עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום! יש לי E7500. התדירות הרגילה שלו (בלי OC) זה 2.93 GHZ. אצלי כתוב בכל התוכנות (חוץ מ-MY COMPUTER) שהוא עובד על 2266 MHZ, וזאת גם לאחר שביטלנו את הסטפס. הנה תמונה: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=915115 השאלה שלי אם על מנת שהמעבד יפעל בתדירות המקורית צריך להכנס לביוס ולשנות את המכפלה? ואם כן צריך להעלות גם את המתח? אם לא אז מה לעשות? תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אחרי מותו בטרם עת של ה-TBIRD 1.2 הישן שלי...... (NOTE TO SELF: לוודא שה-WATER BLOCK יושב ממש חזק על המעבד בפעם הבאה...) רצתי לזיגזג וקניתי XP2000 (היחיד שהיה והייתי חייב מחשב לסוף שבוע). חיברתי הכל והדלקתי את המחשב ולהפתעתי MBM5 מדווח על 91 מעלות! ברור לי שזה לא נכון כי מיד עשיתי RESTART וב-BIOS רואים חמישים ומשהו.... יש תוכנה אחרת שאולי תקרא נכון את הטמפרטורה?

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by liordavid,

שלום לכולם, אני מחפש לוחות אם התומכים ב USB 3.1 GEN 2 ? תקציב מינימלי - האם קיים לוח כזה זול , םחות מ500 שקל ? * הסתכלתי על ASUS MAXIMUS VIII ולא רשום באתר האם תומך בGEN2... תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by carz12345,

היי, אני מנסה להתאים למעבד i7 8700k לוח אם ואני לא יודע מה טוב ומה פחות טוב. אני קראתי על הלוחות באינטרנט אבל הם פשוט זורקים עלי מידע שאני לא כזה מבין בו. אני מחפש לוח אם שאיתו אני אוכל להתחיל לעשות אוברקלוק(משהו שהוא חדש בשבילי) בצורה נוחה ויעילה ועם כמה שפחות סיבוכים. חשוב לי האפשרות לsli שכנראה אני אעשה בהמשך. עכשיו אני אפילו לא יודע מה חשוב באמת ומה לא ובלי להשים לב התחלתי להיסחף במחירים והגעתי ללוחות אם ששוים 1300 שקל(maximus x hero). השאלה שלי היא האם ה-z370 ultra gaming יעשה את העבודה או שאם אוסיף עוד טיפה אוכל להשיג לוח אם יותר טוב? אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל ללוח אם עם חריגה של עד מאה שקלים. …

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by omeri25,

היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by eXaLT,

i want do buy a motherboard and im thinking about ABIT nf7-sl. but i heard that the ePoX is an exellent motherboad! i have a radeon 9600pro, and i need to know if it will work on the abit or the epox plz help me! 10x p.s the motherboards are for OC

8. Started by yoss,

יש המלצות? האם זה נכון שintel815 לא תומך ביותר מ512 מגה של זכרון?

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. אהלן... אני בטוח שדנו כבר בנושא הזה אבל אני מחפש ולא מוצא. איזה לוח אם יש לו גם צ'יפ Nforce2 Ultra400 וגם Soundstorm? אני הבנתי של AN7 יש אבל באתר של אביט זה לא מוזכר בכלל... וכמובן אני מחפש שהם יהיו של אביט או אפוקס... (אם יש משהו אחר מומלץ ל OC עצבני אז תגידו) תודה

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. האם קיים לוח אם התומך גם ב-DDR2 וגם ב- DDR3(ז"א שיאפשר שדרוג עתידי ל- DDR3)? ואם כן, איזה(גם אינטל וגם AMD)? תודה!

11. אני רוצה להוריד תזמונים אבל לפני זה יש לי כמה שאלות.... המפרט בחתימה.... אז ככה... יש לי A-DATA DDR400MHZ 512 (לא ויסטא)כפול 2 יוצא 1ג'יגה זיכרון... התזמונים רצים ככה 4.4.3.8 אני רוצה להוריד תתזמונים...: 1. למה להוריד אותם ? ל2.5 ואת כל השאר לא לגעת? יש סיבה שהמערכת שלי לא תחזיק 2.5? 2. אני לוקח איזה שהוא סיכון בהורדת הזמונים? 3. אני צריך את התוכנה ממטסט+ להורדה שמעתי שהיא ממש טובה לבדיקת הזיכון + איך להפעיל אותה .... 4. יהיו לי שיפורים בבנצמרקים כמו 3DMARK05? 5. יהיה שיפור ניכר במערכת?

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by eran131,

שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף זיכרון RAM למחשב לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זכרונות שקיימים - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום יש לי מעבד 775 מהירות 3.0GHZ לפני חודש קניתי לוח אם דגם gigabyte g41m-combo - VER.2.0 היה לי זיכרון 2GB DDR2 (800 בחלונות 7 64BIT עבד טוב ומצויין. חלונות 7 עובד לאט. היחלטתי להגדיל זיכרון חדש. עכשיו קניתי זיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 חיברתי בלוח אם ומדליק פתאום מצפצף בטירוף מהיר. אני היסכלתי בחוברת לוח אם כתוב שם שלוח אם G41M-COMBO תומך בזיכרון חדש 4GB DDR3 (1333 אני לא מבין למה הוא מצפצף בטירוף. נסיתי ליבדוק מה הגירסה עידכון BIOS בלוח אם ורשום שם FB ובדקתי באתר של gigabyte וראיתי שם עידכון ביוס רשום FB וראיתי תאריך ישן ולא חדש. אני לא נסיתי להוריד ולהתקין עידכון ביוס באתר gigabyte בגלל שיש לי לוח אם חדש רשום עידכון ביוס FB שהוא מעודכן. אני לא יודע איך לגרום בלוח אם הח…

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by shay1231,

מה ההבדל בין AMD SEMPRON ל AMD ATHLON.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by shemiraz,

היי במפרט שלי לאיזה מעבד כדאי לי לשדרג? יש ב 800 ש"ח ככה גם את ה Q6700 וגם את ה Q8200 או שכדאי לקחת מעבד יותר טוב משני אלה? ולא אני לא רוצה את ה e8400... מדובר על שדרוג למעבד quad בלבד. ומה לגבי Q9400 ?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by tgen,

קניתי לאחרונה מחשב חדש ובזמן שאני משחק משחקים כבדים או מבצע מס' פעולות בו זמנית הוא מקרטע ונהיה עליו עומס רציני. האם זה תקין שבזמן הרצת משחק כמו Call of Duty החדש יהיה כזה עומס על הזיכרון? (תמונה) חוץ מזה, ברגע שאני מבצע מספר (אפילו יחסית קטן) של פעולות בו זמנית המחשב נהיה מאוד איטי. במחשב הקודם שלי עם 4 ג'יגה זיכרון לא זכור לי שהיתה לי כזאת האטה בזמן מולטי טסקינג. מה יכול לגרום לזה?

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ilanb0,

האם מומלץ כבסיס למחשב של 4000 ש"ח למשחקים? איזה מעבד כדאי להתאים לו והאם זה נכון שהלוח הזה מתאים רק לכרטיס של ATI?

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום לכולם רציתי לדעת תהבדלים בין המעבדים לגבי גימנייג משחקים בלבד i5 2500 or i7 2600 תודה מראש חג שמח וכשר

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by gazit12,

הזמנתי זכרונות G.Skil אבל לא היו במלאי הציעו לי KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 אחריות: ללא הגבלת זמן. האם עדיף יש אפשרות להחליף ל G. Skill בתודה מראש..... ???

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Regev,

לכמה מהירות אתם חושבים שיגיע מעבד AMD ATHLON XP 2000+ עם לוח EPOX EP-8K3A וזכרונות OCZ PC-2700 256MB? ולכמה יגיע פנטיום 4 נורטווד 1800 עם זכרונות RDRAM ולוח של ASUS (הזכרונות PC-800).?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by Tsvi89,

שלום לכולם, המפרט שלי כרגע : כרטיס מסך 1070 מעבד i5 6500 לוח אם asus H110M-C זיכרון Kingston HyperX 2133 C14 1x16GB מסך 60hz המטרה שלי לקבל 60 fps ב 1080p. אני רוצה להחליף מעבד כי אני לא מקבל איתו 60 fps. המעבד כמעט תמיד ב100% במשחקים כבדים בזמן שהכרטיס מסך באיזור ה 50%. חשבתי על מעבד i7-7700k, אני צריך להחליף לוח אם? ואם כן לאיזה אתם ממליצים? תודה!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם לוח אם intel DH67CL וכעת אני לא יכול להטעין את הטלפון שלי דרך USB כשהמחשב כבוי בעוד שבמחשב הישן שלי יכלתי להטעין. האם יש דרך לפתוח את האפשרות הזאת (דרך ה-BIOS אולי)? אם כן אני אשמח אם אני אוכל לקבל הסבר איך לעשות זאת. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. שלום שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם עדיף, אחד של MSI ואחד של GB, שניהם זהיים במחיר אבל מי עדיף? זאת השאלה שעליה אני מבקש ממכם לענות בבקשה: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# VS nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 ומי יתן שהטוב ביותר ינצח ;D

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים