עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקי אני מחפש לוח אם שיתמוך ב i5 של אינטל והתקציב שלי הוא פלוס מינוס 550 ש"ח. אני הוא משתמש ממוצע שאיננו צריך חיבורים מיוחדים מאד אבל כן את כל הסט של הדברים הרגילים. מכן שמליצו לי על ה Whitesburg של אינטל משום שהוא זול ויחסית עונה על הדרישות, אבל כפי שראיתי הוא MicroATX מה שאמור לספק כמות חיבורים יחסית מעטה בהשוואה נגיד ל Warrensburg שבמבט חפוץ ראיתי שהוא דומה מאד ל Whitesburg רק שגודלו הוא ATX. בנוסף שמעתי על הלוח אם של gigabyte ה US3L שהוא יחסית יותר יקר משניהם. לשאלתי, אשמח אם משהוא ימליץ לי על לוח אם בתקציב זה ואם יוכל להתייחס להשוואה בין 3 לוחות האם הללו (יתרונות, חסרונות ועל איזה צרכים כל אחד עונה) בנוסף אשמח אם תסבירו לי איפה ה חברה ASUS בכל תחום זה. הרי שלא שמעתי …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הכותרת אומרת הכל. קניתי לאחרונה 1066 4GB של GSKILL והם לא יכולים לשבת לי על ה-P31 (למרות שהבטיחו לי על גב אריזת הלוח שהוא כן יסחוב את הזכרונות האלו). אני צריך את הזכרונות כדי לבצע OC נורמאלי למעבד (E6600, גרוטאה אה? אם אני מעלה אותו ל-3.5GHZ, הוא יהיה סבבה). אין מצב אני עושה OC עם קינגסטון 667. בקיצור, לוח טוב ל-OC, לא צריך CF/SLI ולא שום דבר מיוחד, רק שיתאים לי ל-OC. התקציב הוא 700, עם חריגות רק במקרה שזה ממש שווה את זה. ואם אתם מציעים לוח, אשמח אם תוכלו להגיד לי מה היתרונות, וחשוב לא פחות - החיסרונות של הלוח. אני צריך לדעת מה אני קונה הרי, ובאילו קריטריונים לבצע השוואות. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  3. לפני כשנה וחצי קניתי מחשב : מעבד amd am2 athlon x2 ולוח אם asus m2npv-vm . הלוח אם הזה סה"כ בסדר, ויש לו הכל כמעט onboard. כולל כרטיס מסך סביר ויציאת s-video. הדבר היחיד שמפריע זה שאי אפשר לשדר לs-video וליציאה האנלוגית בו זמנית. היום אני צריך להרכיב מחשב נוסף בסטנדרט הזה. האם יש היום לוחות חדשים/ טובים יותר בסנדרט הזה? האם יש לוחות כאלה עם כרטיס רשת אלחוטי onboard ? בנוסף הייתי שמח לקבל המלצה על לוח אם בסיסי שמתאים ל amd am2 athlon x2 בסדר גודל של 300 -500 ש"ח ללא כרטיס מסך onboard .

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  4. הרסתי את הלוח אם שלי ואני מחפש לוח אם למעבד AMD 2200 לא צריך להגזים עם המחיר ככה 500-550 גג תודה מראש על העזרה ! המחשב בעיקרון מיועד להפיכת סרטים ומשחקים אם למישהו עוזר המידע הזה

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  5. שלום! יש לי מערכת HTPC שלא מספיק חזקה לדרישות שלי, אני רוצה לשדרג את המערכת בלוח אם איכותי שמותאם כמה שיותר למערכות HTPC אני מחפש כבר ימים ברשת ולא מוצא. כרגע יש לי לוח אם של : GIGABYTE GA-M78SM-S2H מעבד מסוג : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 6000+ מארז של antec http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MzI= כרטיס טלויזיה של : Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit for use with Windows Media Center Edition וכרטיס קול של : M-Audio Revolution 5.1 כמובן שבנוסף יש לי 2GB RAM ו 10000 GB זכרון המערכת לא מספיק חזקה למדיה שאני מציג בפני הלקוחות שלי. אני מחפש לוח אם כמה שיותר חזק ואיכותי, בגלל שיש לי כרטיס קול אז ממש לא איכפת לי מאיכות כרטיס הקול שיש ללוח האם. חשוב לי שללוח …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני קונה בזמן הקרוב מחשב ואני רוצה לכלול בו לוח אם מספיק טוב כדי שאני יוכל לעשות בו הרבה שידרוגים והוספות. מדובר על מחשב מבוסס AMD. על מה אתם ממליצים? התקציב יכול לנוע בין 400-600 ש"ח.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by XMB,

אהלן, אני מחפש לוח אם וזיכרונות חדשים ל OC. הקנייה מתבצעת בארה"ב, המעבד הוא E6300 והקירור שיש עליו כרגע הוא Thermalright Ultra 120 Extreme + 120mm מחפש משהו שיסחוט את המעבד. תודה.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  8. שלום ושנה טובה לכולם, אשמח אם תעזרו לי לבחור לוח אם וכרטיסי זיכרונות מתאימים. אני מעוניין לקנות מעבד intel i7 6700k. המחשב אינו מיועד למשחקים בעלי דרישות גבוהות, כרטיס המסך שברשותי הוא Sapphire AMD Radeon 7850 2GB GDDR5 DP Retail, אני לא מתכנן להחליפו בזמן הקרוב. המחשב מיועד לעיבוד מידע, הרצת תוכניות בעלי דרישות גבוהות ותכנות. אני מעוניין ב32GB RAM ובלוח אם טוב עם יציאת USB-C ואפשרות להוספת רכיבים בעתיד (כולל כרטיס מסך 14NM כשיצא). התקציב הוא גמיש, כ5000 ש״ח. תודה!

• 15 תגובות
    • 3.7k צפיות
  9. Started by Spootnik,

מחפש זכרון ולוח אם ל 805D לוח אם שיחזיק ל אוברקלוק וגם זכרון שיחזיק לאוברקלוק ושאלה קטנה יש לי hdd1 אני לא צריך לקנות גם אותו נכון? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by henb7,

אני מחפש לוח אם טוב שיתאים לטכונולוגיה החדישה של המעבדים p 540 3.2ghz 800-1mb s775 משו טוב... וכנ"ל זכרון טוב ddr2 533mhz

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  11. שלום לכולם. אני בונה מחשב חדש, ובוחר פריט פריט. לגבי מעבד, הגעתי למסקנה שהכי טוב לקחת או E6750, או Q6600. המחשב מיועד בעיקר לגלישה, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הכולל, ללא מסך הוא כ-4000 ש"ח. אפשר טיפה לחרוג. אז קודם כל, בבקשה, תעזרו להחליט בין שני המעבדים. דבר שני, אני צריך לוח אם סביר\טוב, שיתאים לצרכים שלי. ודבר שלישי, זיכרון. אני מעריך כ-2GB. תודה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 454 צפיות
  12. ברצוני להרכיב מחשב HTPC רכשתי כרטים HAUPPAUGE-150 חשוב לי שבעתיד אוכל לשדרג את המחשב כשיהיה לי יותר תקציב ואשמח לקבל חוות דעת לגבי המארזים האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10798 http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2935 תקציב למעבד וללוח אם ש"ח 600-1000. כמה שפחות עדיף. תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  13. התקציב שלי הוא 800 ש"ח. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מעבד אינטל ולוח אם שמתאים לו עד 1100 מהחנות KSP תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן, אני מתלבט בין המעבד Intel Core i7 3770K 3.5Ghz לבין Intel Core i5 3570K 3.4Ghz למטרת משחקים. האם ההבדל ביניהם משמעותי וכדאי להוסיף 500 שח כדי לקחת את ה- i7 ? בנוסף אני מחפש לוח אם למשחקים: 1. שיתמוך במעבדים האלה (שניהם s1155) 2. שיתמוך בכרטיס מסך מסוג: Gigabyte GTX670 OC 2GB GDDR5 3. שיהיה איכותי עם שם טוב ושמיוצר ע"י חברה איכותית ושניתן לסמוך עליו בעיניים עצומות. 4. שיהיה כמה שיותר זול אבל יעמוד בשאר התנאים קודם תודה ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by nim901,

שלום, אני מחפש לוח אם זול ומומלץ ל P4 בסוקט הישן עדיף שיהיו אפשרויות OC או לפחות לוח טוב. התקציב הוא 500 - 600 (דחוק!) עדיף מזיגי זיג (2000)

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Chymes,

אז לאחר שפנדה דפקו אותי ונשארתי בלי לוח אם, אני חייב לקנות לוח אם חדש. אני רוצה לוח אם מאד איכותי למעבד AXP 2500. לא כל כך אכפת לי מ-OC, אבל חשוב שללוח תהיה יכולת OC מסויימת. חשוב שעל הלוח יהיו 4 חורים ליד הסוקט, בשביל גוף קירור גדול במיוחד. חשוב שהוא לא יהיה גדול, כי אין לי הרבה מקום במארז. תקציב: 900 ש"ח.

• 9 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by Mr.B,

מחפש לוח אם שמתאים ל DDR ושמתאים למעבד שלי העמבד שלי - CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) הלוח אם הקיים שלי- Intel Maryville D850MV ואני צריך שהלוח אם החדש יתמוך AGP אהממ זהו אני חושב גם כזה דבר יעלה לי..

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  19. Started by matizami,

העברתי את המחשב דירה והוא קיבל מכה ומשהו נדפק בלוח אם. הכרטיס מסך לא יושב טוב ואני צריך להחזיק אותו עם משהו כדי שהמחשב יעבוד וגם המאוור במארז לא עובד. המחשב בין שנה וחצי בערך ואני מתבלט האם לקנות את אותו לוח אם Gigabyte GA-B85M-D3H או כבר לקנות אחד יותר חדש (כמו למשל Gigabyte GA-H97-HD3 או ASRock H87 Pro4)? זה המפרט שלי Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 X2 Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series SHAPPIRE 7870XT BOOST[h=1][/h]

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by MoSQuiTo,

מאחר וזו טכונולוגיה ישנה, כל לוחות האם דיי זולים- הייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? יש לי את המעבד הבא: Intel Pentium 4, 3000 MHz - HT ו2 ג'יגה זכרון. אני מחפש לוח אם שעדין זמין במלאי- מאחר והרוב כבר לא זמינים. רצוי לינק לחנות.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Adir88,

טוב אז לאחר הפסק חשמל ולאחר שהספק שלי הלך קניתי ספק חדש. עכשיו מתברר לי שגם הלוח אם שלי הלך. אני צריך לוח לא יקר שיתאים למפרט הנל עם אופציה לשדרוג בעתיד הלא רחוק. (כנראה אשרג בעוד כחצי שנה). אוברקלוק לא מעניין אותי. תודה מראש לעוזרים. E6300 GA-945P-US2U GEGORCE 5700 GT WD 250GB AUDIGO 2 ZS צורב דיודי עם חיבור ATA ישן. kingstorm 1024*2 667MHZ ENERMAX thomaock 405W COMPUCASE 6A19

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by I7210I,

שלום אני בונה מחשב חדש לגיימינג ופיתוח, כרגע המעבד שאני אלך עליו זה ה I7-12700K והזיכרונות זה DDR5 5200 לוח אני מחפש משהו נחמד וטוב , ראיתי את האופציות ראיתי את הלוחות הבאים ואיני יודע להחליט ביניהם (כולם של אסוס) לוח אם Asus PRIME Z690-A LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI LGA1700 Z690 DDR5 כרגע הכי מעניין ברשימה לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 HERO LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם Asus ROG MAXIMUS Z690 APEX LGA1700 Z690 DDR5 לוח אם ASUS ROG MAXIMUS Z690 FORMULA LGA1700 Z690 DDR5 , יש איזו המלצה כלשהיא? אין ממש הגבלת תקציב, כן חשוב usb type c וכמובן חריצים ל SSD NVME שניים אם אפשר וכן מקום ל Sata אחד, תודה רבה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  23. שלום אני מחפש לוח אם חדש שיתאים לאובר קלוקינג טוב עים amd 2500 barton ושיהיה עילו כמה שיותר תוספות חובה שיהיה -(raid , usb 2 , lan) כאדי שיהיה - fire wire,כרטיס סאונד אני לא צריך כרטיס גרפי על הלוח אם יש לי כרטיס טוב וחשוב מאוד שהוא יהיה מתאים לאובר קלוקינג תודה רבה !!!! ;D ;D ;D

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  24. אני רוצה לוח אם של asus במחיר של עד 1200 ש"ח אני צריך שהלוח יתמוך ב- Sata, AGP X8, DDR1 ומעבד פנטיום 4 מתושבת Socket 478 אם תוכלו לתת לי המצלצות ללוחות אם טובים ובמחיר שצינתי תודה !!!!!

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  25. אז ככה... מהמעט שאני יודע על לוחות אם אני אנסה להסביר מה אני מחפש... התקציב: 700 ש"ח (אפשר להתגמש קצת יותר) בגדול אני מחפש לוח אם חזק ומהיר שמתאים למעבד INTEL P4 1.7GHZ קריטוריונים: בעל Socket 478 (שמתאים למעבד 1.7 של אינטל) בעל מינימום 4 חריצי PCI-E בעל מינימום 2 סלוטים לזיכרון שיהיה IDE, USB, AGP וכל השאר (או שיש את זה בכל לוח אם?) וזהו בעיקרון... זה ממש חשוב בשבילי... המלצות יתקבלו בברכה

• 14 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.