עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

לקחתי מעבד 370 פינים P3-800 ובמקביל פנטיום 3 - 450 SLOT1 הסלוט 1 עבד הרבה יותר טוב באינטרנט ובשאר התוכנות לסלוט 1 היה לוח של PC PARTNER מבוסס אפולו פרו 133 וה 800 היה עם לוח ECS מבוסס אפולו פרו 133 המחשב של ה 800 זז כמו צב ... חייב לציין שלשניהם הייתה אותה כמות של זיכרון ...

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by DxCx,

דגם : GA-K8NS דף של החברה : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NS.htm ואם כן למה הוא כל כך זול ?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  3. שלום, יש ברשותי מחשב עם מעבד: p-4, 2.66 אינטל 478 ולוח אם: Ecs Elite p-4, 533 + Lan יש לי מספר שאלות: 1. אני לא יודע את דגם הלוח אם לכן אני לא יודע איזה מהירות של זיכרונות ניתן לשלב בו, האם המספר שכתבתי למעלה (533) מציין את מהירות הזיכרונות את את מהירות המעבד? גלשתי באתר של Ecs בנסיון למצוא את דגם הלוח ומצאתי משהו שיכול להיות שזה זה ומהירות הזיכרונות היתה 333. 2. יש לי כרגע בלוח זיכרון אחד של 256MB ויש מקום פנוי לעוד זכרון אחד. - אם אני אקנה עוד זיכרון של 256MB שלא יהיה במהירות המדויקת שהלוח אם תומך (נגיד 400) אז האם זו יכולה להיות בעיה? - ע"פ המעבד והלוח אם, אם אני אוסיף כאמור עוד זכרון של 256MB אז אני ארגיש שיפור בביצועי המחשב? - אם אקנה זכרון מחברה ומהירות …

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. GIGABYTE GA-965G-DS3? כמה יציאות SATA יש בו ? האם הוא משתלם? האם הוא שווה ללקיחה עם מעבד E6750? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  5. Started by idanoosh10,

למפרט הזה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro ₪889 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1118 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ₪580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1192 הרכבה של מחשב חדש מעל 3000 שקל - ‏Assembly - New Computer more than 3000nis‎ ₪100 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=866 Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe ₪870 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1347 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ₪129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL4 ₪245 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=31 Abit IP35 Chip…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by norni,

האם gigabyte ep45 ds4 תומך ב pci express 2.0 ? אני קונה מחשב חדש עם Q6600 ועם כרטיס HD4870 ורציתי לדעת אם הלוח הזה תומך בתקן החדש בשביל שלא יווצר לי צוואר בקבוק תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  7. Started by joelittle,

שלום לכולם , רציתי לשאול אם מערכות ההפעלה Windows XP 32 + Windows 7 32 bit יעבדו במצב DUAL CHANEL עם שני סטיקים של 4GB ? אני מבין שווינדוס 32 ביט מזהה רק כ- GB 3.5 מהזכרון , אבל לא ברור לי מה תהיה התגובה של מערכות ההפעלה אם הן ישתמשו רק בסטיק אחד של זכרון . האם מערכת ההפעלה יזהה שהוא במצב Dual Chanel למרות שלא ישתמש בסטיק זכרון שלם ? בשלב מאוחר יותר אני כנראה יעבור לווינדוס 64 ביט אבל כרגע אני מרכיב מערכת שבזמן הקרוב אמור לעבוד רק עם ווינדוס 32XP ביט . אני רוצה לקנות שני סטיקים של 4GB כהשקעה לטווח רחוק , אבל אם זה לא יעבוד עם ווינדוס 32 ביט אז אסתפק ב-2X2GB לזמן הקרוב . אגב , לוח האם הוא P7P55D-E-DELUXE תודה מראש לכל העונים !

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. EX58-UD3R EX58-UD4P אני פשוט עובד על תכנון של מפרט I7 בסוקט 1366, איך שזה נראה אני יקח את הכי זול שקיים והוא הUD3R , פשוט סיקרן אותי על ההבדלים..

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

שניהם אותו המחיר כמעט,אבל אינטל עם CHIP 965.מה עדיף ובגדול למה? תודה

• 46 תגובות
    • 4.6k צפיות
  10. Started by tamir950,

אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  11. Started by eladkatriel1,

עברתי על השאלות והתשובות הנפוצות ועדיין לא הצלחתי להבין: מה צריך לבדוק בהתאמת לוח אם ומעבד? לצורך העניין יש לי מחשב Dell D600 מה אני צריך לבדוק (חומרה ותוכנה) בהתאמה של מעבד חדש עבורו?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by MichaelZ,

RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by Yotam.B,

היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…

• 6 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by DrizziTx,

כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  16. 667MHZ tranced 1G*2? זה מה שקיבלתי בהצעת מחיר... *הסתכלתי בזאפ ויש שם זיכרונות שנקראים TRANSCEND נראה לי שהם התכוונו לזיכרונות האלה, איך אם?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by krembo0o,

לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by curdi1,

שאלה - מעבד e5200 נחשב בארכיטקטורת פנטיום או core 2 אם הוא פנטיום - האם זה כבר מעבר ל - pentium d ? מה ההבדלים ? תודה רבה !

• 20 תגובות
    • 5.4k צפיות
  19. יש לי כרגע E2180 שמתפקד נורא גרוע כרגע. מזה גרוע חום יתר,אין יציבות,ולא מאפשר OC. אז אני מחפש מעבד עד ל900 שקל מי FOXPC יש לי כמה אפשרויות ואני צריך תעזרה של האנשים שבאמת מבינים בתחום. המעבד צריך להיות חזק,קריר,ומאפשר תדר שעון גבוה. עם אפשר אז רוצה גם דגמים של המעבדים הדגמים הכי קרים יהיו האפשרות הכי טובה. אז אינה המעבדים תחליטו מי יתן לי הכי טוב ביצועים למערכת שלי. רוצה גם לדעת מה האבדל בין המעבדים עם קיים ביכלל הבדל? E5200-מעבד יחסית קר ניראה לי 45NM , 2MB CHACHE ,2500MHZ מחיר 399 שקל E7200-נורא דומה לE5200 רק עם שינוי קטן של תדר וכמות זיכרון 45NM , 3MB CHACHE , 2570MHZ מחיר 570 שקל E8400-לדעתי זאת האפשרות הכי טובה אבל יקר לי קצת 45NM , 6MB CHACHE , 3000MHZ מחיר 835 שק…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by avinatbezeq,

אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  21. Started by assaf990,

עדיף דרך WIN XP

22. Started by horacio,

יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 669 צפיות
  23. טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  24. שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by quad-core,

הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..

• 0 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים