עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by master af,

שלום לכולם, לפני שאשאל על המעבד, רציתי רק לעדכן אתכם שהיום שידרגתי לכרטיס מסך HD6570 וזה עובד ללא שום בעית תאימות לאחר שסיימתי את כל הבדיקות, התקנתי עוד 1G זיכרון ממחשב אחר ז"ל, כך שיש לי כעת 3 ג'יגה RAM עכשיו אני מעוניין לשדרג את המעבד, כיום יש לי athelon 3000 socket 939 ולפי הטבלה הזאת: http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=A8N-SLI%20Premium&p=1 יש אפשרות לשידרוג די משמעותי. -איזה מהמאבדי Athlon 64 X2 Dual-Core הוא המהיר ביותר מבינהם? זה לא ברור לי כי לפי גרסאת הביוס הסדר הוא לא כרונולוגי... -איפה מוצאים מעבד כזה בימים אלו? ניסתי ביד 2 אך לא מצאתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!! תוך כמה חודשים אחרי הקנייה הוא התחיל להרעיש ושבק חיים. בחנות לא רוצים לפתור את הבעיה בטענה ש"אין אחריות על מאווררים". זאת למרות שזה *לא* צויין בעת הקנייה על שום מסמך ולמרות שהמאוורר הוא בעצם חלק מהלוח...... בקיצור - חוצפה.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Money_Man,

שלום! אני מחפש לוח אם חדש עכשיו...אני צריך שהוא יהיה מסדרת הULTRA של NVIDIA (בהנחה שאני לא עושה SLI).. השימושים הם בעיקר תוכנות רגילות כמו מסנג'ר ...איסיקיו....אופיס אינטרנט.. אך עם זאת...יריץ לא מעט משחקים...גם מהחדשים ביותר...ומדיי פעם אולי גם תוכנות של וידאו... אבל יותר שימושי משחקים ותוכנות רגילות... לא מתוכנן OC...אז אין לי בעיה שלוח לא יהיה משהו בOC....אבל...שיהיה כמה שיותר טוב ויציב במהירויות STOCK! לכן חשבתי על הלוח הנ"ל...אני מחפש את הלוח הטוב ביותר של NFORCE 4 ULTRA... מה דעתכם על הASUS? יש הצעות אחרות שיעלו אותו דבר ויתנו יותר? אשמח לתגובות..תודה! ;D

• 31 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי אני מכין מפרט לבן-דוד שלי ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה יותר טוב? אני מדבר מכל הבחינות... תודה מראש install

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by AppleJack,

לא מזמן קיבלתי את המחשב החדש, עם לוח אם A8N-SLI Deluxe (כאמור). מהירות המאוורר שעל הצ'יפסט היא 8000RPM~ . הסטייה שלו היא כ- 1000RPM, ז"א הוא לפעמים יורד ל-7000, או עולה ל-9000. אפילו קרה שהוא ירד ל-6500. הבעייה בכל הסיפור הזה היא הרעש הנוראי שהוא מייצר. למען האמת, יותר רעש מכל המאווררים ביחד. נשמע כמו איזה חתול גברי מיילל. אז אתם חושבים שאני מקרה מיוחד? ממש לא, עשיתי חיפוש וגיליתי שזו בעייה מוכרת ושיש אותה כמעט לכל בעלי הלוח הזה. הבנתי לפי הודעות "חצי רשמיות" בפורומים (כולל הפורום של ASUS) שאם מתקשרים למחלקת RMA של ASUS ומודיעים להם כי המאוורר עושה רעשים מרגיזים (ומוסיפים שלפעמים הוא מפסיק לעבוד ל-5 שניות) אז הם שולחים את ה*דגם החדש* של המאוורר בחינם!. דגם זה גדול יותר,…

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by andrei21,

קיבלתי את הלוח עם מן מדבקה עבה כמו פד לעכבר מאחורה של הלוח. האם כדי להסיר אותה או שאפשר להשאיר?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

..כתבה מדהימה ומקיפה על הלוח המדהים הזה.רמזת בשבועיים האחרונים על הבדיקה. בטוח יהיו שאלות אבל מקריאה הבאת לי חשק לשדרג..קבל..

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by stingeR-,

אני מתכנן לרכוש לעצמי מעבד+לוח מאוד זולים - מעבד AMD Athlon 64 Venice 3500+ ולוח אם A8NE-FM מKSP.. הלוח לא נמצא באתר של אסוס.. בכמה אתרים בח'ול מוכרים אותו ובכולם כתוב שהוא מבוסס צ'יפסט NF4 ULTRA.. אבל האם הגיוני שאפשרי לקנות בארצנו הקטנטונת לוח מבוסס NF4 ULTRA בפחות מ300שקל ? כמובן שצ'יפסט הNF4 ULTRA הוא צ'יפסט מ-ע-ו-ל-ה לאוברקלוק ואמור לתת כאן ביצועים לא רעים בכלל.. האם הלוח יתמוך בכולם? מהי דעתכם? יש לי תקציב של עד 800שקל לא שקל יותר

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קראתי ביקורות שמהן אפשר לראות כי האוברקקלוק האטומטי לא נופל רחוק מהידני, האם באמת זאת תהיה הנורמה החדשה?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  10. Started by yanivganor,

מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  11. Started by Horus,

ASUS BLITZ EXTREME & ASUS BLITZ FORMULA DDR3 DDR2 היורשים לקומנדו על צ'יפסט P35 בROG כנראה שיש למה לחכות... תתחדשו... http://www.tweaktown.com/popImg.php?img=news_blitz_extreme_large.jpg

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  12. Started by hag911,

Asus blitz formula Vs gigabyte x38 DQ6 מה כדאי מבחינת הביצועים?!ובמה הם נבדלים?! הלוח מיעוד לOC, בתקווה ל3.8 לא לשים לב למחיר! תודה לכול העוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by hag911,

מה יותר טוב.. לא מדבר על מחיר מבחינת ביצועים !!!

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  14. Started by Sifo Jen,

תיראו את זה: http://www.pc-spot.co.il/index.php#EpVppVuFypFXvbiPMX מה זה אומר? בינה מלאכותית על לוח אם? יאיר.

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by Regev,

אם אני מתכוון להשאיר את המחשב פתוח 24 שעות, האם הלוח של ASUS יספק את עבודתו בלהגן על המחשב שלי מפני התחממות, כי כולם יודעים כי מעבדי AMD מתחממים המון...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מה יותר טוב ויותר מהיר ?: Asus cusl2-c + p3 1000Mhz או AOpen ak73 pro + AMD T-Bird 950 Mhz איזה מהם יותר טוב לאוברקלוק? הבנתי שהאסוס מוגבל מבחינת סוג הזכרון (non-ECC SDRAM ) מה זאת אומרת? האם יש את אותה הגבלה בלוח של AOPEN? פירוט לוחות האם: Asus cusl2-c AOpen ak73 pro תודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מעבד INTEL C2D E6400 + THERMALTAKE BIG TYPHOON VX לוח אם : ASUS P5B D.E זכרונות : G.SKILL PC6400 800MHZ 2GB DUAL CHANNEL KIT השילוש הזה יתאים לדעתכם למשחקים ואוברקלוק כשהם מתקיימים באותה הזמן?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  18. Started by zazaza,

חשבתי איזה לוח עדיף למערכת משחקים בעלת מעבד INTEL 2.8C [הזכרון יותאם לפי הלוח] התקציב 800 שקל+- 1. Asus P4P800 Deluxe Intel 865PE Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) 2. ABIT IC7 Intel 875P Motherboard (HT, Dual SATA RAID, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X, 1394, USB 2.0) 3. אחר ? על מה אתם ממליצים ולמה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  19. שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by snop,

שלום! רציתי לדעת האם הכרטיס מסך המובנה בלוח אם מספיק בשביל משתמש שמתכוון להשתמש במחשב בשביל: 1. גלישה באתרי אינטרנט. 2. צפייה בסרטונים באתר Youtube. 3. שימוש ב-Word. הנה הפרטים עליו שמצאתי באתר KSP : http://ksp.co.il/?uin=20235 ואולי מדיי פעם להוריד תוכניות/סרטים וצפייה בהם במחשב באיכות HD. האם זה מצריך רכישה כרטיס נפרד? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by amith1988,

יש לי בעיה. קניתי מחשב חדש עם הלוח אם הזה ואני פשוט לא מצליח לחבר למחשב מקלט של WIFI כאילו או שהusb לא קולט או שהכרטיס רשת לא יודע לקלוט WIFI (חשבתי שזה דרייבר אבל התקנתי דרייבר שבא עם הדיסק של הלוח ולא עזר.. אולי אני לא יודע מה צריך לעשות כדי לקלוט אינטרנט אלחוטי במחשב נייח?) יש מצב שמישהו פה יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by _-SiD-_,

קניתי לוח Asus K8n-dl ,אבל ספק הכוח לא מתאים ? בנוסף ל 24 פינים מהספק ללוח יש עוד חיבור חשמל בלוח של 8 פינים, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק מתאים ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

לא גרסאות PV למינהם מדובר על 2 הלוחות האלה: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1585&l1=3&l2=101&l3=496&l4=0 http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1944&l1=3&l2=101&l3=567&l4=0 מי עדיף והכי חשוב - למה? חשוב לקחת בחשבון שהמחשב יעבוד עם הכרטיס און-בורד ומערכת רמקולים 5.1 ולא יותר מזה. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by Terayon,

קניתי לוח של ג'יגהבייט שעשה לי בעיות עם כרטיס המסך, שלחתי לחנות והם אמרו שמשו באמת דפוק בלוח ומביאים לי את הלוח של אסוס במקום. מה דעתכם על הלוח? Asus M2A-VM

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  25. בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM

• 1 תגובה
    • 418 צפיות

דיונים חדשים בפורומים