עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לא יודע מאיפה, לא יודע איך, אבל הם מחזיקים אותו . . . Asus P5E3 Premium/Wifi@N Intel X48 (Socket 775) PCI-Express DDR3 Motherboard http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-262-AS&groupid=701&catid=5&subcat=1050 מה אתם אומרים, זה המלך שהיה שווה לחכות לו ?

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  2. Started by buuhaa,

שלום. אני מנסה להחליט בין asus p5gd1 לבין asus p5gd1-vm המחיר די דומה ואני לא ממש מצליח להבין את ההבדל ביניהם. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. ASUS P5GD1-VM האם ניתן לחבר כונן ide כונן קשיח וגם כונן דיסקים http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=37500 נכנסתי לאתר אבל אני לא כל כך הבנתי אם אפשר לעזור מישהו אני רוצה להזמין :s05:

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  4. Started by rotem20,

חברים שלום, יש לי לוח אם של אסוס דגם P5GDC PRO אבל אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים,באתר של אסוס אי אפשר למצוא חבילת דרייברים שלמה של הכרטיס קול אונבורד צ'יפסט וביוס והאמת זה קצת מסובך,יש לי WINDOWS XP32Bit אשמח אם מישהו ימצא קישור או פיתרון לבעיה שלי למרות שאני לא הצלחתי למצוא משהו תודה חברים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

ASUS P5GV-MX האם הוא מתאים למעבד 915 של אינטל

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  6. Started by spirit,

רשום באתר הבית שהוא תומך fsb 1066 /oc למה הכוונה ולאיזה רכיב בדיוק צריך לעשות oc כדי שיתמוך ב e-6300 בוקר טוב ותודה

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  7. Started by mor873,

האם לוח אם מסוג Asus P5K יתאים לי לצורבי DVD מסוג IDE ואחד חדש מסוג SATA .

• 6 תגובות
    • 582 צפיות
  8. Started by hag911,

מה ההבדל בין שתי הלוחת הנ"ל?!

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  9. Started by orenk1,

שלום רב, אני כרגע באמצע רכישת מחשב עם לוח האם הנ"ל . אני רוצה חוות דעת לגבי הלוח ואם עדיף לוח אם אחר.. המחשב מיועד לחיבור לטלוויזיה ולרסיבר למשחקים וסרטים מוזיקה וכו.. מעבד q6600 כ.מסך asus 8800gt top. זכרון g.skill cl 4 4 gb 320 g hd wd 32 mb בתודה מראש: אורן.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  10. Started by waizman,

אני מתלבט בין 3 הלוחות האלה... חשבתי על ה Abit IP35-E בגלל המחיר (640 ש"ח), אבל הרבה אני פוזל גם לכיוון ה IP35 הרגיל (765 ש"ח) וה ASUS P5K (784 ש"ח)... מה אתם אומרים? הלוח יצורף ל OCZ 2GB 800MHZ, ול E6600 כנראה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  11. שלום (: אחרי סריקות, ובדיקות של כל מיני לוחות הגעתי למסקנה שמה שמתאים לי זה מעבד Intel® Core 2 Quad Q6600 לוח אם מדגם ASUS P5K LGA 775 Intel P35 Intel http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1637&modelmenu=1 לפי האתר של אסוס הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 1066MHz ולא רק זה, יש לו תמיכה שמאיצה את הזכרונות ב 75% לפי טענת אסוס הם קוראים לזה Native DDR2 1066 Support ו ASUS Super Memspeed Technology עד כאן בטוח שלא חידשתי לאף אחד. הספין מגיע מחנות המחשבים איבורי, שמתיימרת למכור את הלוח הספציפי הזה, לא מקוצר, ולא משודרג P5K בפני עצמו ושוב לא PRO ולא SE ולא שום גירסה אחרת של הלוח הזה. אמרתי למוכר טלפוני של איבורי "שעם הלוח הזה אני רוצה זכר…

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by TopSound,

הבנתי שיש בעיה קטנה בלוח האם ASUS P5K-E, ברגע שמתקינים עליו כרטיס מסך "מפלצתי" אז הכרטיס מכסה 2 חיבורי SATA ומונע את הגישה ואת השימוש בהם. השאלה היא איך אני יכול לדעת אילו כרטיסי מסך לא מכסים את חיבורי ה-SATA, בכדי לדעת איזה כרטיס מסך לרכוש? כי למען האמת אחת הסיבות שאני רוצה לרכוש את לוח האם היא 6 חיבורי SATA לעומת רק 4 בדגם הסטנדרטי P5K. תודה.

• 9 תגובות
    • 876 צפיות
  13. Started by kindermaN,

מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  14. איזה מבין שני הלוחות אתם ממליצים לתקציב? http://www.skypc.co.il/pl_product~31102~10~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~39290~10~0.htm אני רוצה לוח שיאפשר שידרוגים עתידיים במחיר 600-650 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 430 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחורנה הייתה לי התאבקות קשה עם עצמי ואני צריך את עזרתכם. האם כדאי לי לקחת את הP5KC של אסוס: http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=P5KC&affiliate=zap או את הP35C של ג'יגהבייט: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GA-P35C-DS3R&cart=11838574175777983〈=heb בתודה, אור כהן.

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  16. וכאן נשאלת השאלה שכבר חודש אף אחד לא יכול לתת לה תשובה, מי מבין השניים עדיף? בהנחה כזאתי, שהP5KC עולה 987 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Asus 2900XT ב2200 ש"ח, או שאקנה את הP35C שעולה 854.40 ש"ח, ובנוסף לכך אקנה Gigabyte 2900XT ב2285 ש"ח, הנה היתרונות והחסרונות: P5KC: יתרונות: בעל תמיכה בCrossFire, בעל FireWire בפאנל האחורי, צבע שחור שנראה טוב במארז, היט פייפ אחד. חסרונות: בעל שישה חריצי הרחבה בלבד, בעל 5 חיבורי סאטא בלבד, בעל חיבור סאטא חיצוני אחד בלבד, פאנל אחורי "דל", באנדל ריק ביותר, לפי טענות הRAID לא פועל. Asus 2900XT יתרונות: מגיע עם המשחק סטלקר. חסרונות: בעל 2 היטפייפים בלבד לעומת המתחרה, יש שמועות שאין לו את הבלק בוקס, סטיקר על הכרטיס עצמו. P35C: י…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by DJ Peter B,

איזה מבין הלוחות עדיף? המעבד הוא E6600, והזכרונות הם 667.. DDR2.. תודה לכל העוזרים, פיטר..

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by norni,

איזה לוח הוא טוב יותר מבחינת ביצועים ואין בו בעיות של איטיות, סאונד וכולי??? ובמידה ואני לוקח P5KC האם אני יוכל להגיע עם זכרונות 800 ומעבד Q6600 ל3.0 לפחות?

• 17 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by ron533,

לאחר מספר שאלות בפורום אני מתלבט בין 2 לוחות אם : ASUS P5KC צ'יפסט P35 מול P5Q עם צ'יפסט P45. אני לא בטוח מה יתן לי הצ'יפסט החדש יותר? מהם ההבדלים שצריכים לעניין אותי בתור אחד שבונה מחשב למשחקים, לא בטוח שאעשה O.C. בכלל , והמעבד יהיה Q9450. ללוח P5KC יש אפשרות גם ל DDR2 וגם ל DDR3 בעתיד כשירדו המחירים, יש מספיק חריצי זכרון ו PCI לכרטיסים שאני רוצה, כך שעל פניו הוא לוח מוצלח עם אפשרויות שדרוג ו"משיכת זמן" עד שאאלץ לשדרגו לגמרי. יש לו חסרונות של ממש שידוע עליהם? בייחוד מול ה P5Q? *בעקרון אני לא מתכוון לשים 2 כרטיסי מסך יחד, אבל נניח שכן, האם לוח שהוא תומך ב X-FIRE של ATI יגביל אותו ב SLI של כרטיסי NVIDIA? זה אמור להוות שיקול בבחירת כרטיס המסך והשילוב עם הלוח?? (כרגע אני מת…

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  20. Started by chicks,

שלום, אני מנסה כבר זמן מה להגדיר שני כונני SATA 2 250GB פנימיים במערך של RAID 0, אך ללא הצלחה. אני קורא את ספר ההדרכה ורשום שם שניתן ליצור ריידאך ו רק באמצעות חיבור דיסק פנימי אחד ליצאת SATA_E2 ודיסק אחד חיצוני לחיבור SATA 2 EXTERNAL. נשמע לי מוזר, אך האם באמת אין אפשרות לחבר שני כוננים פנימים במערך של רייד 0? במידה ואני טועה כאן אשמח לקבל הדרכה קצרה בנושא. תודה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by liorwohl,

צמצמתי את האפשרויות בהתאם לצרכים, אז עכשיו השאלה היא: מכל הבחינות האפשריות, מה עדיף Asus P5KPL-CM או Gigabyte GA-G31M-ES2L ? מבחינת Audio מה עדיף? לאסוס רואים שיש 6 יציאות ולג'יגהבייט יש 3, מה ההבדל? לשניהם גם כתוב שיש spdif, אבל בפאנל האחורי שלהם אני לא רואה כזה דבר. (אני יעדיף את הלוח שיש לו spdif) מבחינת סידור חוטים האסוס נראה יותר טוב אבל הג'יגהבייט נראה יותר יפה ( זה חשוב כי יש לי חלון במארז) מבחינת הביצועים לא אמור להיות הבדל בינהם נכון? יש לאחד מהם איזה פונקציה שאין לשני? מבחינת שליטה במאווררים ובמהירויות שלהם, יש עדיפות ללוח אחד? מה הייתם לוקחים? שניהם עולים 260¤. תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הרבה זמן לא רכשתי מחשב חדש היה מוזר לי מאוד שהלוח כזה קטן האם כל הלחות החדשים כאלו קטנים יש לי לוח ישן p4p800se והוא ענק יחסית ללוח החדש Asus P5L-VM 1394 יש לציין שהלוח מעולה יציב מאוד הרבה ביקורות טובות בכל העולם זיכרות G.SKIL עובדים על 667 למי שמחפש לוח טוב ויציב המלצה שלי

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  23. Started by RGod,

משיהו שמע או ראה בנצמרקים על הלוח הזה לוח אם טוב ?מתאים ל OC ?מה מהירות הBUS המקס?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. Started by kub,

שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  25. איזה עדיף? מה עדיף לOC יותר מה עדיף בלי OC

• 6 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים