עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PowerUser,

אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  2. אחרי האוברקלוק שביצעתי למעבד רציתי לשנות גם את הגדרות הזכרון הפנימי דרך "הגשר הצפוני". אני קצת תוהה לגבי התדרים של הזכרונות ואני לא מבין מה משמעות התזמון ב-400 MHZ ו-266 MHZ (ראו תמונה). 1. מה ההבדל בין השניים? 2. באילו תזמונים להשתמש כשאני מגדיר בביוס? 3. 4-4-4-10 הוא התזמון של הזכרון, מה מציינים שאר הערכים והאם נחוץ לשנותם בהתאם או שאפשר להתעלם מהם? תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 462 צפיות
  3. לפי האתר PcHardware, הלוח הנ"ל תומך ב5.1 אבל מאחוריו אין לו יציאות ל5.1 וגם לא בא עם הלוח פאנל כזה... וגם לא מוזכר בכלל באתר של ASUS שיש לו תמיכה ב5.1... האם יש לו תמיכה?? אם יש לו תמיכה אז איך בדיוק אני מחבר את הרמקולים הנוספים?? עלי לקנות פאנל בנפרד??

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  4. Started by mwafak,

שלום לכולם. בניתי לעצמי מפרט של INTEL I7 הדילמה הקשה ביותר היא בחירת לוח אם. אני מתכנן לבצע OC על בסיס קירור אוויר למעבד I7 920 ההתלבטות הקשה היא לבחור בין שני הדגמים האלה 1- DFI LANPARTY UT X58-T3eH8 Intel X58 2- GIGABYTE GA-EX58-EXTREME אני נוטה יותר לכיוון ה GIGABYTE אבל ההמלצות דווקא הן על הלוח של DFI אנא תעזרו לי לבחירת הלוח הנכון.

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  5. ראו את המפרט המלא בצד.. כרגע הזכרונות רצים ב433MHZ מחוסר ברירה (בתזמונים של 6 3 3 2.5) , גם אם אני מוריד את התזמונים זה לא ממש עוזר והמערכת לא יציבה... הHTT רץ ב780 בלבד(גם עצוב) .. ניסיתי המון אפשרויות אבל זו האופציה היחידה להריץ את המעבד ב2.6GHZ ... האם שווה להשקיע בזכרונות חדשים או למשוך בשקט עד שאחליף שוב את המערכת (הלוח+מעבד+כ. מסך+כ. קול חדשים, הזכרונות עברו מהP4 הקודם שלי)? תודה!

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by sevenX,

ניראה שאי אמ די חוזרת אט אט לעיניינים http://www.amdzone.com/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=9960&sid=1842102da4dfc54f248dd10896d97a5b

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  7. במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  8. Started by FTP,

אני משדרג ממעבד 1.7, לוח אינטל, 786 זיכרון למעבד 3 גיגה(775), לוח של אסרוק, 512 DDR2 כנראה 533 ב700 שח שווה?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  9. אני מרכיב לוח K8WE (שני אופטרונים +NFORCE4PRO) - עם שני אופטרון 248. עכשיו בעיקרון הלוח הזה תומך ב16 גיגה זיכרון (ECC)- אבל בגלל כל מיני תוכנות שאני משתמש בהן אני צריך להשאר כרגע בWINXP PRO 32BIT - אז השאלה היא - איך XP מתמודד עם זכרון מעל 2GB - אם בכלל - האם צריך איזה הגדרות מיוחדות - ומה יקרה עם אני אשים 4 גיגה זיכרון ויפעיל ..... תודה.

• 3 תגובות
    • 456 צפיות
  10. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ונראה שצריכת החשמל של המעבד היא פקטור שכדאי לשקול. אני מתלבט בין AMD FX-8350 ו-I5-4670K. האינטל יקר יותר ב-200 ש"ח, אבל נראה שההבדל בעלות החשמל גדול בהרבה. לפי הנתונים בביקורת הזו ההבדל במנוחה הוא 10 וואט ובעומס 150 וואט. אם אני מחשב הבדל ממוצע של 70 וואט, אז במשך 3 שנים שבהן אני מתכוון להשתמש במחשב מדובר ב-1300 ש"ח (לפי חישוב של 5 אגורות לשעה * 24 שעות * 365 ימים * 3 שנים). האמנם? אם כן, זה הבדל עצום שהופך את ה-AMD ללא רלוונטי.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  11. שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  12. Started by deso,

מה זה באס??? מה זה בדיוק הסדרה של אינטל 805 ו820??? (805 זה 2.6GHz Dual Core ו820 זה 2.8GHz Dual Core)? אני רוצה לקנות 2.66GHz, אתם ממליצים לי לקנות 2.8 ללוח אם P5LD2? תודה

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  13. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  14. Started by asdfasd,

תגידו מה ההבדל בין זכרונות Pi ל Pk של g.skill? (אם זה קשור אני לא עושה oc..)

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  15. Started by onlyhuman,

שלום רב. קניתי את המעבד:Intel Core i7-4790K Processor (8M Cache, up to 4.40 GHz) וכרטיס מסך: Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming 4GB GDDR5 PCiE Video Graphics Card GV-N970G1 GAMING-4GD זכרונות: Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory אני לא מתכנן OC בזמן הקרוב אם בכלל. פשוט גרסאת הK עלתה לי כמו הרגילה אז כבר העדפתי לקחת אותה. עכשיו השאלה שלי איזה לוח אם כדאי,אני ממש לא מצליח להבין את ההבדלים . אני די בור בחומרה והתחלתי להתעסק בזה קצת יותר בזמן האחרון. מעוניין בלוח אם של גיגבייט ואני מבין שגרסאת הZ97 זה ל OC לעומת ה H97 שלא תומכת בזה. השאלה שלי,האם זה כל ההבדלים שעושים את זה לכל כך משמעותי במחיר? מה ההבדלים המשמעותיים ביניהם. בעיקרון אני מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. באמת כולם מדברים ואני לא מבין... סבירו לי

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום קיבלתי היום מחשב עם מעבד core2duo 6320,לוח ga-gms2 הכל עובד מצויין-רק שהמכפלה היא 6 ולא 7(everest+cpuz) מהירות השעון 1596mhz,הבאס 266,l2=4mb,הכל בסטוק-לא נגעתי בכלום גם ב cpuz מראה 2 ליבות מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  18. אהלן לכולם אני חדש פה בתור משתמש רשום (הייתי אורח פה די הרבה זמן), יש לי שאלה לגבי תאימות זיכרון ללוח אם שלי. יש לי לוח אם כזה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Products/ProductsDetail.aspx?detailid=560&CategoryID=1&DetailName=Specification&MenuID=1&LanID=0 (761GX-M754 ) ואני רוצה לשים לו זיכרון DDR2 של Ceon עם 533MHz כזה: אם אפשר מה צריך לעשות חוץ מלתקוע את זה בסלוט המתאים (אני יודע לעשות את זה )

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. קודם כל-עשיתי חיפוש אז לא להתנפל! במידה ופיספתי משהו שלחו לי קישור לדיון אבל אני כמעט בטוח שלא מצאתי את מבוקשי... ולשאלה: נכנסתי לביוס ראיתי שהזכרונות שלי עומדים על AUTO ואני מניח שזה בעצם אומר שהתיזמונים מתחים וכו' נבחרים אטומטית... ראיתי אפשרות לשים את זה על ידני-שזה אני לא רוצה.. והיתה עוד אפשרות לשים את זה על SPD...מזה בכלל? זה מומלץ? על מזה יכול להשפיע?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  20. אם מעבד מסויים או זיכרון מסויים או רכיב מסויים "שותה מתח V " זה אומר שהוא מתחמם יותר ובעייתי יותר ? למשל אתלון 3.3 V או אתלון 1.7 V למשל ? ה 1.7 למשל יהיה מעבד קר יותר "ומהיר יותר" ? למשל זיכרון אם עודף מתח יעבוד פחות טוב ? אני אישית לא עובד עם פרסקוט הבנתי למשל שהפרסקוט שותה מתח V והוא מעבד חם האם זה נכון ? או שהוא חם מסיבה אחרת ? ( M1 ק'ש ) .

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  22. Started by orenin,

שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. אני מתלבט בין שניי לוחות אם של asus LGA 775 הראשון בניהם הוא ה- asus p5wd2 -לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3451&ref_id=bazman השני הוא- ASUS P5ND2-SLI NFORCE 4 - לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3560&ref_id=bazman למי מבין שני הלוחות צ'יפסט טוב יותר ומה ההבדל בניהם???? תודה. ;D

24. מכיוון שיבואן Kingston אינו מיבא לארץ קיטים של שני מודולי זיכרון יחד ולטענתו אין שום הבדל בביצועי המחשב בהרכבת שני מודולים נפרדים רציתי לדעת האם זו גם דעתכם (נסיונכם) דורון

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  25. Started by GeForce,

ברשותי הלוח הנ"ל: http://www.motherboard.cz/mb/chaintech/9VJL3.htm יש עליו זכרון 512MB DDR בסטיק אחד. יש לי עוד מקום פנוי לזכרון. כמה אני יכול עוד להוסיף?

• 3 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.