עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elladb,

שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  2. Started by The Ball,

שלום לכולם ותודה רבה על העזרה. אז ככה אני צריך לוח אם חדש יש לי מעבד 2.4 עם זיכרון RDRAM שני סטיקים של 128 ואני צריך שיכלול את הדברים הבאים: 533 FSB AGP 8X שיתמוך בזכרון RDRAM שיהיה לו לפחות 2 SLOT ל-RDRAM ושיתמוך ב- PC-800 וב- PC-1066 שיהיה לו USB 2.0 ושיהיה כמה שיותר טוב למשחקים ב- 3D ולא משנה התקציב... לא ממש אכפת לי איזה חברה ועל מה זה יהיה מבוסס.. אבל העיקר שיהיה אמין וטוב! תודה

• 37 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by The Ball,

שלום לכולם אבא שלי החליט להפטר מה- P 3 שלו ורוצה לקנות מחשב חדש המעבד שהוא החליט לקנות זה P 4 2.4 עם באס של 533 עכשיו אני צריך לוח אם תומך בבאס הזה. לא צריך שיהיה טוב למשחקים העיקר זה אמינות, וביצועים טובים יחסית בשביל עבודות משרדיות אני מעדיף שהצי'פסט יהיה של אינטל (לא שאני לא אוהב את SIS או את VIA) אבל לדעתו הם הכי אמינים וטובים... לא חייב להיות בלוח תמיכה ל- AGP 8 אבל מה שכן לפחות תמיכה לזכרונות של DDR 333 וזהו בעקרון נראה לי.. תודה לכל עזרה שתינתן..

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by stearo,

הרכטיס מסך שלי (nvidia 6800 ultra) הפסיק לעבוד לפני כמה ימים, ואני מחפש מחליף. כרגע זה 7900gtx2, אבל אני לא מצליח למצוא לוח אם שיתאים לו וגם יפעל עם מעבד core2 duo. חשבתי על הלוח אם הזה: http://www.asus.com.tw/products4.aspx?l1=3&l2=11&l3=331&model=1311&modelmenu=1 אבל בשום מקום לא מוכרים אותו. מישהו מכיר חנות או לוח אם דומה? אם אני לא אמצא משהו, אני פשוט אלך על 7900gtx או 1950xtx תודה!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. שלום אני מתכוון להרכיב לעצמי מחשב חדש וחזק שמיועד לעריכת וידאו, בחרתי כרטיס מסך ואת כל שאר החלקים והדבר שאני הכי מתלבט בו עכשיו הוא לוח האם, איזה לוח אם נחשב הכי טוב היום בשוק? איזה חברה הכי אמינה ולאיזה חברה יש לוחות אם עם הביצועים הכי טובים? חשבתי על אינטל או אסוס...

• 8 תגובות
    • 979 צפיות
  6. Started by ellell,

שלום יש לי מעבד אינטל 805 D וזקוק לוח אם חזק להתאמה + זכרונות מתאימים תודה.

7. Started by pro.surfer,

זאת המערכת שלי : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5W DH DELUX כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק-SWEEKS 650W אני חושש שהלוח אם כבר על הקצע יש לי כול הזמן בעיות יש למישהו המלצה ללוח אם (רצוי של ASUS) שיוכל לעבוד עם שאר החלקים שכבר רכשתי לא מזמן ? אני מעוניין בלוח טוב שיוכל לשרת אותי נאמנה בשנה שנתיים הקרובות. תודה מראש טל.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by yaloner,

שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Cynicoren,

שלום, אני מחפש לוח אם שתומך בזכרונותF2-6400CL4-2GBPK) DDR2 (GSKILL אך גם תומך בשבבים מהדור שבא אחרי סדרות הIntel Celeron, Intel Core 2 . Duo, Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Quad, Intel Pentium Dual Core, Intel .Celeron Dual Core אם אין למעבדי אינטל, האם יש לוח אם כזה שתומך במעבדי AMD הטובים מהמעבד שלי (E8400) בhierarchy chart של TOMSHARDWARE? נתקלתי במספר חנויות בארץ שמציעות את הדגם הזה: GA-P85-D3 LGA 1150 בטענה שהוא תומך DDR2, אך באתר של GB כתוב שהוא תומך ב DDR3. תודה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אני בונה מחשב חדש על בסיס i5 3570K וכרטיס מסך GF GTX670 ובגלל שאני יודע שלא תהיה לי אופציה בעתיד לבצע קניה של מחשב שלם חדש (לפחות לא בשנים הקרובות רחוקות) אני מעוניין שתהיה לי אופציה להוסיף עוד כרטיס מסך במועד מאוחר יותר. בדקתי את הדגמים המומלצים שבד"כ אני רואה במפרטים בפורום (msi z77a-g45 או gigabyte z77-D3H) והם שניהם תומכים בXfire אבל לא בSLI... רציתי לדעת האם אני מחוייב להוציא את ה800+ שקלים על z77x-d3H או על הz77a-g55 על מנת לקבל את היכולות הללו או שיש עוד אופציות רלוונטיות? כמו כן כמה יהיה ההבדל אם אני אקח לוח עם צ'יפסט z68 במקום? יש לוחות כאלו עם תמיכה בUSB 3 או PCI-E דור 3? תודה רבה! (נ.ב MSI וGigabyte הם הברנדים הנמכרים ע"י TMS וזאת החנות שכנראה ממנה אקנה את המח…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by War-Hammer,

יש לי מעבד פנטיום 4 1.4GHZ סוקט 428 ואני מחפש לו לוח אם מיני כדי שאני אבנה את ה HTPC שלי. עכשיו, הוא יכול להיות מתאים לכל סוגי הזכרונות SD/DD/RD כי פשוט יש לי מכל הסוגים. אני רוצה שיהיו עליו כמה שיותר דברים און בורד כלומר כרטיס קול כרטיס מסך כרטיס רשת וכו' אבל אפשר גם בלי, העיקר שיהיה לי לוח מתאים. תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by Ashand,

שלום הייתי מעונין לשדרג טיפה את המחשב, לנצל את המעבד והזכרונות עם לוח אם בתמיכה של סאטה 6gbs עם שילוב של ssd האם יש לוח כזה? חשוב שיהיה matx עם 4 סלוטים לזכרונות אני יודע שזה אולי לא קיים אבל אם מישהו מכיר חיה כזאת נא ליידע אותי! תודה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  13. היי, אני מחפש לוח אם 939 אבל לי יותר חשוב כרטיס הקול והפיצ'רים כמו הרבה USB וכאלה... אני לא מתכוון לשחק עלי משחקים כבדים או לעשות אוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצות סביב ה1000 ש"ח אפשר (רצוי) גם פחות כמובן. תודה!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  14. לוח אם לסוקט 754..ושיהיה לו תמיכה בזכרונות SDRAM... יש דבר כזה..?

• 5 תגובות
    • 478 צפיות
  15. היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Animor,

לוח האם שלי עושה צרות ואני מעוניין להחליף אותו. חשבתי לברר אם יש אפשרות לקנות לוח שמתאים גם למעבד שלי וגם למעבדים מדורות מתקדמים יותר. יש בכלל משהו כזה? אם לא, אשמח להמלצה ללוח אם במחיר סביר שעונה על הדרישות הבאות: - תומך ב-i5 2500K. אני ממש מקווה שעדיין נמכרים כאלה... - מאפשר OC קל. - תומך ב-USB 3. תודה מראש לעונים!

17. Started by AxeOr,

אני מנסה לבנות מערכת בצבע שחור\לבן, מארז H440 של NZXT, מעבד i5 3570. זכרונות לא בעיה למצוא, קירור גם כן, מה שכן אני מחפש לוח אם מתאים ואני לא יודע איפה מוכרים בארץ למעבד הזה אני מחפש משהו בצבעים שחור לבן, שדומה לדגם הזה של אסוס

18. שימושיים עיקרים: גלישה, סרטים, Office, תכנות בתוכנות "יחסית" כבדות: Visual Studio/Eclipse/NetBeans. תמיכה ב-SSD. בעתיד תתכן קניה של כרטיס מסך מהשוק הבינוני על מנת לתמוך בריבוי מסכים. תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום אני צריך כמה לוחות אם...: לוח אחד עם NF3 עד 1000 שח... ללא OC...מתאים למעבדי X2 של AMD... ועם PCIE... לוח שני עם NF4 עד 1000 שח... גם ללא OC וגם מתאים למעבדי X2 ועם PCIE... תודה

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום, אני מחפש לוח אם תומך ב-פנטיום 4 2600mhz שיש בו אפשרות ל- pci-e עד עכשיו היה לי לוח עם agp 8x אבל בגלל הריבוי בכרטיסי מסך של pci-e החלטתי לחפש לוח אני מחפש לוח עד 300 שקל, משהו טוב יש כזה דבר? אני מצאתי לוח של ASRock הם טובים? לינק:http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm ושאלה אחרונה הלוח יתמוך בזיכרונות שיש לי?ושמעתי שיש משהו חדש עם החיבור של הארדיסק לי יש את החיבור הישן זה יתמוך? תודה על העזרה!!!!!!!!!!

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. יש דבר כזה ?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  22. למעבדי i5 סוקט 1155 חשוב לי sata3 ו-usb3 שיהיה בלוח לפחות 3 יציאות usb מאחור יצרנים מועדפים: אסוס , ג'יגבייט , אסרוק מה האופציות העדיפות

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by pazer005,

מחפש לוח אם בפתח תקווה (אל תדאגו אני בהמשך אביא לינקים לחנויות) עד 500 ש"ח. למעבד E6600 DDR2 800 לפחות 4 סאטה עם רייד (חשוב) http://ivory.co.il/product.asp?productid=3783&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1989&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=3108&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2611&CatCode=543 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2930&CatCode=543 http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1574&l1=3&l2=11&l3=498&l4=0 (מחירו 350) ksp.co.il (לא יכול לתת משם לינקים ספצייפיים כי האתר בפריימים)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Ashand,

optionROM קיים בלוחות של סרברים, האופצייה היא לעשות בוט מכרטיס סקאזי או SAS , כרגע יש לי ABIT IP35 PRO ואין לו את האופצייה הזאת, יש לי כרטיס SAS על PCIE , W7 מזהה לי אותו בסביבת וינדוס וכל מה שמחובר אליו אבל בבוט אני לא רואה אותו, לכן חשבתי להחליף את הלוח שלי ללוח אחר ואני לא יודע איזה לוח קיימת לו האופציה הזאת, הלוח חייב להיות 775 מתאים ל QUAD קור עם 8 גיגה זכרון, כרגע לקנות מחשב חדש (לדוגמא ASUS P6T WS שיש לו את האופציה) כרוכה בהוצאות גדולות... תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.