עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by guandms,

שלום לכולם ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לנצל את הלוח-אם שלי הכי טוב יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D ואני רוצה לדעת אם אני צריך לשנות משהו כדי לשפר את הביצועים !! תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. בן דוד שלי קנה את כל המחשב כבר, חסר לו רק לוח אם לפנטיום 4 2800 D שלו, אם אפשר להמליץ לו על לוח אם למעבד הזה, עד תקציב 650-700... שיכלול כמובן : DDR2 SATAII PCI-E כרטיס קול מובנה כמה שיותר טוב אם אפשר אז BLUETOOTH מובנה שמעתי שיש לוחות אם שמגיעים עם זה והוא זקוק לזה בלי כרטיס מסך מובנה וזה, תודה רבה, RED SHARK.

3. Started by tal_levi1000,

האם המאוורר של המעבד תלוי במהירות של המעבד או בטמפ'?? אני יודע שהוא תלוי בטמפ' אבל הטמפ' אצלי נמוכה והמאורר עובד על 5.8K!! הטמפ' על 35C החיישן מזייף או מה?

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  4. Started by solario,

שלום לכולם, הרכבתי ללקוחה שלי מחשב חדש( Athlon XP 2400 על לוח של ECS). על איז תוכנות אתם ממליצים על מנת לבדוק שהכל עובד כשורה וסוגים שונים של בנצ'מרקים? ועוד שאלה אחת קטנה... האם יש תוכנות שיודעות לאתר תקלות ובעיות שונות בלוחות אם? תודה מראש!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by roes,

מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  6. Started by shtrodel,

חמי הביא זכרונות מחו"ל 512X2 של קינגסטון ללא חותמת חברה על הצי'פסט... שחור חלק ללא שום כיתוב? שמעתם על זה פעם? זה בא באריזה מקורית של קינגסטון כולל מדבקה ואחיות לכל החיים. לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהזכרונות האלה כמובן ממש לא משהו ועובדים על T2 ואין סיכוי ל-T1.. מישהו נתקל בדבר כזה פעם?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. מי לוקח בסטוק ?

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  8. Started by roes,

שאלות בנוגע למעבדי: INTEL ו- AMD השאלות על המעבדים מתקוונים אך ורק למעבדים שנועדו למשחקים! 1. למה אומרים שמעבדי AMD יותר טובים ממעבדי INTEL? 2. איזה מעבד הכי משתלם לי לקנות מבחינת ביצועים וכסף (איך קוראים לדגם?)? 3. איך קוראים למעבד הכי טוב של INTEL ? מה המחיר בערך? 4. איך קוראים למעבד הכי טוב של AMD ? מה המחיר בערך? 5. סוגי מעבדי INTEL LGA775 טובים (אך ורק מבחינת ביצועים)? תודה מראש.... *לאחר עריכה לאחראי על הפורום: ערכתי את ההודעה שלי מחדש ואני מקווה שתענה לי על השאלות שלא יכלת לענות לפני שערכתי מחדש את ההודעה...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by shloosh,

אני מזמין אולי מחשב מפנדה ומכייון שאני לא רוצה לרדת ל-1GB לקחתי 2 סטיקים של ג'יגה של PQI. האם הזכרונות האלה בסדר? הדבר שאני הכי מפחד ממנו זה אי תאימות ללוח או משהו כזה..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by eliXir,

זהו המפרט שלי: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB RADEON 9700 nec 350W - לא זוכר את הדגם חבר שלי נוסע ללוס אנג'לס ואני רוצה שהוא יביא לי זכרונות של 1GB ולשלב עם הזכרון שיש לי כרגע, ואני רוצה לדעת לפי המפרט שלי מה כדאי לקנות. התקציב הוא בערך 100 דולר פלוס מינוס. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 486 צפיות
  11. אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  12. Started by mzini,

1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 507 צפיות
  13. אמור לצאת בכלל ? או שכבר יצא ?

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145450 שעה אני מנסה לחפש איפה הקץ'?? למה הזכרונות האלה כאלה זולים?

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by taotao,

אני צריך המלצה לזיכרונות מבוססים TCCD/TCC5... הלוח מספק עד 2.85V..(ככה ש+- יהיה אפשרי לנצל אותם "כמעט" עד הסוף..).. קיט של 1G..(בנפרד פחות מומלץ אבל אפשרי..).. תקציב של עד 1000 שקל...(אפשרות לחריגה של 50+- שקל.)... תודה לעוזרים...

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by almog333,

הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  17. Started by DOR_2911,

וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by roes,

לוח אם DDR2 יכול להפעיל כרטיס מסך GDDR3?

19. Started by zoman,

לפי המפרט של הלוח האם הזה הוא תומך בארבע כרטיסי מסך ב - SLI ,למה הכוונה ? זהו הקישור ללוח האם הספציפי הזה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4774 תודה לעונים!

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  20. Started by amilo,

לחבר: שיתמוך Pci Express , לאינטל 775... תודה

• 4 תגובות
    • 464 צפיות
  21. צריך עזרה במציאת ביוס ועדכונים ללוח אם ניסיתי גוגל ובדקתי כבר באתר של החברה וניסיתי מלא מלא מלא אפשרויות כבר איזה חצי שנה אני מחפש ולא מוצא וגם שאלתי פה והביאו לי קישור לאתר שכבר ראיתי שיש בו את השם של הלוח אבל אי אפשר להוריד משם כלום אז תבדקו לפני שאתם נותנים קישור הלוח הוא של חברת OCTEK הדגם הוא P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 או בשם אחר שלו P4X266A-A4P זה מה שרשום באוורסט: Motherboard ID 11/20/2002-P4X266A/E-823-6A6LWPRXC-00 Motherboard Name Octek Rhino P4X266A-A4P תודה ענקית למי שיעזור לי לחפש וגם למי שלא ימצא

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by moshe1x,

דרוש חוות דעת על לוח אם GIGABYTE K8N PRO SLI יש למישהו אותו? איך הוא מתפקד?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by roes,

המעבד הזה טוב? INTEL Pentium 4 Lga 775

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  24. שלום !!!!!!!!!!!! רציתי לשאול בישביל חבר שלי עם משתלם לו לקנות עוד סטיק אחד של זיכרון כי יש לו רק 256 ): ומה המחיר שלזה (כי לא מצאתי )

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. Started by roes,

מה ההבדל בין intel ו- AMD? מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים