עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם! עקב חוזר ההענות לנושא הקודם אני אנסח מחדש ואוסיף אתמפרט המחשב, אולי עכשיו תיהיה הענות, תודה. אז ככה חבר שלי ביקש מימני לבנות לו מפרט למחשב בתקציב של עד 2.5K. ביקשתי עזרה במפרטי מחשב הם עזרו לי מאוד והפנו אותי לכאן בכדי לקבל יעוץ לגבי לוח אם. הלוח אם שהמליצו לי שם זה Asus M2N-VM DVI ויש לו כרטיס מסך מובנה לפי מה שהבנתי, חבר שלי לא צריך כרטיס מסך מובנה. לכן הנני מצרף את מפרט המחשב ותייעצו לי בבקשה איזה לוח אם כדי לי להמליץ לו אך עדיין שלא יחרוג מהתקציב של 2.5K. מפרט: http://tms.co.il/preview/spec/ktl3xgmu[br][br]פורסם בתאריך: 13.07.2008 בשעה 23:25:41 מה דעתכם על הלוח אם הזה Gigabyte M52S-S3P AM2 למפרט שהצגתי למעלה. בנוסף רציתי לדעת אם שתיהם באים עם כרטיס רשת מוב…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by Jenia24,

שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  3. Started by 3D,

כרגע חשבתי על Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  4. היי, אני מרכיב מחשב שישמש בעיקר לשימושי מדיה סנטר וניגון FHD וגם לעריכת וידאו (אבל פחות). התקציב שלי למעבד פלוס לוח הוא אלף ש"ח וקצת. חשובה לי האופציה לשדרג בעתיד. אני לא מעוניין בלוח אם עם כרטיס מסך מובנה ולא מיקרו ATX חשבתי על Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 471 ש"ח בRSM. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. Started by alex542,

אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד Phenom II X4 955 . ברצוני להזמין מחו"ל תודה

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה לאור כמה בעיות שהתגלו במחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=502998.0) התברר כי הלוח אם שלי עשה את שלו. המפרט: לוח אם MSI P965-NEO F (הלוח כאמור מת, אני מחפש משהו מקביל אליו) מעבד E6600 זיכרון 1GB DDR2 667MHz ספק 420W REAL EZCOOL דיסק קשיח 250G 16MB SATA2 כ.מסך - GeForce 7600GS PCI-E אשמח לקבל הצעות ללוחות המתאימים למפרט זה, ודומים ללוח המקורי שלי (עם כ.קול+רשת מובנה כמובן), וסדר גודל של המחיר. מכירה של הלוח המקורי שלי, לא ממש מצאתי... תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מעבד D805, לכן אצטרך לוח אם כמה שיותר איכותי בתקציב של כ-500 ש"ח. הלוח אם אינו חייב לתומך במעבדי Core 2 Duo, אבל שיתן לי אפשרות OC טובה למעבד ה-D805. על הלוח יורכב זיכרון 1GBx2 DDR2 667MHz CL5 מחברת Twinmos, אם יש לזה משמעות.

• 6 תגובות
    • 521 צפיות
  8. הדורון הוא ב SOCKET A לא ממש חשוב לי ביצועים ואם זה חשוב אז אני שם לו מעבד DuroN 1000 .. ממ הכי פשוט וזול שאפשר! לא משנה איכות תמונה ( כ. מסך.. )! תודה לעוזרים! תנו לי דגם ואם אפשר חנות בארץ שמוכרת

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  9. שלום, אני מעונין לקנות מחשב שרת לחישובים מדעיים מורכבים, כאשר התוכנה שלי היא Multithreaded ויודעת לנצל ליבות רבות בו זמנית באותו מחשב. לכן הייתי רוצה להשתמש במעבד i7-990x. אני מחפש לוח אם מתאים, אשר יתמוך ב 32GB זיכרון לפחות. אשמח לקבל המלצה ללוח אם כזה ומי בארץ מתמחה במערכות מסוג זה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מבקש המלצה ללוח אם למעבד Intel E5200 אני מתכנן לשלב כרטיס מסך GIGABYTE ATI Radeon HD2400XT 256MB PCIe וזיכרון 2*1024 בקשות נוספות: - הלוח צריך לכלול לפחות 5 חיבורי SATA וכן חיבור Firewire אחד לפחות אם הלוח זול יחסית, אפשר לוותר על Firewire מובנה ולקנות כרטיס Firewire נפרד בערך ב 100 ש"ח. - מחיר: עד 500 ש"ח - צריך להיות מחנות ידועה כמו זיגזג, SkyPC או IQPC תודה, קובי

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  11. Started by pokibatz1212,

כמו הכותרת מחפש לוח אמ טוב או של גיגהבייט או של אסוס..(מה שאתם בוחרים רק תסבירו לי למה דווקא אותו) לא מתוכנן oc בשום שלב אז שזה לא יהיה אחד מהשיקולים. דברים שחשובים לי: כרטיס רשת מובנה תמיכה בכרטיס fw או שיהיה מובנה. ציפ חדש (p35) אם אפשר אז שיהיה תמיכה ב ddr3 (לא הכי חשוב לי) לא צריך raid . תודה. התקציב הוא 500-700 עדיף שיהיה באזור ה600 תודה רבה לעוזרים.

12. בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא: http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות) מה שהלוח חייב להכיל: HEADER פנימי לUSB3 יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)

13. AMD Phenom II X4 920 לוח שמתאים במחיר עד 350 שקל

14. Started by ZXY1,

עבור מחשב של קצת משחקים + קצת אופיס + קצת אינטרנט מחפש לוח אם למעבד אינטל C2D E4500 עם צ'יפ 965 לוח אם של חברה ידועה לוח אם כולל כרטיס מסך כולל יציאת IDE עבור צורב ודיסק קשיח שיש לי (בתקן IDE) כולל שאר החיבורים SATA לפחות 6 יצאות USB מקסימום לוח מינימום מחיר

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  15. שלום, אני מחפש לוח-אם עם מערכת קול טובה, מקודד 1080P ויציאת HDMI. קיים כזה לוח? תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  16. Started by Shlomi123,

שלום. אני מחפש לוח אם למפרט הבא: Pentium G850 2.9Ghz, s1155 3MB, DualCore, GPU Core, Tray 1x4GB Transcend Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA Arctic Freezer 13 Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) Seasonic 430W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-430 (Retail) ואולי יתווספו עוד 2 מאווררים למארז אבל זה לא משנה.. המחשב לא מיועד למשחקים פרט למשחקים בודדים קלים, מה שאומר שהלוח אם צריך להיות בעל כרטיס מסך מובנה יציב שיכול להחזיק כמה משחקים. התקציב של הלוח צריך להיות עד 350 שקלים. חריגה של 30-40 שקלים אם באמת יהיה צורך ללוח אם איכותי. אני קונה מחנות KSP, לכן אני …

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם, לצערי לוח האם במחשב הלך לעולמו ( לקח איתו גם את כרטיס המסך ) ואני מחפש אחר לוח אם חדש. לצערי, המחשב קצת מיושן והמעבד ( I5 ) מתאים לסוקט 1156. התקשרתי לחנויות - נאדה. יבואני ASUS, ASROCK, ג'יגה בייט - נאדה. בקיצור נואש. הפתרון היחיד שיש - קניה מאיביי / חו"ל. המחיר המינימלי לדעתי הוא 400 ש"ח כולל משלוח. לא סגור על זה אם כדאי לקחת סיכון עם שליחה כזו מחו"ל, מה דתעכם? בנוסף, מצאתי בחור שמוכר שילוב של מעבד + לוח אם, רק שהמעבדכביכול חלש יותר משלי, i3-2120 3.3GHz. המחיר אטרקטיבי, אבל אני לא הכי רוצה לרדת במעבד ( שימושים: אינרטנט, קצת משחקים ותכנות ), האם הירידה דרסטית? מבחינתי כרגע לא ממש בא בחשבון לקנות מעבד I5 חדש ( מחיר, לוח אם+מעבד+קירור למעבד+ אולי זכרונות ) ול…

• 12 תגובות
    • 7.8k צפיות
  18. Started by jeyjey,

יש דבר כזה? אם כן אני אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  19. **לכל התותחים והמבינים צריך קצת עזרה, אם מתאפשר תנו תשובות מפורטות בבקשה. אני מעוניין בלוח אם שיכול להעביר DTS-HD למגבר ק"ב והבנתי שזה ניתן רק על ידי חיבור HDMI קראתי שיש מס' כרטיסים עם HDMI header 1.איך אני מחבר את זה למגבר 2.האם ניתן לשלב בין כרטיס מסך (8600GT ) לכרטיס קול און בורד עם יכולת (ALC-889A)DTS-HD ואם לא איך כן 3.האם צריך לקנות חלק נוסף על מנת לנצל את האפשרות של HDMI header 4.גם בלוחות ללא HDMI header כמו ‏P35C-DS3R יש על פי הפרסום ALC-889A עם יכולת DTS HD .מה היתרון של הלוח אם לא ניתן לנצל את העברת האודיו ללא HDMI

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by 1,

קיבלתי מחשב פנטיום 2, והלוח אם כנראה נשרף, הוא לא מגיב, ניסיתי הכל. עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם יד שניה למחשב הזה שימש את אח שלי הקטן למשחקים ממש לא רציניים. אז מאיפה אני יכול למצוא לוח אם מתאים לנטיום 2 סלוט, איזה לוח אם אני צריך? והאם מישהו כאן מוכן למכור? אני מאזור הצפון (כרמיאל).

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל, אפשר גם יד שנייה וגם חדש, רק תגידו איפה לקנות.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  22. Started by qt1h00,

שלום, מחפש לוח אם לפנטיום 4 2.8C במחיר של עד 700 שקל. ללוח צריך להיות כרטיס רשת, כרטיס קול מובנים, DUAL DDR PC3200 ועדיף מאוד שיהיה בעל חיישני טמפרטורה. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by sshrs1,

שלום לכולם אני מחפש לוח אם למחשב חדש פנטיום 4 2.4 התקציב של 500 ש"ח בערך כמו כן שמעתי על לוח של ABIT SA7 מכירים ? הוא מגיע עם ציפסט של sis איך הם? כמו כן מחפש מסך 17 בתקציב של 1200 ש"ח בתודה מראש על כל עזרה טל

• 9 תגובות
    • 996 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

איפה אפשר לקנות בארץ של DFI או ASUS או להשיג מתאם של אסוס אם לוח אם ביחד... :-\

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  25. Started by pazer005,

אני רוצה לקנות את E6600 אני מחפש לוח. מבחינת כסף זה פחות בעיה, רק שאני לא רוצה לדעת שאני מבזבז אותו על סתם. אני כן הולך לעשות עליו OC. השאלה היא האם לחפש משהו שהוא טוב מבחינת מחיר / ביצועים או איזה משהו באמת טוב שישרת אותי לאורך זמן. משהו נוסף הוא שאני לא מחפש כל מיני פיצ'רים קטנים כאלה כמו איזה כרטיס סאונד למערכת קולנוע וכו'

• 1 תגובה
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.