מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,821 דיונים בפורום זה
-
CPU: i7-920 @3.32GHz MB: GA-EX58-UD3R PSU: Thermaltake Toughpower Qfan 750W RAM: 2 X 2GB OCZ Gold 10666 1333MHz 9-9-9@1.65v GPU: HD 6870 (מתכנן לקנות GTX 770, אשמח להמלצות למרות שנראה שאין יותר מדי אופציות בטווח מחירים הזה) אני מתכוון לעשות שדרוג קטן למחשב ביחד עם כרטיס מסך ואולי SSD (שגם עליו אשמח להמלצות בהתחשב בעובדה שהלוח הוא רק SATA2). כחלק המשדרוג חשבתי להגדיל את כמות הזכרון במחשב. מכיוון ש-8-12GB ידרוש ממני להוציא את הזכרון שכבר יש לי, ומכיוון שהתועלת של 8-12GB לעומת 6GB לפי מיטב הבנתי היא מינימאלית לגמרי (וגם 4GB בתכל'ס מספיק, אבל לפי מה שהצלחתי להבין בינתיים יכול להיות ששדרוג ל-6GB יהיה שווה את התוספת של 100-150 ש"ח). מכיוון שזכרונות כמו שלי אין להשיג, מה גם שהם …
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן... אני בטוח שדנו כבר בנושא הזה אבל אני מחפש ולא מוצא. איזה לוח אם יש לו גם צ'יפ Nforce2 Ultra400 וגם Soundstorm? אני הבנתי של AN7 יש אבל באתר של אביט זה לא מוזכר בכלל... וכמובן אני מחפש שהם יהיו של אביט או אפוקס... (אם יש משהו אחר מומלץ ל OC עצבני אז תגידו) תודה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי זיכרון מסוג G.SKILL Ripjaws Series 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model F3-12800CL7D-4GBRH. רציתי לדעת איזה עוד זיכרונות יתאימו לי כשדרוג למערכת חוץ מאותו הדגם שכרגע בקושי נמצא בחנויות. התקציב הוא עד 400 ש"ח האם G.SKILL RIPJAWS F3-12800CL9D-8GBRL 8GB 2x4 DDR3 1600 יתאימו לי? ומה ההבדל בין F3-12800CL7D-4GBRH ל F3-12800CL9D-4GBRLתודה.
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתאים למעבד i7 8700k לוח אם ואני לא יודע מה טוב ומה פחות טוב. אני קראתי על הלוחות באינטרנט אבל הם פשוט זורקים עלי מידע שאני לא כזה מבין בו. אני מחפש לוח אם שאיתו אני אוכל להתחיל לעשות אוברקלוק(משהו שהוא חדש בשבילי) בצורה נוחה ויעילה ועם כמה שפחות סיבוכים. חשוב לי האפשרות לsli שכנראה אני אעשה בהמשך. עכשיו אני אפילו לא יודע מה חשוב באמת ומה לא ובלי להשים לב התחלתי להיסחף במחירים והגעתי ללוחות אם ששוים 1300 שקל(maximus x hero). השאלה שלי היא האם ה-z370 ultra gaming יעשה את העבודה או שאם אוסיף עוד טיפה אוכל להשיג לוח אם יותר טוב? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל ללוח אם עם חריגה של עד מאה שקלים. …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין פנטיום 4 לפנטיו d ובכלל מה זה פנטיום d????
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה. בכל אופן, אני רוצה לדעת איך לעדכן את הביוס שבלוח האם שלי מדגם Gigabyte GA-G41M-ES. התוכנה Aida64 (ובעבר Everest) מאפשרת להכנס לאתר של תוכנת biosagentplus בשביל כדי לעדכן את הביוס. הצרה היא, שלמרות שהאתר של התוכנה מציין כי התוכנה היא חופשית וכי ניתן באמצעותה לסרוק ולעדכן את הביוס בחינם, לאחר ההורדת התוכנה, וכן סריקה של הביוס, בהודעה שאומרת כי הביוס שלי לא מעודכן, רשום כי כדי לעדכן אותו, עלי לקנות את התוכנה בתשלום למשך תקופת פעילות מוגבלת של שנה עד שלוש שנים אם אני זוכר טוב (התנהגות המזכירה Scareware, כלומר באתר התוכנה מתפרסמת כחופשית, אך אחרי הורדתה והתקנתה, היא דורשת ממך לקנות את התוכנה בתשלום על מנת שהיא תבצע את מטרתה). איך אפשר לעדכן …
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי כמה דגמים של מעבדי ה-CONROE ויש לי עליהם כמה שאלות: 1-מה טווח המחירים הממוצע לכל דגם? 2-איזה מעבד מכל קטגוריה הוא הכי טוב (לא לכלול את סדרת ה-E4000 )? 3-איזה דגם מבין הדגמים הבאים הוא "ספינת הדגל" של אינטל? 4-תוך כמה זמן דגמים אלו יהו נגישים בישראל.? 5-אילו מעבדים כאן מיועדים לשוק הביינים? 6-האם ההבדל היחידי שיש בין דגמי ה-CONROE הוא בתדר השעון? או שיש עוד נתונים שלא מצויינים כאן? 7-האם סדרת ה-Extreme Edition מיועדת לשוק הגבוה? E6000 Series Core E6300 - 1.86GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP <65W Core E6700 - 2.67GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP 65W Core E6600 - 2.40GHz, 1066MHz FSB, 32+32KB L1, 4MB L2, Dual Core, TDP…
-
- 45 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
maximum shared memory מוגבל ל 512mb בלוחות אם מסדרה 9. אם אני מתכנן להשתמש ב 4600 המובנה שיש בHASWELL עד כמה זה ישפיע עליי והיכן ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להגדיל את הזכררון במחשב שלי, יש לי כרגע את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=16722 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה על מנת להרחיב ל16.. עכשיו אני לא יודע כלכך איך זה עובד, אני יכול פשוט לקנות את אותו אחד לחבר וזהו ? עכשיו כמה דברים, בנוגע לספק כוח, יש לי 620W, זה לא אמור להפריע או משהו נכון ? במידה ואני קונה אותם, אני פשוט מחבר ומעלה את המחשב רגיל או שאני צריך לעשות משהו בביוס או משהו כזה ? תודה מראש,בר
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK שיש להם Low Latency (7-7-7-20) http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 ksp.co.il/hmain.php?uin=13539 או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB? מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעיה חמורה! :s05: הזמנתי מחשב מKSP עם זכרונות kingston CL2.5 512*2 (תחסכו ממני את ההערות על המחיר) ולוח אם Abit AN8 ULTRA היום התקשרו אלי בעת הרכבת המחשב ואמרו שהמחשב לא עלה עם הזכרונות האלו אבל כן עלה עם kingston CL3. בקשתי מהם לבדוק עם הTwinMos שמסתבר שהם ג"כ CL2.5 (אגב,בניגוד למה שאמרו לי בחנות בהתחלה) ואמרו לי שג"כ לא עבד. מה הבעיה?? הלוח הזה לא תומך בזכרונות עם CL2.5??? מה אכפת ללוח תזמונים שכאלו,הרי הם נורמלים לגמרי !! מה קרה? אפשרויות: 1.עבדו עלי? למרות שזה לא סביר כי הרי הזכרונות שהזמנתי בהתחלה היו יקרים יותר מהCL3 לכן אין היגיון בלא למכור לי אותם. 2.יש בעיה בלוח? הלוח לא תומך בתזמונים מתחת לCL3? -אני לא ראיתי כזה דבר וזה יהיה מאוד מאכזב! (האם יהיה ניתן לבקש לה…
-
- 38 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיצוץ מחירים נוסף לשני הדורות הנוכחיים מבית AMD מספק עיתוי מצויין לרכישה או שדרוג לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי שני סטיקים של זכרונות (סה"כ 8 גיגה) G.skill DDR3 2x4G 1600mhz 8-8-8-24 רכשתי היום בחנות עוד שניים של 8G (סה"כ 16) מהסוג: hyper-x 2x8GB 1600mhz 10-10-10-30 כאשר מותקנים כל זוג בנפרד (או gskill או hyperx) המחשב עולה. אם משלבים בין השניים המחשב נכנס ללופ של איתחולים ואין לי אפילו הזדמנות להיכנס לביוס. צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-