מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מחפש לוח אם Dual Processor (תומך Intel) חדיש עם כל הפיצ'רים החדשים...
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בסטיקי ממליצים על Gigabyte GA-MA78GM-S2H ובהמשך גם נטען שאין לוחות ASUS שעדיפים מבחינת ביצועים ו/או מחיר. אני דווקא מצאתי לוח אם ASUS M3A78-EM שנראה לי עדיף. אני לא מומחה בתחום וחוץ מיציאות בפאנל האחורי (שכאן לדעתי ל-ASUS יש היתרון גדול) אני לא ממש יכול להשוות. בהפרשי מחירים שיש בין הכרטיסים העלות היא באמת לא פקטור ולכן אני מחפש את לוח האם שמציע הכי הרבה פיצ'רים. מה דעתכם בעיניין? מה ההבדלים בין שני לוחות האם שעלי לקחת בחשבון כשאני בוחר אחד (פרט ל-DisplayPort ול-6 USB HUBS שיש ל-ASUS)? האם קיים לוח אם שלישי שעלי לקחת בחשבון? נ.ב: אני מרכיב מחשב פשוט לא לגיימינג. מקסימום איזה סרט HD...
-
- 12 תגובות
- 898 צפיות
-
-
היי, זה ממש LONG SHOT אבל שווה לנסות. הלך הלוח ולא בא לי לחדש את כל המחשב. האם למישהו יש את הלוח הזה ולא צריך אותו? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שיאפשר לי לבצע OC על המעבד (ואולי הזכרונות, אם זה לא מצריך תוספות מיוחדות). עשיתי בעבר טעות וקניתי לוח אם של INTEL, אשר כידוע אינם מאפשרים OC. עברתי על ההודעות וקראתי גם את הדביק על לוחות האם, אבל השפע די מבלבל אותי. דרישות מיוחדות: 1. אני לא מתכנן OC עצבני במיוחד שיצריך קירור מים, אלא משהו יחסית סטנדרטי. 2. יש לי קירור גדול למעבד: BIG TYPHOON, כך שהלוח יצטרך להיות כזה שיאפשר לי להתקין את הקירור הזה. 3. הייתי מעדיף לוח עם שני חיבורי רשת (אחד לאינטרנט, אחד לרשת ביתית). 4. RAID, FIREWIRE אינם חשובים לי. כלומר, לא אכפת לי שיהיו, אבל אני לא רוצה לשלם תוספת מיוחדת רק עבורם. 5. אופציה ל-ATI CF: כרגע לא כל כך נראה לי שאשתמש בזה, אבל לא ניתן לדעת. 6. תקציב: …
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הממ...אוקי...אני מחפש לוח m.atx (בגלל הגודל שלו ) ומעבד בתקציב של משהו כמו 600-800 שקל היו המון לוחות אם בKSP אבל עד שהגעתי לאשכרה לקנות אותם הם הפסיקו למכור אותם אני מחפש כל סוג של לוח אם שיענה על הדרישות הבאות: 1)בעל כרטיס רשת מובנה 2)כרטיס מסך מובנה 3)תומך DDR 4)m.atx אני טבעית חשבתי על סמפרון...אבל רוב הלוחות אם הם מאוד ישנים ולא תומכים בהם(ואין לי חבר נורא נדיב שיסכים שאני אקח לו את המעבד בשביל לעדכן ביוס)...או שאין עליהם כרטיס רשת מובנה! לא איכפת לי כ"כ אפילו אם זה יהיה יד שניה לא איכפת לי שזה יהיה אינטל...סלרון פנטיום 4...סמפרון...ככל שיהיה יותר חזק מבורך! אגב..אני ממש משתדל לא לחרוג מהתקציב...אפילו לא להגיע לתקרה שלו...800 שקל זו גם ככה חריגה מהתקצוב המק…
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם matx בתושבת 775 עם 4 סלוטים לזכרונות....יש לי לוח אם atx רגיל ואני רוצה להעביר את המעבד והזכרונות ללוח יותר קטן כי אני מתכנן לקנות מארז קטן ושקט יותר יש לוח אם כזה? כל לוחות ה matx שחיפשתי יש רק 2 סלוטים לזכרונות ואני רוצה לנצל את כל ה 8 שיש לי עכשיו
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום מחפש לוח אם MICRO ATX עם בקר RAID טוב, לא משנה לי איזה יצרן ולאיזה מעבד כרגע אם יש אחד שהוא מתאים לי המעבד יקנה בהתאם בסך הכל אני מחפש לוח כזה לבניית NAS ... אין הגבלה לסכום!
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום חבריוס! אני רוצה לשים מחשב קטן שיהיה בסלון שיריץ סרטים. החלטתי ללכת על MINI-ATX, יש לי כבר הארדיסק 40 ג'יגה, זכרון 256 סמסונג-DDR, ג'יפורס 2-למרות שאני חושב שאצטרף משהו יותר איכותי ליציאת וידאו, וסידירום לא בעיה להשיג השאלה האם כל החלקים האלה ה"רגילים" מתאימים ללוח אם MIN ATX?? על איזה לוח אתם הייתם ממליצים לי? אני חשבתי על זה http://global.shuttle.com/Product/MotherBoard/mbd_Spec.asp?M_id=62 הוא עולה 180 ש"ח. נראה לי לא רע בכלל..ויש בו אפילו כרטיס מסך מובנה עם שתי יציאות למסכים, השאלה שעלתה בראשי האם יש ללוח גם יציאת וידאו לטלויזיה??? אם כן אז ממש טוב, אם לא האם כרטיס מסך רגיל יתאים? או שיש גם כרטיסי מסך שהם מיני או משהו כזה? ד"א יש איזשהו אתר שמוכר לוחות/מארזים MIN…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אחד מהלוחות אם שהזכרתי Msi Z77A-GD65 או Msi-Z77A-GD80.הרעיון הכללי הוא לוח אם Msi Z77 בגודל Atx מלא ללא Pci ישן ועם חיבור Spdif קואקסיאלי אבל זה לא חובה אפשר לוח טוב אחר שוב Msi בלי זה אם אין אפשרות אחרת.על סכום כבר נדבר בפרטי. תודה רבה לכם מראש.:)
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזה בקשה יחסית מוזרה, אבל אני מחפש לוח אם לסוקט 478, מישהו יכול להמליץ לי על חנות שמוכרת לוח אם שתומך בסוקט כזה במחיר אטרקטיבי ולא מופרז... רצוי שיתמוך בSATA. זכרונות DDR. אשמח לדגמים וחנויות שמוכרות אפשרות ליד שנייה תתקבל בברכה תודה
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחפש לוח אם X99 עם הדברים הבאים : כרטיס קול - שממיר סאונד ל-5.1 ( DTS או דולבי ) משהו איכותי ( לחיבור לרסיבר ) חיבור M.2 ל סמסונג 960 ( החדש ) לבצע OC ( שהבאס יכול להגיע ל 165MHZ ) תודה למסבירים ועונים נכונה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
איפה אני יכול למצוא את הלוח אם הזה? אני חיפשתי כמעת בכל אתר ישראלי. הייתי מאוד רוצה לדעת כמה הוא עולה (לפחות בערך) ואיפה אפשר להסיג אותו במחיר הכי נמוך?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 14:32:06 סליחה על הדבל פוסט אבל.. מישהו????אני ממש לא יודע מה לעשות
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם נדפק לי הלוח אם ( :'() אז אני מחפש לוח חדש. כמו שאמרתי, הוא צריך להיות בתקן אפיק AGP. אני צריך לשים את המעבד שלי(Northwood 2.4) עליו אז הוא צריך להיות ב-Socket 478. אני גם רוצה שיהיו לו יכולות אוברקלוק טובות. אני מעדיף שהמחיר שלו יהיה בסביבות 700 ש"ח אבל שלא יחרוג הרבה. תודה רבה .
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם למעבד אינטל שתומך בAGP וגם ב PCIe למעבד 64 ביט ליבה כפולה וגם SATA2 תודה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לוח אם שיתאים לe6300 לאוברקלוק ושלא יחרוג מ900 ש"ח חשבתי על הג'יגה בייט S3-965 מה דעתכם על ה- Abit AB9 Intel® P965 Socket 775? אני אשמח לקרוא המלצות על לוח, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בוקר טוב, על אילו לוחות אתם ממליצים למעבד Core 2Dou E6300 בתקציב של 700 +- ש"ח הערות-אין כוונה לOC או לשימוש בשני כרטיסי מסך,אין גם צורך בכרטיס גרפי ONBOARD
-
- 8 תגובות
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש לוח אם למעבד E2160 לOC גבוהה. רצוי שללוח אם יהיו 6 חיבורי SATA, וFIREWIRE חיצוני. אם יש לו ESATA זה יתרון. הייתי מעוניין לדעת מה הלוח הכי משתלם, וטוב לדרישות הנ"ל. שמתי עיין בינתיים על הלוח הזה: http://tms.co.il/product/3669 והזה http://www.skypc.co.il/sg_product~BLKDP35DPM~10~0.htm אגב איך שיפור הביצועים בOC בP35 ל965, הוא מורגש?[br]פורסם בתאריך: 25.02.2008 בשעה 16:49:46 מישהו?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
בקיצור יש לוח אם עם תושבת 754 ויש לו PCI-E? מה שקורה הוא שיש לי לוח אם ומעבד חדשים אבל כרטיס ישן (ראו מפרט) ואני רוצה להחליף כרטיס מסך ל: 1.X800GTO או 2.X1600XT....אם יהיה ל-AGP אז יש כזה לוח אם?,אני אשמח ללינקים
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצות ללוח אם בעל כרטיס מסך מובנה לתמיכה בסרטי FULL_HD , למעבד אינטל (E7400), DDR2 . עד 700 שח . האם כדאי לי לחשוב על כיוון של כרטיס מסך בנפרד ולוח זול יותר שיתנו תוצאות טובות יותר ? תודה וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש לוח אם ברמה של STRIKER אבל לא SLI, למעבד INTEL נגיד E6600 ושהיה של ASUS... מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
מחפש לוח אם בתושבת 775 gigabyte בתצורת matx נקי זאת אומרת בלי gpu built in וכל השטויות האלו...שיהיה לו לפחות 2-3 חאיצי pci-e ...יש המלצות? כמובן שיהיה זמין בשוק ...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי שאלה דומה בתוך דיון בפורום מפרטים אבל חשבתי אולי להעלות אותה כאן כי פה הדגש בין השאר הוא על לוחות אם. אני מחפש לוח אם במחיר המינימילי שמסוגל לספק תאימות ל - SATA3 וכ.מסך מובנה. אשמח לסיוע. (AMD או אינטל) תודה
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי לכולם אני מתכוון לקנות מעבד אינטל E6400 ואני מחפש לוח אם בתקציב של 1000 ש"ח. המחשב מיועד לאוברקלוק. ראיתי שיש המלצות על הגיגה בייט 965P אבל אני רוצה לוח אם יותר טוב ויותר חזק.פשוט המחשב מיועד לאולפן הקלטות. בתודה מראש שי נ.ב- כמו שכתבתי התקציב ללוח אם עד 1000 ש"ח פחות או יותר.
-
- 11 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי מחשב "ישן" עם לוח אם של אסוס P5NE SLI עם מעבד E4500 ו-2 גיגה זיכרון ,אני רוצה להחליף את הלוח אם כי הוא עושה לי בעיות חמורות מאוד של ריסטים,מסכים כחולים וכבר אין לי כח בשבילו (קניתי אותו ב-200 שקל וכנראה הוא היה שווה את ה-200 שקל) הלוח שאני רוצה יהיה חייב להתאים לחומרה הנ"ל עם צי'פסט יציב שלא עושה בעיות,שיהיו עליו כמה שיותר PCI ויציאות USB ...אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות מעבד Core i5 750 וכנראה אני יצטרך להחליף גם לוח אם. אני צריך הצעה ללוח אם טוב עד 500 ש"ח(אפשר לחרוג קצת אם חייב) כרטיס מסך? HD4800
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-