עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by harfar,

שלום הייתי רוצה לקבל מידע על לוח האם GIGABYTE GA-965P-DS3. האם הוא נחשב לוח טוב, האם למישהו יש לינק לביקורת עליו, איך כרטיס הקול המובנה בו ועוד..... תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  2. Started by Tranquility,

OK *חזרתי לפורומים לאחר יותר משנה שלא הייתי כאן.... Sniff* אני אשמח אם מישהו יכול לעזור לי עם קניה של לוח אם חדש הלוח הוא למעבד XP2000 וכנראה שגם תבוא איתו איזו קניה של 512 DDR- 400MHZ עכשיו... אני רוצה : SATA ועדיף צ'יפ של כרטיס קול משולב של Nvidia הבנתי שזה חביב ++ תודה מראש

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by netanel38121,

רציתי לדעת בבקשה מה ההבדל בן הלוחות הבאים. GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤ 564 GIGABYTE GA-EP35-DS3P ¤ 655 האם ההבדל במחיר נותן תמורה? מה התוספות בלוח היקר יותר שבין השלושה - שבלוחות הזולים יותר אין? סתם סיקרן אותי מה ההבדל הזה במחירים. תודה .

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  4. Started by sigarilos,

שלום לכולם. אני חדש בפורום והיתי רוצה לקבל עצה לפני רכישת מחשב חדש. היתי רוצה לקבל חוות דעת על מעבדי אינטל החדשים ה 64-bit. וכמו כן היתי רוצה לדעת עד כמה חשוב גודל ה Cash memory. תודה לכולם.

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  5. לוחות מבוססי סדרות הצ'יפסטים 965 ו-946 שיתמכו בקונרו Abit: AB8 Pro כנראה הולך להיות הלוח המפנק ביותר, הוא מבוסס על ה-P965, עם תמיכה בזכרונות מסוג DDR2 עד תדר של 800MHz ועד נפח של 8GB, סלוט PCI-Express x16 בודד (מה שמאשר שה-P965 לא יתמוך ב-CrossFire, ושה-Asus P5B Deluxe כנראה יאפשר חיבור שני כרטיסי מסך לתצוגה על 4 מסכים בו זמנית), שני סלוטים של PCI Express x1, ושני סלוטי PCI, ישנן עשר יציאות SATA II ויציאת UDMA בודדת, שני כרטיסי רשת Gigabit, עד עשרה חיבורי USB 2.0 ושני חיבורי FireWire. AB8 יהיה זהה פרט להורדה של ארבע יציאות SATA II וכרטיס רשת אחד. Albatron: PX975X לפי דיווחים יתמוך בקונרו, קחו מידע זה בערבון מוגבל שכן זה לא בטוח, אלבטרון בעצמם אומרים כי לא נפלה ההחלטה בעני…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by DJPOWER,

מקווה שזה הפורום הנכון... איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על סרברים? תודה

• 17 תגובות
    • 906 צפיות
  7. לפני מספר חודשים דוווח על ירידת מחירים מבית אינטל שמתוכננת ל22 באפריל: אפשר לראות ירידת מחירים רצינית+ E6400,E6300 מוחלפים ב E6320, E6420 שהם עם 4MB ולא 2MB כמוהם+ מעבדים חדשים לדוגמא E4400 והמחיליפים של הסלורונים הנוכחים. מקור: http://www.hkepc.com/bbs/news.php?tid=735045&starttime=0&endtime=0 האתר HKEPC מדווח שאינטל תציג ירידת מחירים עוד אחת בחציון השני (אחריי יוני) : אפשר לראות ירידת מחירים גדולה, כנראה שתתן מענה הולם לK10 הקרב ובא( רבעון שלישי) אפשר לראות את Q6600 במחיר זול במיוחד 266$ בגלל שQ6400 בוטל . הירידת מחירים כנראה בעקבות דחיית Yorkfield וWolfdale לרבעון הראשון של 2008 אפשר לראות שאינטל לאט לאט עוברת למעבדים עם 1333FSB ואפילו 1600FSB בש…

• 88 תגובות
    • 7.4k צפיות
  8. שלום לכולם, שאלה: מה זה מעבד פנטיום M? עוד שאלה: מזה מעבד פונטיום D? יעני דאבל קורד (ליבה כפולה?) מה ההבדלים בניהם? מי חזק יותר וכו'? תודה לכל העונים מראש...

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

אני מחפש מידע על CAS, תזמוני זיכרון, מה זה עוזר בOC וכל השאר. תודה.

10. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 506 צפיות
  11. לידיעתכם ! https://www.youtube.com/watch?v=ue3dAjemJHM

12. לא מזמן קניתי מחשב חדש עם לוח אם של אסוס (צ'יפסט SIS 648). מההתחלה חוויתי טונות של בעיות כרטיס הR9700 PRO שלי. מסכים שחורים, תקיעות באמצע משחקים, באגים בגרפיקה, הודעות שגיאה ומה לא. החלטתי לחקור את העניין לעומק ותראו מה מצאתי: http://www.tech-report.com/news_reply.x/4099/0/ כן כן- ATI יצאו בהודעה רשמית שיש ללוחות של SIS 648 בעיות עם כרטיסי הראדון שלה. לכן, מי שרוצה לקנות את הלוח- אל תקנו!! היום אני בא עם ההודעה הזאת למוכר ודורש ממנו שיחליף לי לוח מבוסס על צ'יפסט של אינטל. כרגע השאלה שלי היא איזה לוח לקחת שמתאים למעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגהרץ 2 זכרונות של 256 333MHZ זתומרת 512 333MHZ ו SAPPHIRE RADEON 9700 PRO. למי שיש את הכרטיס על איזה לוח הוא עובד עליו והאם חווה בעיות כלשהן.…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. יש לי בעייה עם לוח אם של Abit עבור P4 דגם IC7-MAX3 מיהו היבואן הרשמי שאליו אני יכול לפנותבסוגיה זו בבקשה? האם יש "יבואני משנה" ללוח אם זה? האם יש המלצה אולי למעבדה שיכולה לבדוק לי את הלוח...? כבר עברה שנה מהרכישה והחנות שקניתי בה אותו כבר אינה קיימת עוד. אודה לכם על העזרה !!

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  14. AMD העניקה דגמי Ryzen ניידים משופרים עבור המחשבים הניידים של השותפה החדשה שלה - אך לא בטוח שהם יעמדו בקצב של מעבדי ה-Ice Lake המקבילים מבית אינטל לכתבה

15. טוב אני לא בטוח שזה הפורום המתאים אז עם לא אני מתנצל רציתי לדעת עם זה אפשרי (לא כדאי לא עם זה יותר משתלם אלה רק עם זה אפשרי) לחבר\למזג כמה מחשבים בשביל לקבל נגיד יותר כוח עיבוד או יותר כוח מה כרטיס מסך עם הם יוכלים לחלוק את הRAM שלהם ונגיד גם את המתח מהספק בקיצור עם אפשר לכחת כה מחשבים להפוח אותם לאחד חזק נ.ב עם כן אז 1) איך עושים את זה 2) נגיד מעבד של 2 ליבות על 3 גיגהרץ שחובר לאחד זהה יהי יותר חזק או יותר חלש מ אחד של 4 ליבות על תדר של 6 מגההרץ (סתם לצורך הדוגמא

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  16. הפריחה המחודשת הנוכחית של מפתחת השבבים מטאיוואן עשויה להפוך את AMD לשותפה חדשה ומפתיעה, אשר תעשה שימוש בטכנולוגיות שלה בכדי לשפר את מעבדיהלכתבה

17. הפעם ארצה לשתף את החברים בדבר הבא: חלקכם (היותר וותיקים והקבועים בפורום) וודאי זוכרים את הדיונים המעניינים שהיו לנו בנושא כרטיס מסך משומש בכסף קטן, דיונים שרצו פה בפורום כרטיסי מסך אשתקד. אז שיתפנו את הקוראים בכמה כרטיסי מסך משומשים שרכשנו בגרושים והראנו, מה היו הביצועים שהתקבלו באמצעותם על מחשב בסיסי (חדש) שהיה אז באופנה - הלו הוא האינטל G3260, מעבד שתי ליבות סטנדרטי שהיה נחשב בשוק למעבד הטיפוסי למחשבים חדשים בסיסיים, בעיקר עבור ילדים, מחשבים משרדיים, מערכות HTPC, וכיוצא בזאת... כל אותם מחשבים שלא נועדו לשפיל העליון של ה- performance users. מחשבים כגון G3260 רכשתי איפה לאשתי ולביתי, ואין להן תלונה אחת בנושא מאז. …

18. שמעתי פעם שמועה, שאם כל הסלוטים של הזכרון על הלוח מלאים, אז מהירות הזכרון יורדת ל 366MHZ זה נכון??? יש לי 2 של 512, ואני רוצה לקנות עוד 2 מה אומרים???

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by NightWing,

אחרי כמה ימים של מלחמת חורמה במחשב החדש שלי, חשבתי לשתף אתכם בחוויה שלי. שבוע שעבר הגיע המחשב החדש שלי (אין לי כח להקליד את המפרט וזה לא עקרוני, מקסימום אח"כ). פתחתי אותו בזריזות לעבור על כל החלקים מתוך כוונה לוודא שלא "שכחו" משהו ולהפתעתי גיליתי שהזיכרון שהותקן לי הוא לא זה שהזמנתי. בדיקה זריזה העלתה שהוא זהה למדי למה שהזמתי במקור רק שהוא עם צלעות קירור ובעצם יקר יותר (הוא פשוט היה זמין במלאי אני משער), אז בחרתי להחליק לחנות את זה. בכל מקרה, היות וידעתי שלוח האם המדובר קצת אנין טעם בכל מה שנוגע לזיכרונות, אחרי שהתקנתי Vista Business 64, מיהרתי לעדכן את ה-bios לגרסה האחרונה (1201) שאמורה לטפל בבעיות התאימות לכל מיני זיכרונות. סבבה. או שלא? לאט לאט התחילו לצוץ כל מי…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. ..שנקנו ב-eBay. [קיט של ג'יגה (2x512MB) מסוג DDR PC3200, דגם F1-3200DSU2-1GBFX ; CL2 2-2-5] אחרי קניית HD חדש בניסיון להתקין מערכת הפעלה ללא הצלחה ולאחר מספר בדיקות בנוסף ל +memtest הבעיה נמצא בשני זכרונות הקיט. - איך אני בדיוק ממש את האחריות עבורם? לשלוח לחברה בחו"ל? ליבואן? - האם זה נכון שהמושג "אחריות לכל החיים" היא למעשה אחריות למוצר כל עוד הוא בייצור, מכיוון שסביר מאד להניח שדגם זה כבר לא בייצור... תודה, ריפר.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. רכשתי לוח לפני כחודש בארה"ב. לוח של אסוס מדגם h81t. הלוח אינו תקין, האם אני יכול לממש עליו אחריות בארץ? או שרק האפשרות של לשלוח לארה"ב?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by sabosal,

יש לי זכרונות PQI ddr2 pqi24200-2gdb turbo memory, אחד מהם תקול. האם יש דרך לממש את האחריות? מה צריך לעשות בשביל לבדוק? האם "אחריות לכל החיים" היא באמת לכל החיים? תודה!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by misha275,

שלום רב, יש לי זיכרון 1 מתוך 2 של G. SKILL שמקצר וגורם למחשב לא לעלות. החנות בה הוא נקנה בנשר נסגרה כיצד אני יכול לממש אחריות בארץ מבלי לשלוח לחברה את הזכרון ולחכות הרבה זמן? האם אני יכול לממש אחריות דרך היבואן בארץ? מי היבואן? אשמח לעזרה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nim901,

שלום, לאחרונה ניקיתי את המחשב ושמתי לב שההיטסינק של הזיכרונות שלי מתחיל להתפרק (קורה ב3 מתוך ה4 סטיקים) - ראו תמונה. כמו כן, הרצתי memtest והוא דיווח על 7 שגיאות - אני כעת מנסה לברר מאיזה סטיק בידיוק מגיעה הבעיה (יש לי 16X4). השאלה שלי היא כזו - על הזכרונות יש "אחריות לכל החיים" אבל אני לא יודע אם היא מכסה את המקרה של ההיטסינק, והאם מספיק שיש שגיאה אחת ב memtest או שצריך יותר? הזיכרונות והמחשב בני 4 בערך, אם רלוונטי. תודה.

25. Started by bad-sector,

האם יש דבר כזה אחריות לכל החיים? ואם יש לי זיכרון האם אני יכול לדעת איפה לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 525 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.