מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)
-
- 3 תגובות
- 962 צפיות
-
-
AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח-אם עם מערכת קול טובה, מקודד 1080P ויציאת HDMI. קיים כזה לוח? תודה
-
- 5 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם, לצערי לוח האם במחשב הלך לעולמו ( לקח איתו גם את כרטיס המסך ) ואני מחפש אחר לוח אם חדש. לצערי, המחשב קצת מיושן והמעבד ( I5 ) מתאים לסוקט 1156. התקשרתי לחנויות - נאדה. יבואני ASUS, ASROCK, ג'יגה בייט - נאדה. בקיצור נואש. הפתרון היחיד שיש - קניה מאיביי / חו"ל. המחיר המינימלי לדעתי הוא 400 ש"ח כולל משלוח. לא סגור על זה אם כדאי לקחת סיכון עם שליחה כזו מחו"ל, מה דתעכם? בנוסף, מצאתי בחור שמוכר שילוב של מעבד + לוח אם, רק שהמעבדכביכול חלש יותר משלי, i3-2120 3.3GHz. המחיר אטרקטיבי, אבל אני לא הכי רוצה לרדת במעבד ( שימושים: אינרטנט, קצת משחקים ותכנות ), האם הירידה דרסטית? מבחינתי כרגע לא ממש בא בחשבון לקנות מעבד I5 חדש ( מחיר, לוח אם+מעבד+קירור למעבד+ אולי זכרונות ) ול…
-
- 12 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
יש דבר כזה? אם כן אני אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 435 צפיות
-
-
**לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל
-
- 9 תגובות
- 964 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את E6600 אני מחפש לוח. מבחינת כסף זה פחות בעיה, רק שאני לא רוצה לדעת שאני מבזבז אותו על סתם. אני כן הולך לעשות עליו OC. השאלה היא האם לחפש משהו שהוא טוב מבחינת מחיר / ביצועים או איזה משהו באמת טוב שישרת אותי לאורך זמן. משהו נוסף הוא שאני לא מחפש כל מיני פיצ'רים קטנים כאלה כמו איזה כרטיס סאונד למערכת קולנוע וכו'
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה, יש לי שני דיסקים קשיחים וצורב אחד, כולם PATA. אני צריך לוח אם שיהיה אם כרטיס מסך מובנה, יתמוך בקונרו, יהיו לו שני PATA ויעלה בסביבות 600. תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שיתאים למעבד שלי - 64 3400+ ושיתאים לכ.מסך שלי - RADEON 9800PRO יש מצב ?
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר לוח אם מבוסס G965/G33 עם יציאת DVI? תודה.
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי, במסגרת בניית מחשב חדש, חבר שלי החליט לקנות את הכרטיס 1950XTX 512 GDDR4. כשבשלב מאוחר יותר יוחלף לכרטיס DX10 כלשהו (ואולי שניים) התלבטנו בין שלושת ערכות השבבים שיכולות להתאים לשני כרטיסי מסך 965 ו975X של אינטל, ו 680i של NVIDIA. המעבד יהיה כנראה 6300, ולא ברורים לנו ההבדלים בין שלושת הערכות (חוץ מזה ש680 היא הרבה יותר יקרה). מה הלוח שאתם ממליצים?
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי (אולי לא חיפשתי טוב) אם כבר דנו בזה אז אל תבזבזו עלי זמן רק תפנו אותי לדיון אז בקיצור לוח טוב עם הרבה פיטצ'רים ואפשרויות OC טובות אני מתכוון לקחת איתו זיכרונות 333 ולהעלות ל 366 תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני כל היום מיתרוצץ בין אתרים ומחפש לוח אם עם ערכת השבבים X38 של אינטל עם שלושה חריצי PCI...מבקש עזרה כי אני לא מצאתי של שום חברה היו רק 2 חריצים זה מה שאני מוצא ,אני צריך בעיקרון 2 (אחד לכרטיס פיסיקאלי והשני לכרטיס קול)ויש לי זוג כרטיסי HD2900 והם תופסים תמיד אחד כי הם עבים ולוקחים שתי סלוטים בלוח שיש לי כרגע הם מיסתדרים לי טוב כל הכרטיסים הינה ציור מה אני צריך ככה זה מסודר אצלי בלוח ASUS P5W DH DELUX...תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני בונה מערכת חדשה, וחשבתי לנסות לבנות מערכת על לוח אם מיקרו במקום סטנדרטי (בשביל בעיקר לחסוך במשקל המחשב - אני קונה כנראה p182 או p180 mini אם אני הולך על המיקרו) למערכת המקורית בחרתי את הלוח GA-P35-DS3L של GIGABYTE שנראה לוח מצויין לפי המון ביקורות, ומחיר סביר בהחלט. עכשיו אני מחפש לוח דומה אבל בגודל מיקרו ATX ולא הצלחתי למצוא, מישהו פה מכיר דגם דומה?
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אם אפשר את המקסימום ביצועים ומהירות שניתן למצוא במחיר הזה... ותודה רבה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לוח אם מסוג ASUS P8Z68 DELUXE באייבורי כחלק ממחשב שלם,כרגע אין להם את הדגם עם ה-PCIE3 האם להתעקש ולחפש לוח אם בעל פונקציה זאת או שזה לא יהיה משמעותי כלכך,עליי לציין שאני רוכש GTX580 כך שלא נראה לי שאני אחליף כרטיס מסךבשנה וחצי הבאות. תודה מראש לעונים גיל
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
כגון MSI 6566, שיתאים למחשב משנת 2002 עם 1 ג'יגה זיכרון 266. גר בפ"ת . צריך להיות זול. [צונזר]
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-