עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, לקראת מחשב חדש לצפיה בסרטים אני צריך המלצה ללוח אם עם תושבת AM2 ויציאת RCA לוידיאו. תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. יצרנית החומרה הטאיוואנית מכריזה חגיגית כי תאפשר תמיכה בטכנולוגיית ה-Resizable BAR עבור PCI-Express בלוחות אם העדכניים שלה, ומדגימה זאת עם תמונות מסך שכוללות בין היתר פרטים אודות מעבד מדור ה-Rocket Lake השולחני העתידי של אינטללכתבה

3. בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)

4. שלום לכולם האם המעבדים הללו נמכרים בארץ למחשבים ביתיים - למשל ה 240e, 235e, 405e, 400e ? האם לא הגיעו, לא יגיעו או שנמכרים תחת שם אחר ? למישהו יש ניסיון איתם ?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by stolen,

יש לי מעבד AMD AMD ATHLON 3000 VENICE 512 KILOBITE CHACHE המעבד הזה טוב למשחקים....? פשוט מוזר לי שיש לן רק 1.8 גיגה הרץ וכתוב לי 3000 בבקשה עזרה אני צריך שיסבירו לי

• 3 תגובות
    • 445 צפיות
  6. יש לי אותו עם כל הכבלים וכדומה. הוא פשוט לא עובד כמו שצריך עם כרטיס הקול שלי (VORTEX2), אבל הוא תקין. (זו בעיה מוכרת עם הלוח הזה) אז אני מחפש לוח עם תאימות לדורון 1200, וזכרונות PC133. עם עדיפות לECS, או SOLTEK. תודה!

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by Or94,

האם המעבד 6000X2 עדיין נחשב למעבד טוב שמריץ משחקים כבדים? האם יהיה שיפור רציני מהמעבד 3800X2? האם הלוח אם הזה טוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_2143_2719&products_id=18301 והאם ה6000X2 יותר טוב מהE6750 של אינטל?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. Started by avihaizipel,

שלום: יש לי שאלה לאיזה לוח אם יש את הכ.מסך המובנה הכי חזק היום ומה הדגם של הלוח ושל כ.המסך המובנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by D-Bang,

המעבד שלי יושב על סוקט 478 והלוח אם הוא FSB533 אם נניח אני לוקח מעבד 2.4 אבל FSB800... הוא יעבוד על לוח כזה? זאת אומרת, ישנה תאימות לאחור? ודבר נוסף, כשרשום נניח Pentium 4 2.4C, מה הC הזאת מסמלת??

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  10. האם המאוורר הקיים אינו מספיק? כמו כן - האם יש טעם להשקיע בלוח אם שמאפשר שדרוג ל-DDR3? במידה שכן - יש לוחות מומלצים של GB (בסביבות ה-500 עד 600 ש"ח)?

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  11. מכל מיני מקומות קיבלתי רושם שדרוש Registered כדי לעבוד בT1 האם זה נכון? הייתי רוצה גם סדר בבלגן של המונחים של הזכרונות- מגלישה ברשת קיבלתי סלט של דעות סותרות מה שהבנתי: buffered- צ'יפ שמצרפים למודול כדי לחזק את האות מבקר הזכרונות. דרוש בנפחי זיכרון גדולים. registered- רגיסטר שמצורף למודול. מחזיק את המידע ומזיז אותו עם הclock. דרוש להעברת נתונים אמינה יותר מאט את הcas בclock אחד שתי התכונות האלו הן שתי דברים שונים אבל הן תמיד באות ביחד במודולים. ecc- לא קשור לשתי התכונות לעיל. קידוד המידע עם עוד 8 ביטים כדי שאפשר יהיה לתקן טעויות במידע. דרוש לשמירת נתונים ברמת אמינות גבוהה. האם התיאור נכון?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  12. Started by guyafik11,

המעבד הוא SKYLAKE או HASWALL? אם כן ההבדל בינו לבין HQ6700 גדול? תודה

• 3 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by yambtz,

אז ככה, לחבר שלי יש לוח עם RDRAM 64x4 על מחשב פנטיום 4 1.8 הוא רוצה עוד זיכרון, אבל לפי המחירים של ה RDRAM זה נראה כאילו יותר זול להחליף לוח ולקנות DDR... הוא לא רוצה OC, זה למשחקים. עכשיו, הנה השאלות שלי: 1)איזה לוח אתם ממליצים? 2)הצ'יפסטים החדשים של אינטל תומכים במעבד הזה נכון? והוא יוכל להפעיל dual channel DDR? 3)הזיכרון יעבוד ב 200 מה"צ נכון? ממה שראיתי אין DDR200 למחירה, ו DDR400 עולה כמה שקלים יותר מ DD266 אז עדיף לקנות את זה למקרה שהוא ירצה לשדרג? 4)אחרי Underclock כזה אפשר לשנות את התזמונים ל CAS2 בלי שהזיכרון יפגע? הרי הוא יעבוד בחצי מהירות. 5)איזה זיכרון אתם ממליצים? אני שואל סוג ולא כמות.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by Yaniv_sosner,

תגידו הלוח אם Gigabyte DQ6 P965 תומך ב CF 16X16X בן אדם אחד אומר לי שהוא תומך 16X4X והשני אומר לי שהוא תומך 16X16X תודה מראש יניב...

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by composite,

אני עומד לקנות מחשב חדש. אז ההתלבטות שלי היא כזו: לגבי המעבדים: האם לקנות Athlon64 3000+ ולוח-אם מהדגמים החדשים שיצאו לאחרונה? או: לקנות P4 2.8C ב- 200 ש''ח פחות, ולקנות לוח-אם חזק מאוד, ותיק, עם כבוד, כמו ה- P4C800-E של Asus? צריך להתחשב בזה שאני אעשה אוברקלוקינג כבד... ולגבי הזכרונות: כדאי לי לקנות זכרונות מהירים מאוד, שיעמדו בבאסים גבוהים יותר כמו OC'z PC4000 Preformance? או: זכרונות פחות מהירים, אבל הרבה יותר איכותיים כמו OC'z PC3500LE או Mushkin Black II? (שניהם מבוססי BH5). תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  16. Started by adidas8,

Hello guys! sorry for the english but im in Chicago now and i knew i should come here and trust your opinion instead of the other sites. so here goes: i have a P4 3.2 1gb ram [4x256] x800 xt 256 Asus p4p800 se im playing a lot of games like Battlefield2, i edit videos too and wanna upgrade my overall performance so i decided i wanna "throw" my generic memory, and upgrade it to 2 sticks of 1gb. i went on ebay and talked to this seller, about a samsung memory: http://cgi.ebay.com/SAMSUNG-2GB-2-x-1GB-PC3200-400MHZ-400-MHZ-184PIN-RAM_W0QQitemZ230028110985QQihZ013QQcategoryZ74942QQcmdZViewItem asked him about compatibility just to make sure [even though i knew it should work …

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by barzanger,

יש לי את הלוח P5Q של אסוס וקניתי זכרונות 800 השאלה שלי אם בעתיד אני יקנה זכרונות יותר מהירים אני יכול לעשות ל800 OC כדי שיעבדו על אותו תדר\רמה?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  18. Started by source,

שלום לכולם! לפני כ-3 שבועות קניתי מחשב חדש לוח של גיגה בייט GA-8IK1100S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 מעבד אינטל 3.0 גיגה הרץ וזכרונות של קינגסטון 256 *2 400 כוון שהלוח תומך והמעבד ב-ht עכשיו העניין הוא שהמחשב ממש לא טס כמו שחשבתי ואפילו קצת איטי למפרט!!!!! לפני המחשב הזה היה לי פ3 800 עם 512 ומהירות התגובה של הישן היתה כמעט באותה מהירות חשבתי אולי הבעיה היא בזכרונות שאולי לא מתאימים????? עזרה בבקשה אלעד!

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  19. ובנוסף, האם הוא קריטי יותר מההבדל בין CL9 ל CL11 ? מדובר על 8 גיגה בשבב יחיד (מתלבט: קורסייר או ג'י-סקיל) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dani44,

בקרוב מאוד אני מחליף זיכרון למחשב,והלוח אם שלי תומך עד 667 MHZ אז רציתי לשאול אותכם איזה חברה הכי משתלמת לקניית הזיכרון? אני רוצה לשים 2GB 2 סלוטים של ג'יגה. שמעתי מושקין זאת חברה טובה,אך אין לה זיכרון במהירות 667,ורצוי שיהיה גם במחיר נורמלי של עד 250 +- . תודה

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  21. האם כרטיס זיקרון Kingston 512MB DDR 400 MHz PC3200 זה יתמוך טוב בלוח אם הזה : http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=471

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  22. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  23. Started by dark,

אני לא יודע מה ל כתוב בכותרת כי אני לא יודע מה זה ובגלל זה אני שואל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_147&products_id=610

24. חיברתי אתמול זיכרון PC2100 שהיה לי בבית עם זיכרון PC3200 שכבר היה במחשב ה3200 הוא 512 וה2100 הוא 256 המחשב עבד חלק אבל היום בבוקר שהדלקתי את המחשב המסך לא ניפתח החלפתי את הכרטיס מסך לישן שהיה לי בבית וזה עבד יכול להיות שזה קשור לכרטיס זיכרון ששמתי? הכרטיס מסך הוא GIGABYTE RADEON 9550 128MB 64BIT

25. Started by shalbik,

שלום, יש לי כושיה אני כרגע עובד על 512X2 DDR בדואל צ'אנל, יש אפשרות שאני יכול לחבר גם את ה512 הקודם שלי שיוסיף לסהכ 1 וחצי ג'יגה זכרון אבל שהוא יעבוד על ערוץ בודד? מה מבחינת תזמונים האם זה אפשרי. אני מבקש עצות לפני שאני עושה משהו טיפשי למחשב הזה : הלוח שלי הוא ABIT דיי ישן, עם NFORCE 2 בזמנו... יש לי 3 סלוטים של ראם, 2 צמודים ועוד אחד לידם בנפרד, אם זה עוזר

• 3 תגובות
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.