מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אוקי, מישהו המליץ לי פה על הפורום הזה ואמר שיסבירו לי פה הכל על מחשבים וחומרה. אז יש לי כמה שאלות. 1) מה זה מכפלת מעבד? 2) יש משהו שאומרים שהמגהרצים של הזכרונות זה בעצם כפול ממה שזה רשום... 3) מה זה באס של זכרונות או איך שזה נקרא... 4) מה זה צריבת ביוס ואיך עושים את זה? 5) איך הולכת הספירת ג'יה\מגה הרצים של מעבדי ה-AMD לאומת מעבדי אינטל? ולמה מעבד שנקרא 3000 יש לו 1800 או משהו כזה? 6) מה זה מגה קאש? תודה מראש, אם אני יזכר אני יוסיף עוד שאלות...
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי שלושה כרטיסי זיכרון שנים 128MB ואחד 64NB כרטיס אחד של 128MB והכרטיס 64MB הם PC100 ו128MB הוא PC133 רציתי לשאול אם זה המהירות של הכרטיס?? ואם כן מה יקרה אם אני ישנה בביוס את הכל PC133?? האם הא ירוצו יותר מהר?? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 472 צפיות
-
-
מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?
-
- 3 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום.. מישהו יודע מתי בערך יוצאים המעבדים החדשים של AMD עם סוקט M2?? והאם שווה לחכות להם?? או ללכת עכשיו על מה שיש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי התמונה יש לי זכרונות sdram או ddr ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 469 צפיות
-
-
בקרוב אני אשדרג אל המעבד שלי למעבד חדש מדגם: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM בעקבות השדרוג אני צריך גם להחליף לוח אם. כרגע אני מתלבט בין 3 לוחות אם שונים. מה מהם יודע עדיף ? יותר טוב ? בעל ביצועים הכי טובים ? וכמובן הכי מלא בתוספות... 1. ASUS A8N-E 2. MSI K8N Neo4 Platinum 3. DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אם יש כמובן הצעה אחרת בטווחי המחירים של הלוחות הנ"ל אשמח לשמוע תודה לעונים !
-
- 9 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד חדש רק אינטל .. אני לא כל כך מבין במה שיצא לא מזמן אינטל קסאון או דואל קור אני צריך המלצה של סביבות ה2500 שקל פחות או יותר ותעזבו את הלוח אם בשקט הוא לא חשוב עכשיו ... תמליצו לי על המעבד של אינטל הכי טוב בסביבות ה-2500 שקל ... תודה לכולם ...
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
=/ כנראה שהציפים האלה הקדימו את זמנם http://theinquirer.net/?article=28250 לקנות כל עוד יש?
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על זכרונות יד שנייה PQI 3200 טיימינג של 3-3-3-8 2 סטיקים של 1024 כל אחד.. (2 גי'גה דואל) יש לי כרגע במחשב 512*2 של KINGSTON וגם ככה חשבתי לשדרג אז כדאי לי להחליך לזכרונות שהציעו לי ולמכור את שלי? ובבקשה לא סתם "לא" או "כן" תסבירו למה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: לוח אם: ECS P4VXASD2 (4 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, AUDIO) זיכרון: 128 MB (DDR) NVIDIA Geforce 2 MX/MX 400 (64 M 40 Gb Hard Disk Windows XP Pro, SP2 המחשב כרגע עובד מאוד מאוד לאט ואני יודע שזה בגלל הזיכרון הנמוך... רציתי לדעת כמה לדעתכם אני צריך לקנות בשביל השימושים האלה: גלישה סרטים מוזיקה אופיס (בלי משחקים ותוכנות כבדות) האם לקנות 512 או 1024 ולהוסיף אותם לזיכרון שיש לי כרגע? 1024 יהווה כצוואר בקבוק ויהיה מיותר או עדיף בכל זאת? וכמובן מכיוון שהלוח שלי לא תומך בדיואל צ'אנל, האם כדאי להשאיר את הסטיק של ה128 גם או רק את החדש? אם אפשר, אבקש לינקים לסטיקים איכותיים, עד למחיר של 600 שקל בערך... (אלא אם זה לא 1024) תודה לעוזרים...
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המשחק POP קורס לביוס, מצאתי בפורומים שהתקנת הפאת' הזה אולי תעזור http://www.amdzone.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3964 קראתי, זה בעצם פאצ' של cooln'quiet, אבל אנשים שם מתלהבים ממנו ואומרים שאפילו הג'ויסטיק שלהם זז יותר טוב עכשיו ושזה גם סידר את הבעיה במשחק הזה ובהרבה אחרים,מהירות תגובה יותר טובה..... כל זה מפאץ' ל cooln'quiet ???
-
- 2 תגובות
- 405 צפיות
-
-
יש לי nforce4 ultra-d באתר יש או nforce 4 רגיל או nforce 4 x16, אין אולטרה יש לי pcie16,קשור?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן שדרגתי את המחשב הישן שלי ב6600gt ובזכרון של 1גיגה של סמסונג עכשיו כשהפעלתי אותם לא הייתי מרוצה מהביצועים והבנתי שיש בעיה בציפסט של הלוח אם שלי אז אני פה כדי שתעזרו לי להחליף אותם בעלות הכי נמוכה שאפשר. וגם שאני אוכל לשחק בה משחקים בצורה נורמלית. השדרוג שאני רוצה הוא אך ורק לוח אם ומעבד כי יש לי את כל השאר זכרון גיגה של סמסונג 6600gt של גיגהבייט כרטיס קול SB LIVE ספק 400W של גיירו שני צורבים אחד דיוידי ואחד רגיל והרד דיסק של WD 80G אני מעוניין לעבור למערכת AMD במקום אינטל שמעתי שהם יותר טובים במשחקים אבל מי יותר יקר אינטל או AMD? אז בבקשה תנו הצעות... ???
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
צריך ביוס מעודכן ללוח הבא: supermicro p6sba הביוס שיש לו עכשיו הוא מ:15-1-99..
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
עזבו רגע את הכסף במנוחה ואיזה מחשב יש לי... נגיד שאני רוצה לקנות גיגה זכרון מה עדיף לי זה או זה *בעיקרון אני מתכוון לכל כמות זכרון למשל 2 גיגה יחיד/ערות כפול פשוט הבאתי דוגמא לגיגה אחד שתבינו מה אני רוצה... כאילו אם הכסף לא גורם משפיע איזה סוג של זכרון עדיף רגיל או ערוץ כפול SweeT EviL
-
- 54 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון הזה אני מזמין מחשב חדש.. ההתלבטות המרכזית שלי לגבי הקניה הזאת זה - האם ללכת על מעבד "רגיל" במקרה שלי ה AMD ATHLON SAN DIEGO 3700+ או ללכת על מעבד שלי אישית קצת חדש ה +DUAL CORE 3800 ... קראתי באיזה מאמר של אתר בחול שבו דובר AMD בכובודו ובעצמו מסביר שם שכיום מעבדי "כפולי ליבה" פונים לקהל של השרתים שדורשים ביצוע של מספר פעולות במקביל דבר שהמעבד הזה מתמחה בו וכרגע מעבד זה לא מופנה לעבר קהל הגיימרים מפני שבכל מקרה כיום אין תוכונת (בייתיות כמובן) ומשחקים שיודעים לנצל את יכולתו המיוחדת.. והוא המליץ שם (כן כן הוא!) לקהל הגיימרים ללכת על מעבדים שיותר תואמים לצרכיהם שלא כפולי ליבה... ידוע לי גם שה DUAL CORE עומד על 2.0 GHZ וה 3700 הרגיל על 2.2 GHZ... אז השאל…
-
- 43 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
שלום, איזה מעבד (חייב להיות של AMD) עד תקציב של 1700 ש"ח הכי מומלץ למשחקים? והאם ניתן בכלל לקנות במחיר הזה מעבד "שלוקח בהליכה" את כל המשחקים הכבדים של היום כמו F.E.A.R למשל? קניתי את הלוח בלינק שלמטה כך שהמעבד יהיה חייב להתאים לו. תודה. http://www.asrock.com/product/product_939Dual-SATA2.htm
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-