מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בוא נעשה את זה קצר וחלק. המחשב שלי הוא AMD Athlon 64 3000+ ליבת Winchster, לוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 S-ATA ו 512MB זיכרון. עכשיו, הוא מוציא לי 51 ב Super PI, זה בסדר? *הבדיקה בתוכנה התבצעה ללא תוכניות על הרקע.
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגול ולא מצאתי שו םדבר מיוחד חוץ מתמונה. צ'יפ CEON c2s56d30tp-5 מודל 96m451253ce-40tb6 מה שאני יודע על הזכרון הזה הוא 512MB DDR400 אין לי מושג מה CL ואיזה חברה הוא יש מצב שזה NOVAX אם למישהו יש יותר ידע על הציפ(למרות שאני יודע שהוא זבל) או על החברה אשמח לשמוע
-
- 2 תגובות
- 467 צפיות
-
-
לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא AMD 3200+ 64 זיכרונות: kingston 512mb* 400mhz על תיזמונים 3-3-3-8 וכרגע זה נמצא על 2T, האם לשים אותו על 1T? כמה זה משנה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Pentium 4 670 3.8GHZ 570J ASUS P5WD2 1GB DDR533 או משהו כזה DDR-II בקיצור. דוד שלי השיג לי את זה בזול מאוד. איך המחשב הזה? ואני קונה גם PX7800GT של לידטק. אגב למישהו יש אולי באנצ'ים של המעבד?
-
- 9 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש ליכשיו לוח Intel Silver Reef על מעבד אניטל 2.4 בסוקט 478 רציתי להחליף אותו בAUAS p4p800 לצורכי אוברקלוק חיקיתי הרבה זמן אם הקניה והתקשרתי לכמה חנויות ולכולם אין ,נגמר!!! בלוח שיש לי עכשיו יש לי agp x4 וזה אומר שאין לי אפשרות אפילו לשדרג את הכרטיס שלי מה אתה מציאים לעשות??
-
- 9 תגובות
- 498 צפיות
-
-
כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 463 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מאיזה חברה הלוח אם, וכל דבר אפשרי אחרי שאפשר לדעת עליו. איזה סוקט זה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
את הזיכרון הבא מצאתי אצל חבר שלי, אין לי מושג איזה סוג הוא (ככל הנראה DDR ), אבל רציתי לוודא. גם רציתי לדעת האם מדובר בחברה איכותית, ובכלל מה אתם יכולים להגיד לי על הזיכרון הזה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 388 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה
-
- 10 תגובות
- 962 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אינטל D945GCZ שלא עידגנתי לו את הביוס עד היום הבעיה היא שהגעתי לאתר של אינטל http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2063&OSFullName=Windows*+XP+Media+Center+Edition〈=eng&strOSs=88&submit=Go%21 ואני לא יודע באיזה גירסא לבחור והאם אני צריך את כולם או שרק את האחרון . כמו כן אני אסמך לקצת עזרה באיך לעשות את זה תודה רבה רבה
-
- 4 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם NF4U בתקציב של 500-700 ש"ח (עדיף כמה שפחות ) המחשב יהיה למטרות עריכת מוזיקה, לא מתוכנן OC בכלל!. תודה!
-
- 13 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הוא לא מזהה את החיבור הקדמי אוטומטית. אני רוצה להגיע למצב שאני מחבר מקדימה, זה משתיק את היציאות מאחורה. אני יודע שהאופציה קיימת בדריבר אבל כנראה בגלל שהוא לא מזהה את החיבור אוטמטית, הוא לא יכול לעשות את זה... עזרה בבקשה... למישהו יש לוח אם דומה??? אני כל כך נטרף על זה.... עזרה...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
או שלא
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הלוח A8N-VM CSM של ASUS ויש לי הזדמנות להזמין מחבר באמריקה שבא בשבוע הבא לארץ מעבד קצת יותר טוב ממה שהייתי יכול להרשות לעצמי נניח ב1000 ש"ח בארץ. אני מעוניין להשקיע עד 1200 ש"ח בעיניין. בEBAY יש דילים מדהימים אבל זה EBAY, האם אתם ממליצים על אתר אחר במחירים טובים? אבל לפני כל זה - על מה ללכת ? FX או DUAL CORE? אין לי מושג מאיפה להתחיל (עד שהתמחיתי בATHLON...). המחשב נועד לHTPC , פיתוח ועבודה של SUPER USER אבל לא GAMER. אני גם יריץ שם HDTV. תודה מראש!
-
- 41 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?
-
- 17 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שימו לב ללינק הבא בEBAY - http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-4000-Processor-FREE-P-P_W0QQitemZ6832737283QQcategoryZ80139QQrdZ1QQcmdZViewItem זה מאנגליה עם משלוח חינם! הרבה יותר זול מכל מקום בארץ, האם זה משתלם? כדאי? האם זה מתאים ללוח - Asus A8N-VM CSM ?
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 701 צפיות
-