עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם. אני הופך מארז ישן שיש לי לשרת קבצים/מדיה. כנראה שאני אקנה לוח+מעבד+זכרון כאשר המטרה היא לשים בפנים כמה שיותר דיסקים (1-2 בהתחלה וכל פעם להוסיף). קודם כל אני אשמח לדעת איזה לוחות יש שמגיעים עם יותר מארבעה חיבורי sata - מצאתי בינתיים רק את זה - ASUS M3A78-EMH שמגיע עם 6 חיבורים וגם IDE אחד. עוד דבר שחייב להיות זה רשת Gigabit מכיוון שתעבורת רשת תהיה די מסיבית. וכמובן כ. מסך on board כלשהו, ממש לא חשוב מה. מעבר לזה האם יש דרך להוסיף חיבורי sata ללוח קיים? אני לא ממש מכיר משהו כזה אבל אם אפשר אני אשמח לשמוע, ואז תהיה לי גמישות בבחירת הלוח כי סה"כ אפשר להביא לוח יותר זול כשכל המטרה היא שרת קבצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש לוח אם של ASUS שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת. אני אישית לא הצלחתי למצוא. אם מישהו יודע שקיים כזה (ושהוא נמכר בארץ) או שעומד לצאת לוח כזה, אני אשמח אם תגידו.

• 5 תגובות
    • 492 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות מעבד כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם של חברת גיגהבייט השמח לקבל הצעות כרגע אני חושב על GA-P55-UD3 יש למישהו עוד הצעות טובות?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  4. תודה מראש, ועוד שאלה: האם כרטיס מסך 7600GS יכול לשמש גם ככרטיס טלוויזיה?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  5. אני מחפש לוח אם של אינטל עם אופציות לOC דרך הביוס,חשוב שהוא יהיה דווקא של אינטל... לא צריך OC מוגזם אלא משהו שיאפשר לי להפעיל את המחשב עם מהירות באס של 320-350 מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסויים?(במידה והדבר קיים)

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  6. כמעט בטוח שאני קונה את זה רק אני לא בטוח שהוא מתאים לפנטיום די בגלל שהצ'יפסט הוא לא 955x ומעלה לפי מה שהבנתי צריך אז ככה אני צריך שתגידו לי אם זה מתאים במאה אחוז ASUS P5ND2-SLI Deluxe Socket T (LGA 775) Nvidia nForce 4 Motherboard תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 547 צפיות
  7. אני צריך לוח אם שתומך במעבדי אינטל החדשים דגם CORE I5 2400 sunday bridge עכשיו אני צריך לוח אם שתומך ב-GPU של המעבדים החדשים ושתומך ב- SATA 3 ו - USB 3 עד 700 שח תקציב

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by CptNoRi,

מיועד לגימינג תקציב 300 - 500 שאר רכיבי המערכת : GTX 570 ASUS I7 2600

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by iShnizeL,

כמו שרשמתי בכותרת. אני מחפש לוח אם נחמד ומספק לגיימינג כבד. ובעתיד גם צפוי OC וכמובן שמתאים למעבד. תודה

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  10. סוקט 775 או AM2, לא משנה לי. אין צורך בחיבורי PS/2. רק חיבורי USB (לפחות 4). רצוי שיהיה לו כרטיס מסך מובנה חזק יחסית (תומך HDCP). כרטיס קול עם יציאה אופטית (או לפחות 6 ערוצים) כרטיסי הרחבה PCI-E ולפחות חריץ PCI אחד. שיהיה בגודל מיקרו ATX. יש חייה כזאת? * כמה דברים שמובנים מאליו- חיבור SATA2 וחיבור אחד של IDE.

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  11. שלום לכולם אני מחפש לוח אם שניתן לחבר לו 2 כרטיסי מסך ועדיין לקבל חיבור USB3 ו-SATA 6GB במהירות אמיתית שלהם. העדפה שלי חברת ASUS אבל לא קריטי. תודה חזי

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by Nirbj,

יש כזה בנמצא ? אם כן תנו בבקשה קישור. תודה.

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  13. יש לי בעיה-אני קונה מחשב חדש אבל יש לי FLOPPY DVD ו2 הרד דיסקים עם חיבורי IDE שאני רוצה להעביר למחשב החדש. הרבה אנשים אמרו לי תקנה DVD אחר והרד דיסק אחר-אבל אני לא רוצה,כי זה סתם ביזבוז.יש פטרון לבעיה שלי?מה אני יכול לעשות? תודה מראש לכל העונים אני רואה שאף אחד לא יודע את הפיטרון בעיה בעיה בעיה.....

• 11 תגובות
    • 618 צפיות
  14. Started by croetro,

אני מחפש לוח אם שתומך ב DDR3 ובמעבד- Intel Core 2 Extreme QX6600 Box pci express 2 מה יותר טוב כרטיס מסך agp או pci express 2 ?

• 1 תגובה
    • 418 צפיות
  15. Started by Nihility,

שלום לכולם, המחשב גיימינג הוותיק שלי התחיל לעשות צרות ונראה לי שהלוח אם הלך. כשמכניסים כרטיס מסך הוא מסרב לעלות (ניסיתי 3 כרטיסים, הביוס עולה מאוד לאט) ומלבד זאת יש לי כמות גדולה של מסכים כחולים כשאין כרטיס מסך (מלבד המובנה במעבד). אני מניח שהלוח אם הלך ורוצה לנסות להחליף אותו בלי לאכול את כל הקנס של שילוש חדש. אשמח למצוא Z77 אבל אם יש רעיונות ללוח תומך אחר אני אשמח. במיוחד אם המחיר יהיה טוב. עריכה: עוד משהו, יש לי 7 הארד דיסקים כרגע מפרט ישן: 3770K Asus Sabertooth Z77 32 GB DDR3 RAM חלונות 10 מידע על המסכים כחולים:

16. Started by charm,

איזה לוח הכי יתאים למעבד AMD 64 3000 עדיפות ללוחות של אביט בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  17. ערב טוב, אני מחפש לוח אם שמתאים למעבד קונרו 6300 וגם שיש לו פיירוויר מישהו יודע איזה לוחות מציעים את מה שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  18. כותרת עדיפות ללוחות שלasus

• 7 תגובות
    • 956 צפיות
  19. Started by דני זוקו,

מחפש לוח אם מומלץ ואיכותי עד 600 ש"ח

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. Started by rom747,

חג שמח הלוח בסכום של עד 1100 ש"ח הוא נועד, עבור מעבד AMD 3500 הלוח צריך לתמוך ב 2 כרטיסי מסך ושאלה נוספת אני עומד לרכוש מחשב עם 512 מ"ב זיכרון והשאלה האים צריך להגדיל את הזיכרון בגלל שאני משתמש ב 2 כרטיסי מסך תודה

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by bhaim,

שלום, אני מחפש לוח אם עבור מעבד i-7 4790. פה בפורם מפרטים הומלץ לי על לוח MSI H87-G41 PC mate וראיתי פה בפורום שגם לוח Asrock Z87 Pro4 מומלץ ואפילו במחיר אטרקטיבי מאוד של 361 ש"ח בפלונטר... אני מבין שלא כל לוחות H87/Z87 תומכים במעבד הזה וחלקם צריכים עידכון ביוס בכדי שיוכלו לתמוך אני צריך לוח שיזהה את המעבד מהרגע הראשון... כמובן שלוחות H97 יעשו את העבודה אבל הם יקרים יותר ללא כל תוספת בתכונות. איך אפשר לדעת אם הלוח תומך ללא עידכון הביוס? אני מניח שמה שכתוב באתר היצרן מתייחס לגרסאות ייצור חדשות ולא ללוחות שיצאו בעבר אם אותו ה צ'יפסט אבל עם גירסת ביוס מוקדמת יותר ? חשוב לי: שהלוח יציע לפחות 6 יציעות USB מאחור ו4 יציאות USB2.0 למארז מקדימה.(זה מה שיש לי כרגע) תמיכה ב32GB ז…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. שלום, אני בונה מחשב לחבר. הכל עדיין באוויר ולכן אני עדיין לא מעלה פוסט לפורום של מפרטי מחשב, אבל גם זה יגיע בקרוב. בינתיים אני מתעסק בזיכרונות ולוחות אם. אז ככה - אני צריך לוח אם עד 600 ש"ח שיתמוך ב E6300/E6400 (עדיין לא הוחלט), אני אישית אוהב את הצ'יפסט של Nvidia אבל לא חובה שזה מה שיהיה. ושאלה על זכרונות, אני ככל הנראה שם במפרט זכרונות מסוג DDR-II וראיתי ש CL של חלקם גבוה מאד 4.5-5, המחשב נבנה כדי להריץ משחקים חזק, אז האם ה CL הזה משפיע באופן רציני על ביצועי המחשב? אם לא, איזה זכרון בגודל 1 ג'יגה כדאי בסכום של 400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. על האופצייה אפשר לקרוא פה : http://en.wikipedia.org/wiki/Option_ROM בקצרה הלוח אמור לתמוך בפונקציה הזאת כאשר מחובר לחריץ ה PCIE שלו בקר SAS לדוגמא, אני צריך שתהיה לי האופצייה להיכנס לבקר מתי שהביוס (המחשב) עולה ואת האפשרות להיכנס לקונפיגורציה של הכרטיס, ושהלוח יתמוך בבוט דרך הכרטיס הלוח חייב להיות בעל 2 חריצי PCIE X16 ותושבת LGA775 תמיכה בזכרון עד 8 גיגה, כרגע הכרטיס מותקן על הלוח ABIT IP35 PRO ואין ללוח הזה את האופצייה (אביט סגרו הבסטה ואין אפשרות לעדכן ביוס) כן יש לי אפשרות להגדיר כוננים דרך ווינדוס (עדיין לא ניסיתי להתקין מערכת הפעלה במצב כזה) אבל המצב לא אידיאלי מי שמבין בעיניינים כאלו אנא המליצו לי על לוח כזה תודה

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  24. אפשר לחרוג טיפה מהמחיר אבל לא בהגזמה ואני רוצה שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון ועוד שאלה יש לי עכשיו מעבד של אינטל וגם לוח של אינטל האם הזיכרון שיהיה לי עכשיו יעבוד במחשב החדש ?? וגם מה זה שרשום במעבדים נגיד "AMD 64 3200 +2.0G" מה זה ה "2.0G" מה זה נותן? זה חשוב? תודה רבה...

• 14 תגובות
    • 810 צפיות
  25. אני מחפש לוח אם תקול עם זכרון DDR4 ומעבד I5 או I7 דור 9 ומעלה. רוצה לבנות מחשב כלשהוא ונשאר לי "רק" הזכרון והמעבד. אם למישהו יש, אשמח לשמוע

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.