מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום אני ממש נואש כספית והמחשב שלי הלך קפוט משו עם הלוח אם נישרף לפי מה שהבנתי... אני צריך ליקנות שילוש חדש ובקושי יש לי 1500 שח עכשיו יש לי את כל החלקים מהמחשב הקודם ואני לא ממש צריך כלום כרגע אני אומנם רוצה להחליף ה.דיסק אבל עם הזמן... אני אשמח אם תסבירו לי מה ההבדל בין הציפסטים השונים כי אין לי מושג... בעיקרון אני רוצה NFORCE שיתמוך ב SATA ו AGP (שמעתי שהכ.קול שם די טוב וביכלל הכל עובד חלק בלי בעיות כל שהן) זיכרון רצוי חברה מוכרת כמו קינגסטון או טווינמוס 512 זול ופשוט בעיקרון המחשב ייועד לצפיה בסרטים סדרות אינטרנט מוזיקה עריכה גרפית קלה(אני מצייר ומלטש פה ושם ב PS) ולכן כל מעבד יספק אותי לדעתי... אשמח אם תיעצו אולי יש מה להחליף וגם תסבירו למה כי לדעת זה טוב לא?! תודה A…
-
- 5 תגובות
- 487 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין sdram ddram ו rdram ומה זה ddr ddr2 ו ddr3 תודה
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
(שאלה דיי פשוטה) האם מעבד כפול ליבה 3.2 הוא בכללי 6.4 GHZ?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
http://www.bit-tech.net/hardware/2006/01/10/amd_athlon_64_fx-60/1.html תהנו
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
איזה מבין שני הלוחות הנ"ל עדיף לשימוש רגיל, בלי OC מטורף. עם מעבד סמפרון 2800 בסוקט 754. תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
התזמונים המקוריים מה שכתוב על השבב הם 2.5-3-3-6 שזה לא רע. אני יודע שיש אתרים באינטרנט שנותנים מידע עד כמה בערך המקסימום שאפשר להגיע איתם ועם כמה מתח להוסיף . מישהו יכול לעזור פה איך בודקים ומה רושמים ב GOOGLE בדיוק ?
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון למחשב , 512mb 400mhz ddr cl 2.5 יש לי במחשב זכרון של kingstone מהסוג הזה רק שהמחיר שלו קצת יקר, אני רוצה לעשות dual memory ורציתי לשאול מה אתם אומרים על זכרון מהסוג הזה , של g.skill , או geil ? מה אתם ממליצים , במחיר של 300 - 350 . והאם זה בסדר שזה לא אותה חברה (בשביל ה duel) תודה רבה , רבה!
-
- 4 תגובות
- 439 צפיות
-
-
-
אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עדיין לא הצלחתי להבין את זה
-
- 1 תגובה
- 422 צפיות
-
-
אחותי אתמול קנתה מחשב עם לוח ASUS A8N-VM (עם 6100 מובנה) כל הדרייברים מתוקנים אבל יש בעיה אחת שהיא הדרייכר של הכרטיס רשת לפי מה שראיתי הוא גם מובנה בלוח אם אבל בדיסק של הלוח אם אין איפשרות להתקין דרייבר לכרטיס רשת. איפה אני אוכל למצוא לו דרייבר?
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, ברשותי מחשב בן שנה (זקן הבחור), עם לוח אם של ABIT מסוג 3RD EYE בצ'יפסט 925. במשך הזמן שיש לי אותו, לא עדכנתי לו את ה BIOS. חבר שלי שקנה לא מזמן חדש עם 7800GTX טען שעידכון BIOS בלוח שלו (גם של ABIT, פשוט ה FATALITY), שיפר פלאים את הטמפרטורה של המעבד ובכלל החום שנפלט מהמחשב. האם כדאי גם לי לעדכן BIOS? מה הסיכונים הכרוכים בכך? ומה בדיוק להוריד מעמוד ההורדות של ABIT ללוח שלי? עמוד ההורדות של ABIT ללוח האם שלי תודה לכל עוזר.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לקנות את הלוח אם הכי חדש של asus asus p5wd2 -e premium - 975x ויש שם תמיכה ב ATI CrossFire האם אני חייב לקנות כ.מסך של ati או שגם אני יוכל לחבר 2 כרטיסי nvidia ?? ועוד שאלה שלא קשורה ממש...האם זה חשוב לקנות לוח אם עם אחריות...אני יודע שזה חשוב אבל עד כמה זה באמת חשוב..אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק..כי אני קונה את הלוח מחו"ל כי בארץ אני לא רואה אותו בזמן הקרוב ובמיוחד לא במחיר הקרוב..(הוא עולה כרגע 250$ - 1160~) בתודה עידו
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש, הציעו לי את המפרט הבא: דגם מחיר כמות AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX 2120 ¤ 1 DFI NF4 ULTRA INFINITY 590 ¤ 1 ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 550 ¤ 1 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 560 ¤ 1 GIGABYTE 7800GT 256MB PCI-e +ZALMAN COOLING 2150 ¤ 1 LG GSA-4167B BLACK BULK 280 ¤ 1 כונן דיסקטים שחור 70 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU 290 ¤ 1 FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 380 ¤ 1 סה"כ: ¤ 6990 הדיון שבו הוצע לי המפרט: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=160537.0 השאלה שלי היא אם לחכות לסוקט החדש של AMD שיתמוך בDDR2? או ללכת על המפרט הנ"ל? לפי מה שהבנתי DDR2 כיום לא מהווה יתרון רציני על DDR. ואם אני קונה 667MHZ DDR2…
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP
-
- 14 תגובות
- 607 צפיות
-
-
חוץ מזה שמזערו אותו ל65nm ששמו לו HT והתדר אם הרימו ? בכלל מה ההבדל בין הסדרות חוץ מהדברים האלה ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שיש אתר שמראה לי ממש כמו מעין סקר (אתר מקצועי) שמראה באיזה מקום נמצאת כל חברה (כמו ASUS GIABYE וכו') מבחינת האיכות שלה ומדרגת אותם באופן מקצועי ואני לא יודע איך קוראים לו אני רק יודע שזה אמור להיקרא בערך: Gartedner או granted או Gaeneteder או משהו כזה תוכלו לכוון אותי בבקשה לאתר הנכון ולמקום באתר שמראים את הטבלה או ההשואה הזאת? ניסיתי למצוא בגוגל ולא מצאתי ממש טבלה או השוואה תודה לכל מי שעוזר אהה ושאלה בקשר לזכרונות כמה זכרון RAM מומלץ (בפועל בעבודה אמיתית יציבה וטובה שדורשת ביצועים) עבור Photoshop עבור מחשב גרפיקה במקום עבודה מקצועי (חברת פרסום למשל) ואני לא מדבר על מה שרשוםן באתר שלהם שזה המינימום אלא מה בפועל ואיפה אני יכול לראות מקום שיבסס לי את ה…
-
- 1 תגובה
- 408 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2.4B עם לוח Dual Channel, ולמרות שהמערכת בלי באס 800 ובלי HT, יש שיפור במצב דואל של בערך 30% בסטוק, ויותר כאשר המחשב בOC. חשבתי על זה ונראה לי שאני רוצה להשאר עם דואל (למרות שלא יהיו לי אפשרויות שדרוג), אני חושב שהמחשב פועל טוב יותר עם דואל, בעיקר בעבודה יומיומית. כרגע אני חושב על הוספת 512MB זכרון ולא יותר. כרגע יש לי PQI 256MB DDR 333MHZ * 2, ואני מעוניין להוסיף זוג נוסף של 256MB*2 בתדר DDR400 של Twinmos/Samsung/Kingston. האם אמורות להיות בעיות (בהנחה שהלוח תומך בזכרון שאני הולך לקנות) ? או בגלל שכל זוג יהיה זהה לא תהיינה בעיות? שאר המפרט בצד. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 468 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe זה הלוח שני חושב שמאד טוב ל OC למעבד שלי 478 3K G.Skill F1-3200DSU2-1GBFX שוב מה אתם אומרים? יש לי ספק של TT: TR2 430W
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת אם הלוח נחשב ללוח איכותי טוב לאוברקלוק עזבו מחיר ואני צריך לדעת אם הוא מתאים למעבדי ה-Presler ומתי הם יוצאים בכלל המעבדים האלו ??? בואנה יש לי בעיות היום איך לא רשמתי חחח הנה :P5WD2 Premium http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=184&model=493&modelmenu=1 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה אני צריך לוח אם למעבד אינטל עד 500 שקל ככה תומך pcie מעבד 3 גיגה הרץ sata וכל השטויות החדשות. תודה מראש לא מצופה overclock
-
- 3 תגובות
- 439 צפיות
-
-
האם הוא תומך סוקט 478 (נראה לי שכן בגלל ה- P4) אבל הוא מתאים ל- PCIE ?
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום,הייתי רוצה לדעת אם טכנולגיית 64 ביט של מעבדי אינטל נתמכת בכל לוח אם...כי אמרו לי שזה לא תלוי בלוח אלא במעבד עצמו...או שצריך להיות כתוב "64 bit ready"?? ואם כל לוח תומך ב 64 ביט אז מה זה אומר שכתוב במפרט של לוח אם "64 bit ready"?? בתודה עידו