מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
זה המפרט: מעבד - ?Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE? זכרונות - 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 - שני סטיקים כרטיס מסך - SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL - הכרטיס נקנה מנועה מחשבים דיסק קשיח - ?160GB 7200 8MB WD1600JB? - הדיסק שייך למחשב ישן יותר לכן הוא לא SATA 2 מארז - HEC Compucase CI-6A21 איזה לוח אם עדיף יותר? AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE או ?A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? של ASUS?
-
- 13 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שאלה האם במישחקים האתלון יותר טוב או האופטרון??...ואותו דבר גם לגבי עבודות משרדיות ועבודות רגילות בווינדוס?......ובכלליות מה כדאי.?.. וגם לגבי אובר קלוק..... תודה לכל העוזרים......
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם מישהו שמע על הזכרונות של Centon האם הם טובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כל המידע על הצ'יפסטים יהיה כאן, וכאן בלבד, כל ת'רד אחר בנוגע לצ'יפסטים יינעל הקדמה נכתב ע"י: shklak לוח האם (mother board) הוא לוח מעגל מודפס (PCB או Printed Circuit Board), אשר מהווה את הבסיס לכל מחשב באשר הוא. לוח האם מתווך למעשה בין כל רכיבי הליבה שמהם מורכב המחשב. כל רכיבי המחשב (פנימיים וגם חיצוניים), מתממשקים ומתחברים ללוח אם באופן ישיר או עקיף. הרכיבים אשר נכללים בכל לוח אם שהוא (רכיבי הליבה), והם גם הרכיבים העיקריים בו, הם : 1. סוקט למעבד 2. ערכת שבבים (מורכבת בדר"כ מרכיב אחד או שניים) 3. סלוטים לזיכרונות 4. תושבות (סלוטים) לכרטיסי הרחבה (דוגמאות : כרטיסי מסך, קול, מודם וכו') 5. ממשקים לאמצעי איחסון (IDE, SATA, Floppy, SCSI וכו') 6. יציאות/כניסות של אמצע…
-
- 1 תגובה
- 15.1k צפיות
-
-
לצערי נשרף לי לוח האם (Gigabyte GA-tVTXH), וכיוון שנראה לי שאין מצב שאני אמצא לוח אם שיתאים לי למעבד (Athlon XP 1600+ ), אני חושבת שכדאי שאני פשוט אשדרג ואקנה מעבד ולוח אם חדשים. (אם מישהו מעוניין לקנות את המעבד... מוזמן לפנות אליי) אז הסתכלתי במפרטים המומלצים, אבל לא הצלחתי למצוא בחנויות שחיפשתי אונליין את לוחות האם שהמליצו, לכן לקחתי את ההמלצה על המעבד, ובנוגע ללוח אם, פשוט חיפשתי משהו שנראה לי... השאלה היא אם באמת הבנתי נכון מהפירוט. חיפשתי משהו עם AGP slot כיוון שזה כרטיס המסך שיש לי, ואני לא מתכוונת עכשיו לקנות גם כרטיס מסך חדש. ולפי מה שזה נראה, יש שם גם AGP וגם PCI Express. הנה קישור לפירוט: http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm לסיכום, כרגע…
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
יש? אני יודע שיש ל S939, אבל האם ל-S754 (או מה שזה לא יהיה, כבר שכחתי) יש גם כן? פשוט אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני צריך קודם לקנות לוח אם עם PCI-E. אבל אז לא יהיה לי כסף לכרטיס מסך חדש, ויש לי כרטיס ב-AGP, אז חשבתי אולי לקנות לוח משולב ואז כשיהיה לי כסף לקנות גם כרטיס מסך בPCI E.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 BIT 3700+ 2000FSB 1024K S939-SAN DIEGO - BOX והמחיר 1500 ש"ח מבצע די טוב...! הוא בהחלט אמור להריץ משחקים כבדים ביותר
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ב- bios הטמפ' היא סביב ה- 35 ב- אוורסט 70 למי להאמין ?
-
- 9 תגובות
- 554 צפיות
-
-
ששמתי את הכרטיס בחריץ התחתון לא קיבלתי BOOT, אבל ב SLI-DR אני יודע שזה אפשרי (גם עם כרטיס ATI). רב תודות (:
-
- 11 תגובות
- 692 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
בהשוואה ל-318mhz עם SLI-DR: http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2620&p=10
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שמעו חברים אני ממש צריך עזרה אני נואש מכל הבנצ'מארקים קשה להסיק משם מסקנה! אני צריך שתגידו לי מה עדיף amd dual core או amd לא dual core כך גם לגבי אינטל מה עדיף pentium D או pentium רגיל בקיצור איזה מעבד אתם ממליצים לקחת להצת משחקים כבדים הכל כולל הכל כגון doom 3 hl2 וכו אבל שלא יחרוג ממחיר של 2500 שח בבקשה ממכם תעשו לי קצת סדר בראש... בסך הכל יש לי ככה Amd Athelon X2 3800+ או משהו בסגנון ויש את Amd athelon הרגיל כל מהירות שהיא ויש את אינטל Intel pentium d 2.8 או 3.0 שוב משהו כזה... ויש את Intel pentiunm 3.6 למשל וכו... מה עדיף בלי קשר לכרטיס מסך בוא נגיד שאת כולם אני בודק על כרטיס מסך שווה וזיכרונות שווים למשל כרטיס מסך של n6800gt
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי אותו, אני מרוצה ממנו והוא עובד ממש אחלה בחזית המארז יש לי 2 יציאות USB והכנה לעוד כל מיני דברים כמו FIREWIRE ונקודה למיקרופון ואוזניות.. רציתי לדעת איך מפעיל את היציאה של המיקרופון והאוניות? מה צריך לעשות? לקנות? צריך להחליף לוח אם בכלל? הלכתי ל KSP (שיש להם את המארז שלי) שאלתי לגבי זה, והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בזה..
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.gigabyte.com.tw/Motherboard/Products/Products_GA-K8N-SLI.htm חבר שלי רוצה לקנות את הלוח הזה אז הוא שואל אותי אם הלוח טוב ואיזה ספק כוח הוא צריך 20 או 24 פינים וכמה הספק צריך להיות הספק יש לו כרטיס מסך 6800GS אחד ? יש לו ספק hec 400w אבל 20 פינים אז אני שואל אותכם כי אני לא יודע
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה בייט זכרון של חברת גי'יל. אני מעונין לרכוש זכרון נוסף, שני מודלים של 512 . ואני מתלבט בין שתי חברות שאני חושב שהם יכולות להיות טובות. אני מעונין להוסיף זיכרון בעיר עו גיגה , בעיקר למשחקים, עם יכולות אוברקלוקינג.. האם הדגם הזה יכול להתאים למערכת שלי הוא שהוא מומלץ רק למערכות 64 ביט? OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 Dual Channel Gold VX להלן שני החברות: 1. חברת PDP - PDP Patriot Dual DDR 1Gb (2x512) 2-2-2-5 PC3200XBLK 2.חברתOCZ - OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 המפרט של המחשב שלי: מעבד - 2.6~3.1 זכרון - 256*2 של חברת GEIL לוח אם -ASUS P4P800 האם תוספת של זכרון תאפשר לי עלייה במהירות של המעבד?
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם של פי סי פרטנר ציפס'ט של VIA APOLO PRO 133 MHZ מעבד 733 מגה הרץ SOCKET 370 וקניתי מחנות מחשבים מעבד פנטיום 3 1000 מגה הרץ ושהחלפתי מעבדים ראיתי שעל המעבד שלי יש מדבקה שחורה למטה שרשום 733/256/133/1.65V ולמעבד פנטיום 3 1000 לא היה את המדבקה הזאת? האם המעבד מזויף איך אני יכול לדעת? הדלקתי אוורסט והראה לי שזה מבד פנטיום 3 1000 של אינטל האם זה מקורי או לא?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://cgi.ebay.com/AMD-64-FX-53-Athlon-Processor-with-Asus-A8V-Board_W0QQitemZ6822897273QQcategoryZ80140QQrdZ1QQcmdZViewItem
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חבר של אחי נתן לו זיכרונות למחשב ,שנלקח ממחשב אחר.. איך אני בודק אם הם DDR\SDR ? אם אני יחבר למחשב שלי עלול לקרות לו משהו במידה והזיכרון הוא ddr? ד.א יש עליהם מספר סידורי במדבקה..זה עוזר במשהו ?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
האם הלוח שלי (MSI 915P COMBO) מספק מספיק מתח כדי להשתמש בזיכרון Twinmos Speed Premium 512MB DDR 3500 Memory ואני אשתמש בשניים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
זה מה שכתוב החוברת : The CPU supports 100MHz system bus. The SDRAM DIMMs and DDRs can synchronously work with 100 MHz or operates over a 266 MHz system bus. זה או 100 או 133? ואם כן אז לה כשאני שמתי ddr 400 זה עובד רק על 100? תודה אחים שלי!
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
הלוח הוא DFI LANPARTY 875 סוקט 478. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2724 יכול להיות שיש חנויות בהן הוא נמכר ביור זול..מה שאני צריך זהשתגידו כמה הוא שווה כיד שניה.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-