עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום.. אני קונה את הזכרון הזה : Kingston HyperX 1GB (2 x 512MB) 184-Pin DDR SDRAM DDR 333 (PC 2700) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model KHX2700K2/1G - Retail ורציתי לדעת אם אני חייב דיואל צ'אנל בשביל לשים אותם בלוח בכלל? או שאני יכול אבל הם יעבדו בתזמונים / ביצועים פחות טובים..? יש לי ASUS P4S8X ולא נראה לי שהוא תומך בזה...

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  3. Started by avivlevy,

יש לי מעבד 2.8 פנטיום 4 FX5200 ולוח של אינטל עכשיו הבנתי שאי אפשר לעשות OC אם לוחות של אינטל אז ככה אני מתלבת אם לקנות לוח חדש (לא של אנטל) ואז אני יכל לעשות OC למעבד ולכרטיס מסך כמה אני יול להגיע בערף עם הכרטיס מסך הזה, כנ"ל על המעבד?? האם יש לכם פיתרוןם יותר טוב אני רוצה קצת יותץר לחזק את המחשב אבל אין לי הרבה כסף אבל אולי אני יקנה כ..מ מסך יותר טוב וזהו ....? HELP ME!

• 5 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by orlf,

קודם כל מה זה PhysX card? מתיי זה יוצא זה שווה משהו ואם יש על זה תמונות או כתבות אשמח לקבל את הלינק עליהם! שאלה שנייה בסוקט החדש של AMD סוקט M2 שיהיה בו 1207 פינים במקום ה939 יהיה אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד שהוא 939 פינים ול 1207?

• 7 תגובות
    • 510 צפיות
  5. האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  6. קניתי היום זכרון כאלו: GeIL Golden Dragon PC3200 400MHz Dual Channel DDR הם בתזמון של CL2... סיריילים עוקבים! (ירדו מפס הייצור אחד אחרי השני) עד כמה הם באמת טובים???? ואיך האיכות?? אני חייב חוות דעת מקצועית עליהם ממישהו שמבין. (אולי גם לאוברקלוק בעתיד) תודה לגולשים ולצוות האתר.

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by Itaylasman,

אהלן, אני שוקל לעבור מאינטל (P4 3.0GHZ) ל( AMD (Athlon 64 3500 אני לא מכיר את AMD בכלל וממה שלא הבנתי לגבי לוחות האם זה האם יש בעיה לעבוד עם זכרונות DDR2 667MHZ? אני חושב ללכת על ASUS : A8N-SLI Deluxe או A8N-SLI או A8N-SLI SE אשמח אם מישהו יוכל להבהיר לי את העניין ולהמליץ... (הדגם החדש של ASUS יקר לי מדי... לצערי) תודה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by DakloN,

שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\

9. Started by gilad4321,

אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי שני סטיקים של 128 DDR 400 MHZ... (זהים לגמריי!) הלוח הישן שלי תומך רק עד 266 ולכן הם פועלים בתדר הזה... (בביוס כמובן רשום 133). לאחר ההתקנה שלהם היה לי כתוב שהם פועלים בתדר של 100 וקאס 2.5... שיניתי בביוס לקאס 2 ותדר 133 (אגב, זה גם OC, לא???)... דרך התוכנה CPU-Z אני רואה שהזיכרון שלי תומך בתזמונים הבאים: http://img508.imageshack.us/img508/4032/12qe.jpg ובתדר 133: 2-2-2-6... למרות זאת אחרי מה שעשיתי הוא פועל אצלי ככה: http://img508.imageshack.us/img508/7739/22ah.jpg תדר 133: 2-3-3-6 למה זה?! יש דרך להוריד את זה? ולמה אחרי ההתקנה שלו הוא ישר בא על 100 ולא על 133?! ולמה קאס 2.5 ולא 2??? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 512 צפיות
  11. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by faceman_007,

הזיכרונות הם: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1491881&CatId=1833 שימושים: משחקים,OC שאלות: 1.אך הציפ TCCD לOC? 2.אני יודע שהחברה לא מוכרת אבל כדי לקנות כאלו?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  13. משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by alia,

שלום יש לי שאלה קטנה באופן כללי:אם אני יתקין זכרון דואל(הלוח תומך) האם נרגיש הבדל מהותי ביחס לזכרון זהה אך לא דואל? על מה בדיוק משפיע הדואל התקנתי לסירוגין את 2 השיטות אך לא הרגשתי כל שינוי תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  15. Started by yehob,

כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  16. Started by parker8,

אני רוצה לדעת כדי להשוות עם הלוח האם הכי טוב למעבד AMD... (ASUA A8N SLI PREMIUM) שהייתה עליו ביקורת באתר... תודה מראש למי שיודע

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PuMbA,

אז ככה אני קונה את המעבד Intel Pentium D 3.0 2X1Mb 830 ואני רוצה לוח אם תותח שיתאים לאוברקלוק להכל שיהיה סוס ראיתי שתי לוחות אם של ASUS דומים אחד לשני: הראשון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7693 יותר זול מהשני ואני יכול להביא אותו בקצת יותר זול השני : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7147 יותר יקר מהראשון וגם אותו אני יכול להביא בקצת יותר זול עכשיו אני צריך שתמליצו לי על איזה לוח שאתם רואים לנכון שכדאי בשביל המעבד הזה דרך אגב התושבת היא LGA775 ... ואני רוצה שבלוח שלי יהיה DDR2 דואל וPCI-E ושיהיה מקום בין המיקום של ה-PCI-E כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור לכרטיס מסך..... ואם אתם יכולים תמליצו לי גם על זכרונות על 2ג'יגה אבל שייצא זול ת…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  18. אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  19. יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  20. יש לציין שזה לא עבור אוברקלוק עבור כפולי ליבה,מה הכי טוב ומשתלם עבור כל אחד מהמעבדים הללו,לא גיימר אך משחק פעם ב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  21. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי השבוע לוח: dfi lp ultra-d מעבד - amd opteron 146 כרטיס מסך - leadtek 6800gs הזכרונות הם הבעיה שלי אני לא יודע אם לקחת את ה twinmos עם ה bh-5 או לקחת : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4289 שזה 2 גיגה זכרון הקטע אם הם יגבילו אותי ב oc והאם שווה לי ללכת על יותר זיכרון ופחות איכות? תודה למגיבים

• 15 תגובות
    • 939 צפיות
  23. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  25. Started by tomerbd,

על הלוח אם שלי יש חיבור 1394 זה חיבור FireWire ?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים