עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by יקירn95,

המעבד צריך להיות למשחקים כמו crysis far cry 2 gta iv המפרט של המחשב hd4850 vapor x לוח אם g41 4 giga 320 gb enrmax 500w תודה רבה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 16.10.2009 בשעה 09:12:07 מקפיץ..בבקשה תעזרו לי

2. היי אני צריך המלצה למעבד הכי טוב שיש למשחקים כבדים לסרטים אני לא עושה קידודים ולא נראה לי שאני יעשה גם OC אז לא צריך להתחשב בזה ובקשר ללוח אם אני כבר יתאים אותו למעבד אני כרגע רוצה לדעת איזה הכי טוב שאני יקנה ... תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, יש לי כמה שימושים (לא כבדים) שאני רוצה עבורם מעבד, פוטושופ פה ושם, premiere, after effects ומשחקים (מלבד העבודה היום יומית ברשת). אשמח למעבד שמתאים לעניין הזה מ I7 וכן I9 , ובנוסף איזה לוח מומלץ לזה? עד עכשיו היה לי i7-7700K (ללא המהרה) עם לוח asus strix z270f gaming אבל לאחרונה משכנעים בביקורות גם ל gigabyte אם כך מה מומלץ למעבד החדש? וזכרונות אם יש משהו שיעבוד מהר , אשמח גם, 16 או 32. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  4. Started by rivking,

*כותרת* כמו שהבנתם אני מחפש איזה C2D תקציבי ביותר.. (אאני מחפש את ה-E21XX הכי זול והכי טוב..) עכשיו השאלה האם אחד מהמעבדים E21XX יהיו שיפור משעמעותי מול המעבד שלי? הכוונה בOC כמובן..

• 5 תגובות
    • 604 צפיות
  5. שלום, אני שוקל לשדרג מעבד למטרות stream באתר Twitch.tv. לוח אם ASRock H61m-u3s3 עם סוקט 1155, באתר כתוב שזה תומך ב i7 מהדור השלישי, אבל הקופסא של הלוח אם כתוב תומך בדור שני... Which one is true ? החנויות שאני בדרך-כלל קונה זה Ivory, KSP ואצליהם יש רק מעבדים 4xxx,5xxx .. למען האמת אני לא יודע אם אני צריך i5 או i7 אך אם ההבדלים במחיר מינוריים אז עדיף לא להתפשר המלצות ? * אעשה סטרים בעיקר ב 720p/30fps במשחקים כמו WorldOfTanks, Dota2 בנוסף שתי שאלות: האם עדיף לתת למעבדת מחשבים להתקין מעבד חדש ? האם שווה יותר להזמין מעבד מחו"ל ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by nicirnTAL,

שלום, יש לי מערכת של סוקט 462 (לוח NF7 ומעבד נייד ישן..) - ובעיקר מחפש שידרוג קל של המערכת, שעדיין רצה טוב. תהיתי אם עוד ניתן להשיג היום מעבדים חדשים בתקן הזה? ואם כן אז איזה הכי מהיר? (אני כרגע רץ עם מעבד athlon xp-m ב-1800MHZ) ואם זה לא יעזור, אז מה אתם חושבים על לשים במערכת הזו 2GB זיכרון מול 1GB? - מבחינת צוואר בקבוק (במקום 512 עכשיו..) תודה למי שייטרח להשיב, טל

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by SharonSx,

יש לי מעבד 2.80 GHz ובזמן האחרון הוא עושה לי דיי הרבה בעיות, רציתי לדעת איזה מעבד חזק יכול להתאים לתושבת שלי? תודה,

• 9 תגובות
    • 531 צפיות
  8. שלום ברשותי 2 זיכרונות של 1gb ddr sdram האם ניתן למצוא היום מעבד חדש שעובד גם עם זיכרון מסוג ddr או שכולם עובדים רק עם ddr2 ?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  9. Started by Lol10k,

90% שהלך לי המעבד אז אני מחפש מעבד חדש. הלוח אם abit kv8 pro סוקט 754. עוד שנה~ במילא אני קונה מחשב חדש אז אני מחפש משהו לא יקר ופשוט שיחזיק לי למשחקים ישנים (1.6) וקצת עומס של תוכנות כבדות/ואינטרנט/מוזיקה. המעבד שהיה לי הוא amd athlon 64 3200 2.4ghz ראיתי את SEMPRON_754_2800-64-Tray האם יש הבדל ממשי שיורגש בין המעבד הקודם לנתון? תודה.

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  10. מחפש מעבד חזק למשחקים עד 650 אין לי עדיין לוח אם אני רוצה להתחיל לבנות מחשב היום יש לי מעבד סוקט 478 2.8 ואני רוצה להחליף מחשב

11. Started by Ashand,

שלום אני מחפש לקנות מעבד Intel Core i7-980X Extreme Edition 3.33 GHz Six Core Processor בתושבת 1366 לשדרג את ה i7 הישן...לא מוצא מחירים ״סבירים״ של יד שנייה...למישהו יש כיוון טוב או שרוצה למכור במחיר הוגן?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  13. אני מחפש מעבד, לוח וזכרונות בתקציב שנע בין 4500 ל - 5000 ש"ח לא יותר! המחשב מיועד למשחקים חזקים ביותר שיש היום! מעבד: מעדיף Intel - אבל אין לי בעיה לקנות AMD זיכרונת: שיהיו גדולים ומהירים ככל האפשר בתקציב! לוח: מעדיף של ASUS חשוב שהיו בו לפחות שני יציאות IDE (כדי לחבר 4 כוננים) חשוב שהיו בו הרבה מהטכנולוגיות החדשות חשוב מאוד שהיו בו חיבור לפחות לשלושה יו אס בי פנימיים (לא החיבורים החיצוניים) חשוב מאוד שהיה בו אפשרות חיבור של כניסה ויציאה של סאונד הקידמיים במארז ויעבדו בו זמנית עם החיבורים הרגילים שיש בלוח! שיתאים לאוברקלוק (שאני מקווה ללמוד ולעשות) קיצר תנו לי שילובים מעניינים בתקציב שלי... תודה

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  14. Started by YARONGT,

מה קורה! למי שמכיר את עסקי יצירת מוזיקה במקרה זה בתוכנת Fl Studio טוב אז חבר שלי עוסק בזה וגם אני אבל המעבד שלו לא סוחב ממש את הפרוייקטים אז חשבתי לעצמי אחרי חיפושים שהוא חיפש וגם פה ביד שניה של האתר לא מצאנו כלום אז למי שרוצה למכור מעבד ליבה מרובעת באיזור ה 200 250 שיתן פה תגובה . שכחתי לציין שזאת תושבת 775.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by liordavid,

יש ברשותי לוח אם asus p4gpl-x. רציתי לדעת איזה מעבד אני יכול לשים עליו (מעוניין לקנות את המעבד הכי חזק שאפשר מיד שניה) הסתבכתי עם השמות: האם prescott יכול לעבוד על לוח אם זה ? מה זה lga775 ?

• 4 תגובות
    • 495 צפיות
  16. המעבד שיש לי כעת הוא e2160 לוח האם הוא gigabyte 965p-ds3 כרטיס המסך הוא 4850hd אני מחפש מעבד שיוכל להריץ לי משחקים ברמה סבירה חשבתי על e5800 ,האם השינוי לעומת המעבד שיש לי עכשיו יהיה גדול ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  17. שלום לכולם, אני צלם שעובד בעריכת תמונות ווידאו, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב והמליצו לי מאוד על המעבד intel core 2 quad q6700 - 2.66 ghz - 8mb cache - lga775 tray, האם המעבד הזה טוב? האם ניתן והאם יש צורך לעשות למעבד הזה overclocking? האם אני צריך משהו יותר טוב מזה לצרכים הללו? טל

• 4 תגובות
    • 525 צפיות
  18. Started by IDOnoach,

שלום. אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי. שימוש במערכות crm מיושנות וכבדות, שימוש כבד ב chrome וכו... המחשב מיועד להחזיק 5-7 שנים לכן חשוב לי מפרט עמיד מתלבט בין לפנטיום 5xxx לבין i3 שעולה עוד כמה מאות שקלים ותוהה אם שווה את ההפרש. ובאותו קונטקסט ניתן לשאול היום האם מי שקנה פנטיום 2xxx לפני 5 שנים לא היה מוטב לו שישקיע עוד ל i3 דור 4 עם השימושים של היום

19. היי חברים אני מחפש מעבד מספיק חזק בשביל סטרים/ לייב אני משתמש בתוכנות obs studio וגם obs stream labs ושאני עולה ללייב ואז מתחיל לשחק (BF4) יש לי תקיעות במשחק ככל הנראה בגלל שהמעבד חלש תקציב עד 500 ש"ח (יד שניה)

20. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  21. שלום, צרכים: כלליים. ז"א VMWARE (שיריץ WINXP אוWIN7. לא בטוח אם רק מכונה אחת או ששתיים יפעלו בו זמנית) מפעם לפעם, תוכנות רבות שפועלות ברקע, אינטרנט עם כ 200 טאבים כשלפחות חצי מהם זה פלאש (בין אם יוטוב ובין אם משחקים), מעט פוטושופ בסיסי, לא ידוע לי לגבי אקסל אבל אולי בעתיד יהיו טבלאות כבדות (שמעתי שהוא לא טוב בריבוי ליבות). משחקים: כל המשחקים העדכניים (לשנים הבאות) ברמה גבוהה מכל הז'אנרים. וכיוון שמדובר במעבד אני רוצה לציין גם משחקי אסטרטגיה בסגנון של TOTAL WAR,CIV,CRUSADER KINGS ,וכל מיני RTSים למינהם. לא יודע אם צריך לציין סדרות BF,SKYRIM או שזה ברור. כרטיס המסך יהיה נפרד (מתישהו בעתיד אקנה משומש ברמה של 6870 כשיהיה מחיר טוב. או יותר חזק אם צריך), מסך 23/24' (זה, של …

• 28 תגובות
    • 4.8k צפיות
  22. שלום אני מחפש מעבד עם גשר צפוני מעל 3000MHZ מעבדים סדרה 47XX לא טובים לי המעבדים נחנקים ומרעישים ונופלים האם מעבדים אקסטרים 5XXX יש להם גשר צפוני רחב פס ? איך אני בודק על המעבד רוחב פס לגשר צפוני ?

23. המעבד יכול להקנות בחו"ל בשני האתרים האלו http://www.newegg.com/Store/BrandSubCategory.aspx?Brand=1157&SubCategory=343&name=CPUs-Processors http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2+50001157+40000343+1051707842+1050727216&name=Core+2+Quad והלוח חייב להקנות בארץ המחשב יעבוד בעיקר עם סרטי HD. אם זה פיצול, ניגון ועריכה. אבל בגדול הנושא הוא ניגון 1080P ללא בעיות. יש לומר שאני מצמיד לו HD2400 של ATI. מה שמוריד מהעומס. אבל אני לא רוצה לקנות מחשב חדש ולהתאכזב שהוא מקרטע ב1080P. זה העיקר. אני גם לא רוצה שב90% מאמץ הוא יריץ תכנים כמו 1080P, אלא יתאמץ כמה שפחות. אני יודע שזאת בקשה קצת מוגזמת. אבל אני מאמין שקיים מעבד כזה, במיוחד בטווח מחירים הזה …

• 14 תגובות
    • 890 צפיות
  24. Started by shaithebest,

שלום חברים אני מחפש לשדרג את המעבד כרגע יש לי e4500 core 2 dou! הלוח שלי ASUS P5K-VM תומך בC2DOU וגם QUAD קוואד ממש לא בא לי, אז השאלה שלי היא איזה מעבד טוב להרצת משחקים כבדים(יש כבר כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 8800GTS 512MB) כי מקרטע לי משחקים כמו MAFIA COD MEDAL OF HONOR ASSASIN2 LEFT FOR DEAD ועוד ועוד אני גם מוגבל בכסף מוכן להשקיע עד 800 שקל. איזה core 2 dou ישרת אותי לצרכים שלי??? תודה לעוזרים

25. Started by musari,

יש לי לוח DFI P35 מעבד Q6600 ואני רוצה להחליף אותו למשהוא יותר רציני כי במשחקי אסטרטגיה שונים מרגישים תקיעות המפרט הוא לוח DFI P35 מעבד כמו שרשום למעלה 4GB זיכרון על הלוח DDR 2 800 כרטיס מסך HD4870X2 וכו וכו אני רוצה מעבד שירוצו עליו משחקי אסטרטגיה כמו CNC3 ,WAR FRONT TUNING..,WORLD IN CONFLICT וכו וכו ברמה טובה בתקציב 2500 שקל! תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.