מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
כמה פינים אמרתם שיש להם? שמועות ראשונות בOCW מדברות על 940 פינים ב-M2 (ולא מעל 1000 כמו שחשבו) אבל בלי תמיכה במעבדי 940 קיימים, ו-638 (בניגוד ל-754 הקיימים) בתושבת ה-S1 לניידים. נראה לכם אמיתי? http://www.ocworkbench.com/news.stm
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, כחלק מהמפרט ביקשתי זכרון פנימי של 4GB, ז"א שאמורים להיות 4096MB של זכרון (אם אני לא טועה), אבל כשאני בודק את הזכרון הפנימי כתוב שהוא רק 3325MB, השאלה היא אם זה אמור להיות ככה או שמשהו לא בסדר...?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
ASUS P4P 800+Lan רציתי לדעת, על הלוח אם הזה יש כרטיס רשת 10\1000 יש עליו גם כרטיס קול נכון ? ואם יש עוד משהו ספרו ד"א הבנתי שזכרון של Kingstone הולך טוב עם ASUS.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3265&catcode=452 זה מה שמצאתי נראה מחיר מעולה, האם שווה בכל אופן אם לא, יש לכם איזה הצעות אטרקטיביות מעוניין לעבוד ב 2 * 1G דואל עם AMD 939 לוח אם סביר בסביבות 750 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכאן, אבל זה הפורום שהכי ניראה לי.. יש לי כאן ביוס מת של Asus P4SGX-MX, אני מחפש מישהו שמוכן לעזור לי ב Hot-Swapping איתו. בעיקרון אני מחפש מישהו עם ביוס מסוג PLCC (או EEPROM) בסוקט נשלף, עדיפות למישהו עם לוח סוקט 478. אני מראשל"צ. תודה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מפעיל את המחשב ושהוא עולה(לפני העלליה של הוינדוס,הוא מבקש את הדיסק של הWIDNWOS בשביל הBOOT העניין הוא שאחר כך הוא לא משתמש בו,וכשניסיתי להקין ויסטה הוא אחרי ההתקנה עשה לי ריסטרט וניסה(הויסטה ניסתה) לבטל את זה שיהיה צריך דיסק אבל לא הלך לה אז אני חושב שהבעיה בביוס,שווה לעדכן ולבדוק או שהבעיה לא מהלוח אם אלה ממשהו אחר?
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 418 צפיות
-
-
אחרי זמן קצר שהם הגיעו לארץ החלטתי לבצע בקרוב רכישה של מערכת מחשב ורציתי לברר מספר דברים 1.האם לוחות H55,H57,Q57 ישנה אותה בעית OC כמו בP55 2.מה ההבדל המשמעותי בין I5 650 לבין I5 750 ומי מבניהם יותר טוב 3.האם צריך זכרונות מיוחדים או שונים ואיזה ?במעבדים ובלוחות האם החדשים כי ראיתי משו בנוגע ל1.5 במתחים של הזכרונות בלוחות החדשים תוודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
סתם שאלה מעניינת כאשר מרכיבים מאוורר גדול מסוג זלמן ודומיו על המעבד, נוצרים למעשה כוחות אופקיים על לוח האם ( שעומד בד"כ במרבית המארזים בניצב). האם המשקל הלא מתוכנן והרעידות, לא עלולים לגרום בטווח הארוך נזק ללוח האם ???
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום אם אני מחליף לוח ומשאיר את הדיסק קשיח אני צריך להסיר דרייברים ואם כן איך והאם אני צריך להגדיר מחדש משהו בווינדוס לגביי המעבד והלוח החדשים או שהוא מזהה לבד
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני קונה בקרוב זכרון פנימי נוסף למחשב, כרגע יש לי זכרון של G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 רציתי לקנות אותם זכרונות עם אותם תיזמונים אבל זה יוצא יקר יחסית - בסביבות ה 600 שקל.. ראיתי את הדגם הזה עם תיזמונים טובים Super Talent DDR2 2048MB 800MHZ CL4 4-4-3-8 במחיר של 320 שקל http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=T800UX2GC4&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הזכרונות האלה הטובים ? והאם יהיה הבדל משמעותי בביצועים מכיוון שאני יודע שהתיזמונים הנמוכים קובעים.. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במידה ואני אמתח קצת את התקציב - האם יש לוח שמתאים ל-939 שכולל כ.מסך וסאונד מובנים? כמובן חשוב שיהיה זול (עד כמה שניתן) כי לוחות כאלו במחירים של מעל 1000 ש"ח מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 456 צפיות
-
-
למטרת גיימינג ושימוש כללי. אפשר לחרוג בעד 100 ש"ח,עדיפות למעבדי אינטל,המפרט הוא מה שמופיע בצד,אין לי דרישות מיוחדות,SLI יהיה נחמד. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין AMD 64BIT 3200 939 לבין AMD 64 BIT 3500+939? מה ההבדל בין PCIE לAGP? והאם שווה לקנות לוחות של PCIE ?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
למשחקים, עם מחשבה לעתיד, הייתם לוקחים Q6700 עם HD4850, או E8400 עם HD4870 ? כי אומרים תמיד שהמשחקים בעתיד ינצלו ניצוי מלא של 4 ליבות וכו'. אגב למעבדים לא בטוח שאני אעשה OC זה תלוי אם ישאר לי כסף לגוף קירור סביר כגון הTuniq.
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מחפש המלצות ללוח בתקציב סביר 500-700 המחשב יהיה מיועד למשחקים ולעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C רצוי שללוח תהיה יציאת IEEE 1394 לחבר את המצלמת ווידאו אבל אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לוח טוב יותר וכרטיס נפרד. וכמובן שיתמוך ב SATA2, Core2 Duo , PCI Express וזכרונות של DDR II 667 לפחות חשבתי על ה Asrock ConRoexFire-eSata כי התקציב שלו ממש טוב אבל הבנתי שהוא בעייתי במקצת, אם יש למישהו ממכם רעיון ללוח בסדר גודל דומה, אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שמעתי דבר כזה שיש מקרים שהמעבד לא תומך ב- דיואל צ'אנל זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי, אני רואה עכשיו הרבה כתבות באתר הזה,ושמתי לב שעכשיו כל החברות משנות ליבות ויוצאים דגמים חדשים ויותר טובים של מעבדים, אז האם עכשיו זה זמן טוב לקנות מחשב? או ששווה לחכות עוד חודשיים שלושה בשביל לקבל מחשב הרבה יותר טוב? ומתי יוצאים מעבדי Nehalem? תודה!
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
ברצוני לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי מסוג RDRAM. נכנסתי לאתר הקניות זאפ וראיתי שלזכרונות RDRAM בשם הדגם והנתונים רשום CL3. מישהו יכול להגיד לי מה זה אומר CL3 כי הזיכרון שיש לי הוא די ישן ואני לא לא יודע אם זה סוג חדש של טכנולוגיה או מה שזה לא אומר ואני לא יודע אם זה מתאים או לא למחשס שלי והאם תיהיה תאימות עם הזיכרון שיש לי עכשיו. יש לי עכשיו RDRAM Kingston 2*128 pc800 בקיצור השאלה היא מה זה אומר CL3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת עד איזו טמפרטורה יכול לעבוד המעבד הזה , כי אצלי במאמץ של OCCT הוא מגיע לקרוב ל57 מעולת.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לוח אזוס = http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=0 לוח גיגהבייט = http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2283&ProductName=GA-M55plus-S3G ללוח של ASUS יש תוספת של VGA DVI ולגיגהבייט אין ... שניהם אותו מחיר 100$ במה הציפסט "האיכות" באה לידי ביטוי בפיצרים על הלוח ? ההבדל בין ציפסט ATI למשל ל NF זה בפיצרים ? או בביצועים גם ? כונן קשיח , USB ושאר ההתקנים ? ( עבודה מול המעבד )
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום,המחשב הבא שלי ישמש לצרכים משרדיים (אינטרנט,אופיס...),למוזיקה ולסרטים וכן להרצת ויסטה. אני מתלבט בין 3 לוחות אם: Intel DG33BU GIGABYTE GA-P31-DS3L Abit IP35-E כולם תומכים זיכרון 800 מגה הרץ וכולם רצים על 1333MHZ. השאלה מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום התלבטתי לגבי לוח האם GIGABYTE EX58-UD3R וראיתי במאפיינים שלו שה"מהירות" שלו היא 1600MHZ. אם אני אריץ עליו את כרטיסי הזיכרון DDR III 1333Mhz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel שמהירותו היא 1333MHZ, הוא ישתמש רק ב1600MHZ, ולא ב2666MHZ המלאים? :s05: תודה
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-