עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

2. Started by Gil80,

אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.

• 12 תגובות
    • 976 צפיות
  3. אני מחפש זיכרון של 2X4Gb במהירות 1600Mhz בתזמונים של 9-9-9-24 CL9 . כרגע יש לי Corsair 2x2Gb xms3 1600mhz 9-9-9-24 CL9. אני פשוט לא מוצא - מעוניין לקנות בארץ ואני לא מוצא. אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  4. בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.

• 8 תגובות
    • 672 צפיות
  5. Started by Aviv943,

היי חברים. אני מחפש קיט חדש להחליף את הישן. הישן הוא 4gb מדגם G.Skill DDR3 2x2 1600 MHz CL 7-8-7 24 ECO מעבד amd 965 be@3.8 לוח אם GA-870A-UD3 הקיט החדש רצוי לקנות מ ksp. תקציב 700 בערך. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Aviad Cohen,
    • 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  8. שלום לאחרונה בניתי שרת ביתי מחלקים שהזמנתי באיביי (לא משנה כרגע לאיזה צורך). המארז הגיע ללא רמקול אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והרכבתי את הכל. לאחר שהדלקתי אותו לצערי הוא לא עושה POST. יש רעש של המאווררים אבל על המסך לא קורה כלום. אז פתאום הצטערתי שאני לא יכול לשמוע את ה"ביפים" של הרמקול ואז אולי לדעת איפה הבעיה. כמובן שאפשר להתחיל להוציא ולהכניס רכיבים אחד אחד ולנסות לאתר את הבעיה אבל זה כאב ראש. יש גם רכיבים כמו מעבד שיש לי רק אחד ואז לא ניתן לדעת אם הוא תקול. בקיצור, התחלתי לחפש לקנות את הרמקול/זמזם הפשוט הזה כדי לחבר ללוח אם ולדעת יותר טוב מה קורה. בחיפוש בגוגל החנות היחידה שיוצאת שמחזיקה כזה זה media galaxy בחיפה. עשיתי אצלם הזמנה אבל נר…

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?

• 4 תגובות
    • 499 צפיות
  12. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  14. אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  15. היי מחפש עזרה לגבי שילוב לוח אם + מעבד שיתנו אפשרות OC טובה בעתיד וגם.. יהיו כלכליים. המחשב יהיה למשחקים וצפייה בסרטים. הכרטיס מסך העתידי יהיה 1 מ ה2 הללו : HD4670 או Palit nVIDIA GeForce 9600GSO. גודל המסך יהיה או 19 או 22 אינטש. צריך שיהיה שילוב מנצח בין המעבדים ולוחות האם. חשבתי על זה : 1. E8400 + ASUS P5Q יוצא כ : 538 + 782 למעבד. =1320 אגב, אם אפשר לדעת מה ההבדלים בין ASUS P5Q לבין ה ASUS P5Q PRO חוץ מההבדל הכספי של יותר מ 100 ש"ח. שילוב שני 2. E7200 +LanParty DK P45-T2RS יוצא כ: 716 ללוח + 530 למעבד. =1242 איזה שילוב עדיף יותר? ואולי יש לכם הצעות טובות יותר בטווח המחירים שלמעלה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by TalmoR,

המטרה - מחשב שיוכל להריץ סרטים ב hd בחצי שנה הקרובה בערך.. קצת רקע - המחשב שלי כבר בן 5 בערך, והלוח אם הלך. אני עם מעבד i5 מהדור הראשון שלו על סוקט 1156 שכבר לא מיוצר יותר מסיבות כאלו ואחרות אין לי טעם לרכוש עכשיו מחשב חדש ולכן אני רק רוצה להחיות את הקיים (שבעתיד יעבור לשימוש ההורים) לדעתי אני לא צריך מעבר ל i3 סביר ולוח אם פשוט שיהיו לו יציאות usb לפרונט של המארז ועוד איזה 4 אפילו מאחורה. אני צריך רק pci אחד לכרטיס hd5770 המטרה - לחסוך כמה שיותר. אבל מעדיף שהלוח יהיה של חברה מוכרת ואמינה תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. למחשב חדש, שמיועד למשחקים ועיבוד תמונה/וידאו (פוטושופ, לייטרום, iMovie, GoPro וכדומה) אני זקוק להמלצה על השילוב של שלושת הדברים: זיכרון 2X16GB איכותיים במהירות של 2400MHz-3000MHz (עד כמה יהיה שינויים בביצועים בין שני התדרים הללו ?). מעבד i7700 או i7700K (מה השוני בינהם ?). המלצה ללוח אם איכותי (אוהב את הלוחות של Gigabyte אך לא מחייב כלל) לטובת העניין. שיתמוך בזיכרון עד 64GB, יציאות מעודכנות נכון להיום (SATA, USB 3.1 Type A/C וכדומה) כך שלא תהיה בעייה לחבר אליו דברים בעתיד. לא אחבר RAID במערכת ואין צורך בכרטיס מסך על הלוח. יחידת הסאונד שתהיה איכותית (אין צורך בטוב ביותר). לא אחבר 2 כרטיסי מסך (נדמה לי שזה נקרא SLI) ללוח האם. אני לא מתכנן לעשות OC…

18. מנסה לבנות מערכת תקציבית לתלת מימד ודו (מאיה, פוטושופ) וקצת מתבלבל בין כל האופציות. מה לדעתכם השילוב המוצלח ביותר? לא הולך לעשות לא OC ולא מענין אותי שידרוג עתידי של המעבד. בנוסף בגלל שיקולי תקציב הכ. מסך יכול להיות OB כרגע (אולי בעתיד נקנה כרטייס מסך מיקצועי יותר) . ראיתי בהרבה פוסטים בפורום המלצות על מעבד אינטל ולוח אם עם G31. עד כמה יש משמעות לציפסט בדברים הללו ? בקיצור , אשמח להצעות ורעיונות

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  19. אני רוצה להרכיב מחשב שיריץ סרטים בלבד, אני רוצה מעבד קר כדי שלא שישמעו את המאוורר שלו (פעם אחרונה שבדקתי הוידאו שלי היה שקט ), לוח עם כרטיס קול מובנה, ועדיף גם עם כרטיס מסך מובנה עם TvOut בשביל חיבור לטלוויזיה. זיכרון 256 זול, לא משנה איזה מהירות. הדגש הוא על שקט וביצועים לסרטים בלבד. לא משנה אם זה אינטל או AMD או אפילו VIA, לא משנה DDR או SDRAM, שיריץ סרטים! עדיף גם במחיר זול מאוד. תודה.

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Lama,

אני מחפש שילוש חזק וטוב ואופטימלי בשביל כרטיס radeon pro 128 mb. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אני גם רוצה זכרון דיי טוב (512?) אם תוכלו לתת לי פה הצעות אני אשמח מאוד לא משנה לי אם AMD או INTEL למרות שיש טיפה עדיפות ל AMD (אינטל היו נפילה ענקית פעם אחרונה). נ.ב. אם נשאר כסף תמיד כדאי להשקיע במארז חדש לא?

21. היי, מעוניין להחליף את המחשב הישן שלי במשהו קצת יותר מודרני יש לי היום i7 920 12gb 1600 gigabyte ud-4p מעוניין לשדרג לדור חדש של i7 או i5 מדובר במחשב המרכזי בבית שמשמש כשרת PLEX לשיתוף מדייה לכל שאר המחשבים בבית וכמובן לגיימינג גבוה (כיום יש לי 670GTX שגם קצת זקן) יש לי הזדמנות להזמין מארה"ב מעבד וזיכרון (שהם חלקים שלרוב אין איתם בעיות ותקלות) את הלוח אני חושב לקנות בארץ. מה אתם ממליצים, בסדר גודל של עד 2500-3000שח רצוי פחות

22. מעבד - OC יבוצע, כך שאפשר להציע מעבד זול שאפשר להפוך לחזק. אל תרחמו, אני מוכן לבצע OC כבד על המחשב. לוח אם - אני צריך כרטיס מסך מובנה ואני יודע שבד"כ זה לא משתלב עם OC, אבל אני סומך עליכם שתמליצו על משהו טוב. אם זה ממש בעייתי, אז אפשר גם לפצל ואני אקח כרטיס מסך זול, כמובן בהמלצתכם. זיכרון - אני הולך לכיוון של 4 ג'יגה ומוכן להרחיב את התקציב אם צריך. עד לפני שנתיים הייתי די מעורה בעסקי המחשבים, אבל כיום אני פחות, ולכן התקציב שהעמדתי הוא גמיש (מאוד!). אם התקציב אינו הולם את הדרישות שלי, כתבו זאת ואני אשנה אותו בהתאם להצעתכם.

• 13 תגובות
    • 872 צפיות
  23. שלום חברים, אני מחפש שילוש חדש למחשב עתידי, בעיקר לפיתוח אבל מדי פעם משחקים קלים. פיתוח זה Visual Studio עבודה עם VMware וכו' וכו' אני רוצה שהמחשב יצרוך כמה שפחות חשמל, כי פחות חשמל = פחות חום = פחות רעש. כמה שאלות ברשותכם. מה ההבדל בין Skylake לדור הקודם של המעבדים? האם שווה להשקיע? כמה חשוב זה DDR4? במה זה עוזר לי?

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  24. Started by amirx19,

שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. שימושי המחשב: בעיקר צפיה בתכני HD אך הייתי רוצה גם אפשרות להתקנת משחקי NFS. הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב היא 720P מסך 42 פלאזמה. הגדרות גרפיות מיועד המחשב נמוכות אין צורך בציוד הקפי. אין צורך בשאר הרכיבים. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC. אין צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס. אין העדפה לרכוש את החלקים מחנות ספציפית. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? צריכת חשמל נמוכה. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המ…

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by keypod,

טוב, אז אני חייב שלמדתי כאן בפורומים המון בשבועות האחרונים ועכשיו, אני יודע בודאות שהמחשב הבא שלי הינו A64 ואני רוצה לעשות לו OC רציני. נה שחסר לי זה פרטים לגבי אילו יכולות חשובות שיהיו ללוח אם וזיכרון על מנת שאוכל לבצע OC רציני, פחות חשוב לי יצרנים ודגמים אלא מה לחפש בלוח אם וזיכרון. מה אני יודע? - המעבד יהיה A64 3000/3200/3500 Socket 939@90nm - אני מחכה לראות מחירים כדי להחליט - לוח אם - EPOX or MSI מה חסר לי? - מהם הפיצ'רים שצריכים להיות בלוח אם כדי לתמוך ב-OC רציני - איזה קירור מומלץ לצורך כך? - האם המארז ANTEC SONATA עם ספק 380W ומאוורר יחיד אחורי יספיק - זיכרון - איזה מהירות, CAS ושאר הדברים שאני לא כל כך מבין תודה

• 3 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.