עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tgen,

שלום לכולם, לפני כמה חודשים קניתי כרטיס מסך חדש בעל כניסת AGP (שיתאים ללוח האם שלי) עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי - את הלוח האם (שכרגע יש לי P4P800) ואת המעבד (שכרגע יש לי P4 2.4) ורציתי לדעת, בגלל שלוחות האם החדשים כיום משתמשים בכניסת PCI Express האם קיימים לוחות אם חדשים ששווה לי לשדרג אליהם בעלי כניסת AGP (ובעלי כניסות זיכרון DUAL שיתאימו לזיכרונות שלי) ומעבדים חדשים שמתאימים להם כמו ה-64 ביט יש כאלה? שווה לשדרג?

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היתה כתבה כאן, במדור חדשות, שדיווחה על עיכוב במועד ההשקה של מעבדי בולדוזר, הכותב הוסיף עוד מעבר לאייטם החדשותי את הפסקה הבאה: להלן תגובתו של מנהל שיווק של מעבדי השרתים ב-AMD (לקוחה מהודעה בפורום אחר) ע"פ מילותיו "client" הכוונה למעבדי דסקטופ.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  3. סתכלו בתמונה לפני שאתם קוראים את ההודעה תגידו לי שזה לא מה שאני חושב המעבדי 2.4 זה פשוט אוברקלוק טהור של מעבד 1.8A אתם רואים את המכפלה של המעבד הלו היא 18 המתח עומד על 1.75 כמו במעבדי וויליאמט למרות שהוא מבוסס NW כדי לתת יציבות למחשב מה שבעצם קורה פה זה מעבד 1.8A שעבר אובר במפעל כאשר העלו את הבאס ל133 ושמו קירור יותר חזק אני לא מבין מרמים את הקונים או מה?!?! הרי ה2.4 עולה לפחות ב50% יותר מה1.8 זה באמת נכון שאם אני יקח פשוט לוח של 533 ויעשה אובר רק למעבד 1.8 שלי וישים את הקירור שבא עם ה2.4 זה יהיה אותו דבר???

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by Tharbad,

רציתי לשדרג את המחשב ויש לי שלוש אפשרויות: - להחליף מעבד - להחליף כרטיס גרפי - להוסיף/להחליף זיכרון אני חושב שהדבר הכי טוב לעשות כרגע יהיה להיפרד מה- pagefile אז אני רוצה לקנות 4GB זיכרון (כי יש שמועה שמחירי הכרטיסים הגרפיים ירדו בקרוב והמעבד בסדר - Athlon 64 x2 5200). אם מישהו חושב שעדיף לשדרג בכיוון אחר שיגיד.... כרגע יש לי: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 אני רוצה לשדרג ל- 4GB CL-4 ו 800MHz. במה תומך הלוח אם: עד 800MHz עד 1.8 סה"כ RAM עד 16GB (אבל יש לי XP ואין לי כוונה לשדרג אז זה לא משנה) זה מה שמצאתי עד כה ונראה לי טוב: http://tms.co.il/product/5259 הצעות נוספות יתקבלו בברכה. תודה

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  5. אני לא משחק משחקים במחשב והוא משמש בעיקר לעיבוד גרפי ,וידאו ושימושים כלליים. יש לי אפשרות לקנות זכרונות DDR400 של חברה כמו A DADA 512 ב260 ש"ח וב1000 ש"ח לשים 2 ג'יגה או שמבחינת ביצועים עדיף לקנות 1 ג'יגה של חברה איכותית יותר? חשוב לי שהפעילות הכללית של המחשב תהיה מהירה מאד וכן פריסת וידאו וקבצים בזיפ או בראר.

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן... אני בטוח שדנו כבר בנושא הזה אבל אני מחפש ולא מוצא. איזה לוח אם יש לו גם צ'יפ Nforce2 Ultra400 וגם Soundstorm? אני הבנתי של AN7 יש אבל באתר של אביט זה לא מוזכר בכלל... וכמובן אני מחפש שהם יהיו של אביט או אפוקס... (אם יש משהו אחר מומלץ ל OC עצבני אז תגידו) תודה

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by poop,

שלום! אני מתלבט בין זיכרונות של קינגסטון לבין קורסאייר. איזה יותר טוב ומי עדיף? ומה ההבדל בין הזיכרונות? תודה רבה. נ.ב. עד כמה שראיתי, אין לקינגסטון DDR2 במהירות אפיק 1066 אלא רק עד 800. אבל אני לא שואל על זה אלא בכלל באופן כללי איזה יותר טוב ומי מהחברות עדיפה? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  8. לאחר ש AMD אחת החברות הענק ליצור מעבדי מחשב הודיעה על יצור מעבד חדש לסידרת המעבדים הניידיים שלה.. היא סוף סוף משחררת אותם... המעבדים יקראו בשמות האלה ML-37, ML-34, ML-32, ML-30, MT-34, MT-32 and MT-30 המחירים ינוע בין 184$ למעבד החלש בסידרה ועד ל 254 למעבד החזק בסידרה מיבחינת ביצועים יש לנו את זה ככה המעבד ML-37 יעבוד על 35 וואט עם מהירות של 2 GHZ ו מגה קאש ב L2 הML-34 יעבוד על מהירות 1.8 GHZ עם אותה כמות זיכרון לאומת זאת למי שאין תקציב יוכל להיסתפק ב ML-28 שהוא יש לו 512 קילובייט קאש ומהירות של 1.6GHZ סידרת ה MT תיהיה עם תמיכה ב SSE3 והמעבדים שיהיהיו מהסוג הזה הם MT-40 שיצא בחלק השני של השנה וה MT-42 שיצא בחלק בשלישי בשנה אוקצור זה הכל..... נקלח מי פה http://www.theinq…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yanayliroz,

אני מתכנן על לשדרג את המחשב ורציתי לדעת עם עדיף 7600k או 1500x/1600 אני בעיקר אשחק משחקי מחשב כמו ארמא 3 ואשתמש בסוני וגאס אני גם נכנס לתחום של יצירת משחקי מחשב (unity /unreal) למי שמכיר

10. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם עבור שרת קבצים ביתי. לצורך כך - עדיף שיהיו לו כמה שיותר פורטי SATA, עשר או אפילו 12. מצאתי 2 לוחות בלבד עם 12 פורטים - אחד הוא של X58 ועולה 1500 ש"ח, והשני הוא של שרתים ולא נמכר בארץ. גם לוחות של 10 לא קל למצוא... נ.ב כן, אני צריך שרת של 12 טרה. אם אתם חושבים שאני משוגע, תסתכלו על הבחור הזה: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1045086

11. Started by itaysk,

מישהו יכול לתת לי אתר שבו יש מדריך וידאו על איך להרכיב מעבד AMD? (או סתם אתר עם מדריכי וידאו)

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי תקציב של 3500 שקל למחשב + מסך 19 LCD זאת אומרת שאני חייב להתפשר במעבד ובלוח אם. צריך המלצה למעבד + לוח אם

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  13. http://www.guru3d.com/news_story/amd_working_on_16_core_processor_with_integrated_pci_express_3_controller.html אולי עדיף לקנות מעבד במחיר 1000$ AMD כך שאני יוכל תמיד להוסיף עוד מעבד ללוח תמיד שארצה .( תמיד רציתי מחשב עם 32 ליבות ) במקום לקנות אינטל כל שנה +לוח חדש וזכרונות לאינטל יש הרבה סיפורים ויחצנים ובפועל לא רואה הבדל כל שנה . אינטל מומחים בלהוציא כסף מאנשים בלי תמורה הולמת.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אני צריך מעבד חדש אבל עוד כמה חודשים יצא המעבדים החדשים של AMD 8XXX ZEN5 ולקראת סוף 2014 יצאו המעבדים של אינטל דור 15 שווה לחכות ? הביצועים יהיו מרשימים , הדור 14 ו ZEN4 הם כבר סחורה ישנה מתלבט מה לעשות , ה 14900 פשוט מעבד חם רותח האיי 9 החדש יהיה קריר מאוד בייצור 2NM

15. Started by GMTK,

שלום לכולם אני חייב תעזרה שלכם. המוכר של המחשב היתקשר אליי ואומר לי עם אתה רוצה יש את זה באותו כסף z68 pro 3 gen והלוח שאני הזמנתי זה Fatal1ty P67 Professional את מה כדאי לקחת? הZ68 גם של אשרוק ואני לא יודע עם של fatal1ty הוא אמר לי ככה בטלפון שומע תרוצה לחכות עוד יומים או שאני יביא לך דגם יותר חדש באותו כסף ואני צריך להיתקשר להחזיר לו תשובה היום עם אני רוצה אותו מחר. זה המפרט.: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL - מבצע מטורף עד גמר המלאי ! - זמין במלאי ₪766 זיכרון: [..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪100 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by Bose,

בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  17. בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by cupra,

הזיכרונות מהסידרה החדשה של מאשקין מבוססי bh5 החדשים : מערכת בדיקה : amd athlon fx-55 dfi sli-dr bios 5/10-2 tul x850xt phase-charged זיכרון מקורר על ידי 2 מאווררי 120mm טמפרטורת החדר - 25.5c מתחילים להתחמם : 230mhz 1.5-2-2-0 מגיעים למהירות סטוק של 250mhz ב 1.5-2-2-5, ה tras שונה ל 5 שם הוא נותן ביצועים מקסימלים : ממשיכים לעלות : 270mzh 2-2-2-5 זה היה מקסימום ה mhz היציב, במתחים גבוהים יותר הזיכרון כמעט ולא הראה שינויים משמעותים ואפילו להפך, מקסימום mhz הגיע ל 278 -2-2-2-5. סוף שבוע שקט [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by Richardsmith,

שלום רב, יש ברשותי את ה-4670 וההתעניינות שלי היא עניין של סקרנות בשלב זה. לפי אינטל: http://ark.intel.com/compare/80817,80810 יש הבדלים קלים במהירות ובטכנולוגיות ומבחינת המחיר, הבדל של בערך 100 ש"ח. האם ה-4690 יוצר הבדל של פריימים בודדים במשחקים ובשאר החישובים, או האם ההשקעה בו מתורגמת לתפוקה משמעותית בעבודת המחשב? תודה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by LermanIsUberCool,

הנשארו 1.6Aים במלאי חנויותינו?

21. Started by פבפ,

על איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD 1.9 אני מתלבט בין אסוס לג'יגבייט על מה אתם ממליצים?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  22. מה אתם אומרים על הGigabyte GA-7VA, חשוב לי מאוד יכולות האובר קלוקינג. למישהו יש את הלוח הזה? ראיתי באתר של גיגהבייט שיש לו את הפיטשרם החשובים האלה: CPU VCore Settings CPU Clock Settings Memory Voltage Settings AGP Voltage Settings תודה לכל מי שעוזר.

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by shai265,

יש לי מחשב: Intel Pentium 4 2.8GHz 512K Northwood 800MHz לוח אם :asus p4s800d זכרון:giga (512*2) ocz כרטיס מסך: leadtek geforce 6600gt 128 mb לצערי המעבד נהרס ואיני יודע מה לעשות?? האם עדיף לקנות מעבד חדש (אותו דגם) לדוגמא: מעבד או לקנות לוח אם ומעבד חדש?? לדוגמא: מעבד לוח אם נ.ב אני מעדיף שייצא כמה שיותר זול אבל שהיה יעיל

24. לאחר נבירה ברשת מצאתי זיכרון ddr3 בתדר 2400. הלוח שאני מתכנן עליו הוא Asus A88XM-E. בפירוט רשום שהוא תומך בזיכרון בתדר 2133 ובתדר 2400 רשום oc בסוגריים. אם אני אתקין זיכרון בתדר 2400 הוא יתמוך בו? אני מתכנן לקנות a10 7850k ועשות oc לליבה הגרפית ל 1028 (סטוק 720). נראה לכם שקירור סטוק יספיק? העדויות ברשת מתחלקות לכאן ולכאן.

25. Started by giloman,

האם שווה לקנות את ה3100 בישביל סוקט 745 וכשתצא מערכת ההפעלה 64 ביט לשדרג ? כי ראיתי שעם OC למהירויות של הA64 הוא נותן את אותם ביצועים ...

• 39 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.