עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה.. הזיכרונות שרשמתי ניכנסתי לאתר של g.skill למידע עליהם והלוח אם שלי לא מופיע ברשימה כי הוא כנראה יצא אחרי שהם יצאו או משהו השאלה שלי אם יש דבר כזה שזיכרונות לא מתאימים ללוח אם רק בגלל החברה או דגם ספציפי? משמע נגיד הזיכרונות האלה אמורים לפעול בכל לוח p55 שקיים? שנגיד יש לוחום אם שהזיכרונות האלה לא יפעלו בהם? כי אני קניתי את כל המחשב חוץ מכרטיס מסך (שמגיע עוד שבוע) והשאלה הזאת מטרידה אותי אם יש מצב שאני יצטרך להחליף אותם.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by k-o-b-y,

איזה כדאי לקנות? חשבתי על GeIL, אבל בכל החנויות יש רק את הValue ואני לא יודע איך הוא יחסית ל winbond

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  3. יש לי פרוייקט להגיש בנושא השוואה בין מעבדי אינטל למעבדי amd . אם מישהו יוכל להפנות אותי לנושיאים: ארכטקטורה. תאימות המעבדים לתוכנות ומערכת הפעלה. ???

• 3 תגובות
    • 419 צפיות
  4. Started by shlomik,

אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by shanir,

יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by FireFlash,

קניתי לא מזמן מחשב חדש עם מעבד Core I 5 750 2.6 MHZ כאשר הביוס עולה הוא מזהה שמותקן מעבד Core I 5 760 2.8 MHZ במאפייני WINDOWS 7 ובתוכנת CPUZ הוא מופיע Core I 5 750 2.6 MHZ מה דעתכם? איך זה יכול להיות? משהו נתקל בבעיה דומה? תוכלו לעיין מפרט המחשב שלי ליד האייקון

• 3 תגובות
    • 879 צפיות
  7. האם לקחת P35? איזה לוחות מומלצים?

• 3 תגובות
    • 451 צפיות
  8. Started by גד :),

בביוס בלוח נמצאת האפשרות "AGP Comp. Driving" מה זה? ואם בוחרים ידני אז יש אפשרויות רבות.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  9. Started by israel_gt,

האם אפשרי לשים שתי כרטיסי מסך על הלוח אם הזה? H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI‎

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by WarMachine,

ברשותי יש כרגע את הזכרון הנ"ל: OCZ EL DDR PC-3200 1024MB Dual Channel Plt Rev 2. אני מרוצה ממנו, מספק ביצועים טובים אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בעוד ג'יגה של זכרון, הבעיה היא שהזכרונות של Ocz ידועים בתור כאלה שלא מוכנים לעבוד עם שום זכרונות של חברה אחרת ואפילו עושים לעיתים בעיות כאשר מנסים להריץ זכרונות של Ocz מדגם אחר במקביל לאלו הקיימים. לא הייתי פותח את הדיון הזה אלמלא היה ניתן להשיג פשוט את אותם זכרונות שיש לי עכשיו אך הם כבר לא ביצור לפי מה ששמעתי ולא מייבאים אותם לארץ יותר ולא משנה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי מקום שבו ניתן להשיג אותם בארץ. השאלה שלי היא אם ניתן בכל זאת לשלב זכרון של חברה אחרת עם הצ'יפ הזה או זכרון מדגם אחר של Ocz(וכן אני יודע שבזכרונות זה בעייתי ובדרך כ…

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by Terminal Frost,

שלום, יש לי בעיה, והיא כדלקמן: לאחרונה המערכת שלי הפגינה חוסר יציבות לא נורמלי. עד כה היא פעלה בBUS 166MHZ והמכפלה אוטומטית על 10X. (יוצא 1660MHZ, שזה הDEFAULT למעבד הזה) כדי לייצב אותה, הדבר היחיד שיכולתי לעשות הוא להוריד את הBUS ל133MHZ, והעלתי את המכפלה למקסימום (X12.5), ושוב הגעתי לDEFAULT של המעבד. אבל, כשאני מוריד את הBUS אני , מן הסתם, מקבל ביצועי זיכרון נמוכים יותר (DDR 266 בלבד) ובכלליות ביצועי מערכת נמוכים, אבל זאת האפשרות היחידה להפעלת המחשב! ב166MHZ הוא פשוט לא מוכר להתניע! לאחר הייצוב על 133 ניסיתי להעלות את הBUS ל145MHZ, עבד חלקית אבל קרס לעיתים קרובות, כך שאין יציבות. הבעיה היא בעליה הלינארית של אפיקי הAGP והPCI מול הBUS, בגלל הצ'יפ של VIA שלא מצליח לנעול …

• 3 תגובות
    • 411 צפיות
  12. יש לי מחשב נייח עם מעבד דואל קור פנרין (45nm) של אינטל (לא זוכר איזה בדיוק), ו-2 ג'יגה זכרון RAM. בדרך כלל אני אוהב להשאיר עשרות (ואפילו מאות) חלונות אינטרנט פתוחים (אני לא מצליח להגמל ולסגור אותם - עוד מישהו עובד ככה?), וראיתי שהדפדפן (firefox 3.5) מגיע לניצול זכרון של מעל ג'יגה. שאלתי היא - האם כדאי לי להוסיף זכרון (מ-2 ג'יגה ל-4) בכדי שאוכל להמשיך להשאיר עשרות חלונות פתוחים כמו שאני רגיל? או שעדיף שפשוט אגדיר עוד זכרון וירטואלי ? אם כדאי לי להוסיף זכרון RAM, מה כדאי להוסיף- 1 ג'יגה? 2 ג'יגה בסטיק אחד או בשניים?

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by mor873,

במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. שלום רב: אז ככה אחרי שהתקנתי את הכרטיס מסך זה ביטל לי את הכרטיס קול של הלוח אם, הכטיס מסך השתלט על השמע והכטיס קול הפסיק לפעול בגלל זה, הוצאתי את הכרטיס מסך הכנסתי אחד אחר ופתאום חזר הקול איך אני מבטל את זה שהכרטיס מסך לא ימשוך שמע. דגם כ.מסך: R9 280X עם 4x dp זה הדגם: http://ksp.co.il/?uin=20931 דגם לוח אם: p8z68-v לא ה-pro הרגיל תודה מראש לעזורים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אשר עושה שימוש בזיכרונות SDRAM, כזכור...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  16. שלום אנשים, יש לי לוח ג'יגהבייט GA-P35-DS3L rev2.0 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2629 וזכרון OCZ Reaper Edition 4x1GB 800MHz 3-4-4-15 http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition שאלתי היא איך אני אמור להגדיר את ה-CL בביוס? כי כרגע לפי CPUZ זה על 5-5-5-15. לא מצאתי בביוס את המקום לשינוי ה-CL. כמו כן, האם אני אמור להגדיר לו את המתח או להשאיר על AUTO? הזיכרון אמור לעבוד על 2.25V והלוח הוא על 1.8V. אני לא רוצה לעשות OC אני פשוט רוצה שהזיכרון יעבוד במפרט האמיתי שלו... תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by RonenIL,

במהלך המאמץ לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מחפש לוחות אם . רציתי לדעת מה ההבדל בין 4 הלוחות אם הללו: 1. Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 2. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 3. Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset 4. Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 לפי עיון באתר של ג'יגהבייט ראיתי שהשלושה הראשונים לא תומכים בדיואל ביוס ופיירוייר ? רציתי לדעת מזה דיואל ביוס ? ואם זה הכרחי? כי ההתלבטות שלי היא לבחור בן צ'יפסט 955 ומעבד 3.0 64BIT לבין צ'יפסט 945 במחיר לא גבוה (עד 700) ומעבד פנטיום D. מקווה שתוכלו להסביר לי את ההבדלים בין לוחות האם ולדעת איזה צ'יפסט לבחור.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. תראו אני צריך לקנות זיכרון הענין שהוא צריך לעבדו בדואל צ'אנל ואין לי לקנות תאום שלו מאותה חברה אז לכן אני צריך ללכת על חברה אחרת. עכשיו אני מחפש חנות בתל אביב לחומרה ושבמידה ושהם לא יעבדו לי בדואל צ'אנל אני יכול להחזיר להם את המוצר ולקבל את כספי חזרה. מישהו מכיר חנות כזאת?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by Graz,

מישהו מוכר או יודע איפה מוכרים לוח למעבד שלי?

• 3 תגובות
    • 418 צפיות
  20. בזכרונות 800MHZ, האם תזמון 5-5-5-12 נחשב לסביר / טוב? מה קיים בשוק שטוב ממנו?

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  21. Started by integral,

בגלל שהרוויחו מעט מידי בשנה האחרונה אינטל מתרחבת לתחומים נוספים: http://www.cdfreaks.com/news/11635 מעניין מתי יכנסו לתעשיית הרכב זו כבר ממש חזירות

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Started by urielka,

מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by ifs2003,

Conro 2 Duo תומך ב 64Bit ???

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  24. Started by dorman2,

הזיכרון שפרטיו להלן: OCZ DDR2 2048MB (1024MBX2) 1066MHZ CL 5-5-5-15 TITANIUM memory http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2251K~15~0.htm לPC חדש שיהיה בו: מעבד core2 duo e8400 לוח אם gigabyte GA-EP43-DS3 מבקש לדעת: 1) האם נתוני הזיכרון מתאימים ללוח ולמעבד? 2) האם הזיכרון והחברה ידועים כאמינים? לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 499 צפיות
  25. Started by kobi_af,

לדעתי אתם צריכים למיין את כל המושגים שקשורים למעבד וזכרונות בדביק כמו מה זה cl ? מה זה הייפר טרספינג במעבדי אינטל? מה זה זיכרון מטמון? דברים כאלו במקום ששוב תחזרו על שאלות אלו תרכזו בדביק

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.