עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. http://us.shuttle.com/barebone/Models/sg33g5_pro_spec.html זה המחשב, אני מזמין אותו מאיביי עוד כמה ימים, באמת שתשתדלו לעזוב שיקולי האם כדאי דווקא SHUTTLE ולמה... כרגע מה שרוצים בבית, מארז קטן ויפה על השולחן ולאחר שהSHUTTLE הקודם הגיע לפני שבוע אין ספק שאני לא חוזר בזמן הקרוב למארזים הגודלים והמגושמים (למרות שמן הסתם אני גם משחק פחות אז הדרישות בהתאם). בכל אופן... אני לא הכי מעודכן בדקויות האחרונות בעולם החומרה אז אני אצטרך קצת עזרה... הכיוון הוא מעבד מרובע ליבה כי המחשב הוא בעיקר לסרטים/אינטרנט/עריכה וכו' והוא לא מיועד למשחקים, הכרטיס שיהיה בשימוש יהיה זה המובנה ואני מעדיף כרגע את המרובע ליבה שיוכל בעתיד לתת יותר ביצועים בהבדל משמעותי יותר מהכפולים. בגדול אני פתוח להצע…

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by ppe,

תעזרו לי למצוא ביקורות על לוח M2N-E AM2 570Ultra

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  3. שלום, יש בידי את המחשב הנייד הזה http://support.ajp.co.uk/specs_html/7200.htm התקנתי עליו וינדוס מי, את הדרייברים לכרטיס מסך מצאתי.. אבל אני לא ממצליח למצוא דרייברים ללוח אם, אני חייב את זה כי הUSB לא פועל וצריך את הדרייבר.. בקשה אם מישהו יכול לעזור למצוא לי אותו אני אשמח מאוד, תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  4. Started by gtlv79,

חברה בבקשה אני צריך עזרה יש לי דיורן 1300עם ו זכרונות pc 133 sdram ואני מחפש לוח אם עם יש המלצות אני ישמח עם אין לsdram אז גם לddr טוב אני מחפש לוח שהכול על הלוח (כ.רשת כ.מסך כ.קול)

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  5. Started by Wolf-Net,

שלום לכולם , זוכרים אותי רציתי להגיד שסוף סוף קניתי מחשב, ורציתי שתגידו לי מה דעתכם :saint: אבל בנחמדות. פירוט המחשב: מעבד: P4 1.8GHZ 512KB CACHE לוח אם: GIGABYTE 8ITXE (478) RAMBUS זיכרון: RAMBUS RDRAM 128MB SAMSUNG x 2 דרייבר: MAXTOR 40GB 7200 (ATA 133) כרטיס מסך: GEFORCE 2 MX400 64MB + TV מארז: מפואר P4 (400W) האתר של הלוח אם: GA-8ITXE קניתי מספר דברים נוספים כי בסוף קניתי מחשב עם מסך ועם כל התוספות שצריך (סידי,מודם,עכבר, וכולי...) רציתי לדעת בנוסף לדעת מה הכי טוב לעשות בקשר OC ואיך לשפר את המחשב שיעבוד בביצועים יותר גבוהים (שאני ממש לא מבין בנושאים אלה). אני יודע שהלוח לא משהו ,ואין הרבה ביקרות\המלצות, אבל בחנות אמרו והמליצו לי לקחת אותו ואמרו לי שאף …

6. Started by Wolf-Net,

השאלה שלי כך איך אני בודק שמעבד שלי הוא אכן 1.8GHZ (512KB) מה שקניתי ולא 1.8GHZ בלי ה cace איך שקוראים לזה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה. בתודה רבה זאביק :AR15:

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  7. היי אני חייב לשדרג את המחשב שלי כדי שאוכל לעבד ווידאו ותמונות באופן מקצועי... בנוסף גם למטרת משחקים המחשב שלי: intel i7 860 @ 2.80GHz 2794MHz 12 ram geforce gts 250 intel desktop board dp55wb לום אם הבעיה היא כזאת... כשהגעתי לחנות מחשבים לקנות כרטיס מסך ולוח אם מהדור ה3 שאוכל להתאים את הכרטיס מסך... אמרו לי שהסוקט או מתאם של המעבד שלי הוא טכנולוגיה ישנה ושלא אוכל למצוא כהיום לוח אם שיתמוך כרטיס מסך gen3 שיוכל להתאים למעבד שלי... יש לי את המחשב כ8 שנים עובד מצויין.. רק כשאני מעבד זה הופך להיות קצת קשה.. ואני לא יכול לשחק במשחקים החדשים יותר... התקציב שלי הוא כ 1200 שח... מקווה שאני לא צריך לקנות מעבד חדש ושהכן קיימים לוחות אם שיתאים למעבד שלי mother bo…

8. Started by MAOR,

מחפש עידכון ביוס ללוח Asus Cusi-M. זה לוח לפנטיום 3 ולסלרון. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by MAOR,

קיבלתי מחשב התעללויות - CELERON 1000 אם 256 SDRAM ולוח של ASUS מדגם cusi-m אני מרוצה - מחשב כזה בחינם איך אפשר להיות לא מרוצה ! הדבר הקטן שקצת ביאס אותי זה שהלוח הוא הכל OnBord כרטיס קול+כרטיס רשת+כרטיס מסך(הכי מבאס) עכשיו העידכון האחרון הוא מ 98 - ככה ראיתי בביוס תעזרו לי למצוא עידכונים לביוס + ללוח (ולכל הדברים שעליו) תודה

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  10. Started by treva42,

שלום, אני רוצה לקנות ssd זול כדי להתקין עליו את ווינדוס ומשחק או שניים. אשמח להמלצות והסברים

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by carew,

שלום. כרגע המחשב שלי עובד על 2 סטיקים של 1GB DDR3, סה"כ 2GB. הלוח אם שברשותי הוא: gigabyte ga-p35c-ds3r והוא תומך ב : בעקבות התחלת עבודה עם תוכנות כמו סולידוורקס ומטלב אני שוקל לשדרג את הזכרון. האם יש טעם בכלל? אם כן מה מומלץ? (במסגרת מגבלת תקציב של 500 ש"ח) תודה!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by finish,

טוב זה המפרט: amd 64bit 3200+ venice gigabyte k8nsc leadtek 7600gt agp 512mb a-data וב פתחתי פה כבר כמה נושאים אבל אני אף פעם לא מקבל תשובה טובה למה לעשות כיד להשלים לדואל צ'אנל.. יש לי 512 אבל A-DATA אבל אין אותו למחירה בשום מקום... אני חייב שיהיה לגיגה זיכרון כדי לקבל עוד ביצועים במשחקים 512 לא מפסיק בכלל אבל אני לא יכול לקנות כרטיס כמו שיש לי כי אין ולקנות שתי סטיקים חדשים ביחד עם זה לא יעשו דואל צ'אנל מה לעשות???

13. Started by Gil80,

אהלן. אני מחפש לקנות את הסוג הזה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_8500_platinum_4gb_edition_dual_channel אבל אני לא מוצא. אולי מישהו יכול לעזור לי? כרגע יש לי במחשב: OCZ Titanium 2x2GB @ 1150MHz FSB432x8.0 אני מחפש את אותו הסוג. אם אי אפשר למצוא אז איזה סוג של זיכרון כדי לי להוסיף להרחבה? הנתונים הם: CAS/RAS= 5 5 5 18 התדר של הזיכרון הוא 1150MHZ אחרי OC. ללא OC התדר הוא 800MHZ. מדובר בזכרונות DDR2.

• 12 תגובות
    • 994 צפיות
  14. אני מחפש זיכרון של 2X4Gb במהירות 1600Mhz בתזמונים של 9-9-9-24 CL9 . כרגע יש לי Corsair 2x2Gb xms3 1600mhz 9-9-9-24 CL9. אני פשוט לא מוצא - מעוניין לקנות בארץ ואני לא מוצא. אשמח לעזרה. תודה

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. בחוברת רשום תמיכה בזכרונות 1.8 וולט! תקציב 300-400 ש"ח לא למטרות אובר קלוק.

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Aviv943,

היי חברים. אני מחפש קיט חדש להחליף את הישן. הישן הוא 4gb מדגם G.Skill DDR3 2x2 1600 MHz CL 7-8-7 24 ECO מעבד amd 965 be@3.8 לוח אם GA-870A-UD3 הקיט החדש רצוי לקנות מ ksp. תקציב 700 בערך. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by Aviad Cohen,
    • 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. מחפש קרור מים טוב למעבד עד 400 שקל מישהו יכול להמליץ על משהו? אני מאזור באר שבע אבל אין בעיה להזמין מהאיטרנט רצוי שיהיה עם לידים...... תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  19. שלום לאחרונה בניתי שרת ביתי מחלקים שהזמנתי באיביי (לא משנה כרגע לאיזה צורך). המארז הגיע ללא רמקול אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והרכבתי את הכל. לאחר שהדלקתי אותו לצערי הוא לא עושה POST. יש רעש של המאווררים אבל על המסך לא קורה כלום. אז פתאום הצטערתי שאני לא יכול לשמוע את ה"ביפים" של הרמקול ואז אולי לדעת איפה הבעיה. כמובן שאפשר להתחיל להוציא ולהכניס רכיבים אחד אחד ולנסות לאתר את הבעיה אבל זה כאב ראש. יש גם רכיבים כמו מעבד שיש לי רק אחד ואז לא ניתן לדעת אם הוא תקול. בקיצור, התחלתי לחפש לקנות את הרמקול/זמזם הפשוט הזה כדי לחבר ללוח אם ולדעת יותר טוב מה קורה. בחיפוש בגוגל החנות היחידה שיוצאת שמחזיקה כזה זה media galaxy בחיפה. עשיתי אצלם הזמנה אבל נר…

• 5 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. אני מחפש לוח אם לAMD ברטון 2500. חשוב שיהיה עלוי את מירב הפיצ'רים ושיהיה עם אפשרות לOC. מחיר עד 1000 ש"ח. תודה. ??? ??? ???

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  21. חיפשתי בגוגל, אבל אין משהו מסודר ,הכל מבולגן ,רציתי לדעת עים משהו יודע ,היכן יש רשימה מסודרת תודה רבה חברה.

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. השימוש- מחשב בייתי , המעבד AMD 4200. לוח האם M2N-E של ASUS עולה כ-530 ש"ח. האם יש לוח איכותי יותר ממנו בטווח המחירים של עד 700 ש"ח.הכוונה לאמינות ואיכות הציפסט. בנודע לזכרונות ,בכוונתי לרכוש 2X 1 GB. האם למשתמש הביתי (לא גיימר , סרטים ותמונות כן) זה הכרחי? האם ידוע ללכם מה טיבה של החברה ושל הזכרונות KRETON 1GB 667MHZ DDR II CL5 ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  24. Started by Notter,

שלום הגעתי לשלב שבתור גיימר המחשב שלי מתחיל לאכזב... והתקציב שלי מגיע רק מהצבא אז אני זקוק לעזרתכם אז ככה, כרגע יש לי: לוח אם - Gigabyte GA-7VTXH+ מעבד - AMD athlon 64 3000+ כרטיס מסך - MSI GeForce 7600GS והזכרונות אני לא בטוח, אבל נראה לי 2 סטיקים של 512 DDR בכל אופן, הכרטיס מסך הקודם שלי הלך לעולמו לפני לא יותר מדי זמן ולכן קניתי את הנוכחי בגלל שהוא היה דיי זול, הוא VGA... וחשבתי שאולי מעבד ולוח אם חדשים יוכלו לעזור לי להפעיל בצורה יותר נורמאלית משחקים כמו Crysis. אני לא מחפש משהו hige-end, אבל בכל זאת איזה dual proccesor שיחזיק לי לשנתיים עד שאני אוכל לעבוד ולהרוויח כסף למשהו נורמאלי. השאלה היא האם אני אצטרך גם לקנות זכרונות חדשים וכו'... יש לי בסביבות ה 2000 שקל להוצי…

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  25. אני רוצה לשדרג את המעבד במחשב (כיום יש לי מעבד ממש ישן Intel Core 2 Duo E6300). אני יודע שגם לוח האם שלי ישן יחסית (GIGABYTE GA-EP45DS3L), אני צריך המלצה למעבד שיתאים ללוח האם הזה. התקציב שלי הוא עד 800 ש"ח למעבד. נ.ב. 1.הצורך העיקרי שלי במחשב הוא משחקים (לכן אני צריך מעבד חזק למשחקים). 2. הספק כוח שלי הוא CoolerMaster Extreme Power Plus 500W RS-500-PCARA3-UK, אני מקווה שהוא מספיק חזק למעבד שתמליצו לי עליו. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 772 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.