מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אבל אני חפש חנות אמינה אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על חנות טובה, והאם כדי לי לקנות מKSP תודה
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
עברתי על השאלות והתשובות הנפוצות ועדיין לא הצלחתי להבין: מה צריך לבדוק בהתאמת לוח אם ומעבד? לצורך העניין יש לי מחשב Dell D600 מה אני צריך לבדוק (חומרה ותוכנה) בהתאמה של מעבד חדש עבורו?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
RAM drive, או איך שלא תקראו לזה, אם אתם פה אז אתם יודעים במה מדובר. יש כל-כך הרבה תוכנות לזה שפשוט אי-אפשר להחליט. לא רוצה להתחיל לשחק עם זה, בייחוד עם כאלה שעולות כסף. לא איכפת לי לשים 30-20 דולר על תוכנה ששווה את זה אבל אני צריך להיות בטוח. המחשב הוא Win 7 pro 64-bit יש לי 16 ג'יגה זיכרון ואני רוצה להקציב 4-3 ג'יגה ל-RD, עם אפשרות הרחבה ל-8 ג'יגה במידת הצורך (רצויי ללא איתחול מחדש). החלק השני של הבקשה אינו קריטי אם כי מאוד רצויי. אני הולך להגדיר את הכונן הזה כ-swap disk עיקרי של פוטושופ. לתוכנה המעולה הזאת יש כמה דברים מפגרים ואחד הוא, שלא משנה מה, היא חייבת לכתוב את כל הפעולות שלה על גבי כונן גם אם יש לה עוד 10 ג'יגה זיכרון פנויים לשחק איתם. הדבר מאט מאוד את העבודה עם…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי, אני לפני קניית מחשב נייד ואני עומד על כך שבנייד שלי יהיה מעבד i7. ראיתי שישנם כל מיני סיומות למעבדים. הסתכלתי בשאלות נפוצות ולא הצלחתי למצוא שם תשובה מלאה. מזה הU? M? Q? בטח יש עוד שלא יצא לי להיתקל בהם. מה המשמעות של האותיות האלה ואם אפשר פירוט בבקשה. תודה רבה !
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…
-
- 6 תגובות
- 550 צפיות
-
-
כאמור מעוניין לקנות לוח, ראיתי את ה-DFI Infinity NF4 Ultra כאן. לא צריך לוח ל-SLI ועדיף לוח באזור המחיר הזה... לצערי לא מצאתי לוח של Asus שמגיע עם NF4 (ה-chipset העדיף על פני SIS ו-VIA למיטב הבנתי, לא?) המלצות, הערות והארות יתקבלו בברכה.
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
667MHZ tranced 1G*2? זה מה שקיבלתי בהצעת מחיר... *הסתכלתי בזאפ ויש שם זיכרונות שנקראים TRANSCEND נראה לי שהם התכוונו לזיכרונות האלה, איך אם?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
לאחר שהגתי למסקנה כי המערכת שלי דורשת שיפור החלטתי לשדרג במקצת; אני בהתלבטות בנוגע לרכישת סטיק זיכרון 512 , בנוסף לעכשווי שיש לי עכשיו ,הסוגיה היא שאני לא יודע אם זה יפעל במצב ששני הסטיקים הן מחברות שונות . עכשיו יש לי 512 זכרון ddr-sdram לא מעונין בOC ובחנות אמרו לי ב380 ש"ח או סוג שונה?! ואם אני ירגיש הבדל?! מצטער על החוסר ידע אבל יש לי לוח אם של ASROCK עם מקום לשני סטיקים צמודים ddr400Mhz ואני לא יודע אם הלוח תומך דיואל? תודה מראש! :s05:
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שאלה - מעבד e5200 נחשב בארכיטקטורת פנטיום או core 2 אם הוא פנטיום - האם זה כבר מעבר ל - pentium d ? מה ההבדלים ? תודה רבה !
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
יש לי כרגע E2180 שמתפקד נורא גרוע כרגע. מזה גרוע חום יתר,אין יציבות,ולא מאפשר OC. אז אני מחפש מעבד עד ל900 שקל מי FOXPC יש לי כמה אפשרויות ואני צריך תעזרה של האנשים שבאמת מבינים בתחום. המעבד צריך להיות חזק,קריר,ומאפשר תדר שעון גבוה. עם אפשר אז רוצה גם דגמים של המעבדים הדגמים הכי קרים יהיו האפשרות הכי טובה. אז אינה המעבדים תחליטו מי יתן לי הכי טוב ביצועים למערכת שלי. רוצה גם לדעת מה האבדל בין המעבדים עם קיים ביכלל הבדל? E5200-מעבד יחסית קר ניראה לי 45NM , 2MB CHACHE ,2500MHZ מחיר 399 שקל E7200-נורא דומה לE5200 רק עם שינוי קטן של תדר וכמות זיכרון 45NM , 3MB CHACHE , 2570MHZ מחיר 570 שקל E8400-לדעתי זאת האפשרות הכי טובה אבל יקר לי קצת 45NM , 6MB CHACHE , 3000MHZ מחיר 835 שק…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני שואל שוב (אחרי תשובה של Xtract ו-Avi952), ומאוד ספציפית לנושא, כדי להיות בטוח. אני רוצה ללכת על 4G או 8G זיכרון, עוד לא סגור. לוח אם P5Q Deluxe ומעבד Q9550. אני לא עושה OC, וקונה מארז די מאוורר. האם כל הזכרונות (4G, DDR2) שמופיעים פה בזאפ אותו דבר בשבילי? האם כל החברות שמייצרות אותם באותה רמה? האם כולן נותנות אחריות לכל החיים (במחשב של הבן שלי הלך עכשיו הזיכרון אחרי חמש שנים, נראה עכשיו איך Corsair עומדים באחריות שלהם)? הקרורים של הזכרונות משפיעים משהו? יש משהו להמנע ממנו, או פשוט לבחור את הכי זול? [br]פורסם בתאריך: 16.09.2008 בשעה 11:42:47 בכתבה שמצאתי ב-Tom's Hardware, אומרים (בתרגום שלי):אם אתה לא בעניין של OC, כל זכרון DDR2-800 של חברה רצינית (הם מציינים את Corsai…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
-
יש לי לוח אם שך GIGABYTE דגם GA-7DXE למעבד של AMD הוא פשוט נשרף ויש לי חומר מאד חשוב שם איפה אפשר להשיג לוח כזה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טוב בקרוב אני מתכנן את הקניה של המחשב שלי, והייתי רוצה לדעת איזה זכרונות טובים עם תזמונים נמוכים 2-2-2-5 לאוברקלוק אפשר למצוא. אני מחפש חברה טובה ואמינה ושהמחיר היה סביר, ככה שאני לא יצא עם 2000 שקל רק על זכרונות... אשמח לקבל תגובות. דבר נוסף אני באמת יכול להגיע למהירות של 500 עם ה ADATA ? או שאי אפשר באמת להגיע למהירות הזו...
-
- 9 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, איזה כותרת מסובכת חח! אוקי השאלה שלי היא כזאת, במערכת 32 ביט ניתן להשתמש עד 4 גיגה זכרון, שהוא כולל גם זכרון של כרטיס מסך וקול וכו. כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון המערכת תקח בעצם 3 ממנו ועוד גיגה מהכרטיס מסך ושאר הדברים. במערכת 64 ביט ניתן להשתמש עד 16 טרהבייט של זכרון, כך שאם אני אתקין 4 גיגה זכרון אוכל להשתמש בכולם ועוד בנוסף בשאר הזכרונות של שאר הכרטיסים. עכשיו שתי שאלות : מה מגביל את המשחבים של ימינו להתקנת זכרון מקסימלי של 4 גיגה? האם לא ניתן לשים יותר? האם זה בגלל לוחות האם או מה? השאלה השנייה שלי היא כזאת: אני מתעסק במוסיקה ומתכוון לקנות כרטיס קול חיצוני, בעל 4 גיגה זכרון משלו. זהו כרטיס קול יוקרתי שגם מבצע חישובים משלו וגם בעל זכרון משלו. כמובן שככזה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
מה הם דפוקים אסוס? חצי עולם קונה את הלוח הזה והם עוד לא סיפקו דרייבר לויסטה!! יש רק דריבר אודיו בגרסת beta לויסטה, חוץ מזה כלום. מישהו רוצה לתקן אותי?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
היי יש הבדל משמעותי בביצועים? והאם 4 זיגה ראם אפקטיבי יותר במישחקים מ2 זיגה ראם?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי לוח אם של גיגה בייט z77x ואתמול החלפתי את הזיכרון הפנימי והתקנתי שני זכרונות 2x4gb מבית קינגסטון הרצים במהירות 1600 ושני זכרונות של corsair 2x4gb וגם הם רצים במהירות 1600. הוינדווס שלי הוא בעל 64bit ומדובר בwin 7 ultimate כך שלא אמורה להיות בעיה. כשאני בודק את כמות הזיכרון, הוא מזהה שקיים זיכרון מותקן של 16gb אך אינו מנצל את כולו אלא כותב לי שמנוצל רק 4gb. אשמח לדעת איך פותרים בעיה כזאת. ניסיתי לחפש בbios את האפשרות של memory repam, אבל היא איננה קיימת
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד מוצע למכירה בשתי חנויות ובאותו מחיר כמעט ולייד המעבדים האחרים בותו שקע כך שהאפשרות לטעות נראית לא סבירה: חנות 1 - בסוף הדף למטה : http://www.etccomputer.ca/eShop/default.asp?categoryid=5 חנות 2: http://www.btecanada.com/catalog/product_info.php?cPath=86_120&products_id=1885 מקור הידיעה: http://forums.amd.com/index.php?s=543b706c6320ce22a731a501854cd5b7&showtopic=22900
-
- 29 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם לא, אז במה בעצם עוסקים מפעלי אינטל בארץ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים מחשב ונעזרתי בחברי הפורום על מנת לבחור את חלקי המחשב העתידי שלי. קיבלתי בסופו של דבר את הצעתו של די.ג'יי פטר: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA האם החלקים הללו מתאימים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L? אני לא ר…
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
Samsung began mass-producing its first 1Gbit DDR2 memory chips using 80nm process technology four months ago, and now Hynix has announced plans to start selling a new family of products based on its 60nm 1Gbit DDR2 chips in the first half of next year. As DigiTimes reports, Hynix's new products will include unbuffered DDR2 memory modules clocked at 800MHz with 1GB or 2GB densities. Hynix expects its 60nm process to allow it to cut costs by up to 50% when compared to first-gen 80nm production, which should hopefully translate to lower prices for 2GB and 4GB DDR2-800 memory kits. The company also says its 60nm process will also allow it to cost-effectively produce registere…
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-