רציתי להשתדרג ל-4 ג'יגה אז החלטתי לנצל את ההזדמנות. אני רוצה לקנות זיכרון של 2 ג'יגה, המחשב שלי תומך DDR2 והשאלה שלי אם אמורה להיות בעייה אם יהיו מחוברים 3 כרטיסים אחד מהם 2 ג'יגה והשניים האחרים ג'יגה אחד אפילו שהם לא מאותו סוג. ועל מה אם ממליצים מהאתר הזה - http://ksp.co.il/ תודה

• 3 תגובות
    • 915 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.