עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by EazyP,

היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה

• 12 תגובות
    • 581 צפיות
  2. ?P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit? שעולה 1140 שקל או ?P4 3.2 Ghz S-775 1M Cache? - שעולה 1300 שקל באחד יש 2 מגה במקום 1 מגה ובשני יש 2 מגה הרץ יותר. אני חושב שהמעבד עם 2 מגה קאש יותר טוב אבל אם הוא יותר טוב אז למה הוא יותר זול?

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  3. היי, איזה מעבד משתלם יותר למשחקים: 8400 i5 או Ryzen r5 1600? האם יש פגיעה משמעותית בביצועים של אחד מהם לעומת השני, לאור הבאגים של meltdown וספקטר? ושאלת המשך: בהנחה שלא מתוכנן OC, האם יש יתרון גדול ב-i5 8600 על פני 8400? תודה!

4. Started by EPRO,

שלום לכולם עד עכשיו הייתי די נעול על לוח של ABIT ליתר דיוק על IC7-G ואחרי שקראתי כמה תארדים ראיתי כי עדיפים הלוחות של EPOX האם הם באמת עדיפים ואם כן איזה לוח יכול להקביל ללוח ש לאביט IC7-G?

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Screw_Master,

חבר שאל אותי היום מי הכי טוב לOC מבין הלוחות הבאים : ASUS P5B , DFI INFINITY FOR LGA 775\G , GIGABYTE GA-965P-DS4 , מקריאה מרובה פה בפורום , אני רואה שהDS4 , מה גם שINTEGRAL (האיש מאחורי מדור המפרטים המומלצים) המליץ עליו במפרט ל12,000 שקל למשחקים , אז בכלל אני כבר כמעט בטוח עליו , אבל , כן יש עוד "אבל" אחד , יש את העניין שהלוח ASUS P5B DELUXE (לא משתתף בבחירה , אז אל תתנו בבקשה הערות כמו "קח את הDELUXE וגמרנו , כי הוא פשוט יקר מדיי לפי מה שחבר שלי אומר , הוא רוצה לוח זול ואוברקלוקר טוב כמו הלוחות שציינתי למעלה) הוא סגנו של מלך האוברקלוק ASUS P5W DH DELUXE , והP5B הוא גרסא זולה של הP5B DELUXE אז בכלל אמור להיות טוב , ויש עוד ענייו אחד שגורם לי לפקפק בDS4 והוא העובדה שהצ'יפ…

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  6. אינטל מציגה 80 ליבות! מקור: http://news.com.com/2300-1006_3-6158220.html?tag=ne.gall.latest מקור: http://www.eetimes.com/showArticle.jhtml;jsessionid=OXQWATIR1TAX2QSNDLPSKH0CJUNN2JVN?articleID=196901229 עוד מידע: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37572 קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=2008022#post2008022 :o

• 105 תגובות
    • 11.7k צפיות
  7. ראיתי את הסיקור באתר ל הלוח אם ונשבתי אני הולך לקנות אחד כזה רק במאמר לא כתבו מה מקבלים בקופסה כי הם קיבלו את הלוח שהוא לנותנים ביקורת והם קיבלו אותו בתוך קופסה לבנה פשוטה ורק עם הדיסק של הלוח לכן רציתי לדעת מה מקבלים עם הלוח הנ"ל תודה רבה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. שלום, אני מעוניין לשדרג זיכרון ומעוניין לשמוע את דעתכם/המלצותייכם. כרגע אני עם 256 MB / DDR 333 של סמסונג. אני רוצה לרכוש 1GB (2 סטיקים של 512, DDR400). המעבד ולוח האם הם : AMD XP2000, ASUS A7N8X DELUXE 1. האם המעבד הנ"ל "ייהנה" בכלל מה- dual channel ? 2. האם ניתן להפעיל את הזכרון ב - 400Mhz (הלוח, לדעתי הוא 333FSB)? 3. האם מישהו יכול להמליץ לי על זכרון טוב ומתאים? כרגע המועמד הוא Corsair XMS3200 2-3-3-6 ב - 400, ו 2-2-2-6 ב-333 תודה.

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by xtract1,

עכשיו ניתן להשיג אותם ואת הלוח ב-Newegg http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5562

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by lmlm,

אינטל 82.1% AMD 14.9% פרטים נוספים: http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=695635&starttime=0&endtime=0 אינטל ממש שולטת בשוק הניידים (80% וואו!)

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by lior1992,

התענינתי לדעת מהו המעבד הטוב ביותר כיום בשוק שמעתי ש AMD athlon 64 fx -60 הוא המעבד הכי טוב כיום בשוק אבל ברצוני לדעת למה הוא הכי טוב? אם יש לכם הצעה של מעבד יותר טוב ממנו ישמח לדעת עליו. (וגם אם תוכלו להסביר מדוע הוא הכי טוב). תודה מראש לירון

• 5 תגובות
    • 477 צפיות
  12. יש לי לוח אם Intel Garibladi D850, ומעבד פנטיום 4 1.4 גי'גה הרץ. משידרוג המחשב האחרון: +256 MB RDRAM, ו GeForce 4 ti 4600 (יקר, יקר!) קיבלתי ביצועים נחמדים. אבל אני רוצה גם לקנות לוח אם דואל (לשני מעבדים) של פנטיום 4. אני גם רוצה שיתמוך בבאס של 533 מגה הרץ ושיהיה לו אפשרות שידרוג לעתיד. אני גם רוצה לחבר לו את המעבד הישן ולקנות 2.53 גי'גה הרץ חדש! למי שיש המלצה כל שהיא בבקשה שיגיד לי כי אני ממש לא יודע מה לקנות :-\ בתודה MooMoo

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Elninyo,

מחפש מעבד למכירה מי שמוכר שישים פה את מה שיש לו להציע אני יראה מה מתאים לי + מחירים.

• 3 תגובות
    • 422 צפיות
  14. Started by shushu,

כרגע נודע לי על המעבד שקיים בגירסת ENGENEERING ובקרוב מי יודע לאן הוא יגיע...??? :jump:

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. AMD מחזיקה בנתח שוק של 23.3% בזכות הגדלת מעבדי AMD במחשביים ניידים. ברבעון השלישי של השנה אינטל החזיקה נתח שוק של 76.1% מ 73% מהרבעון הקודם בזמן שAMD החזיקה ב23.3% יותר ב1.3% מהרבעון הקודם. (השיא של AMDע) ברבעון השני של השנה בשוק השרתים מעבדי האופרטונים של AMD החזיקה כ25.9% מכלל שרתים ,מ22.1% מהרבעון הקודם. לא רק זה, AMD הגדילה את אספקת האופרטונים ב45% מרבעון לרבעון. למקור ועוד פרטים: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20061031044241.html (מקווה שלא טעיתי בתרגום,אם יש טעות תתקנו אותי :-\)

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by berner,

חברים שלום מובא מידע על הערכות חברת המעבדים AMD AMD חושפת מפת-דרכים למעבד שולחני חסכוני באנרגיה חברת AMD חשפה בפורום האביב למעבדים של In-Stat, את מפת הדרכים המקיפה למעבד שולחני חסכוני באנרגיה. צרכנים ועסקים כאחד מביעים כיום רצון למחשבים שולחניים קטנים ואלגנטיים יותר, אשר יתאימו מבחינה עיצובית לסביבה הביתית והמשרדית, אך יציעו ביצועים זהים לאלה של מערכות גדולות יותר. המעבדים החסכוניים באנרגיה AMD Athlon 64 X2 dual-core, AMD Athlon 64 ו-AMD Sempron, המבוססים על socket AM2 העתיד לבוא, מיועדים להרחיב את חופש-הפעולה של מעצבי מארזים ע"י הצעת יתרונות משמעותיים בביצועים לוואט, על פני מעבדים סטנדרטיים, הן בשוק הארגוני והן בשוק הצרכני. מחשוב חסכוני באנרגיה הינו צעד ח…

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  17. Started by asaf556,

לפני כמה ימים נתקלתי בסדרה הזו במקרה ורציתי לדעת פרטים עליה שמעתי שיש להם 8 ליבות ומיהוריות מדהימות רציתי לדעת אם זה נכון ולמה הם משמשים וכל הפרטים עליהם אשמח לתשובה Intel Xeon

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by skiski,

שלום, אני עוזר למשהו שרוצה לקנות מחשב עם מעבד AMD .. הוא רק רוצה לדעת איזה מעבד עדיף ?Athlon64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2 גיגה הרץ, 2 מגה קאש ?Athlon64 4600+ (Socket AM2) X2 DualCore? 2.4 גיגה הרץ, 1 מגה קאש איזה עדיף מבין שניהם ..והאם אלה מעבדים טובים תודה לעוזרים ..

• 8 תגובות
    • 639 צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.

• 10 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by Omer_p,

שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by Ashand,

היי אני בטיוואן והקיט הזה עולה פה 520 שקל OCZ3P1333LV6GK 6GB 7-7-7 ראיתי באתר קוברה את הקיט הזה ב 785 שקל האם שווה להביא מטיוואן? אני הולך על 12 גיגה שההפרש ב-12 יהיה בערך 500 שקל... האם הקיט הזה הוא טוב? מומלץ? יתאים ל ASUS P6T WS ?

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by T-Flash,

מעבדי ה-K8 המצטיינים של AMD בזמנו, עוררו את אינטל מתרדמה עמוקה. באותו הזמן אינטל טמנה תקווה רבה במעבדי ה-Pentium 4 שלה ועבדה לפי שיטה שיווקית. המטרה של אינטל הייתה להעלות כמה שיותר את תדר השעון של המעבדים ועל ידי זאת לשכנע את הלקוחות כי המעבדים שלהם מפיקים את הביצועים הגבוההים ביותר. בעזרת אסטרטגיה זו אינטל הכניסה את תדר השעון של המעבדים לשם דבר בתחום השוואת הביצועים, להרבה לקוחות שלא מתמצאים בתחומים אלו היה ברור כי מעבד Pentium 4 בתדר של 3Ghz מציג ביצועים גבוהים יותר ממעבד ה-AMD Athlon של אותה התקופה שרץ במהירות של "רק" 2Ghz. אך הזמן עשה את שלו ולאט לאט יותר ויותר אנשים התחילו להבין כי תדר השעון לא מהווה מדד לביצועי המעבד, ו"גילו" את יעילותם של מעבדי ה Athlon גם בביצועי…

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אמור להיות מבוסס על 3NM. יכיל ארכיטקטורה היברידית (ליבות "גדולות"קטנות"). המעבדים יקראו כנראה 8XXX. https://www.youtube.com/watch?v=Yg5aE4pfgh0

24. Started by Bright Moon,

אחת מחברות שמפתחות את התקן שחררה PDF על DDR3 שאולי מציג מידע חדש לחלקכם.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.